Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kouvolan jäähalli – Lumon Areena

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Everton, 23.07.2006 klo 10.11.

 1. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Savon mafia iski taas.

  Hyvä tietää, että kellon ongelma ei ole hallista lähtöisin. Olisi kyllä suotavaa, että noin kalliin vehkeen softa toimisi. Muutenhan se on vain saakelin kallis televisio.
   
 2. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Sen verran kallis laite että reklamaatiota kehiin ja muutaman kuukauden leasing maksut 0 euroa. Ehkei Savossa ollut viikonloppuna helpdesk töissä
   
 3. Trapezoid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Maalivahdit
  Jonkinlainen paha karma tuolla Betonilla on, kun kaikkien kellojen kanssa aina on ongelmaa. Vaihteeksi vuoroin ilmeisesti Helsingistä lainattu tulostaulu korismatsissa pimeänä ja vuoroin korien päällä olevat hyökkäysaikakellot tämän päivän Korisliiga-finaalissa. Harmittavaa että näitä ei ilmeisesti testata tarpeeksi, on sitten lätkä- tai korispeli kyseessä. Muutoin vaikuttaa Lumon Areena täyttyvän jälleen hyvin, mikä on mahtavaa.
   
 4. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lumon Areenalla on tänään aivan saatanastee porukkaa juhlimassa Kouvojen 2000-luvun toista mestaruutta. Edellinen tapahtui 2004 jolloin itsekin olin paikan päällä niin pelissä kuin juhlassa. Ei ole kauka Lumon Areenan yleisöennätyskään, kun peliä katsoi niin jopa seisomakatsomat näyttivät pullottavan. Gloryhunterit tulleet paikalle, muttei haittaa. Kuuliko/näkeekö yleisömäärää mistään? Korisliigan sivuille ei ainkaan vielä ole mitään tullut.

  edit: No eipä siellä nyt niin paljoa ollutkaan, kuin tv-kuvan perusteella oli, mutta hienosti 3733 silmäparia oli katsomassa ottelua. KooKoo kiittää
   
  Viimeksi muokattu: 11.05.2016 klo 20.12
 5. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Hyvä meininki oli Lumonilla! Kouvot vei peliä alusta asti eikä Pyrintö kyllä pystynyt oikein haastamaan missään vaiheessa. Hyvä yleisömäärä oli ja hienosti kyllä toimii korisareenana myöskin betoni. Olin positiivisesti yllättänyt!
   
 6. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  En tiedä olisiko pitänyt olla iloinen koriksen puolesta vai pettynyt lätkän puolesta kun yllättäen sitä joutui toteamaan, että betonin korispeleissä taisi olla keskimäärin parempi meininki kuin lätkäpeleissä. Toki vähän epäreilua verrata finaaleja ja runkosarjaa.
   
 7. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lumon Areenalle tehdään tänäkin kesänä muutoksia, kun vanha luentosali muutetaan VIP-tilaksi ja B-puolen kioskit laajenevat tuplakokoisiksi. Ainoa miinus tuosta kioskien laajenemisesta on lisäseisomokatsomon pienentyminen ja koko jäähallin kapasiteetin pieneneminen 6200 paikkaan. Toki tuo kapasiteetin muutos on lähinnä kosmeettinen, ja kioskien suurentaminen onkin tervetullut uudistus.

  Lumon Areena saa uuden VIP-klubin ja kioskilaajennuksia | KooKoo (uutinen KooKoon sivuilla)
   
 8. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Varmasti palveluiden osalta hyvä asia, mutta tuossa tuhoutuu valtavasti parhaita seisomapaikkoja niissä peleissä, joissa katsomo on auki. Viime vuonna oli parissa pelissä aika tiukkaa seisomakatsomossa kautta hallin. Joten yksittäisten seisomalippujen myyntiä tietty samalla rajoitetaan, kun kapasiteetin alenemisen lisäksi myös on myyty todella paljon kausareita seisomakatsomoihin. Mutta eiköhän hommat kokonaisuudessaan taas kehity oikeaan suuntaan.
   
 9. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Itse olin viime kautena kahdessa eniten yleisö olleessa pelissä, eikä seisomokatsomossa ikinä ollut "tiukkaa".
   
 10. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Lainaus:
  Jaa no parissa pelissä päädyssä seistiin rapuilla ja järkkärit hätistelivät pois. Samassa sivun lisäkatsomo näytti ihan täyteen ammutulta, jos nyt on kamppiksella myyty satoja seisomalippuja enemmän ja samassa poistetaan 600 seisomapaikkaa, niin tottakai kokonaisuuden toimivuudesta on pidettävä huolta ja tämä on varmasti mietittykin.
   
 11. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Nyt kun kassassakin on rahaa mukavasti, niin harkitsisin tuota seisomapäädyn porrastuksen parantamista, joka helpottaisi sen täyttämistä huomattavasti.
   
 12. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Eikö tuossa tilassa ollut jo Mestis aikana jonkinlainen VIP-tila? Muistaakseni kävin siellä muutaman kerran syömässä pelin aikana vai oliko se ennen peliä.
   
 13. URM-man Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, TPS, URM
  Lainaus:
  On se ollut siellä jo usean Mestis-kauden. Luentosalin melamiinipöydät ja muovijakkarat laitettu pieniksi pöytäryhmiksi ja kevyttä kiusausta & kepardii jaettu ennen peliä. Erätauoilla sai sitten pulla kahveet :-) Tämä oli lähinnä ns. "piensijoittajille" Ihan kiva Mestis aikaan, mutta nyt voisi salin sisustaa kunnolliseksi VIP tiloiksi.
   
 14. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  En ollut piensijoittaja, mutta tulipahan käytyä. Juuri kuvailemaasi toimintaa tilassa harjoitettiin.
   
 15. Trapezoid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Maalivahdit
  Jos tuo luentosali kokonaan sisustetaan uusiksi muuttamalla sen käyttötarkoitus kokonaan, niin onko tarkoituksena saada joku muu tila luentosalikäyttöön? Siinä tilassahan perinteisesti on pidetty lehdistötilaisuudet ja joukkueet käyttävät tilaa esim. videopalavereissa yms. Ja nyt en siis tarkoita joukkueilla vain Kookoon edustusta, vaan vierailevia joukkueita ja junnuja. Onhan toki mahdollista, että VIPit kärrätään matsin jälkeen nopeasti ulos ja tila on muunneltavissa pressi-tilaksi.
   
 16. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Kun tulee kehuttua niin täytyy välillä taas vinkua. ÄÄNENTOISTO!!!

  Tällä kertaa kommentit sivuseisomakatsomosta kuultuna. Karkeasti sanottuna 3/4 äänimaailmasta alarekistereistä. Vähän tulee mieleen nykyjunnujen suosimat subwooferautostereojärjestelmät. Ja nekin niin mitä sieltä kuuluu ulos kun sellainen ohi pörhältää.

  Varmaan jossain kuulostaa kivalta. En voi tietää ja kiertää kuuntelemassa kaikissa paikoissa hallia. Tosin ei tuo ole hyvältä kuulostanut B2, Rivi 10, paikka 78.

  Kertokaas joku mihin päin hallia äänentoisto on suunnattu eli missä kuulostaa mukavalta.
   
 17. EagleEye Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KKP
  Se nyt on ihan sama mihin suuntaan ne on. Todennäköisesti jo vierekkäin istuvat kuulee äänen eri tavalla. Toinen tykkää ja toinen ei. Mulle itselle on ihan sama miten musa kuuluu kun en sitä sinne mene kuuntelemaan. Ainakin päätyyn kuuluu kuulutukset hyvin.
   
 18. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Aina kun jotain musiikkia käytetään syystä tai toisesta olisi hyvä miettiä miten, miksi ja kelle. Minäkään en mene jääkiekko-otteluun musiikkia kuuntelemaan, enkä juomaan kaljaa, enkä syömään kylmää rasvaräpylää vaan katsomaan jääkiekkoa. Kalja ja rasvaräpylä on helppoa välttää kun ei niitä käteensä ota eikä suuhunsa työnnä. Mutta musiikilta et voi välttyä puhkomatta tärykalvoja. Siispä jos ja kuten aina kun sitä pakkosyötetään sen laatu kaikissa suhteissa on merkittävä tekijä.

  Valitettavasti musisointia harrastaneena ja edelleenkin sen parissa jonkin verran viihtyvänä en osaa sulkea ympärilläni kuuluvia ääniä tajuntani ulkopuolelle. Se on vitun valitettavaa mutta en vain pysty. Siksi nämä asiat vaikuttavat "kokonaisvaltaiseen ottelutapahtumkokemukseeni" (ihana muotitermi).

  Tämä nyt taas on ikuisuusjannauskysymys. Yleensä kai pitäisi hyväksyä kaikki kun kerran menee sinne hallille kun eihän sinne pakko ole mennää ja voihan pysyä kotona. Muistan minäkin ajan kun 3 kaljan jälkeen kaikki oli hienoa ja pelkkää MurhaaMenoo kun tiesi saavansa lisää. Siinä ei paska musiikkikaan haitannut kun pääsi myöhemmin soittamaan mieleistään valitsemassaan paikassa. Niin ja ottamaan lisää sitä vitunkaljaa.
   
 19. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Miksi muuten edes kommentoit jos sinulle on ihan sama miten se musiikki kuuluu etkä siihen mitenkään reagoi? Yritin tuolla kysyä sitä, että mihin päin hallia musiikki on miksattu kuulumaan hyvin vain onko tällaista tehty ollenkaan?

  Voin kertoa esimerkin. Jos menee keikalle kuuntelemaan jotain orkesteria, siis KUUNTELEMAAN, kannattaa aina mennä lähelle miksauskoppia. Sieltä ei isoissa konserteissa juuri lavalle näe ( nykyään tosin käytetään suuria kankaita johon heijastetaan videokuvaa ). Mutta musiikki tulee kuulluksi aina parhaiten sen miksaajan läheisyydessä. Viimeisin esimerkki oli viime kesältä Queen. Tosin saimme MUSE -keikallekin hallin parhaat paikat vahingossa.

  Eipä olisi äänentoistosta vastaavalta suuri vaiva. Musiikki päälle, kävelylle ympäri hallia, pieni lehtiö käteen ja kynällä siihen piirrellä merkkejä ihan oman valinnan mukaan siitä miten ja mitä missäkin kuuluu. Jos tätä ei osaa tehdä niin ei voi kuin nostaa kädet pystyyn. Jos taas ei viitsi niin ...
   
 20. badgeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Pelicans, SaiPa, Detroit Red Wings
  Äänentoistoon en ota sen enempää kantaa, mutta voisivat hallin musiikkeja laittaa jo hieman uuteen uskoon. Alkaa kyllästyttää vuodesta toiseen samat biisit. No osuu sinne muutama ihan jääkiekkoon sopivakin kappale, mutta 80% on aika kuraa. Tietty kaikki ei tykkää kaikesta..
   
 21. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Minä taas pidän, että kuulee ne tietyt tutut ja turvalliset biisit. Ja 90 luvulla soinut kantri on sentään vaihdettu pois. Vaihtelua toki saa myös olla kunhan ei ihan imeläksi cheese-paskaksi mene koko juttu.
   
 22. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Soittolistan voisi viileästi laittaa kokonaan uusiksi. No 1-2 tuttua biisiä voi säästää, mutta muuten pakka uusiksi. DJ:llä on selkeä fiksaatio erilaisiin pop-biiseistä väännettyihin heavy metal versioihin. Niitä jos ei jatkossa soitettaisi ollenkaan, niin se kävisi myös hyvin. Toisaalta eihän KooKoon matseissa ole oikein koskaan soinut mitenkään erityisen hyvä tai tunnistettava musiikki, joten tietyllä tavalla tuohon on tottunut.

  Äänentoiston laatu on mutulla 50% laitteista johtuvaa ja 50% osaamattomuutta/laiskuutta. Tuskin sinne on mitään huippulaatua ladattu, eikä paskasta voi taikoa konvehtia, mutta varmasti jossain on henkilö, joka saisi säädöt siedettäväksi. Oli ne äänet jo rahtusen paremmat kuin ensimmäisessä kotimatsissa. Tämä sisääntulobiisin perusteella.
   
 23. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Onko @Tico vielä DJ:nä? Itse en ole hallilla ehtinyt kuluvalla kaudella käydä, mutta kannattaisi palaute ohjata suoraan oikeaan osoitteeseen.
   
 24. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Ennen HIFK peliä hallilla soi komeasti Hasselhoffin True Survivor. Tätä en ainakaan viime vuonna kuullut joten jotain uutta on saatu listalle.
   
 25. Tico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kai se nyt on tänne kommentoitava, vaikka näistä makuasioista on aina turha kiistellä ja tuulimyllyjä vastaankin vaikea taistella. Joka kaudelle olen tuota soittolistaa uudistanut vaihtamalla noin 20% soitettavasta musiikista, jolloin tosiaan musiikin tunnistettavuus säilyy ja tavallaan linja pitää. Tälle kaudelle tehtiin muutosta paljon reilummin ja pikaisen arvion mukaan 50% musiikista vaihdettiin ja samalla linjausta muutettiin niin, että hyökkäyspään aloituksiin lisättiin vähän tuoreempaa ja elektronisempaa soundia, kun taas muissa katkoissa musiikkia painotetaan rockimpaan suuntaan. Maali- ja muissa erikoistilannebiiseissä ei koettu suurille muutoksille tarvetta.

  Jäähallin äänentoistoa on jatkuvasti säädetty ja täälläkin on onneksi huomattu, että tosiaan niitä alarekisterin ääniä on saatu kuuluviin. Kaikkihan eivät tästä "nuorison suosimasta jumputuksesta" tykkää, mutta se on nykyaikaa ja samalla säästää ihmisten korvia, koska bassotaajuudet eivät tunnu niin vahvasti ihmisen korvassa vaan koko kropassa. Kaikkiahan ei koskaan voida miellyttää näissä asioissa, koska jokainen tuntee ja kokee äänenpaineen sekä -voimakkuuden omalla tavallaan ja kyseessä on kulkeminen sillä kuuluisalla keskitiellä. Mitä tulee kulkemiseen hallilla ja pieneen lehtiöön, niin kyllä pyrin jokaisessa ottelutapahtumassa käymään kuuntelemassa ainakin erätauoilla musiikkia eri puolilla hallia.

  Palautetta otetaan edelleen vastaan, mutta tässäkin pidetään mielessä tämä ihmisten erilaisuus. Toivoisin että siellä katsomossakin ymmärrettäisiin se tosiasia, että jos palautetta tulee suunnilleen saman verran tyyliin "liian kovaa" ja "liian hiljaa" niin ollaan melko lähellä sitä oikeaa tasoa. Näin on ainakin parin viimeisen kauden osalta nuo palautteet menneet, mutta ei se sitä tarkoita etteikö näihin asioihin huomiota kiinnitetä. Kyllä siellä yläkerrassa tehdään ihan oikeasti kiinnostuneena tätä hommaa ja yritetään luoda äänimaailma, joka tyydyttäisi mahdollisimman montaa hallilla kävijää.