Kotkaniemelle kenkää?

  • 60 578
  • 276

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
En tiedä millaisia pykäliä valmentajien soppareissa on, onko olemassa jotain ehtoja joka kieltää tällaisen, mutta luulisi valmentajallakin vapaa-aikaa olevan jonka hän käyttää miten itse haluaa. Itselläni on parhaimmillaan ollut kolme päällekkäistä työsopparia joista pari vähemmän aikaa vieviä ja kaikki hommat tuli tehtyä. Jos kysymyksessä on "pelaajien hankintatyöryhmään kuuluminen" niin tuskinpa se tulevan valmentajan vinkkelistä ihan kauheasti aikaa vie. Varsinaisen työn tekee muut ja luulenpa, että mysteerimiehen homma on käytännössä esittää toiveita ja sitten hyväksyä/hylätä tarjokkaat.
Älä nyt edes leikilläsi ala tuollaisia puhumaan. Kai Ilvekselläkin tässä joku sanansa on jos maksaa palkan ja kaveri tekee kilpailijalleen töitä. En usko että jos olet elisassa töissä niin voit samalla tehdä samoja töitä telialle.Ja en muutenkaan näkisi asiassa mitään järkeä kun Ilves on organisaationa menossa eteenpäin ja tuottaa koko ajan hyviä pelaajia.Ässien tilanne aika paljon heikompi ja tuskin pystyy oleellisesti isompaa palkkaakaan maksaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös