Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kuka Mattilan tilalle?

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Fordél, 08.10.2016 klo 19.38.

 1. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Koitetaan nyt pitää jtolkku näissä heitoissa. Pikkarainen kuuluu Selinin valmennusryhmään TPS:ssa. Ei ole mitään järkeä (eikä varmasti mahdollisuuttakaan) ostaa Pikkaraista ulos Turusta.
   
 2. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Nyt keksin! Kultasellahan on suhteita. Ei muuta kun joku kovan luokan kanukki tai levee jenkki penkintaa. Sen jälkeen on ihan sama miten pelataan, koska yleisöä tulee riittämään.

  Kyllä minä Pikkaraisen olen nähnyt TPS penkin takana. Kyllä se sieltä irtoaa rahalla niin kuin kuka muu tahansa.
   
 3. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Jaahas, saatte kyllä aika haastavasta markkinatilanteesta sitä uutta valmentajaa katsella. Sellaisia "heti vapaana" -kortteja kokemuksen kera ei liikaa hiiviskele vapaana, mutta kyllähän noita pari tuossa on:

  -Kari Heikkilä (ei käsittääkseni ole vielä missään)
  -Tuomas Tuokkola (kommentaattorin hommista irronnee)
  -Tero Lehterä (irronnee kanssa aika nätisti Bluesin raunioista, eka varma liigapesti kaatu konkurssiin)
  -Rocky Rautakallio
  -Pasi Arvonen
  -Tomi Lämsä (Westerlundin haaveilun voitte lopettaa, valmentaa Suomessa ainoastaan Jokereita jo useamman vuoden ja aika ison lapun saatte ladota eteen, että herra vielä motivoituu)
  -Raimo Summanen
   
 4. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Jos ykkösprioriteetti on saada halli täyteen, on vaihtoehtoja tasan yksi. Tulee samalla ohjauspeli laitettua kuntoon.
   
 5. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Ludvig von Tamminen on kiinni kirjallisissa harrastuksissaan ja konsultaatiobisneksessään että ei ihan pienellä summalla hyppää jonkun ei-niin-mediaseksikkään KooKoon valmentajaksi. Mika Toivola voisi suostuakin.
   
 6. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Juhani Tammista en haluaisi KooKoon valmentajaksi, vaikka hän tulisi ilmaiseksi tai vaikka hän maksaisi siitä, että saa valmentaa KooKoota. Kiitos, mutta ei kiitos.
   
 7. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Onhan Tami meille ja itselleen rahaa kerännyt jo vuosia sitten. Ko. keikkaan liittyy myös eräs suurimmista koskaan kuulemistani kohteliaisuuksista ja vielä itse legenda siffalta. :P

  Lainaus:
   
 8. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  No. olen ymmärtänyt ettei Etelä-Korean maajoukkuepestikään sopinut Ludwig von Tammisen pirtaan, kun se olisi vaatinut täysipäiväistä sitoutumista (a la Ilves ja Keke Armstrong). Sitä taustaa vasten olisi vaikea kuvitella Tamia jossain Kouvostoliitossa. Ehkä Canadan maajoukkueen valmennus voisi olla don Tamin arvolle sopiva pesti. :p Mutta tuosta cottonmouthin jutusta tuleekin mieleeni notta jospa itse johtava jääkiekkoasiantuntija Sihvonen olisi käytettävissä.... Siffassa yhdistyy Jukka Jalosen ja Raimo Summasen ja Erkka Westerlundin kaikki jääkiekkotietämys korotettuna toiseen potenssiin.
   
 9. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Ensinnäkin eipä tule mieleen tilannetta, jossa Liigaseura oli ostanut toisesta seurasta tämän kakkosvalmentajan sopparin ulos. Toiseksi ei ole KooKoon resursseilla järkevää maksaa Mattilan loppusopparin palkkaa + maksaa TPS:lle Pikkaraisesta + maksaa Pikkaraisen palkka. Eli jotain tolkkua.
   
 10. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei Kiitos. Petteri Sihvonen oli viimeksi KooKoon valmentajana mestiksessä kaudella 2000-2001 ja kausihan meni tuolloin KooKoolta täysin penkin alle. Tuolloin KooKoo oli pudota kauden päätteeksi takaisin Suomi-sarjaan, mutta säilyi kuitenkin Mestiksessä, kun Jokipoikien konkurssin myötä vapautui paikka mestikseen. Siffalle samat sanat kuin Tamille, Kiitos, mutta ei Kiitos. .
   
 11. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Hauskana(?) yksityiskohtana on hyvä muistaa, että itseasiassa KooKoo jäi koko karsintasarjan viimeiseksi, mutta päätettiin kuitenkin pitää sarjassa EPS:n kustannuksella, vaikka espoolaiset ylemmäs siis neljän joukkueen kaksinkertaisessa sarjassa sijoittuivatkin. Noh, seuraavalla kaudella KooKoo oli runkosarjan toinen ja kävi häviämässä pystyyn Nikereille finaaleissa eli ehkä jotain näkemystä Jääkiekkoliiton ukoilla oli urheilullisuuden kustannuksella.

  P.S. On kyllä karuja tuon 2000-2001-kauden yleisömäärät olleet Sumarissa.

  P.S.S. Anteeksi OT.
   
 12. Tilastomies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja muut laaksokunnan jääkiekkoseurat
  Lainaus:
  Kyllä internetin ihmeellisessä maailmassa näyttää kaikki säilyvän. Mistäs veli cottonmouth noita vanhoja Tilastomiehen tilastoja vielä löysi?

  T-mies
   
 13. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Hain tukea muistikuvilleni 2000/2001-kauden Mestis-karsinnasta ja löin Googleen hauksi "Mestis 2000-2001 KooKoo EPS" ja siinähän nuo sivut tulivat heti toisena tuloksena. Eli kiitoksia vain.
   
 14. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Tomppa tais tallata komeasti miinaan. Ei kai nyt kukaan ihan oikeasti olisi Johtavaa valmentajaksi palkkaamassa. Johtava pysykööt Johtavana kirjoittajana ja pelintietäjänä.
   
 15. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Sitten jos kausi alkaa näyttää totaalisesti torsolta eikä Sumulaaksossa enää käy kuin ykkösellä alkava määrä yleisöä ( toki siis 1 on tuhansia ) niin kaivetaan hihasta kortti, jolla Jokipojat pelasti totaalisen yleisöromahduksen. Eikä tämä kortti ole mikään turha jokeri vaan viisinkertainen Stanley Cup -voittaja. Kyllä kiinnostaa tehtiin kentällä sitten mitä tahansa.
   
 16. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Tuokkola tai Rocky. Kaksi motivoitunutta valmentajaa, joilla todistamisen tarve. Jortikka lienee jo palon valmentamiseen kadottanut, eikä joku Westerlund ole kyllä yhtään realistinen.
   
 17. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Andrei Nazarov vapautui juuri sopivasti. Toisi sopivasti väriä liigaan ja koppiin
   
 18. Ikaros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, turkoosi ja NHL
  Tuokkolaa myös itse ehdottaisin. Ei tuo joukkueitaan ole pitkälle pleijareissa saannut, mutta ihan hyvin saa jengin pelaamaan ja tuolla materiaalilla mikä teillä on, ni pitäs pystyä ihan hyvälle sijalle hinaamaan. Rockyyn en itse usko, vähän näytti että eväät on syöty, mutta voin toki olla väärässäkin. Jortikan pelikirja kaipaa pikkasen myös päivitystä, että tuolla liigassa pärjättäisiin, tai ainakin tämän kuva jäi nuorista.
   
 19. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Otetaan sulkevalla taktiikalla nyt kaksi nimeä varmana pois:

  Juujärvi ei tule valmentamaan KooKoota bonuskiistan takia. Tämä nyt pitäisi olla kaikille selviö.

  Tami ei tule valmentamaan KooKoota edellisen ohareiden takia. Nimet oli paperissa mutta niin vain reilu päivä myöhemmin Don Tami ilmoitti että ei tule jollei palkka nouse. Ei noussut ja Tami siirtyi toisaalle... Ja korostan että kyseessä ei ollut valmennuskeikka Kouvolaan vaan aikaa ennen Välimaata jolloin korvaajaa haettiin toimistolle.

  Ika ei tule valmentamaan KooKoota niin kauan kuin JF pyörii kuvioissa ja muistuttaa ihmisiä minkälaisesta "valmentajasta" on kyse.

  Sitten mutuilua... Haapakoskella ei riitä tässä tilanteessa "nyytit" ottamaan joukkuetta haltuun. Tämä nähtiin jo viime kaudella kun Mattila oli pari peliä sivussa ja Haapakoski miltei kutistui puolelle kun joutui penkin taakse.

  Tuokkola tai Lehterä ovat minun mielestä ne realistiset vaihtoehdot mutta kumpaakaan en itse haluisi tällä hetkellä tänne. Etenkään Lehterää... Yllä olevista viesteistä poimittuna voisin kallistua Kari Heikkilään, mikäli on siis vapailla markkinoilla.

  Mutta "totuus" on se että KooKoo on jo tehnyt jatkosopparin Mattilan kanssa kun viime kausi meni niin mahtavasti. Nyt Mattila saa vetää ilman suuria paineita ja tulos näkyy kentällä. Toimistolla odotetaan vain alkavaa voittoputkea jolloin Mattila esiintyy taas ylivoimaisena valmentajaguruna ja näin Sakke pääsee kertomaan himoitun uutisen - Mattila jatkaa vielä seuraavat kolme kautta Kouvolassa. Mukavaa viikonjatkoa!
   
 20. heisenberg196 Jäsen

  Mitä jos oltaisiin kärsivällisiä ja suhtauduttaisiin optimistisesti tulevaisuuteen?
  Allekirjoitan kaiken pelin paskuudesta tähän asti. Myös Mattilan flegmaattisuus penkintakana on häiritsevää.
  Annetaan Mattilalle aikaa tuonne Ässät-KooKoo otteluun asti (29.10) ja katsotaan minkälaiseen iskuun Pete saa joukkueen ja itsensä viritettyä.
  Jos peli on lokakuun lopussa vielä tuloksellisesti köyhää ja pelillisesti huonoa niin valmennuksen vaihto on minunkin mielestäni ainut vaihtoehto. Nyt kuitenkin Mattilaa ja joukkuetta mitataan todellisen pakon edessä. Annetaan aikaa näyttää.
   
 21. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Viime kaudella 29.10 oli KooKoolla kasassa 19 pistettä ja tällä hetkellä niitä on siis seitsemän ja pelejä jäljellä ennen aikamäärää saman verran.

  Tuohon pistemäärään tarvitaan siis se n. 1,9p per ottelu ja käytännössä siis neljä kolmen pisteen voittoa seitsemästä. Huikea käännös saa siis tapahtua.
   
 22. Melametsä Jäsen

  Kyllä se taas ilahdutti, kun tulikuuma Mikko Virtanen aloitti rankkarit. Mä häpeän.
   
 23. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Lainaus:
  Onneksi tulikuuma Josh Green ilahdutti kaikkia vähän enemmän kaikkia. Joten pidetään Mattila vaan puikoissa.
   
 24. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kenet valmentajaehdokkaat Melametsä ja teroz ( + veskavalmentaja Konkari ) ovat ajatelleet laittaa pilkkuja vetämään seuraavaan kisaan, että 100%:n varmuudella uppoaa? Mikäli olen oikein ymmärtänyt, ainoa teesinne KooKoon pelillisten ongelmien ratkaisuksi on hokea mantraa "Mattila ulos"- konkreettisia ja realistisia korjausehdotuksia on sensijaan näkynyt hiukan vähemmän kommenteissanne.
  Esittämällänne valmentajanvaihtotahdilla KooKoolla on maaliskuussa about 12 valmentajan palkat maksettavana, mutta ei mitään takeita siitä, että yksikään vaihdos tuottaisi positiivisen tuloksen pelillisesti.
   
 25. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  @ruupertti kommenttini liittyi kyllä tällä kertaa @Melametsä :n harjoittamaan Virtanen-ajojahtiin ja siihen, että jännä ettei muut tulikuumat rankkarilaukoja hävetä yhtä paljon. Mutta kun asialla ollaan, niin todetaan että kuka tilalle on jatkoajan tympäättyvin kysymys valmentajavaihdoksiin liittyen.