Krapulaketju

  • 447 333
  • 1 745

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Viimein pääsi sängystä ylös, ilmainen viina huhhuh? Saatana ei mitään havaintoa mitä tullut säädettyä, mut kivaa kait oli? Puhelimen selaaminen aamulla ja myötähäpeä..
 

Grub

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mikä maa, mikä valuutta? Kaamea olo täällä, tällaista krapulaa en muista vähään aikaan kokeneeni. Eilen paikallispelin tiimellyksessä muutama tuoppi pohjalle, eikä sen jälkeen ollut enää paluuta... illan päätteeksi tietenkin baariin. Kotiin tuolta reissulta selvisin tuossa vajaa tunti sitten.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt on sitten mukava jalki toisessa poskessa muistuttamassa eilisiltaa. Ja ei, se ei tullut nujakoinnin seurauksena, vaan ihan oman liukastumisen takia kotiin haahuillessa. Hiukoituskivet raapi sitten mukavan arven. Noin ainakin luulen, vaikka oli baarista lahtiessa filmi taysin poikki. Etta piti olla taas kivaa. Lompakko sentaan viela tallella, vaikka aamulla pelkasin senkin hukkuneen. Saatana.
 

Zuppana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Jokerit
Saatana, ei paljon naurata! Toinen päivä jo menossa kankaisessa, en varmasti ole tehnyt mitään näin väärää...
Ehkä huomenna jo helpottaa.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Heräsin tuossa pari tuntia sitten ja olo oli ihan OK, mutta otin ennaltaehkäisevästi buranan ja hyöty näyttäisi olevan luokkaa nolla. Pää on kipeä, eikä muutenkaan mikään hyvä olo. No, kaveri tulee hakemaan tunnin päästä ja ottaminen alkaa taas aikaisin päivällä, joten eiköhän koko päivän krapula jää tänään sentään kokematta. Ei saatana, mitä meininkiä...
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Blackien kanssa hyvin pitkälti sama meininki. Samarinia ja buranaa vuorovedoin, mutta eipä tunnu närästys/päänsärky hellittävän. Kaverit tuossa jo soitteli, että tänään olisi yhden luona "kylpylän" avajaiset. Eipä ole aikoihin tullut otettua kahtaa päivää miehekkäästi, mutta tänään on hilkulla. Väsyttää kyllä, mutta josko alkomahooli auttaisi siihenkin.

Hieman kyllä harmittaa, kun olen tällä hetkellä ihan pandan näköinen. Vittu mitkä porttilat silmien alla.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Niin vain tähän ketjuun ajauduttiin, eikä kukaan osaa selittää miten sen piti olla mahdollista. Heräsinkö liian aikaisin, vaivaako rotumääritelmän täydellisesti täyttävää ruhoani jokin puutostila, oliko kahvi liian vahvaa vai olikos tuo Panadol sittenkin vaihtunut johonkin vahvempaan kipulääkkeeseen? Kävin juuri lääkärillä, kerroin vaivoistani, tuumasi heikon olotilani johtuvan tuosta erittäin vahvasti viinan hajuisesta hengityksestä, se menee kuulemma päähän. Ei auta hampaiden pesukaan.

Kalsarikänniketjusta krapulaketjuun, tässä on selkeästi jokin yhteys. Kutsukaa Mulder ja Scully, olkaa hyvät.

PS. Mikään ei piristä enemmän, kuin hyvän ystävän vierailu abaut kolmen aikaan yöllä, koska häneltä loppuivat kaljat. Hädässä ystävä... juopotteluksihan se leppoisa kalsaritouhu menee tuollaisten olosuhteiden vallitessa.
 

Voittaja

Jäsen
Ei saatana, ois voinut jättää viimeset 5 paukkua juomatta, ihan huoletta. No sitä saa mitä tilaa, niin tiskiltä kuin seuraavana aamunakin.
 

#J81#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tulipa oltua lauantaina Raumalla ja hauskaa todellakin oli! No, tottakai eilenkin piti vielä vetää, nyt ei olekaan yhtään hauskaa. Pienet vapinat ollu päällä koko päivän.
 

scholl

Jäsen
Aika heikko olo ollut koko päivän. Aamulla oli sellainen mieletön tuskanhiki, myöhemmin päivällä oli tuska muuten vain. Tuntui, että vatsasta/rinnasta tulee jotain läpi. Nyt on enää sitten väsymys ja pihalla oleva -olo.
 

jessie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
jesse72 kirjoitti:
Viimein pääsi sängystä ylös, ilmainen viina huhhuh? Saatana ei mitään havaintoa mitä tullut säädettyä, mut kivaa kait oli? Puhelimen selaaminen aamulla ja myötähäpeä..

Käytännön neuvo: Älä ikinä, siis IKINÄ, mene krapulassa puhelinta tutkimaan. Siis jos illan osalta muistikuvat ovat kateissa, niin poista lähetetyt viestit niitä lukematta. Samoin kaikki puhelutiedot. Näin säästyt uskomattomalta morkkikselta, edes osittain. Kokemuksen karvaalla rintaäänellä puhun.

Tulipas eilen otettua, useampia oluita sekä sitten vielä drinkkejä baarissa. Silti ei erityistä krapulaa, mikä on todellinen ihme. Tämä uskomaton väsymys vaan vie järjen, eikä uni tule, vaikka mitä yrittäisi. Kuuden aikaan aamulla pääsin nukkumaan ja noin kahdeksi tunniksi sitä unta sitten riitti. Väsyttää kyllä ja silmiä kirvelee, mutta kun uni ei vaan suostu armahtamaan, liekö sitten liian monenlaisia ajatuksia mielen päällä. Menen varmaan psykoosiin.
 

passenger

Jäsen
sama

Tosiaan jos muisti on mennyt niin se puhelimen selaaminen on varma konsti hommata kunnon morbidelli. Kaikista pahin on jos ei todellakaan muista mitään niin sieltä lähetetyistä paukahtaa ihan niin sanotusti puun takaa jotain todella jännittävää. Yleensä jokin omasta mielestä "romanttinen" tai muuten vaan jännittävä ehdotus jollekin puolitutulle kimalaiselle...
Torstaina tuli otettua ja eilen oltua selvinpäin mutta morkkis säilyy...
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Mistä tuo muuten johtuu, että krappessa ei oikein uni maistu? Onko sille joku fysiologinen selitys?
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Saku #11 kirjoitti:
Mistä tuo muuten johtuu, että krappessa ei oikein uni maistu? Onko sille joku fysiologinen selitys?
Kyllä ainakin itsellä uni maistuu, siitä ei ole kysymys, mutta siitä on, että ei saa nukuttua kuin lyhyitä pätkiä kerralla, vaikka kuinka väsyttää. Nähdäkseni, sekä tuntemuksiin ja lukemisiin vedoten ,voisin sanoa että sydän ei ainakaan mene siihen vastaavaan lepotilaan ,mitä se tekee normaalisti, vaan pulssi säilyy korkeampana, joten herääminen tapahtuu erittäin helposti, esim. jos kääntää asentoa tai joku taustaääni menee suoraan ymmärrykseen, ja näin säpsähtää hereille.
 

#J81#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Voi perkele, mikä olo! Ei hirveästi noita muistikuvia loppuillasta lauantailta(eiliseltä sentään muistaa kaiken), varmasti hölmöilly jotain...

Eipä auttanut edes muutama loiventava.

Lopetan ryyppäämisen!
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Taitaa olla liskojen yö tulossa. Onneksi ei ole mitään menoja huomenna. Vanhaksi sitä on tulossa kun krapulat kestää aina tiistaihin asti.
 

Zuppana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Jokerit
#J81# kirjoitti:
Lopetan ryyppäämisen!

Olen itse lopettanut myös ryyppäämisen, monta kertaa!!! Varmaan ensi lauantaina lopetan taas... tiedän tuon tunteen. En ymmärrä miksi siitä pitää rankaista jos pitää hauskaa ;)!
 

Juneau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals, söden jalat, Hifk, kibe
Voi sitä onnen ja hyvänolon päivää eilen kun raahauduin työpaikalle..
Olimme ystävän kans sunnuntaina ryyppäämässä ja huorautumassa aamun pikku tunneille asti. Kävelin aamulla 7 aikaan töihin muumiona ja olo oli vielä hiukan humalainen mutta tiesin mitä olin tilannut!
Hortoilin siinä hieman tietämättömänä hallilla vartin yli 7 kunnes pomo pyyhkäisee "poromiehen mersulla" paikalle.
Tokaisin sille että huomenta, niinkun yleensä.
Sain tältä suht mulkulta pomoltani vastaukseksi että mikäs vitun paussi se täällä on?! Meni aikalailla viimeisetkin työhalut..
Olis aamu paremminkin voinu alkaa. No sittenhän se tapahtu ja jouduin kyseisen kyrvän kans samalle työmaalle hiukan 10nen jälkeen.
Olo oli alkanut kääntyä kankkusen puolelle ja janotti koko ajan ihan vitusti. Päätäkin jomotti ja buranat kämpillä.
Join siinä jaffaa ja sit se huomas mun olotilan ja kysäsi että mikäs se jätkällä janottaa? Ei mikään erityisemmin sanoin.
Sit se mulkku kehtas viel sanoa että imeskelehän sitä jaffaa kunnolla, on meinaa saatanan pitkä ja hikinen päivä tulossa.
Löi lyötyä ja kunnolla.
Siinä sitä sitten taisteltiin ilta 7mään asti ja ei ollu helppoa ja hiki ja vitutus tuli useampaan kertaan.. mutta selvisin:)
Nyt jo hiukan voiton puolella...Aamen.
 
Viimeksi muokattu:

mikse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
Joo, voi elämä mikä olo. Täytyy tilata lisää pizzaa.
 

Erik Loka

Jäsen
Mä pääsin rapulasta jo yli. Ainakin melkein. Aamulla, tai itseasiassa iltapäivällä kun heräsin, niin olo oli jotain aivan järkyttävää.

Nyt näyttää siltä etten ehkä kuolekaan. Vielä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös