Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kuka Mattilan tilalle?

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Fordél, 08.10.2016 klo 19.38.

 1. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Lainaus:
  @Melametsä kiitos kiitos. Jäitkö kasan alimmaiseksi?

  Olen Mattilan kenkimisen kannalla. Kommentti liittyi Virtasjahtiin, jossa ei ole mitään järkeä. Ei ehkä tehoja kuin se yksi piste, ja enemmän ehkä toivottiin. Mutta jos sarjataulukon ja alisuoritujien korrelaatiota hakee, niin muiden nimien pitäisi olla pinnalla.

  Ei se Mattila ole itse mihinkään menossa. Huomenna kuulemma puhutaan ja bussi Vaasaan on kuitenkin tilattu.
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2016 klo 22.51
 2. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tuskin sieltä tulee mitään uutta valmentajaa. Ei se hyödytä tässä tilanteessa enää mitään ja ainoa ratkaisu tulee olemaan, että Haapakoski ottaa päävalmentajan tontin harteilleen, joka ei ratkaise mitään. Joukkuehan siellä pitäisi oikeasti vaihtaa.

  Muistetaan myös, että katsojamäärien tipahtaessa tämä näkyy taloudessa ja on siellä muitakin velvotteita mahdollisesti tulossa, joten ei ole mitään järkeä tuhlata palkanmaksuun rahaa loppukaudeksi uudelle koutsille.
   
 3. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Ei otetakaan lisää palkkakuluja, vaan valmennusta hoitaa:

  - Haapakoski
  - Kakerok
  - Kultanen
  - Mv-valmenta
  - OPG (parempi hyöty hänen palkkarahoistaan)

  Jos OPG ei halua, niin sitten Mansikka mansikkapalkalla auttamaan.

  Päävalmentajaa ei nimetä, vaan enemmistön ääni ratkaisee kiistatilanteet.
   
 4. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Ei näköjään lähde. Mutta toivottavasti on sanottu että viikonlopun kierrokselta vähintään kolme pistettä tai ulos.
   
 5. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Mitäs jos vaihdetaan Lukon kanssa valmentajia päikseen? Tai vaihdetaan joukkueita? Miksei niinkin että Lukkovalmennus ja pelaajat tulevat Sumulaaksoon ja sieltä koko sakki Raumalle? Tässähän olisi halpoja ja hyviä vaihtoehtoja molempien ongelmiin.
   
 6. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Mattilalle kenkää. Kauheaa kuraa. Kauheita syöttöjä. Kaikki sekaisin.

  Samassa EHT Lehtonen ja NHL Green ulos.
   
 7. Kokeneempi veli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, TPS, Toronto Maple Leafs, Leijonat
  Nyt vaan vetokoukulla varustettua taksia tilaamaan Kuparisaareen johonka voi sitten Mattilan istuttaa. Määränpäänä ei ole Oulu, eikä tarvitse olla edes Kouvola vaan johonkin helvetin kauas. Hokkikiekolla ei vaan pelejä voiteta vaikka kaksi enemmän tai vähemmän erikoista maalia Haataja saikin tuikattua. Kolmannessa erässä paskat housuun ja lahjoitetaan kaverille av-maali. Loppuminuutit Sport yritti voittaa pelin kun Mattila tunkee jäälle tapojensa mukaisesti Koivistot ja Virtaset, jotka eivät tälle sarjatasolle kuulu. Siitä vaihdosta vielä selvittiin kun painittiin omissa niukka puolitoistaminuuttia, mutta tappion tahdit kumisivat jo taustalla.
   
 8. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Katsopa piruuttasi tilastoista ketkä siellä jälleen olivat voittamassa loppuminuuteilla kun Sport teki maalin. Linkki Liigan tilastoon:

  Ottelutilastot | Sport - KooKoo 18.11.2016 | Liiga

  Kuuluvatko nämä herrat tällä hetkellä "tälle sarjatasolle"?
   
 9. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tässä on aika optimaalinen tapa osoittaa kirjoittajalle tunnekuohussa erilaisia asioita todellisuudesta. Päivän paras kuittaus, pisteet sinulle! :D Jossain peleissä tässä kohtaa sanotaan K.O. tai Owned!
   
 10. Kokeneempi veli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, TPS, Toronto Maple Leafs, Leijonat
  Lainaus:
  Kyllä sen tilastojakin katsomatta tietää, että kärkipelaajatkin alisuorittaa. Mutta kaivappa niitä tilastoja piruuttasi, että montako maalia ja peliä tuo porukka on ratkaissut viimeisen 1,5 kauden aikana vs. Mika Koivisto ja co.

  Haatajaa lukuunottamatta kaikki ovat olleet suhteellisen paskoja, mutta jos peli pitää ratkaista niin uskon edelleen tuolla porukalla olevan siihen parempi mahdollisuus kun mestiksen 4-ketjun tasoa olevilla ukoilla
   
 11. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Kun kerran viittaat yhteen otteluun tuolla aiemmin, joka on Sport - KooKoo ja tiettyihin pelaajiin niin katso Mikko Virtanen #51 ja Mika Koivisto #22 +/- saraketta ja vertaa sitä muihin. Sitten voit kiukuta että lähetetään kentälle Virtasia ja Koivistoja vaikkeivät he kuulu edes kakkosdivaritasoolle.

  Ja kannattaa joskus katsoa myös peliä nimien takana vaikka ne vitutuslasit olisi merkitty jatkuvasti vitun virtasille ja koivistoille.
   
 12. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Tässä ei olisi mielestäni mitään tolkkua, etenkään Lehtosen ulostamisessa. Lehtonen tuskin on kallis pelaaja, mutta potentiaalin me kaikki tiedämme. KooKoo tarvitsee kiekollisia kärkipakkeja ja kunnolinen korvaaja maksaa. Totaaliseen luovuttamiseenkaan ei pidä ryhtyä.

  Kun kaikki näkee, että joukkue alisuorittaa pahasti, kaikista loogisinta on antaa Mattilalle potkut ja hakea uutta nousua uuden valmentajan voimin. Kun peli saadaan kunnolla organisoitua, myös Lehtonen, Green, Savilahti jne. palaavat tasolleen. Jopa lyhyen projektivalmentajan hankinta voi olla perusteltua, koska kyllähän tällainen kyntäminen näkyy yleisömäärissä ja siten myös taloudellisessa tuloksessa.
   
 13. Kokeneempi veli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, TPS, Toronto Maple Leafs, Leijonat
  Lainaus:
  Kyllä katsoin peliä ja varsinkin Koivistoa olen ikäväkseni joutunut seuraamaan KooKoon paidassa. Jos oikeasti olet sitä mieltä, että sarakkeen +1 johdosta hän on oikea mies kentälle kun oma joukkue tarvitsee maalin niin elä siinä uskossasi ihan rauhassa. Edellenkään en ole maininnut Josh Greenin saavan puhtaita papereita, mutta maalipaikan tullen Green sen kaapin edes voi tehdä jollain todennäköisyydellä verrattuna koohottajiin.

  Summasummarum: Mattilalle kenkää ja heti
   
 14. Kokeneempi veli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, TPS, Toronto Maple Leafs, Leijonat
  Lainaus:
  Sä voit kiukuta sitten ihan rauhassa kun Petri Mattilan taival Liigakoutsina päättyy niin silloin päättyy myös Kojo Koiviston pelit tässä sarjassa. Ei tule olemaan kysyntää muualta kuin max. tuurauskeikalle jos joltain joukkueelta on puolet sakista lasaretissa. Sama pätee ikävä kyllä Mikko Virtaseen. Kasvattajaseura kun jonain päivänä ei halua enää sopparia uusia niin osoite löytyy muista sarjoista.
   
 15. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  En sano että Lehtonen pitäisi ulostaa, mutta ei ole Lehtosen paikka kentällä näillä näytöillä kun pelataan kriittisiä hetkiä, sen verran huonoja valintoja tulee jatkuvasti. Toivottavasti pystyy nostamaan tasoaan jos koutsi vaihtuu.
   
 16. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Peluutus onkin sitten asia erikseen ja sitä voidaan muokkailla ihan niin kuin uusi koutsi parhaakseen näkee. Kuitenkaan halpaa Liigatasolle hyvää kiekollista pakkia KooKoon ei kannata ulostaa. Jos joskus jotain ulostetaan, kannattaa keskittyä kalliisiin pelaajiin, jotka alisuorittavat tai ovat muuten ongelma joukkueelle.
   
 17. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Mutta ei vain näytä, että Lehtosen sydän ja mieli olisi kentällä minkään asian kanssa samalla aaltopituudella. Sama vaivaa Greeniä ja Eklundia. Ja Immosen tarina lienee tutuin. Ei voi olla vain pelkkää sattumaa, että näin moni perustasoltaan hyvä plus pelaaja on kroonisesti alamaissa. Eipä ole Malinenkaan missään päin viime vuoden iskua.
   
 18. John Lidgett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kouvolan Paska
  Veikkaan, että tämän illan pelin jälkeen ilmoitetaan Petri Mattilan potkuista. Tämä kausi vedetään Haapakosken ja Kauppilan johdolla loppuun kustannustehokkaasti.

  Mitäköhän Jarno Pikkarainen aikoo puuhata tämän kauden jälkeen? Olisi mielestäni selkeä upgrade Mattilaan ja palkkapyyntö voisi olla KooKoolle sopiva?
   
 19. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Lainaus:
  Sori huutelu vieraisiin pöytiin, mutta siinä olisi mielestäni hyvä valmentaja. Tarvisitte hänen kaltaisensa valmentajan toki jo nyt ihan hetikin. Tuolla nallesilmällä ei auktoriteetti riitä noiden teidän jätkien kanssa kyllä yhtään.

  Oli muuten Vaasassa tuskainen ryhmä. En ole koskaan ennen nähnyt noin tuhautunutta Malista. Löi vielä pelin päätyttyä mailansa paskaksi vaihtoaiton reunaan. Tuskan pystyi lähes tuntemaan.

  Toivottavasti Kärpät ei tee teille karhunpalvelusta ja häviä tänään. Totta helvetissä Mattilan kenkiminen ja uuden palkkaaminen on kallista, mutta niin on kallista pelata tyhjässä hallissakin.

  Tsemiä Kouvola! Toivottavasti saisitte tosiaan asap uuden ja auktoriteettisen valmentajan. Kaudesta on kuitenkin vasta kolmasosa pelattu. Kyllä KooKoo vielä kekkereihin mukaan ehtii, kun nyt vaan reagoi nopeasti. Pelaajamateriaalin pitäisi kyllä riittää.
   
 20. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Suikkanen on kohta vapaana. Ei välttämättä olisi huono KooKoon materiaalille tai sitten olisi.
   
 21. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Surkeaa KooKoo! Mattilalle kenkää heti!
   
 22. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Rupean yhtymään tähän mielipiteeseen. Joukkuetta ei voi vaihtaa joten edes uskottavuuden vuoksi Mattilalle näkemiin.
   
 23. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Maanantaina jos ei tapahdu niin olen ihmeissäni. Vittu mitä paskaa.
   
 24. Mneme Jäsen

  Mitä hyötyä Mattilan potkimisesta enää tässä vaiheessa on? Kausi on jo pitkälti ohitse, joten uutta valmentajaa on ihan turha enää raijata tilalle, varsinkaan, jos markkinoilla ei ole sellaista valmentajaa, jonka voisi saada myös ensi kaudeksi.

  Myöskään pelkän Mattilan potkiminen ja tämän myötä Haapakoskella jatkaminen ei ole mikään ratkaisu. Samassa veneessä Haapakoski tässä on, eikä homma ole pelkästään Mattilan vika. Haapakoski päävalmentaja ei myöskään olisi mikään upgrade. Hetkellinen boosti peliin saattaa tulla, mutta aika nopeasti paluu olisi vanhaan, niinkuin on monesti nähty.

  Toki, jos ensi kaudelle tuleva valmentaja on jo vapailla markkinoilla, mitä se ei ilmeisesti ole, niin tässä tapauksessa hänen tuominen "juujärvimaisesti" olisi tietysti ihan järkevä ratkaisu.

  Muuten en näe mitään järkeä potkia Mattilaa ulos. Pelaillaan nyt tämä kausi näillä pois alta ja rakennetaan samalla ensi kauden joukkuetta.
   
 25. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Voi myös miettiä että mikä on sitten se downside jos Mattila jää? Jos meno ei parane ja varsinkin jos se tuosta vielä huononee. Samalla lailla voi miettiä että mitä tässä on enää hävittävää vaikka kokeiltaisiin Haapakoskea?