Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Kuka Mattilan tilalle?

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Fordél, 08.10.2016 klo 19.38.

 1. Fordél Jäsen

  Nyt alkaa vääjäämättä loppua hiekka Mattilan tiimalasissa ja aika KooKoon päävalmentajana mahdollisesti lähestyä päätöstään. KooKoon peli on ollut koko kauden täysin sekaisin eikä merkittävää kehitystä ole tapahtunut. Suurin ongelma on edelleen hyökkäyspelissä, johon Mattila ei ole saanut mitään rakennetta. Tämän tason pelaajilla hyökkäyspeli ei voi olla näin olematonta. Vastustajan päätyyn ei päästä juuri koskaan kontrolloidusti. Hyökkäyspeli on voitetun päätykiekon, kulmapelin tai ylivoiman varassa. Vielä muutaman pelin tässä voi katsoa, mutta jos sittenkää ei vielä näy mitään merkkiä pelin parantumisesta, vapauttaisin Mattilan tehtävistä.

  Kuka sitten voisi tulla Mattilan tilalle, mikäli tähän ratkaisuun joudutaan? Yksinkertaisin ratkaisu olisi nostaa kakkosvalmentaja Mikko Haapakoski päävalmentajaksi. Organisaation ulkopuolelta löytyy jonkin verran vapaita laadukkaita valmentajia, mutta ei jonoksi asti. Ykkösnimet lienevät Erkka Westerlund ja Tuomas Tuokkola. Näistä Erkkaa en näe millään tavalla realistisena vaihtoehtona, joten Tuokkola on ykkösvaihtis. Hän toisi KooKooseen kiekkokontrolliin nojaavan pelitavan, mutta tiedä sitten olisiko se oikea ratkaisu. Toki ehkä jo se, että saataisiin uusi startti kauteen ja selkeä muutos sekä uusi pelitapa, voisivat tuoda kaivattua muutosta peliin.

  Muita vapaita valmentajia voisivat olla Timo Lehkonen, Juha Juujärvi, Kari Heikkilä, Jussi Ahokas, Juha Pajuoja, Tero Lehterä ja Tomi Lämsä, mutta syystä taikka toisesta kukaan heistä ei suuremmin innosta.

  Nouseeko muita mahdollisia nimiä mahdolliseksi Mattilan korvaajaksi ja kenet näette parhaaksi vaihtoehdoksi?
   
 2. Hummeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOKOO
  Tuokkolan kannalla täällä ainakin ollaan. Pelikirja varmasti pohjautuu kiekkokontrolliin, mutta Kalpa ajoilta jäänyt mieleen varsin positiivinen kuva Tuokkolasta. Ottakoot vielä sieltä nelosen studiolta Lehterän mukaan.
   
 3. heavylutaa18 Jäsen

  Tuomas Tuokkola. Realistisesti aateltuna ei ole muita.
   
 4. Konkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tuokkola tai Erkka ei kait muita vaihtoehtoja tällä hetkellä ole,Haapakoski on liian lähellä tämän hetkistä katastrofia joten ei varmaankaan hyvä ehdokas.
   
 5. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Mielestäni joku meuhkaaja voisi toimia kun osa vetää niin lyösällä asenteella. Summanen ja kaikille kenkää, jopa Summaselle keväällä
   
 6. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Haapakoski helpoin. Mutta ei tarpeeksi tuo ehkä muutosta. Tami, Summanen, Jortikka - joku kokenut sotaratsu joka saisi OConnorin vkäyrän nousemaan entisestään ja Lehtosen pelaamaan.
   
 7. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Jortsu oliskin kova. Shaatana loppuis se löysäily
   
 8. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Jos vaihtoon mennään, niin tämä on ainoa oikea ratkaisu. Mitään dinoja on turha raahata kautta pelastamaan.
   
 9. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Mikko Haapakoski. Hyvät näytöt päävalmentajana Jokipojista. Taktisesti kyvykäs valmentaja. Sai joukkueen pelaamaan kurinalaista viisikkopeliä. Ei mielestäni liian lähellä nykyistä menoa, koska en usko hänen astuvan Petri Mattilan varpaille.

  Yksinkertaisesti Haapakoski oli tuollon hyvä ja seurasin silloin toimintaa Mehtimäen Lauteilta.
   
 10. Konkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ei kelpaa mestis meriiteillä,niillähän mattilakin tuli ja on osa tämän kauden katastrofia,kyllä apulaisillakin pitää olla munaa puuttua asioihin jos näkee,että homma ei toimi.
   
 11. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Tuokkolaan päin on useampikin yhteydessä aivan saletisti, ja hintalappu ja kokonaispaketin arvo nousussa. KooKoon ohella Saipa on aivan sekaisin, myös Lukko ja Kärpät kyntävät syvällä.

  Voisikohan tämä nelikko kierrättää valkut keskenään... Treidataan Mattila Suikkaseen.
   
 12. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Haapakoski kuitenkin johti Jokipojat LIIGAKARSINTAAN ja levännyttä Ilvestä yritettiin tosissaan kaataa. Sport -sarja vaan vei aika paljon mehuja haastajista.
   
 13. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Tuokkolasta en ole koskaan pitänyt, vähän sellainen puppeli ja varmasti myös suhteellisen hintava. Westerlundista lienee turha haaveilla, jos ei sitten harrastusmuotoisesti lähde puolen kauden projektiin mukaan. Haapakoski olisi helppo ratkaisu, mutta onko muutos Mattilaan lopulta kuinka suuri?

  JuuJuu, Pajuoja tai Lehkonen. Eivät oikein koveta. Lehterä taitaa taas olla enemmän supliikki- kuin tekijämiehiä. Realistisia/järkeviä lienevät siis Lämsä, Heikkilä ja Ahokas. Erityisesti Ahokas voisi olla törmäsmäisen raikas veto tähän synkkyyteen. Tosin lähteekö U18-pestistä ja Espoon kaupungin hommista kriisijoukkueeseen kesken kauden/pystyykö hoitamaan kaikki?
   
 14. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Raimo Summanen-Pasi Sormunen-Sakari Lindfors?
   
 15. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Ilveksen ajoilta kyllä kuului myös viitteitä siitä, että osaa olla kaikkea muutakin kuin vain puppeli. Hinnankaan en usko olevan korkea. Millä meriiteillä Tuokkola voisi hinnotella itsensä ulos KooKoon budjetin? Käytännössä kahdet peräkkäiset potkut alla ja ei mitään voitettuna miesten tasolla (muuta kuin Liigan runkosarja). Silti toki taktisesti osaava valmentaja, jonka lopullista tasoa on tuskin vielä nähty. KooKoossa voisi houkutella myös se, että kasassa on ihan laadukas materiaali ja saisi reisille menneen alkukauden jälkeen suht paineettomasti viedä eteenpäin omaa juttuaan. Tuokkola saisi varmasti KooKoon organisaatiossa työrauhan ja tulisi hyvin juttuun KooKoon johdon kanssa. Ilves ja KalPa organisaatioina kun ovat astetta paria haastavampia.
   
 16. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  The Raato olisi hahmona hieno, mutta valitettavasti peluuttaa Mattilaakin uuvuttavampaa kiekkoa katsojan näkökulmasta. Ei toki tulisi varmaan muutenkaan.
   
 17. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Kyse on lähinnä mielikuvista ja siitä miten johtamansa joukkueet ovat pelanneet, sen mitä olen itse siis seurannut ko. jengejä. Sinällään ihan totta, että nuo mainitsemasi tietyt aspektit KooKoossa joukkueena voivat houkutella Tuokkolaa. Toisaalta sitten katsooko Kymenlaakson Helmen olevan askel urallaan eteenpäin vai kytätäänkö kuitenkin esim. Lukon tapaista isompaa saumaa tai ulkomaita (lue: näkyy hintapyynnössä)? Noh, tiedä näistä ja kyllä minulle sinällään Tuokkola kelpaisi, jos Mattila ei siis jatkaisi kautta loppuun. En vain ole 100% onko se realistisin vaihtoehto.
   
 18. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jussi Ahokas olisi hyvä valinta, mutta ei hän ainakaan Espoon kaupungin hommissa voisi jatkaa, jos siirtyisi liigajoukkueen valmentajaksi. En tiedä kuinka paljon tuo U18-joukkueen valmennus vie aikaa, mutta luulisi, että tuon pestin voisi hoitaa KooKoon valmennuksen ohella. Valmentajana Ahokkaan ensimmäinen pesti oli Bluesin B-junioreiden valmennuspesti. Hän toimi Bluesin B- ja A-junioreiden valmentajana vuodet 2006–2013. Vuosina 2012–2013 Ahokas toimi Suomen alle 19-vuotiaiden päävalmentajana ja vuonna 2013 alle 20-vuotiaiden apuvalmentajana. Hän toimi Suomen alle 18-vuotiaiden valmentajana kultaan päättyneissä vuoden 2016 ikäluokan MM-kilpailuissa. Ahokas ryhtyi tuon ikäluokan valmentajaksi jo vuonna 2013.

  Tämä on tietysti täysin spekulatiivista, koska ei ole tietoa, onko Ahokas ylipäätään kiinnostunut ryhtymään liigajoukkueen valmentajaksi. Hän ei ole koskaan aikaisemmin toiminut miesten joukkueen valmentajana.

  Missä Erkka Westerlund nykyään vaikuttaa?
   
 19. Mustakotka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Nyt on kyllä muisti tehnyt tepposet MurhaaMenoolle. Haapakosken paras saavutus Mestiksessä on hopea Jokipojissa.
   
 20. pertteli Jäsen

  Lämsä ja Erkka vois ottaa projektin. Ovat jo vuosia tehneet tiivistä yhteistyötä. Sais lämäkin mahdollisesti nostetta uralleen.
   
 21. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  No, hyvä että korjattiin. Ei tässä iässä muista enää edes niitä kuuluisia vanhoja asioita. Ja kun ei laiskana viitsi mitään edes tarkastaan niin tulee elettyä jossain toiseudessa.
   
 22. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Perutaan se Haapakoski, koska hän ei ollut mestarivalmentaja ja on vain tavallinen luuseri. Otetaan jälleen esiin ikiaikainen suosikkini Jarno Pikkarainen. Velttoilijat nostetaan seinälle ja starat eivät kukkoile vaan kävelevät kotiin jos ei tehdä niin kuin on sovittu. Kyllä sen Pikkaraisen tänne rahalla saa.

  Pikkaraista huutelin jo ennen Mattilaa, mutta eihän se kenellekään kelvannut. Vai menikö se niin ettei hän mahtunut Frimodikin kanssa samaan kaupunkiin?
   
 23. paraspelaaja Jäsen

  Ei auta tsemppi ja tiukka kuri kopissa/baarissa, jos Pikkaraisen pelikirja on vielä Jukuri-ajoissa.

  Itse ehdotan Petteri Sihvosta !
   
 24. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Minä ehdottaisin @paraspelaaja nimimerkkiä. Tietää jääkiekosta enemmin kuin Johtava Sihvonen. Lisäksi tietää kustannustehokkuuden päälle joten saattaisi olla edullinen. Jos PP ei kuitenkaan tartu syöttiin niin sitten Pikkarainen vetelemään velttoilijoita pitkin korvia.
   
 25. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Torremolinoksen rannoilta matkalla lentokentälle on bongattu jortikka. Hannu Jortikka.

  Kuus mestaruut, hei. Seitsemäs haussa?