Mutta joo, parhaimmillaan neljä tuntia pois myyntiajasta parhaan sesongin aikana. Työvuorot sovittu, tilaukset tehty, artistit buukattu, mainonta pihalla, työntekijät laskeneet ehkä kesän ansionsa tiettyjen tuntien varaan. Paljon säätöä ja ennen kaikkea rahanmenetystä, kun nyt olisi voinut olla se aika, millä paikataan kassavajetta. Ei varmaan voi väittää, etteikö tähän olisi totuttu ravintolamaailmassa ja esimerkiksi Helsingissähän tämä on ollut business as usual jo pidemmän aikaa, mutta hurjalta tuntuu ajatella. Noh, tällä mentäneen ja mielenkiintoista nähdä, että jos rajoitukset tulee, niin onko se kuukauden pätkä, jonka jälkeen hommaa katsellaan uudelleen, jolloin voisi ehkä olla jotain toivoa lämpimän loppukesän sesongin pelastumisesta.