Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kuka Mattilan tilalle?

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Fordél, 08.10.2016 klo 19.38.

 1. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ok- en ollut tuota Virtsin silmätikuksi päätymistä huomannut/noteerannut.
  Mitä tähän itse valmentajanvaihdokseen tulee, mielestäni tällä hetkellä ei vapaana ole ainuttakaan potentiaalista vaihtoehtoa, ja toisaalta Mattila tiimeineen parsi viime kaudella KooKoolle toimivan pelitavan kehittäen sen syksyn kilpparista, enkä näe nytkään siihen mitään syytä, miksei se onnistuisi tälläkin kaudella. Kauden alkumetreillä tehtiin virhe, ja oletettiin jatkumon viime kauteen olevan pohjana, mutta näin ei ollut. Esim Jukurit-pelin 3. erä osoitti, että valmennuksella on keinot muokata peliä ottelunkin aikana.
   
 2. Konkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ruupertti hyvä,en lähde enää tähän mukaan koska näyttää siltä,että Mattila pysyy penkin takana ja pysyköön jos saa joukkueen pelaamaan koska sehän on valmennuksen tehtävä,ei kenenkään muun,ja muuten en ole koskaan veskareita valmentanut kuin muun joukkueen jatkona.
   
 3. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Lainaus:
  Tuosta sitten vaan molempia naaraamaan kun eivät Turussa jatka.
   
 4. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Minähän huutelin jo vähän aikaa sitten myös Pikkaraisen perään. Dementikkona muistelin ensin että Haapakoski vei Jokipojat liigakarsintaan, mutta tietysti se oli Pikkarainen kuten minua ansiokkaasti ojennetiinkin.
   
 5. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Peli on tauon jälkeen raikasta kuin intin 67 vuosimallin pakki. Pelsuilta puuttuu pari kentällistä miehiä ja peli eilen alla. Eiköhän ala olla vaihdon paikka.
   
 6. Konkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kyllähän peli on täyttä paskaa ja se mikä on kaikkein huolestuttavinta niin vaihto-aitiossa mattilan ja pelaajien kommunikointia ei ole,valmentaja jököttää kuin jäykkäpaska ei puhu eikä pukahda ei ota aikalisää eikä tee mitään muutakaan,näkyy aivan selvästi,että pelaajien ja mattilan välit eivät ole kunnossa(oma kausikortti paikkani on aivan KooKoon vaihtoaition takana niin olen seurannut jo pidemmän aikaa tätä läheltä.
   
 7. Hockeyhunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ihan mielenkiinnosta kysyisin, että missä kohtaa ottelua olisit Konkari itse tänään aikalisän ottanut?
   
 8. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Oliskohan nyt aika sille saunaillalle? Voimajuomaa huiviin ja lauteille ilman titteleitä ja jos ei siellä asiat selviä niin hankeen painimaan asiat selviksi kellä siellä selvitettävää on. Ja sitten uudella rytinällä kaukaloon.
   
 9. Melametsä Jäsen

  Lainaus:
  Päävalmentaja jäisikin mielellään kasan alimmaiseksi. Ehkä sieltä Tapparapotkujen aikaisesta "luottamuspulasta" kiikastaa, kuka ties..
   
 10. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Eikö nää homovihjailut ole vähän ysäriä ja doer menoa. Sillä ei ole mitään väliä ja minua ei edes kiinnosta näiden heittojen totuuspohja. Se mikä kiinnostaa, ovat otteet kaukalossa ja ne eivät miellytä. Joukkue ei edelleenkään näytä sellaiselta taistelevalta ja yhtenäiseltä legioonalta, joka viime vuoden joukkue oli. Tekeminen näyttää pakotetulta.

  Kolme puhdasta kolmen pisteen voittoa tällä kaudella...
   
 11. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ei jumalauta, Mattila ulos ja äkkiä. Ei tätä paskaa voi enää katsella pidempään.
   
 12. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Joko? Ihan oikeasti joko? Se on nyt tai ei koskaan.
   
 13. rautaranne Jäsen

  NYT on sen aika! Mattila pihalle ja vähän vaudilla! Ei toi joukkue oikeasti noin paska ole.
   
 14. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Joo kyllä se nyt vaan on niin, että toivottavasti KooKoon päävalmentaja on tämän illan jälkeen Mikko Haapakoski.
  Petri Mattilaa voidaan korrektisti kiittää tehdystä työstä ja toivottaa kaikkea hyvää ja onnea uusiin haasteisiin.
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2016 klo 19.21
 15. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei tästä hölmöilystä voi Haapakoskellekaan antaa kovin korkeaa arvosanaa, vähän kuin valitsisi ruton ja koleran väliltä. Koko porukan vaihto kerralla taitaa olla liian kallista.
   
 16. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Eikös Haapakosken vastuulla ole puolustajat... hyvältä näyttää sen osalta. Laitetaan sit kaikki pihalle kerralla jos ruvetaan tyhjentämään.
   
 17. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Niin se vaan on että kun koko joukkuetta ei voi vaihtaa niin vaihdetaan edes se koutsi. Ei vaan ketään näyttänyt kiinnostavan.
   
 18. Hummeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOKOO
  Tuokkolan numero välittömästi finderista ja puhelu yhdistyy.
   
 19. Kokeneempi veli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, TPS, Toronto Maple Leafs, Leijonat
  Nyt alkaa oikeasti riittää! Pelejä hävitään illasta toiseen kun yhteispelin toimimattomuuden vuoksi lahjoitetaan maaleja joka ilta. Se siitä pelitavan remontista. Kyseinen remontti alkaa kohta käymään aika helvetin kalliiksi kun näitä 2500 katsojan iltoja alkaa tulemaan enemmänkin. Kolmannes pelattu kaudesta eikä mitään merkkejä pelissä sellaisesta vakaudesta, että sillä voitaisiin alkaa voittamaan perättäisiä otteluita. Jos rahaa ei uuteen koutsiin ole niin sitten Haapakoski kokeilemaan pääkäskijäksi, koska tästä huonommin tuolla rosterilla ei juuri voi suorittaa joten hävittävää siinäkään kortissa ei olisi. Täälläkin on aina nosteltu esiin, että KooKoo ei voittanut viime kaudella peliäkään Haapakosken ollessa vastuussa. Väitehän on fiktio koska Haapakosken alaisuudessa KooKoo voitti yhden ja taisi hävitä kaksi vai kolme ottelua, mutta ei tälläisistä tuurauskeikoista voi mitään linjausta vetää vaikka olisi hävinnyt tai voittanut kaikki ottelut. Haapakosken kädenjälkihän näkyy vasta sitten jos/kun päävalmentajaksi pääsisi, sillä nyt hänen luotsaamat pelithän on menty Mattilan haluamalla tyylillä ja Haapakoski on vain tuuraajana yrittänyt pitää rattia suorassa. Itse kannatan uutta särmikästä päävalmentajaa ulkopuolelta, mutta tosiaan jos budjetti ei anna myöten niin ei muuta kun Haapakoski kehiin! Mattilalla ei kerrassaan vaan voida jatkaa. Peli ei toimi, joukkue on hengetön ja lisäksi useat ratkaisut ihmetyttää kyllä kovasti. Jos tämä kuuluisa pelitaparemontti on käynnissä ja peli sekaisin kuin Haminan kaupunki, niin miksi vitussa joukkue vetää omatoimista maaottelutauolla??? Olisi ihan ymmärrettävää jos peli olisi kunnossa ja sarjasijoitus kympin sakissa mutta kun ei ole! Tai miksi useissa otteluissa Koivistot ja Alikosket ilmestyy kentälle vikalle vitoselle tasatilanteessa tai jopa takaa-ajossa??? Kärppiä vastaan Green ja Koivisto pidettiin itsepäisesti jäällä koko viimeinen minuutti vaikka äijät olivat vikoilla pelikatkoilla aivan poikki ja katselivat aition suuntaan, mutta edes sitä kuuluisaa aikalisää ei voitu käytttää herrojen lepuuttamiseksi jos heidät oli sitten pakko jäällä pitää.

  PETRI MATTILA ULOOOOOOOOOOOS!!!!!
   
 20. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Sivukorvalla kuultuna hallilla tauolla vanhat papat puhuivat Rocky Rautakalliosta. Tiedä sitten oliko kyseessä vain toive vai tietoa...
   
 21. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  No lähes aivan sama kuka sieltä tulee, mutta aina se tuon fläppitaulu kainalossa katse vasempaan olevan Mattilan voittaa. Otetaan loppukaudeks Tamminen häsläämään vaihtoaitioon niin saadaan edes vähän eloa sinne. Joo oikeesti ei mitään Tammista vaan joku aivan muu.
   
 22. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ylen jutusta seuraava lainaus: - Turha enää pyristellä, kun kakka hakkaa kalsareihin, KooKoon valmentaja Petri Mattila niputti tappion.

  Onko Pete nyt siis luovuttanut, vai mitähän tuolla heitolla tarkoittaa. Anyway, nyt, mielellään jo huomenna, joku uusi kaveri pyyhkimään poikien perseet ja homma raiteilleen.
   
 23. Melametsä Jäsen

  Lainaus:
  Haista teroz paska. Nytkö alkaa uninenkin heräämään?
   
 24. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ainakin KooKoon toimistolla olla vielä hetki sitten valot päällä, joten on hyvinkin mahdollista, että siellä sorvataan sopimusta KooKoon uudella päävalmentajalle. Mielellään huomenna uusi päävalmentaja ruoriin olkoon kyseessä sitten Rautakallio, Tuokkola, Haapakoski, Mansikka tai kuka tahansa., Tärkeää olisi, että uusi valmentaja ehtisi vetää kuitenkin muutamat treenit ennen seuraavaa peliä, joka on jo perjantaina.
   
 25. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Turha odotella mitään uutta koutsia, todennäköisin visio on, että Mattila siirretään sivuun ja Haapakoski hoitaa kauden loppuun, raha nääs ratkaisee.