Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kouvolan jäähalli – Lumon Areena

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Everton, 23.07.2006 klo 10.11.

 1. Seymon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punakeltaiset och världens bästa Karlsson
  Olen näillä näkymin tulossa lauantaina katsomaan KooKoon peliä. Onko paha, jos saapuu vasta 20 minsaa ennen peliä ja ostaa lipun vasta paikan päältä? Ei varmaan tätä peliä ihan loppuunmyydä...
   
 2. Bigg_Doggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SKA, KooKoo
  Lainaus:
  Suosittelen lipun ostamaan aikaisemmin jos vaan mahdollista. Kouvolalaiset tykkäävät jonottaa vähän liikaa ja lippuluukulla tuntuu aina olevan pitkä jono vielä pelin alkaessakin.
   
 3. SgtMarkov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Washington Capitals
  Muistaako kukaan milloin viimeksi Kouvolan jäähallissa on ollut 6000 katsojaa paikalla? Viralliseksi yleisöennätykseksi mainitaan 5350, mutta tuohon ei vissiin lasketa mukaan maaotteluita??

  Tuo ennätys todennäköisesti laitetaan uusiksi 9.1. pelattavassa KooKoo-SaiPa-matsisssa, johon aikaa on vielä yli kuukausi mutta istumapaikkoja jäljellä enää alle 20. Ja jos yhtään on uskalla luottaa muistiini, niin Liiga-avaukseen SaiPaa vastaan viimeiset istumapaikat myytiin vasta ottelupäivänä.

  Olisihan se helvetin hienoa, jos tuo 100 vuotta vanha ennätys saataisiin rikottua. Itsekin saan silloin tuotua paikalle muutaman tyypin jotka tiettävästi lähtevät ensimmäistä kertaa katsomaan jääkiekkoa.
   
 4. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä tuo rikotaan, Areena tulee täyteen, Lappeenrannasta tulossa reilusti yli tuhat SaiPalaista. Hieno ilta tulossa!
  Tulijoita olisi enemmänkin, mikäli istumapaikkoja olisi vierekkäisiä vapaita.

  Tuottoisa ilta tulossa KooKoolle 9.1.
   
 5. the karpov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Eniten KooKoon pelissä on ollut katsojia -93 keväällä karsintamatsissa Reipasta vastaan. Virallinen ilmoitus oli muistaakseni 5600-5700 mutta paikanpäällä on kerrottu olleen oikeasti 6200-6500. Siinä pelissähän halli oli aivan täynnä, siis ääriään myöten. Kaikki rappuset, juoksuradat ym. täynnä ihmisiä.

  KooKoo-Tuto pelissä 80-luvulla oli ilmoitus muistaakseni 5946.

  Lisäksi Suomi-Ruotsi peli 90-luvulla 6000.

  En ymmärrä miksi tuo Saipa-pelin 5350 on jäänyt elämään muka yleisöennätyksenä. Käsittääkseni tuon yli on päästy ainakin toistakymmentä kertaa.

  Mutta siis olisihan se hienoa jos kuutosella alkava lukema saataisiin nyt tammikuussa..
   
 6. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä siellä on kuutosella alkava lukema helposti, lyödäänkö parikymppiä vetoa?;)
   
 7. the karpov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  No en usko että helposti mutta täysin mahdollinen skenaario joten jätetään tällä kertaa lyömättä.
   
 8. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Miltäs kadulta tuo löytyy jotta löytää, koitin googlata.
   
 9. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Taitaapi olla Välikatu,hallille muutama sata metriä,
   
 10. Trapezoid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Maalivahdit
  Lainaus:
  Yhteystiedot | KooKoo

  Kookoon sivuilta löytyy jonkinlainen kartta kolmesta isommasta parkista. Kaikki taitavat olla ilmaisia.

  Edit: Lyseon lukion parkki (Palomäenkadun ja Tietotien risteyksessä) näköjään uupuu vielä tuosta kartasta. Yleensä oma vaihtoehtoni miettiessä pysäköintiä.
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2015 klo 18.19
 11. EagleEye Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KKP
  Lainaus:
  Juu tuota välikadun parkkia tarkoitin, mut saitkin jo infoa asiasta.
   
 12. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Yksi hyvä parkki on kanssa tuo hallituskadulla oleva KSAO:n piha. Siellä ei ruuhkaksi asti autoja ole ja matkaa hallille on noin. 2-3min jos niinkään paljoo. Itse jouduin turvautumaan yhdessä pelissä siihen kun tulin sen verran myöhemmin.että Sumulaakson hiekkaparkki oli jo täynnä ja Ässä-tornin parkkiin oli turha edes yrittää. Kaiketi tuossa välikadullakin olisi ollut tilaa,mutta päätin kuitenkin suunnata tuonne.

  Ja mitä tulee tuohon tammikuun KooKoo-SaiPa otteluun niin sitä ootellessa. Tunnelmaa hallissa varmasti piisaa ja menoa sekä meininkiä. Toivottavasti myös kotijoukkueen pelillinen ote palkitsee katsojia ja nähdään tasainen vääntö. Ei sellainen niinkuin viimeksi..
   
 13. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kirkon parkki Hovioikeudenkadulla sekä Kankaan koulun ja KSS Energian takana oleva parkkialue ovat myös hyviä vaihtoehtoja. Muistaakseni myös Kankaan koulun etupihalle voi pysäköidä iltaisin. Näiltäkään parkkialueilta ei kyllä kovin monen minuutin matka ole tallustaa hallille.
   
 14. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Istumapaikat myyty SaiPa-matsissa loppuun. 9.1 tullaan näkemään kyllä varmasti uusi yleisöennätys ja kassaan virtaa tolkuttomasti hard cold cashia itsensä siedettäväksi juovien lappeenrantalaisten toimesta.

  Kelpaa!
   
 15. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä. Seisomapaikatkin tullaan myymään ennen tammikuun yhdeksättä.
   
 16. Trapezoid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Maalivahdit
  Lainaus:
  Nyt on kyllä kovaa puhetta, mutta toivottavasti näin käy. Näkyykö mistään myyntilukuja seisomapaikoille, tai onko missään ilmoitettu kausarimäärää niille paikoille? Muutenkin hyvä nähdä, kuinka hyvin Lumon Areenan palvelut tällaisilla määrillä pelaa.

  Kaiken kaikkiaan, kyllä Kaakon Derby todellinen piristysruisku on Liigalle!
   
 17. Ikuinen try out Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat SaiPa
  Ei nyt vielä lipaista ennen kuin tipahtaa, Lippupalvelun mukaan siellä on vielä 3 istumapaikkaa myymättä. En tiedä, pitäisikö käydä ostamassa nuo pois, jos ne on siellä vielä huomenna vapaana, jotta voi sanoa, että istumapaikat myytiin kuukautta ennen loppuun, vaikka minulta jo pääsylippu löytyy taskusta.

  Hieman olin kauden alussa huolissani vieläkö Lappeenrantalaisia KooKoon kohtaaminen kiinnostaa samalla lailla kuin silloin kun oltiin molemmat divarissa, mutta huoli näyttää olevan vähintäänkin turha, eli iso peukku Lappeenrannan suuntaan!!!
   
 18. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Yksi enää. Olisi mielenkiintoista nähdä seisomapaikkojen myyntitilanne. Se nyt on ainakin varmaa, että ne kansaa kuohuttavat sivuseisomokatsomot on auki.

  Tulee kyllä hieno kiekkoilta!
   
 19. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Onko tästä jotain linkkiä? Itse en uskalla vielä lippua ostaa ennen kuin KooKoolta tulee mustaa valkoisella. Hehheh.
   
 20. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Toivottavasti ne, jotka ovat ostaneet paikat Lippupalvelun kautta ovat tietoisia näköestepaikoista. Voi käydä monelle ensikertalaiselle kylmät, kun joutuu istumaan "hyvällä paikalla", josta ei näekään peliä kunnolla. Noita paikkojahan hallissa on riittämiin.

  Laitoin alkuviikosta Sakari Välimaalle viestiä siitä, että ainakin hallin lipunmyynnissä pitäsi olla tieto sivuseisomakatsomoiden tilanteesta ja kyllä mielestäni se tieto pitäisi olla käytössä niilläkin, jotka ostelevat nettilippuja ainakin ottelupäivänä.

  Kysäisin myös Välimaan mielipidettä siitä, että pitäisikö katsojalla olla tieto näköestepaikoista lippua valitessaan. En ole saanut vastausta, mutta mielestäni jonkinlainen merkintä niissä paikoissa pitäisi olla, joista ei näe koko jäätä tai pleksit haittaavat näkyvyyttä paljon.

  Ja älkää nyt vaan väittäkö että joka paikasta Sumulaaksossa näkee ottelun erinomaisesti.
   
 21. Trapezoid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Maalivahdit
  Lainaus:
  Onhan Lumonilla hyvä tilanne, mutta kyllä muutamat paikat tosiaan on heikompia. Mielestäni tätä voisi käyttää lipunmyynnissä ison maailman tyyliin, eli pitää lippua hieman halvempana sillä lisähuomautuksella, että näköesteitä saattaa olla. Näin ainakin änärilippuja katsellessa olen huomannut tehtäneen.
   
 22. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Nythän tosiaan on se tilanne että nettilippua ostaessa asiakas ei voi millään tietää noista näköesteistä. Eivätkä muuten tiedä lipunmyyjätkään hallilla.
   
 23. Mneme Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä, mutten usko, että lipun hintaa alennettaisiin, jos pleksit ovat "näköesteenä". Niitä on hiukan hankala kuitenkaan ottaa pelistä pois, joten käytännössähän alimmat rivit olisivat aina alennettuja jääkiekkopelissä. Nykyisten joustokaukaloiden plekseistä nyt vaan näkee heikommin läpi kuin ennen, sille ei vaan voi mitään.

  Aika vähänhän Kouvolassa noita näköesteellisiä paikkoja kuitenkin on, ainoina paikkoina ehkä sen entisen DJ-tasanteen takana olevat paikat, josta ei ainakaan ennen nähnyt vastakkaiselle maalille lainkaan, nyt kun sohvat viety pois, niin en tiedä onko asia muuttunut.
   
 24. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Kaukalosta jää melkoisesti katveeseen kaikkien istumakatsomoiden kulmissa.

  Minä en lippuhintoja huudellut vaan asiakkaalle tietoa katvepaikoista. Niitähän ei voi nähdä ennakkolippuja ostettaessa ja kun vielä lipunmyyjätkään eivät niitä tiedä niin siinä on suuri puute.
   
 25. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go