Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kouvolan jäähalli – Lumon Areena

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Everton, 23.07.2006 klo 10.11.

 1. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kuulin, että jää olisi tarkoitus saada halliin mahdollisesti jo ensi viikolla. Veikkaan tosin, että takaisin tuleva hellejakso hankaloittaa hommaa.

  Vaan onkos kukaan käynyt katsastamassa hallia? Kolmivuotisen remontin pitäisi käsittääkseni olla viimesilauksia vaille valmiina, eli pukukoppitilat ja ravintolaparvi on varmasti viilattu jo käyttökuntoon. Mutta mitäs muuta siellä on tehty, tuliko sitä uutta tulostaulua vai ei?
   
 2. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Tuli ilmeisesti kun viime viikolla sitä ei siellä ainakaan enää ollut, mutta toisaalta ei ollut vielä uuttakaan laitettu tilalle. Joka tapauksessa suuri kiitos kaupungille ja valtiolle tuosta rempasta! Nyt on KooKoolla ainakin olosuhteet ja joukkue kunnossa. Toivotaan, että yleisökin löytää tiensä hallille ja uudelle ravinteliparvelle.
   
 3. Dynamite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Onko vanha pelikello heivattu pois paikaltaan? Jos näin on niin tuohan tarkoittaa vääjäämättä Kouvolan jäähalliin uutta pelikelloa kenties jumbotronikia. Ehtisiköhän kukaan käydä räpsimässä kuvia uudistetusta hallista ja laittaa kuvat tänne nettiin kaiken kansan pällisteltäväksi.
   
 4. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei kai se vielä mikään ihan varma merkki siitä ole. Vanha tulostaulu otettiin alas heti pelien päätyttyä. Ainakaan messujen aikaan katossa ei kuulemma mitään ollut.

  Mutta kyllä mäkin veikkaisin, että uusi taulu on tulossa. Vanhaanhaan ei enää ole saatavana varaosia Itä-Saksan hajottua...

  Kolmen viikon päästähän eka harkkamatsi kotona on, joten silloin asia viimeistään selvinnee, jos täältä ei tietäjiä löydy ennen sitä.
   
 5. RooHoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KalPa, rullakiekko, tuomarit
  Uusi kello on tulossa, mutta valitettavasti ei mitään jumbotronikkia. Rahat ei sentään sellaiseen riitä. Mielenkiinnolla odotan kyllä uuden kellon ilmaantumista :)

  Ravintolaparvi on valmis, ja kuulemma hieno. Sieltä ilmeisesti saa myös jonkinlaisia ruoka-annoksia, kun toiminta käynnistyy. Laitteet ihan ravintolatasoa. Remontin edistymisestä olisi tosiaan kiva saada kuvia jonnekin...
   
 6. Sirkkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo LFC
  Lainaus:

  Jää tulee näillä näkymin vasta 14.8 Kouvolaan. Edustus aloittaa kuitenkin jääharjoittelun ensi viikon maanantaina valkealassa.
   
 7. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tiistaina sitä ollaan ilmeisesti kattoon nostamassa.
   
 8. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Kellon kasaaminen oli ilmeisesti aloitettu tänään. Enpä tiedä kuinka kauan tuollaisen uuden pelikellon kokoamiseen sitten menee aikaa? Onkohan tuossa uudessa pelikellossa videotaulu, josta nähtäisiin hidastuksia? Jäätä ei vielä ole hallissa vaikka jääkoneet ovatkin kuulemma ja laitettu päälle.
   
 9. Dynamite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Löysin jonkinlaisen laskelman Kouvolan jäähallin remontista.

  http://rak.kyamk.fi/seminaari/2004/linnala/linnala.htm

  Oheisessa kustannusarviossa on laskettu pihatöiden osuudeksi 96.900 €!
  Onko joku käynyt hallilla katsomassa mitä sinne pihalle on oikein saatu rakennettua tuolla rahalla :) Onko siellä jotain patsaita vai mitä???

  Katsomopenkkeihin on budjetoitu 70.000 €. Kouvolan hallissa on 4000 kuppi-istuinta eli ei ilmeisesti ainakaan kaikkia tuoleja ole uusittu, koska tuolloinhan yhden istuimen hinnaksi tulisi 17,50 €.
   
 10. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Tuossa KooKoo-mediassa ketjussa näkyi olevan linkki tämän päiväiseen Kouvolan Sanomien juttuun Kouvolan jäähallin peruskorjauksesta, mutta laitetaan linkki nyt tähänkin ketjuun http://www.kouvolansanomat.fi/arkisto/vanhat/2006/08/08/index.html

  Tuossa kuvassa muuten näkyy nyt uusi pelikellokin. Kiva päästä katsastamaan täysin uudistunut jäähalli ensi viikolla KooKoo-HPK matsissa.
   
 11. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Kouvolan jäähalliin on remontin yhteydessä lehtijutun mukaan uusittu myös valaistus. Onko valaistus nyt sellainen, mikä mahdollistaa valojen sammuttumisen ennen peliä, jonka jälkeen valot saataisiin syttymään nopeasti ilman viiveitä? Mikäs sen hienompaa, kuin KooKoo luistelee rytmikkään musiikin saattelema, valotykin loisteessa pimeään halliin cheerleaderien huiskuttaessa. Vähän savukoneesta vielä savua niin tunnelma on taattu.
   
 12. Pelicans81 Jäsen

  Ensi tiistaina sitten katsastamaan uusittu Kouvolan Jäähälli. Mielenkiinnolla odotan millaiselta rempattu halli näyttää. Kyllä nyt kelpaa pelejä seurata!! Vaikka vimpan päälle ravintola parvelta...
   
 13. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  A-maaottelun Suomi-Latvia pelaaminen Kouvolassa on ilmeisesti varmistunut. Sehän mainittiin mahdollisena jo tuossa KS:n hallijutussa, mutta alkuviikosta se oli Helsingin Sanomissa jo listattuna Leijonien otteluohjelmaan. Päivämäärää en kyllä nyt just muista, olikohan huhtikuun toisella viikolla. Joka tapauksessa preppausta MM-skaboihin.
   
 14. mapsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Hieno homma kyllä tuollainen matsi. Luulisi, että vetää halliin porukkaa. Milloin viimeksi on Kouvolan jäähallissa pelattu A-maaottelu? Itse olin joskus, oisko ollu suunnilleen vuosi -94, katsomassa Suomi - Ruotsi matsia. Saku Koivulla oli joku pikku loukkaantuminen silloin päällä ja seurasi katsomosta ottelua Jukka Sepon kanssa. Suli silloin Sakulta jäätelötuutti jo sormille, kun joutui erätauolla nimmareita vääntämään vinot pinot. Sakari Lindfors oli muistaakseni silloin maalilla. Seisomakatsomotkin oli käytössä, joten yleisöäkin taisi olla ihan hyvin.
   
 15. Ice Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Lindfors oli maalilla joo. Tais ottelu päättyä tasuriin 4-4. Halli oli aivan tupaten täynnä itse jouduin istumaan penkkirivien jalkatilassa, kun mihinkään ei mahtunut. 94 tai 95 toi ottelu pelattiin.
   
 16. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  NHL-työsulun aikanahan tuo pelattiin. Jääkiekkokirja paljastaa tarkan päivämääränkin: 14.12.1994 ja matsi päättyi 3-3. Ruotsin tasoitus tuli ihan lopussa. Muistan sen siitä, että luulin pelin päättyneen Suomen voittoon kun piti pari minuuttia ennen päätössummeria karata jo jahtaamaan nimmareita lätkäkortteihin kahvion puolelle. Vieläkin tallessa mm. Koivu, Forsberg ja Sundin. Jälkimmäisessä vauhtiviiva, jonka Mats vetäisi kääntyessään katsomaan takanaan kuuluisaa "kannatuslaulua" lurittanutta kaveriani...

  Saku ei tainnut olla loukkaantunut, vaan huilivuorossa. Noita NHL-tähtiähän oli ringissä melkoinen liuta ja ne pelasivat puoliksi, kun edellisenä päivänäkin oli ollut peli Ruotsia vastaan. Ihan tarkalleen en muista, mutta Ruuttu, Tikkanen ja Kurri taisivat ainakin pelata Kouvolassa.

  Ja Lindfors oli tosiaankin maalissa. Jotain sille tuli pelin jälkeen ilkuttua siinä pienen punttiksen ryysiksessä, että "Jamo olisi torjunut kaikki". Ruuttu repesi täysin ja rupesi kiusaamaan Sakkea tyyliin, "kato nyt, pikkujannutkin tietää sen"...

  Matsi tuli muuten telkkaristakin. Taitaa olla vieläkin jollain VHS:llä tallessa. Täynnä halli oli siltikin. Ei tosin yhtä ahdasta kuin 93 Reipas-matsissa tai 91 N-Liittoa vastaan. Portailla istuttiin kyllä tässäkin matsissa.
   
 17. mapsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Joo noin muistelin, että toi matsi ois ollu ennen kun Suomi voitti MM-kultaa. Voi niitä aikoja. Itse en keräämällä kerännyt lätkäkortteja, mutta muistan kun pojilla oli koulussa niitä kansoissa siistissä järjestyksessä. En sitten tiedä harrastaako lapset (tai aikuiset) nykyään noita kortteja samalla innolla.

  Mulla ei oo Sakun nimmari enää tallessa, koska kun ei ollut muutakaan, niin pyysin nuorta lupausta laittamaan puumerkin käsivarteen. (Todennäköisesti pari päivää koitin olla suihkussa kovasti sitä kohtaa hankaamatta. Hehe.) Ikää oli itsellä silloin 13 vuotta ja aikaa on vierähtänyt jos sen verran, etten muista tosiaan kun nuo muutamat asiat... Kuten juurikin sen, että paikka oli ihan tuhottoman täynnä.

  Seuraavan kerran tuon tapahtuman jälkeen pääsin isoja nimiä katsomaan Kouvolan hallissa, kun Jokerit pelasi jonkun harkkamatsin jotain (oisko ollu Sveitsiläistä tai Tsekkiläistä) jengiä vastaan. Sillon oli sitten jo paperi ja kynä mukana ja kotiin sai lähteä Janne Niinimaan nimmari taskussaan. Tuokin oli joskus silloin ysikytluvun puolivälin paikkeilla. Laitoin matsista johonkin päiväkirjaanki merkintöjä. Pitäs vissiin kaivaa esiin, lukea ja nauraa.
   
 18. KooPee Jäsen

  Kouvolan jäähallin suurin miinus tulee rumista mainoksista. Vanhat mainokset on peitetty mustilla muoveilla, jotka repsottavat miten sattuu, ja uudet mainokset roikkuvat naruilla näiden edessä. Seuran imagon kannalta olisi eduksi, jos tämä puoli olisi hoidettu edes vähän paremmin.
   
 19. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  En tiedä meneekö viesti perille tätä kautta, mutta ainahan sitä saa kokeilla.

  Tulostaululla rullaavat muiden otteluiden tilanteet ovat hyvä lisä, kiitos vain näpyttelijälle! Semmoista parannusta kaipaisin kuitenkin, että muiden matsien lopputulokset kerrottaisiin, tai sitten tilanteet ottelun loppuhetkillä. Jos niitä ei ehdi kirjoittaa, niin sitten kuuluttamalla. Muuten joutuu aina pähkäilemään kunnes pääsee kotiin ja teksti-tv:n ääreen, kun ei niitä radiossakaan kerrota. Vedonlyönnin harrastajatkaan tuskin pahastuisivat moisesta.
   
 20. ukkometso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tai sitten sulla on väärä radiokanava. Kokeile RadioSuomea, siellä kyllä liigakierroksen ohella kerrotaan Mestiksenkin välitilanteita ja lopputuloksia.
  Eli siis Kouvolan seudulla Kymenlaakson Radion taajuudelle.
   
 21. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  No joo, kyllähän ne Radio Suomella kertovat Kiekkokierroksen jälkeen Mestis-tilanteetkin, jos vain ennen merisäätä yms. ehtivät. Siltikin olisi ihan kiva saada tietää tuloksia jo hallilla.
   
 22. RooHoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KalPa, rullakiekko, tuomarit
  Lainaus:
  Kyllä tieto menee tätä kautta perille :) Tässä on vain sellainen ongelma, että jos pelin viimeisten 10min aikana on enemmän tapahtumia, niin en millään ehdi katselemaan muita tuloksia. Viime kotipelissä liiga tuli noin 5min myöhässä mestikseen verrattuna. Ja lopputulosten katsominen ei onnistu, omasta pelistä pitää syöttää viimeiset pelitiedot, palkitut, laukaisut yms.

  Koetan torstain pelissä toimittaa tilanteet 50min kohdalla, jos vain aika antaa myöten. Meillä on käytössä ainoastaan yksi nettiyhteys ja tiedot pitää juoksuttaa yläselostamon päästä päähän. Kun nuo katkot ovat välillä niin lyhyitä (tulospalvelun pitäisi toimia koko ajan peliajan kanssa samassa).
   
 23. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Hienosti tuli tilannetiedot loppuhetkillekin. Muut saattoivat hurrata Pelicansin IFK-teurastukselle, mutta mää ainakin taputin päivittäjälle. Lähetetään kiitokset kuitenkin vielä tätäkin kautta.
   
 24. ukkometso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ja näihin kiitoksiin yhtyy myös Ukkometso, mukava oli myös, että vastustajan kokoonpano pyöri ennen matsin alkua teksteissä. Vielä kun joku keksisi laittaa tavallisen kellon, siis sen joka näyttää kuinka paljon iltalomaa on jäljellä, johonkin näkyville, ettei ainut olisi siellä pukukoppikäytävän kattopalkissa.
   
 25. Jakke Huuliparta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukilahden Työväen Ampujat
  Löytyyköhän mistään kuvia hallin uusituista sisätiloista, baareista ym? Tässä lähiaikoina olisi tarkoitus käydä tarkistamassa hallin ja KooKoon nykykunto. Ilmeisesti kuitenkin hallilta saa jo muutakin juotavaa kuin huoneenlämpöistä Karjalaa?

  Ja Kouvolassa käynti ei tietenkään ole täydellinen ilman Nipan grillin Torkkaria :)