Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kouvolan jäähalli – Lumon Areena

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Everton, 23.07.2006 klo 10.11.

 1. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Eilen juuri katselin lippupalvelun sivulta, että lauantain KooKoo-SaiPa peliin ei ole enää lainkaan saatavilla lippuja istumapaikoille.
  Kyseisellä VIP-lipulla pääsee nyt kuitenkin siis istumaan B-katsomoon.
  Hinta sisältää pääsyn klubille, ruokailun ja istumapaikan B2-katsomolohkosta.
  EIköhän nuo paikatkin mene kaupaksi alta aikayksikön. Nopeat syövät hitaat.
  Näinköhän lauantaina nähdään Lumon-Areenan kaikkien aikojen yleisöennätys yli 6000 katsojaa?
   
 2. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Ei varmaan muita häiritse mutta onko Ticolla vain yksi levy mitä hallilla soitetaan. Alkaa vähän kyllästyttää jopa telkkarin välityksellä samat biisit. Miten olisi vähän paikallista rokkia esim. Gynt, Viikate ja sitten evergreen rokkia esim. Ramones, ACDC jne. Poju oli ja meni... Tyddydyttydyddydy...
   
 3. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Herranjumala vain Tico seisoo räp-skeidan tulon tiellä. Iso ja loputon EI kaikelle JVG-Bieber-oneErection linjalle, se on muovia.
   
 4. Trapezoid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Maalivahdit
  Tuli eilen mieleen, että jos eilen oli hallissa tilaa vielä 800 ihmiselle. Mihin kummaan heidät pitäisi änkeä, jos he vielä haluaisivat peliä nähdä? Alakerran pubiin?
   
 5. Ikuinen try out Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat SaiPa
  Lainaus:
  Olin sivuseisomakatsomossa, joka varmaan näytti täydeltä, mutta kyllä siinä vielä ainakin niillä kohdin, missä minä olin (suht keskellä, hivenen KooKoon hyökkäys puoliskolla) oli tiivistämisen varaa.
   
 6. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ja päädyn seisomakatsomossa oli myös paljon varaa tiivistaa vielä, eikä istumakatsomotkaan olleet täynnä, joten kyllä kai tuonne se 800 vielä menisi.
   
 7. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Olin itse päädyssä ja porukkaa seiso ensimmäisessä erässä rappusillakin,joten en tiedä kuinka paljon siel ois oikeesti voinu tiivistää niin että siellä olis pystyny jotenkin fiksusti vielä olemaan.Numerot kun repes,niin sitten tuli tilaa kyllä.
   
 8. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Itse olin siis myös päädyssä ja siinä lähistöllä oli joka suunnassa jonkin verran tilaa, mutta voihan se olla, että pääosin se oli jo tupattu täyteen.
   
 9. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Pystyykö ovelta maksamaan lipun kortilla? Yleensä ostanut netistä mutta tänään ei tiedä ehtiikö peliin niin ei turhaan viitsi hankkia.
   
 10. Steus Jäsen

  Lainaus:
  Pääovilla ainakin. Kenkäkukkulan kulmassa ei ainakaan pari vuotta takaperin käynyt kortti. Liikenneympyrän pisteestä en ole varma.
   
 11. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Kiitos tiedosta. Isoista ovista sitä kuljetaan, OPG:n viitoittamalla tiellä.
   
 12. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Jokaisella ovalla on nykyään korttimaksumahdollisuus.
   
 13. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Oli jo viime kaudella.
   
 14. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Ei ehtinyt hallille kun vasta vikaan erään niin lippu maksoi vaan vitosen. Hyvää toimintaa min mielest
   
 15. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Lappeenrannassa pääsee kolmanteen erään ilmaiseksi, jos ei lippua ole. Maksaako Kouvolassa tosiaan?
   
 16. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoo hakee kasvua ensi kaudelle joka lähteestä. Alun perin hallille ei pitänyt tehdä enää mitään uutta. Suunnitteilla on kuitenkin kaksi lisäkioskia, jotta KooKoo pystyy palvelemaan kaikkia katsojia.
   
 17. Trapezoid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Maalivahdit
  Lainaus:
  Tämä kuulostaa hyvältä. Varmaankin hyvää dataa saatu, mitkä osa-alueet vaatii parannusta, kun pari näitä ison yleisön pelejä on kuitenkin jo ollut. Mitään tietoa minkä tyyppistä juttua ja minne päin hallia?
   
 18. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 19. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Tämähän on hyvä uutinen. Miten näissä maaotteluissa menee, saako KooKoo ravintolapalveluiden rahat? Vai tuoko liitto omat makkarat
   
 20. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Aika hyvin on mennyt lippuja peliin, muutamia hajapaikkoja jäljellä. Pari katsomolohkoa ja aitiot on jo myyty loppuun. Pitihän tuolta itsekin käydä paikka hakemassa.

  Lainaus:
  Tuosta voisi päätellä, että KooKoo saa ma$$it aitioista ja VIP-paketeista. Ja jos olisi vielä niin, että oheismyynnin tuotot kilahtavat KooKoon kassaan niin tekee hyvää myös kassatilin puolella.
   
 21. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Edelleen toivoisin, että päädyn seisomakatsomon porrastus fiksattaisiin sellaiseksi, että se palvelee katsojia parhaiten "seisomakatsomona" eli tiheämpi porrastus tarvittaisiin. Myös kulkuväyliä päädyn olutbaarin ja katsomoiden välillä miettisin uudestaan. Nykyiset järjestelyt muodostavat epämiellyttäviä pullonkauloja eri paikkoihin (esim. seisomakatsomon yläkulmat).

  Muutoin hallin parannukset ovat mielestäni onnistuneita.
   
 22. Trapezoid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Maalivahdit
  Olenko ainoa, jota häiritsee mediakuution toiminta pelikuvaa näytettäessä? Kuva on täysin suoraan Ruudun lähetyksestä eikä näin ollen kotiyleisön haluamia hidastuksia aina näytetä. Eniten tässä kuitenkin häiritsee viive pelitapahtumien ja taulun välillä.

  Lisäksi olen ihmetellyt miksi liigatulokset muilla paikkakunnilla kuulutetaan, vaikka ne jo taululla näkyvät. Mieluummin tunnelmaa nostattavaa musiikkia kehiin, kuten esim Helsingissä tehdään.
   
 23. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ei tuo itseäni oikeastaan haittaa,mutta suurin haitta oli pelissä jossa näytettiin taululta pelkkiä some kuvia eikä peliä josta näkisi edes ne hidastukset mitä nyt milloinkin tulee jos on tullakseen. Onhan normi tv kuvassa liveen sekunnin viive ja esim elisa viihteen kanssa se viive on minuutin luokkaa. Se jos mikä on häiritsevää. Sinällään tuo ei häiritse,kuin joissain tilanteissa kun kattoo laululle jotain kulma kahinaa mitä ei omalta paikaltaan näe.
  Tuo tulosten lukeminen on vähän niin ja näin. Kyllä sitä pelin aikana tulee puhelimestakin katottua.
   
 24. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Varmasti mediakuutiota pystyisi käyttämään paremmin ja katsojia enemmän hyödyttäen, mutta varmaan se vaatisi rahaa vs, pelin striimaaminen nelosen lähetyksestä. IFK:lla ainakin varsin mukava tuo kuutio, kun näyttävät epäselvät yms katsomoa kiinnostavat tapahtumat uusintana heti tilanteen jälkeen.
   
 25. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Kookoo voisi ottaa käyttöön yleisönsuosikki pelaajaäänestyksen. Äänestyksen tilannetta voisi vaikka pyörittää mediakuutiolla erätauolla. Tekstarin hinnaksi vielä vaikka euro niin tulee tuloakin. Toki euron hinnalla pitäisi saada vastikkeeksi osallistuminen arvontaan ja siitä sitten joku onnekas Kouvolan lakupaketin kanssa himaan. Ei tarvitse edes itse ruvata koodailemaan kun tuollaisia toteutuksia on jo avaimet käteen periaatteella tarjolla.