Kuinka helppoa on iskeä nainen?

  • 48 524
  • 105

Naisen iskeminen?


  • Äänestäjiä
    219

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
190cm urheilullinen mies tuntui vetoavan vastakkaiseen sukupuoleen ihan kivasti.

Boldasin tuosta sen olennaisen. Naista todennäköisesti saa, jos on pitkä korsto. Naista ei todennäköisesti saa, jos sattuu olemaan keskimääräistä vähän lyhyempi. Silti naiset kehtaavat naistenlehdissä yms. jaaritella jostain miehen huumorintajun merkityksestä, naisen huomioon ottamisesta ynnä muusta, mikä ei tosipaikassa merkitse mitään.

Onhan tuo tietysti evoluutiobiologian ja darwinismin mukaista, että isot, hyväkuntoiset urokset dominoivat näillä markkinoilla, mutta nyky-yhteiskunnassa voi mies pärjätä ja huolehtia mahdollisesta perheestään muutenkin kuin olemalla suuri ja lihaksikas metsästäjä-keräilijä. Tämännäköinen mies yksinään autotallin nurkassa voi olla se paras vaihtoehto naisen poikakaveriksi.

Miehet ovat jo oppineet, että ihannenaisen ei tarvitse olla lihava, pyöreä ja isolantioinen synnyttäjän prototyyppi kuten kivikaudella. Vielä kun naisten kohdalla tapahtuisi sama älyllinen ja vaistonvarainen kehitys pois kivikauden miesihanteista.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Heh, tästä on tullut otsikko, jossa pitkät, lihaksikkaat ja komean sänkinaamaiset miehet käyvät kukin vuorollaan kertomassa kuinka helppoa se on ja mahdollisesti ihmettelevät, että miksi jollain lyhyemmällä ja heikommalla näin ei ole. Tuodaan ensin esille miten ollaan fyysisiltä mitoiltaan kaikkea mitä nainen yleensä haluaa, mutta jaksetaan päälle jauhaa jargonia siitä, että katsekontakti, hyvä käytös ja pari supliikkia ajaa saman asian. Älkää viittikö, koska se on niin, että ilman niitä raameja kukaan nainen ei ole kiinnostunut tuijotuksista, oven avaamisesta eikä enemmän tai vähemmän läpinäkyvästä verbaalinuolennasta. Poikkeuksena toki ilkeimmät nartut, jotka näkevät siinä tilaisuuden jujuttaa itselleen drinkki ja kadota sen jälkeen kuin kusi lumeen.

Ihmeen hankala on tunnustaa, että kyseessä on melkein 100% "välineurheilu". Kroppa, auto, sosiaalinen status ja lompakko ratkaisevat.
 
Viimeksi muokattu:

Ignoramus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden Pallo
Heh, tästä on tullut otsikko, jossa pitkät, lihaksikkaat ja komean sänkinaamaiset miehet käyvät kukin vuorollaan kertomassa kuinka helppoa se on... Älkää viittikö, koska se on niin, että ilman niitä raameja kukaan nainen ei ole kiinnostunut tuijotuksista

Toisaalta jos ulkonäöltään olisi "pitkä, lihaksikas ja komean sänkinaamainen mies", mutta luonne olisi luokkaa perämetsien erakko, niin kyllä se pillun saaminen olisi siltikin pitkälti sattuman varassa.

Itse äänestin "erittäin helppoa", sillä jätkä kuin jätkä kyllä pääsisi parittelemaan, jos vain olisi kanttia laittaa itsensä likoon. Ensimmäinen ja toinen nainen saattaisivat sanoa "ei", mutta ehkä se kolmas jo jollain tasolla hieman lämpenisi.

Tämä on suuri viisaus:
Joo kyllähän nyt aika monikin jätkä saisi pillua jos vaan viitsisi vaikka näin lauantai-iltana mennä noita baareja kiertelemään ja hölmöjä juttuja naisille höpöttelemään, mutta kuinka moni kehtaa tehdä niin?
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Ihmeen hankala on tunnustaa, että kyseessä on melkein 100% "välineurheilu". Kroppa, auto ja lompakko ratkaisee.
Pitääkö tämä tosiaan paikkansa? Miksi? Millaisia naisia sillä autolla saa? Sen ymmärrän, että kroppa ja lompakko voivat kiinnostaa isompaakin kansanryhmää, mutta auto. Tämä on minulle suuri mysteeri.

Jos autoa ei ole, ihan kelvollinen iskukeino lienee se, ettei kiinnosta ja/tai ei pysty. Se heijastelee käytökseen sitten ärsyttävän itseriittoisena asenteena.

No oikeasti jos on asiallisesti, jossain elämänvaiheessa löytyy joku asiallinen kumppanikin ilman mitään ihmeellisyyksiä.

Mikä juttu ruutukauluspaidat ovat naisten saannissa? Onko joku joskus saanut sillä? Pojat heittää aina ruutukauluspaidan niskaan, kun pitäisi lähteä naista hakemaan.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Boldasin tuosta sen olennaisen. Naista todennäköisesti saa, jos on pitkä korsto...

Tässä voi olla jotain perää. Itse olen 188cm pitkä. Monesti naiset ovat ihan suoraan sanoneet, että tämä on erittäin tärkeä asia.

Olen satunnaisesti kysellyt naisilta, minkä mittainen mies on ideaali ja vastaukset eivät varioi hirveän paljoa: vähintään se 180 pitää olla, ei kuitenkaan mikään kaksimetrinen.

Yllättävänkin moni on todennut, että jo joku 175cm pitkä mies on out of the question.
 

Jeepeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Islanders
Itseä ainakin häiritsisi olla jonkun kääpiön kanssa yhdessä.

Olen antanut itseni ymmärtää, että sinua häiritsee naisten - noiden petollisten excelpirujen - kanssa oleminen ylipäätään, oli nainen sitten yli oman pään tai paljon sen alle.

En vastannut kumpaakaan kohtaan, pitäisi olla jokin välimallin vaihtoehto. Pari vuotta asumuserossa ollessani tuli jonkun verran hommaa koitettua. Ei se sormia napsauttamalla käynyt mutta ei toisaalta mitään ylivoimaisen vaikeaakaan ollut. Tai no pari kertaa onnistui ihan vain yhdellä lauseella baaritiskillä. Varmaan johtuu pituudestani, ulkonäöstäni, Nissanistani, suuresta kullistani, lompakostani ja mitäs näitä muita syitä olikaan. Tai sitten kävi vain tuuri.
 

DiamondDoll

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Jesse Joensuu
Näin naisnäkökulmasta, nainen on hyvinkin helppo iskeä kun tietää miten sen tekee. Jos olet A) liian kännissä B) käyt liian kiivaasti iholle C) aloitat keskustelun ulkonäköön liittyvällä kommentilla (tosin, pinnallisen pissiksen saat iskettyä kunhan kehut vuolaasti) D) olet epätoivoinen, nainen on todella vaikea iskeä.

Rento keskustelunaloitus (muusta kuin ulkonäöstä, säästä, seksistä tai uskonnosta), kuuntelet aidosta (tai ainakin teeskentelet luontevasti) ja et ensimmäisen 20 minuutin sisällä ehdota "jatkoja" jommankumman luona niin pullat on hyvin uunissa. Itse kun olin sinkku, baarissa miehistä mielenkiintoisimmat olivat juuri näitä jotka aloittavat keskustelun rennosta ja eivät ole niin epätoivoisesti seksia hakemassa.

Tosin, nämä eivät päde jos nainen on yli 1.5 promillen humalassa tai sitten itsekin kovin epätoivoinen.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kysyin Tauskilta, se sano että kysymyksessä on taivutusvirhe ja että se on erittäin helppoa.

Eipä vaan, varmaankin se on ihan helvetin vaikeaa, en tiedä ku ei oo oikeestaan yhtään kokemusta tämmösestä aktiviteetista. Naskina yks tyttö tuli kerran juttelee ja se on nyt mun vaimo, vittu sentään jos joskus tulisi ero niin kyllä sitä olisi hukassa näiden tämmösten iskemisten kanssa. Pitäisi vissiin opetella vaan valehtelee ja esiintyy jotenkin helvetin rikkaana, tällä naamalla ja ruumiinrakenteella kun ei pitkälle pötki ja mikään muu ei taida naisihmisten mielenkiintoa herättää.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Se on ainakin joskus ollut helppoa, mutta rehellisyyden nimissä pitää myöntää, että pillua saavat kaikki vaikka vuoden jokaisena iltana, jos jaksaa sinnikkäästi yrittää.
Nuorempana ei tarvinnut itseään väsyttää vaan illan/tulevan yön tyttö löytyi yleensä tanssilattialta. Nykyään en enää edes harrasta mitään yhden yön juttuja. Niistä tuppaa tulemaan paha mieli kaikille.
 

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Yllättävänkin moni on todennut, että jo joku 175cm pitkä mies on out of the question.

Aika harva yksittäinen ominaisuus on totaalinen este kenellekään. Tuo lyhyys itseasiassa on vain vahvuus salillakävijälle, koska lyhytraajainen näyttää huomattavasti tykimmältä pienemmälläkin treenillä kuin pitkä treenikaveri (en aja omaa etua tässä, reilut 180cm löytyy mittaa). Usko tai älä, mutta ne pahimmatkin "lihakset on ällöjä" vannojat sulavat täysin kun omalle kohdalle tulee se sixpackkinen mies 40 sentin hauiksillaan kiehnäämään. Ei se ole mitään kivikautista ajattelua. Fakta nyt vaan on se, että lihaksikas hyväryhtinen mies näyttää helvetin hyvältä ihan näin heteromiehenkin silmään. Uskon että se on suurempi syy kuin se, että nainen ajattelisi että tää mun mies pystyy vetää kaikkia turpaan suojellessaan mua. Kyllähän luontaisesti kaunis mieskin on kovaa kamaa markkinoilla, vaikka ei pystyisi vetämään turpaan edes omaa naistaan.

Ja tosiaan se rasvaprosentti ilmeisesti pitäisi olla alhaalla. Allekirjoittanut on muutamankin naisen mielestä "helvetin idiootti" koska juon rypsiöljyä pullosta plussakalorien takia. Missä ovat ne, jotka sanovat että vähän löysää saa olla? Eipä ole näkynyt. Samapa se, öljyä vedän edelleen kunnes voimat on sillä tasolla missä haluan. Ja kivahan se on hämmentää tyttöjä vetämällä pitkiä hörppyjä niiden edessä. Ihan priceless ilmeitä tullut vastaan. :)

Ruma naama on tietysti se pahin turnoff niin miehille kuin naisillekin, mutta mies pystyy sitäkin kompensoimaan lihaksillla (Jari Mentula hyvä esimerkki) tai vaikutusvallalla ja rahalla. Nainen ei oikeastaan mitenkään. En tiedä, onko noilla rikkailla ja rumilla akoilla muka nuoret ja kauniit miehet? Taitaa se Suomen liikenneministerikin (Merja Kyllönen) olla sinkku, vaikka varmaan 50% Suomen miehistä tunnistaa kadulla? En millään usko että kukaan hyvännäköinen mies suostuisi sitoutumaan tuohon - mistään hinnasta.

Pieni penis on tietysti naaman lisäksi aika armoton mittari. Mitään sille ei voi tehdä, taino onhan se penispumppu jo Suomen myydyin "seksilelu" ainakin tuolla kaalimadossa, mutta ei kai tuolla dramaattisia tuloksia tule? Vähän epäilyttävältä tuntuu tuo keinotekoinen kikkelin venyttäminen.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Tässä voi olla jotain perää. Itse olen 188cm pitkä. Monesti naiset ovat ihan suoraan sanoneet, että tämä on erittäin tärkeä asia.

Olen satunnaisesti kysellyt naisilta, minkä mittainen mies on ideaali ja vastaukset eivät varioi hirveän paljoa: vähintään se 180 pitää olla, ei kuitenkaan mikään kaksimetrinen.

Yllättävänkin moni on todennut, että jo joku 175cm pitkä mies on out of the question.

Näin se menee, ja on tätä tutkittukin eri kyselyissä. Eli senttipelistä on kyse. Toki voi elätellä harhakuvia siitä, että kyllä nainen sitten kiinnostuu miehen persoonasta kunhan tutustuu tähän lähemmin, vaikka mies ei olisikaan 190 cm pitkä ja raamikas, mutta sitä lähempää tutustumista ei yleensä koskaan tule.

Kuten Naisasiat-ketjussa mainitsinkin, niin miehet ovat sentään pääsääntöisesti päässeet eroon kivikautisesta luolamiesten naisihanteesta eli läskistä, leveälantioisesta äitijumalatar-synnyttäjästä, koska nykyajan yhteiskunnassa puolison voi valita muillakin kriteereillä kuin sillä perusteella, että selviääkö nainen monista synnytyksistä ja onko nainen niin hyvälihainen, että vararavintoa on vyötäröllä.

Vielä kun naiset pääsisivät evoluution tikkailla samalle kehitysasteelle, jolloin parinvalinnan automaattinen kriteeri ei olisi uroksen keskimääräistä pidempi pituus ja massa, joka vaikuttaa siihen, kuka koirasten joukosta jaksaa metsästää mammuttia parhaiten. Tai no, onhan näitä muitakin kriteereitä, kuten lompakon paksuus, mutta se tietysti selviää vasta vähän myöhemmin.

En usko, että pitkät miehet tarkoituksellisesti vittuillakseen kertovat, kuinka helppoa se naisen iskeminen on ja kuinka pillua on tarjolla vaikka joka ilta - heillä on vain pituuden suoma perspektiiviharha tähän asiaan, eikä monelle ole ehkä tullut mieleenkään, että se hymy suupielissä tai ns. rento läppä eivät vaikuttaneet asiaan ollenkaan niin paljon kuin geneettiset ominaisuudet, joille ei mitään voi.

Sehän tästä nurinkurisen tekeekin, että pitkät naiset suht ymmärrettävästi hakevat keskimääräistä pidempiä miehiä, mutta niin tekevät keskipituiset ja tosiaan myös lyhyetkin naiset. Minäkin tiedän pareja, joissa nainen on noin 145-150 cm tanakka mannunkääpiö ja mies kaksimetrinen. Tämä epäsuhta vain tarkoittaa, että lyhyemmille kavereille ei jää paljon ns. jakovaraa.

Juu, olen keskimääräistä lyhyempi, eli siis ilmeisen katkerana tilitän.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Ruma naama on tietysti se pahin turnoff niin miehille kuin naisillekin, mutta mies pystyy sitäkin kompensoimaan lihaksillla (Jari Mentula hyvä esimerkki) tai vaikutusvallalla ja rahalla.

Mutta kuka helvetti jaksaa nähdä kaiken vaivan käydä hikisellä salilla, vetää jotain kuureja ja puhumattakaan jostain "vallan" tavoittelusta vain saadakseen naista? Ja miksi? :D Voi morjens. Tämä himona itsensä kehittäminen naisen saamikseksi tai saannin jatkumiseksi on vielä säälittävämpää, kuin ns. luontaisesti naisten silmään komeiden vittuilu tai jargon sisäisestä kauneudesta.

Juu, olen keskimääräistä lyhyempi, eli siis ilmeisen katkerana tilitän.

Omien havaintojeni mukaan todellisissa ongelmissa ovat vasta reilusti alle 170 cm jannut, eli jos et ole ihan mallia maradona, niin ainakin toivoa on. Toki ne 185+ cm on aina ja ikuisesti siellä monta askelta ylempänä taulukossa.
 

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Mutta kuka helvetti jaksaa nähdä kaiken vaivan käydä hikisellä salilla, vetää jotain kuureja ja puhumattakaan jostain "vallan" tavoittelusta vain saadakseen naista? Ja miksi? :D Voi morjens. Tämä himona itsensä kehittäminen naisen saamikseksi tai saannin jatkumiseksi on vielä säälittävämpää, kuin ns. luontaisesti naisten silmään komeiden vittuilu tai jargon sisäisestä kauneudesta.

Ei kukaan toivottavasti. Kuka tahansa saa naisen kun hakee sen omalta tasolta, joten en ainakaan itse haaskaisi aikaan puntteihin jos ainoa motiivi olisi vuosien työn jälkeen aavistuksen laadukkaamman pillun saaminen. Ja vieläpä kun joutuisi jotain vatsalihaksia treenaamaan ja yrittää pysyä tiukkana syömällä pelkästään jotain helvetin maitorahkoja. :D

Mutta sitä en ymmärrä että kitisee netissä ettei mistään tule pillua ja on täysin rapakunnossa eikä tee asialle mitään. Laskekaa sitä rimaa tai tehkää ulkonäöllenne jotain. Se kolmas vaihtoehto eli netissä kitiseminen alkaa ottaa päähän.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Nyt kun täällä on ulkonäöstä keskusteltu niin nokittaisin kyllä taloudella. Toki jos on hyväkuntoinen ja hyvännäköinen + sen lisäksi vielä hyvätuloinen niin yhdistelmä on aika lyömätön.

Mutta väittäisin että suurin osa naisista (ainakin sellaisista jotka hakevat suhdetta eivätkä vain hetkellistä panoseuraa) valitsevat mielummin hintelän miehen jolla on varaa tarjota kunnon illallisia hyvässä ravintolassa ja joka asuu laadukkaalla alueella asiallisessa kämpässä kuin kaupungin vuokrakasarmissa asustelevan punttijuntin.

Itsellenihän kysymys on myös hyvin teoreettinen, koska minulla ei ole kokemusta naisen iskemisestä. Nykyinen vaimoni iski minut 17 vuotta sitten ja sillä tiellä onnellisesti ollaan.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Ruma naama on tietysti se pahin turnoff niin miehille kuin naisillekin......

Se on tietty eka asia minkä ihmiset näkevät, mutta sanoisin, että pahin turnoff on hampaat. Ei paljon auta jos naama on kuin Brad Pittillä jos hampaat on paskana ja mätä haisee kilometrin päähän.

Mutta ei kai pelkkä pituus riitä naisten saamiseen? Jos äijä on 190cm, mutta painaa 70kg niin kyllä siinä 180cm ja 75kg näyttää vieressä bodarilta :)
Mä edelleen väitän, että kun olet pukeutunut siististi ja henkilökohtainen hygienia on kunnossa sekä osaat puhua naiselle ja katsoa silmiin niin olet pitkällä. Itsevarmuus on myös sellainen ominaisuus mitä nuo vastakkaisen sukupuolen edustajat tuntuvat arvostavan.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Omien havaintojeni mukaan todellisissa ongelmissa ovat vasta reilusti alle 170 cm jannut, eli jos et ole ihan mallia maradona, niin ainakin toivoa on. Toki ne 185+ cm on aina ja ikuisesti siellä monta askelta ylempänä taulukossa.

Olen kutakuinkin tuo 170 cm kengät/sukat jalassa, eli todennäköisesti olen todellisissa ongelmissa. Korkokengillä saisi pari senttiä lisää, mutta sitten vasta olisinkin ongelmissa. Korkkari merkitsee minulle Korkeajännitystä, ei kenkiä.

Pientä ironista lisäpotkua tähän keskimääräistä lyhyempänä olemiseen tuo se, että geneettisesti minulla olisi rahkeita pidempäänkin. Vauva/varhaislapsuusiässä olin keskimääräisten kasvukäyrien yläpuolella hitusen, mutta silloin sattui pari vakavampaa sairautta, jotka aiheuttivat muiden oireiden ohella ns. kasvupysähdyksen, ja se tipautti minut sitten käyrän alle, jonne myös jäin. Muuten olisin kenties saattanut päätyä lähemmäs isäni mittoja, isä kun on reilut 180+ cm pitkä ja pelannut sekä divarissa jääkiekkoa että myöhemmälläkin iällä pelannut ns. puulaakijalkapallon Suomen mestaruuden voittaneessa joukkueessa.

Tällä ei toki ole merkitystä, sillä siinä vaiheessa kun joku nainen jaksaisi kuunnella jaaritteluani siitä, että mahdollinen pariutuminen ei välttämättä tuottaisi 170+ pituista jälkikasvua vaan pidempää ja urheilullisempaa mallistoa, niin naisen "iskemisvaihe" olisi jo kaukana takana.

Ei sillä, että millekään iskukierrokselle lähtisin ja yrittäisin ketään tietoisesti (ja epätoivoisesti) iskeä. En panisi pahakseni jos jotain panisin, mutta ei moisen eteen jaksa vaivaa nähdä tai aikaa tuhlata. Mahdollisuuksia toki on, mutta ne ovat vähän samanlaisia kuin se, että Ässät voittaa Suomen mestaruuden. Joskus sattuu kohdalleen ja Iso Musta saapuu jäähallille, mutta ei kannata budjettia ylittää mestaruuden toivossa, sillä siinä tulisi konkurssi nopeasti.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Mutta sitä en ymmärrä että kitisee netissä ettei mistään tule pillua ja on täysin rapakunnossa eikä tee asialle mitään. Laskekaa sitä rimaa tai tehkää ulkonäöllenne jotain. Se kolmas vaihtoehto eli netissä kitiseminen alkaa ottaa päähän.
Tai valitkaa neljäs tie ja valaistukaa.

Jatkuva "pillua, pillua, pillua" -vonkaaminen on toki sinänsä Maslow'n tarvehierarkian mukaista luonnollista ja inhimillistä toimintaa meille miessukupuolen edustajille, mutta kun myötäsyntyisen tarpeen kanssa oppii elämään sivistyneesti sekä naisia kunnioittaen ja arvostaen myös ravintolaolosuhteissa päihteiden vaikutuksen alaisena, ehdokkaita osuu kohdalle kyllä ilman alituista iskemisvaadettakin.

Ainoa valitettava puoli on se, että homma kääntyy jossakin tavan ravintolassa helposti päälaelleen ja pahimmassa tapauksessa varatut naiset tulevat tekemään turhan läheistä tuttavuutta joidenkin alkoholiannosten jälkeen. Oma ihannenaistyyppini on kaiken lisäksi sellaista sorttia, jota ei kovinkaan monesta baarista tai kuppilasta löydä. Tästä syystä en ole koskaan kokenut mielekkääksi lähteä ravintolamiljööseen itsetarkoituksellisesti "iskemismielessä".
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt kun täällä on ulkonäöstä keskusteltu niin nokittaisin kyllä taloudella. Toki jos on hyväkuntoinen ja hyvännäköinen + sen lisäksi vielä hyvätuloinen niin yhdistelmä on aika lyömätön.

Ihan tuntemattomien kesken toisia iskeskellessä ei talouttakaan oikein pysty todentamaan ja myös pienillä tuloilla saa itsestään ihan ihmisen näköisen ja oloisen. Muistaa vaan lähteä liikenteeseen jossain muussa vetimessä kuin kauhtuneessa ja puoli vuotta sitten pestyssä hupparissa ja vähän muutenkin kurkkaa sinne monien nimimerkkien suosimaan peiliin. Ja ei sitä rahaa tarvitse ympärilleen kylvää, vaikka sitä vähän ylimääräistä olisikin. Ja onhan asia kai vähän niinkin, että elämässä menestystä tulee suurin piirtein samoilla asioilla kuin pillua: hyvillä käytöstavoilla, hyvällä hygienialla ja auttavalla supliikilla.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Ja onhan asia kai vähän niinkin, että elämässä menestystä tulee suurin piirtein samoilla asioilla kuin pillua: hyvillä käytöstavoilla, hyvällä hygienialla ja auttavalla supliikilla.

Tämä pitää kyllä paikkansa. Asioila on tapana kertautua: hyvä työpaikka, kohtuullinen tulotaso, terveys, naisasiat kunnossa toteutuvat yleensä samassa pakkauksessa. Ja toisaalta myös kurjuudella on tapana kasautua.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt kun täällä on ulkonäöstä keskusteltu niin nokittaisin kyllä taloudella. Toki jos on hyväkuntoinen ja hyvännäköinen + sen lisäksi vielä hyvätuloinen niin yhdistelmä on aika lyömätön.
Joo, mulla on yksi todella hyvä kaveri tässä sarjassa.

Ensinnäkin, on erittäin mukava ja sanavalmis seuramies, eli tilanne ei kaadu heti ensivaikutelmaan jos joku nainen sattuu istumaan pöytään. Ja niitä naisia yleensä tulee, heppu on 180 cm pitkä eli ihan normipitunen, aina sopivasti ruskettunut ja siisteissä vaatteissa, ja lisäksi kauheassa kondiksessa eli helposti 110 kg:n penkkikunnossa pidemmilläkin sarjoilla ja juoksu kulkee 1h 25 min puolimaratonilla ja vähän alle 3 h maratonilla. Ei jää ulkonäöltä epäselväksi, että jotain tulee urheiltua. Muutenkin varmaan ihan naissilmää miellyttävä tapaus.

Lisäksi tienaa vuodesta toiseen sellaista vähän yli 100 000 euron liksaa ja omistuskämppä alkaa kohta olla maksettu pois reilun kolmenkympin iässä, eli paketti on ihan kunnossa.

Mutta, nähtyäni vierestä parinkin pidemmän ja vakavan naissuhteensa kariutumisen todennäköisesti pohjimmiltaan mm. pitkiin työpäiviinsä ja kovaan treenaamiseen ts. kuitenkin sen lopullisen ja viimeisen sitoutumisen jäädessä suhteissaan puolitiehen, en todellakaan kadehdi tätä varsin yksinäistä kaveriani. Ja on sillä ystäviä ja kavereita paljon, mutta ei ne kaikkia elämässä ole nekään jos kaipaa muutakin kuin kavereiden kanssa oleskelua. Niin monta kertaa on valitellut olevansa yksinäinen, parisuhteet ovat potkineet päähän ja on sanonutkin että eipä hänellä ole kuin hyvä kondis ja mukavasti rahaa, kun taas on todennut vierestä kadehtien katselevan esim. minun onnellista perhe-elämääni eli kotona duunipäivän jälkeen odottavaa vaimoa ja lasta ja koko tätä hyvää settiä mikä meillä on.

Eli varmaan esim. tälle kaverille se naisen iskeminen ja suhteeseen eteneminen on helvetin helppoa, mutta se mitä sen jälkeen pitkällä tähtäimellä tapahtuu ei enää niin itsestäänselvää olekaan. Tämän vuoksi en jaksa kadehtia ketään komeampaa, parempikuntoista tai varakkaampaa, kun loppujen lopuksi sitä ei tiedä kuinka hyvin tai huonosti kenelläkin oikeasti menee.

Toki, kyllä mulle kelpaisi tämän onnellisesti sujuvan elämäntilanteeni lisäksi parempi liksa, komeampi naamataulu ja joku voimistelijan keho. Ja iskemisestähän tässä oli kyse, eli siinä varmasti toimisi kuin häkä.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Kuka tahansa saa naisen kun hakee sen omalta tasolta, joten en ainakaan itse haaskaisi aikaan puntteihin jos ainoa motiivi olisi vuosien työn jälkeen aavistuksen laadukkaamman pillun saaminen.

Ihan oikein ajateltu: sohvaperuna ei välttämättä saa timmissä kunnossa olevaa mimmiä, mutta sohvaperunan saa kyllä varmasti, kunhan täälläkin moneen kertaan mainitut hygieniasta huolehtiminen, normaalit käytöstavat ja kyky ylläpitää edes alkeellista keskustelua toteutuvat.

Ja vieläpä kun joutuisi jotain vatsalihaksia treenaamaan ja yrittää pysyä tiukkana syömällä pelkästään jotain helvetin maitorahkoja. :D

En ole missään rasvaprosentti 3 ja bikini fitness -kunnossa (enkä halua ollakaan) mutta silti sanon, että käytän omasta kunnosta huolehtimiseen kevyenäkin viikkona vähintään seitsemän tuntia. En miesten takia, vaan miellyttääkseni itseäni ja koska kunnon rääkistä tai kevyestä lenkistäkin tulee hyvä olo. Nytkin on askelkyykkyjen jäljiltä reidet ja pakarat todella kipeät mutta saan siitä mielihyvää, koska se kertoo, että töitä on tehty.

Pelkkien rahkojen syömisellä ei saavuta mitään, vaan ruokavalion pitää olla monipuolinen. Välillä saa myös syödä ja juoda mitä sattuu, aina ei tarvitse noudattaa orjallisesti mitään ruokavaliota. Esimerkiksi omaan lauantai-iltaan kuului kuohuviiniä, jaloviinaa, gin toniceja sekä kolmet mozzarellatikut, koska lounas oli jäänyt vähän niukaksi ja oli nälkä. Eikä muuten kaduta tippaakaan.

Pahoittelen avautumista, mutta vähän ärsyttää käsitykset siitä, että omasta kunnosta huolehtiminen velvoittaa asumaan kuntosalilla, tekemään kaikkea ikävää ja syömään pääasiassa pelkkää rahkaa :) Sitä paitsi, liikunnasta oppii kyllä nauttimaan, jos ei ensimmäisellä niin viimeistään sadannella kerralla :)

Mutta, nähtyäni vierestä parinkin pidemmän ja vakavan naissuhteensa kariutumisen todennäköisesti pohjimmiltaan mm. pitkiin työpäiviinsä ja kovaan treenaamiseen ts. kuitenkin sen lopullisen ja viimeisen sitoutumisen jäädessä suhteissaan puolitiehen, en todellakaan kadehdi tätä varsin yksinäistä kaveriani.

Omalla laillaan kaverisi syyllistyy samaan kuin mallitytöistä haaveilevat lyhyet sohvaperunat: väärän kohteen valintaan. On niitäkin naisia, joille omat asiat ovat niin tärkeitä, että vähempi yhteinen ajanvietto riittää.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Ihmeen hankala on tunnustaa, että kyseessä on melkein 100% "välineurheilu". Kroppa, auto, sosiaalinen status ja lompakko ratkaisevat.

Jaa, sanoisinpa että itseluottamuksella on aika olennainen merkitys. Terveellä tai epäterveellä. Tietysti se on voinut tuoda muitakin hyödyllisiä asioita elämään. Mutta ihan arkipäiväistä on todistaa sellaisten henkilöiden menestystä, jotka eivät juuri mitenkään täytä noita luettelemiasi kriteereitä.
 

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Pelkkien rahkojen syömisellä ei saavuta mitään, vaan ruokavalion pitää olla monipuolinen. Välillä saa myös syödä ja juoda mitä sattuu, aina ei tarvitse noudattaa orjallisesti mitään ruokavaliota. Esimerkiksi omaan lauantai-iltaan kuului kuohuviiniä, jaloviinaa, gin toniceja sekä kolmet mozzarellatikut, koska lounas oli jäänyt vähän niukaksi ja oli nälkä. Eikä muuten kaduta tippaakaan.

Tuo olikin jonkinnnäköistä ironiaa. Panostan kroppaani varmasti tuon minkä sinäkin, mutta se panostus ei sisällä sixpackiin suunnattua ruokavaliota tai vatsalihasten treenausta.

http://motivationalgymquotes.com/wp-content/uploads/2013/02/BCC4HcBCUAIb6Ke.jpg
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Jaa, sanoisinpa että itseluottamuksella on aika olennainen merkitys. Terveellä tai epäterveellä. Tietysti se on voinut tuoda muitakin hyödyllisiä asioita elämään. Mutta ihan arkipäiväistä on todistaa sellaisten henkilöiden menestystä, jotka eivät juuri mitenkään täytä noita luettelemiasi kriteereitä.

Myös röyhkeys, häikäilemättömyys ja manipulointikyky auttavat. Monet narsistit ovat tällä saralla menestyneitä, ja jos on empatiakyvytön manipulaattori, niin oppii helpommin mitä nappeja painella ja rohkenee myös näin tehdä välittämättä nappien painelun seurauksista.

Mitä kehittymättömämpi tunne-elämä ja mitä piittaamattomampi muista ihmisistä, sen parempi flaksi. Jos on röyhkeyden lisäksi tahdonvoimaa ja/tai sopivasti älyä, niin myös yhteiskunnan urapolut aukenevat. Psykologi Lisa Marshallin tutkimusten mukaanhan mm. poliitikoissa on selvästi enemmän psykopaatteja kuin keskiverto-otannassa.

Don Juan tai Auervaara saa yleensä aina. Auervaarakin diagnosoitiin oikeuslääkärin toimesta psykopaatiksi, jolla oli heikko itsehillintä ja kehittymätön tunne-elämä. Tähän päälle näyttelemiskyky ja lipevä kieli sekä mainitsemasi itseluottamus ja itsevarmuus, niin johan irtosi sekä rahaa että naista. Auervaara oli pelimiesten pelimies. Playa!

Monen naisasioissa toista viulua soittavan henkilön kohdalla ongelmana on liiallinenkin rehellisyys, toisen huomioon ottaminen ja kyky tuntea empatiaa. Jos nainen kuin nainen ei ole vain kävelevä pillunkantoteline, niin riittävää röyhkeyttä iskeä naista ei välttämättä ole, ja se heijastuu näennäisenä epävarmuutena. Ironisesti näiden "kilttien miesten" perään kuitenkin naistenlehdissä haikaillaan, mutta sitten kuitenkin valitaan se renttu, joka pettää ja ehkä hakkaakin. Tai sitten rankemmissa tapauksissa poliisinmurhaaja tai sarjamurhaaja, joka saa polvet veteliksi.

Tälläkin miehellä on ollut naisystäviä. Hänkin onnistuu naisia iskemään. Tosin tämän jälkeen hän saattaa pukeutua naisten vaatteisiin ja kuristaa naisia aina hengenlähtöön asti. Seksuaalisväritteisissä kuristamisissa henki on lähtenyt sekä omalta äidiltä että 12-vuotiaalta pikkutytöltä.

Suomessa kun olemme, niin pikaisen vapautumisen jälkeen löytyikin sitten naisystävä, joka tuli myös kuristettua hengiltä. Suomessa kun olemme, niin tätä seuranneen vapautumisen jälkeen sormet olivat taas usean naisen kurkulla. Hengiltä kuristaminen ei nyt onnistunut, joten nyt Jukka Torsten Lindholm eli nykyisin metroseksuaalisesti Michael Maria Pentholm on taas linnassa odottamassa seuraavaa vapautumista.

Mitä tämä kertoo naisten iskemisen helppoudesta tai vaikeudesta? Ei mitään, se on pelkkä vitsi. Koko homma on vitsi. Michael Marialle löytyy kumppaniehdokas, vaikka mies on transvestiitti sarjakuristaja ja -raiskaaja. Vielä on parinvalintaprosesseissa vähän päivityksiä tekemättä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös