Koronavirus (COVID-19) – pelkkä räkäyskä vai ihmiskunnan loppu?

  • 8 938 083
  • 81 126

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Mitta tuli täyteen mutta mitään muuta ei tapahdu kuin vittu somevalitusta. Mikä ihme meitä suomalaisia vaivaa, ettei me saada toimintaa aikaiseksi?
Oikeastaan aika monikin syy. Esimerkiksi se, että Suomi oli 25 vuotta käytännössä diktatuuri. Suurin osa miehistä tietää, miten toimitaan kun kuuluu käskyt ASENTO, LAKKI ja LUKKO. Suuret ikäluokat, jotka ovat rakentaneet maan poliittisen kulttuurin ovat kasvaneet vahvan kirkon, Kekkosen sekä AY-liikkeen aikana. On siis totuttu siihen, että kyllä se yliluutnantti/pappi/liittojyrä tietää, mitä tekee ja rivimiehet kuuntelevat rauhassa päätökset.

Jos vertaa esimerkiksi ulkomaihin, suomalainen mediakin (niin paljon kuin iltapäivälehtiä haukutaan) on aika ystävällistä. Enemmistö toimittajista on vasemmistolaisia, minkä vuoksi Marinia ei viitsitä ihan tiukimmalla pieteetillä tutkia. Toisaalta kepuvoittoisissa paikallislehdissä tutkivaa journalismia esiintyy ylipäätään vähän, osaltaan siksi että ei ole aikaa mutta valitettavasti myös johtuen "maan tavasta". Ja kun jokainen tietää, millainen arvopohja kepulla on, saa sillä toimittajalla olla aika isot kassit, mikäli ryhtyy rajoituksia kovasti kyseenalaistamaan.

Ja tietysti: halusimme sitä tai emme, kansalta on vahva tuki koronapolitiikalle.
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Kanadassa on iso protesti (truck convoy) menossa korona rajoituksia vastaan. En ole löytänyt yhtään uutista Suomen medioista. Aamusella Radio Rockissa oli vähän juttua mutta muuten on ollut hiljaista. Miksiköhän?

Edit. Tästä olikin jo keskusteltu tuossa aiemmin. Ei ole ihan mikään pieni protesti mitä olen Kanadan lehdistä lukenut.
Mistä teitä oikein ryömii esiin? Nyt vielä kävi teikäläiselle paha moka, kun tungit kaverin apajalle huutelemaan. Coutinho oli jo varannut tämän foorumin.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Kanadassa on iso protesti (truck convoy) menossa korona rajoituksia vastaan. En ole löytänyt yhtään uutista Suomen medioista. Aamusella Radio Rockissa oli vähän juttua mutta muuten on ollut hiljaista. Miksiköhän?

Edit. Tästä olikin jo keskusteltu tuossa aiemmin. Ei ole ihan mikään pieni protesti mitä olen Kanadan lehdistä lukenut.
Eikö tuo ole ennemminkin aika suoraan pakkorokotuksia vastaan? Vai olenko käsittänyt väärin.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Eikö tuo ole ennemminkin aika suoraan pakkorokotuksia vastaan? Vai olenko käsittänyt väärin.



Toisessa puhutaan pelkästään rokotepakkovastaisesta ja toisessa sekä siitä että rajoitusvastaisesta. Mistään tarkoista rekkojen määristä en ainakaan nopealla vilkaisulla löytänyt mainintaa.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Ja tietysti: halusimme sitä tai emme, kansalta on vahva tuki koronapolitiikalle.

Enkä varmasti ole ihan väärässä että V.2024 presidentinvaaleissa kulttuuriväki on yhtenäisenä rintamana SDP/VAS/Vihreät ehdokkaan takana tukikonsertteineen ilman mitään muistijälkeä tästä ajasta kun porvarihallitus on joutunut korjaamaan tämän mafiapoppoon aiheuttamaa talouskatastrofia vuoden päivät.

Näin toimii suomalaiset. Saa ottaa talteen. Tarkistetaanpa tämä sitten vaalien alla.
 

PtG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Edmonton, FC Pojat
Toisessa puhutaan pelkästään rokotepakkovastaisesta ja toisessa sekä siitä että rajoitusvastaisesta. Mistään tarkoista rekkojen määristä en ainakaan nopealla vilkaisulla löytänyt mainintaa.


Ottawa Citizenin mukaan Ontarion rajan ylitti 500 rekkaa. Ja pari muutaman sadan rekan joukkoa muualta. Ottawaan ilmeisesti odotetaan saman mukaan maksimissaan 10 000 ihmistä protestoimaan. Ja onhan toki sellainen tuhannen rekan saattue jo iso, mutta nämä jopa 100 000 rekkan jonot ovat kyllä puhdasta valeinformaatiota.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikö noilla rekkamiehillä ole oikeita duuneja? Vai onko siellä asiakkaiden kamat mukana protestissa? Loppuuko kaupoista ruoka? Entäpä wc-paperi?
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Jotain valoa sentään. Vielä ei saisi järjestää esim. Liiga otteluja. Toki saa nähdä miten toi ohjauskirje vaikuttaisi. Suluista päästäisiin kokonaan eroon pääkaupunkiseudulla. Saa nähdä koska koronapassi/rokotepassi tulisi käyttöön, jos sairaalamäärä laskee tällä tahdilla, millä nyt laskee.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on julkaisemassa maanantaina 31.1.2022 päätöksiä, joilla Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueen tämänhetkisiä koronarajoituksia puretaan ja lievennetään. Päätökset ovat tulossa voimaan tiistaina 1.2.2022. Virasto julkaisee maanantaina myös Kymenlaakson sairaanhoitopiirin alueen rajoituksia lieventävät päätökset.


Etelä-Suomen aluehallintovirasto on myös saamassa sosiaali- ja terveysministeriöstä kirjallista ohjausta hallituksen 28.1.2022 julkisuudessa esittämien linjausten perusteella. Kun ohjaus on tullut, sitä käsitellään alueellisissa koronaryhmissä. Päätöksiä tarkastellaan ohjauksen valossa mahdollisimman pian ensi viikolla alueellinen epidemiatilanne huomioiden.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto kumoaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueelta kokonaan tiettyjen liikunta-, harrastus- ja virkistystoimintaan käytettävien tilojen sulkemiseen velvoittavan päätöksen. Helmikuun alusta alkaen siis kaikki tähän asti aluehallintoviraston päätöksellä suljettaviksi määrätyt tilat voi avata asiakkaille ja yleisölle.


”Sairaanhoitopiirin lausunnon valossa epidemiatilanne on tasaantumassa, vaikka terveydenhuollon kuormitus on edelleen korkealla tasolla. Näin ollen valmistelemme nyt koronakoordinaatioryhmän linjauksen mukaisesti sulkumääräyksen kokonaan kumoavaa päätöstä”, kertoo ylitarkastaja Oona Mölsä Etelä-Suomen aluehallintovirastosta. ”Olemme myös aluehallintovirastossa huojentuneita siitä, että tilanne on tasaantunut eikä sulkua ole välttämätöntä Uudellamaalla jatkaa. Koronavirusta on silti edelleen hyvin runsaasti liikkeellä, ja tilojen käytöstä vastaavien toimijoiden pitää huomioida, että toiminnassa täytyy yhä varmistaa terveysturvallisuus.”'

Lisäksi Etelä-Suomen aluehallintovirasto on lieventämässä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueen yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia koskevaa kokoontumisrajoitusta. Helmikuun alusta alkaen sisätiloissa voi järjestää enintään 50 hengen yleisötilaisuuksia tai yleisiä kokouksia, jos yleisöllä tai osallistujilla on määritellyt istumapaikat. Jos määriteltyjä istumapaikkoja ei ole, minkään kokoisia kokoontumisia ei voi järjestää. Ulkotilojen kokoontumisten yleisömäärää ei tähänkään asti ole rajoitettu aluehallintoviraston määräyksellä. Kokoontumisrajoitukset koskevat mm. teatteri- ja elokuvateatterinäytöksiä, konsertteja, urheiluotteluja, jos niissä on yleisöä, ja muita vastaavia sisätiloissa järjestettäviä tapahtumia. Päätös on tarkoitus kirjoittaa olemaan voimassa 1.-15.2.2022.

Tilojen käytöstä vastaavat toimijat tai tilaisuuksien järjestäjät voivat yhä edellyttää asiakkailta tai osallistujilta koronapassia samoilla periaatteilla kuin tähän asti, mutta passia ei voi tällä hetkellä käyttää vaihtoehtona rajoituksille.


Etelä-Suomen aluehallintovirasto on arvioinut koronakoordinaatioryhmän suosittelemien rajoitustoimien välttämättömyyttä ja oikeasuhtaisuutta sairaanhoitopiirin lausunnon valossa ja valmistelee parhaillaan suosituksen mukaisia päätöksiä. Päätökset on tarkoitus antaa maanantaina 31.1.2022. Kymenlaakson alueen tilojen sulkumääräystä lievennetään niin, että uuden päätöksen myötä suljettuina täytyy edelleen pitää korkeamman tartuntariskin tiloja: joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat sekä tanssipaikat ja kuorolaulutoimintaan käytettävät tilat.


”Esimerkiksi kuntosalit, muuhun yksilöurheiluun tai vastaavaan, tyypillisesti lähikontaktittomaan liikuntaan käytetyt tilat, uimahallit, sisäleikkipuistot, harrastajateatterit ja kauppakeskusten yleiset tilat voi avata yleisölle, kun päätös tulee voimaan 3.2., kertoo Oona Mölsä. ”Vastaava päätös on nyt voimassa myös Kanta-Hämeen alueella. Seuraamme tilanteen kehittymistä tiiviisti sairaanhoitopiirien alueilla ja tarvittaessa kumoamme sulkupäätöksen kokonaan, jos se ei ole enää välttämätön.”

Aluehallintovirasto valmistelee lisäksi Kymenlaakson alueelle kokoontumisrajoitusten lieventämistä. 1.2.2022 alkaen sisätiloissa voi järjestää enintään 50 henkilön tilaisuuksia, jos yleisöllä on määritellyt istumapaikat, ja enintään kymmenen henkilön tilaisuuksia, jos yleisöllä ei ole määriteltyjä istumapaikkoja. Ulkotilojen osallistujamäärää ei uuden päätöksen myötä enää rajoiteta.

Tartuntatautilain pykälän 58 g mukainen tilojen sulkumääräys on täysimittaisena voimassa jatkossa enää Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella. Etelä-Suomen aluehallintovirasto varautuu tarvittaessa tekemään uusia päätöksiä rajoitusten purkamiseksi ja lieventämiseksi nopealla aikataululla, jos rajoitukset eivät ole epidemiatilanteen valossa enää välttämättömiä. On huomioitava, että alueet ovat eri vaiheissa omikronmuunnoksen leviämisen suhteen.

 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Ilmeisesti yrittävät Suomeen saada vastaavanlaista protestia. Onnea vaan rekkojen löytämiseen...

Sekin on yksi ongelma barrikadeille lähtemisessä, että rajoituksia näkyvimmin vastustava porukka on niin silmittömän urpoa. Ei kukaan täysjärkinen halua tulla liitetyksi Ano Turtiaiseen.

Jos vaikka Aku Vikström tai Paula Vesala pistäisi miekkarin pystyyn, voisin mennäkin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Jumalauta! Jotain positiivista.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto ei 29.1.2022 alkaen anna uutta asiakas-, osallistuja- ja odotustilojen väliaikaista sulkemista koskevaa päätöstä. Nyt annettu päätös koskee yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia sisätiloissa. Niihin voi jatkossa osallistua korkeintaan viisikymmentä (50) prosenttia suurimmasta osallistujamäärästä, joka tilaan on sallittua ottaa. Päätös on voimassa Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa 29.1.-15.2.2022.

Päätös ei koske ulkotiloja. Siten yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestäminen on jatkossa mahdollista ilman henkilömäärärajaa ulkotiloissa.
Aluehallintoviraston uusi päätös vapauttaa kaikki aiemmin (14.1.2022) suljetuiksi määrätyt liikunta-, urheilu-, huvi- ja virkistystoimintaan käytettävät tilat. Ne voidaan jatkossa pitää auki yleisölle, asiakkaille ja muille osallistujille, kun samalla taataan näiden tilojen terveysturvallinen käyttö.

 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Edelleenkään ei mitään hajua, kumosiko Oona nyt siis esimerkiksi harrastamiskeillot PK-seudulla; saako lätkää tai fudista jo treenata vai onko hengnevaarallista?

Kyllä mä itse näkisin, että tämä seuraava tarkoittaa nimenomaan sitä, että KAIKKI liikuntatilojen rajoitukset, riippumatta siitä, käytetäänkö tiloja yksilö- vai joukkueurheiluun, puretaan.

Päätös on Uudenmaan alueellisen koronakoordinaatioryhmän suositusten mukainen. Aluehallintovirasto kumoaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueelta kokonaan liikunta-, harrastus- ja virkistystoimintaan käytettävien tilojen sulkemiseen velvoittavan päätöksen.

Mutta toki tässä on se mahdollisuus, että Oona bambisilmillään tuleekin vielä maanantaina uuden tiedotteen kanssa ulos, jossa ehdottomasti kielletään jääkiekon pelaaminen suuren hengenvaaran vuoksi.
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
STM:n odotettu ohjauskirje.

Ohjaus
Ministeriö suosittelee, että alueellisen tilanteen niin salliessa toimenpiteissä palataan riskiperusteiseen
kohdentamiseen tilojen ja tilaisuuksien rajoituksissa. Ministeriö ohjaa ja suosittelee, että kaikilla
epidemian leviämisalueen kriteerit täyttävillä alueilla arvioidaan ja otetaan arvion mukaisesti käyttöön
seuraavia toimenpiteitä. Ministeriö suosittelee toimenpiteitä 15.2.2022 saakka.

- Rajoitetaan edellytysten täyttyessä kohtalaisen ja korkean riskin sisätiloissa järjestettävien
yleisötilaisuuksien järjestämistä kieltämällä niiden järjestäminen kokonaan tartuntatautilain 58 §:n
mukaisin päätöksin. Siltä osin, kuin ulkotiloissa järjestettäviä yleisötilaisuuksia on välttämätöntä
rajoittaa, harkinnassa kehotetaan ministeriön 3.1.2022 antaman ohjauskirjeen (VN/21/2022)
mukaisesti kuitenkin ottamaan huomioon mahdollisuudet ehkäistä tartuntariskiä osallistujien
sijoittumista koskevilla velvoitteilla. Vallitsevassa tilanteessa on syytä arvioida, voidaanko
esimerkiksi lähikontaktin välttämistä koskevien velvoitteiden asettamisella riittävästi ehkäistä

tartuntariskiä. Ministeriö suosittelee harkitsemaan luopumista mahdollisesti voimassa olevista
kieltorajoituksista, jotka ovat kohdistuneet matalan riskin yleisötilaisuuksiin. Täyskieltoa lievempiä
yleisötilaisuusrajoituksia suositellaan asetettavaksi matalan riskin tilaisuuksiin vain, jos se on
alueellisen epidemiatilanteen kannalta ehdottoman välttämätöntä. Ensisijaisesti suositellaan
käytettäväksi sellaisia tartuntojen leviämistä ehkäiseviä toimia, jotka tosiasiallisesti mahdollistavat
matalan riskin toimintojen jatkuvuuden.

- Rajoitetaan edellytysten täyttyessä tartuntatautilain 58 g §:ssä tarkoitettujen kohtalaisen ja
korkean riskin tilojen käyttöä kokonaan. Ministeriö suosittelee harkitsemaan luopumista
mahdollisesti voimassa olevista kieltorajoituksista, jotka ovat kohdistuneet matalan riskin tiloihin.

- Rajoitetaan edellytysten täyttyessä tartuntatautilain 58 d §:n mukaisin päätöksin tilojen käyttöä
kaikissa riskiluokissa. Matalan riskin tilojen käyttöä suositellaan rajoitettavaksi kuitenkin vain, jos se
on alueellisen epidemiatilanteen kannalta ehdottoman välttämätöntä.

- Suositellaan vastaavasti osana tartuntatautien torjuntatyötä väestölle yksityistilaisuuksien
järjestämisen ja niihin osallistumisen välttämistä tilanteissa, joissa yleisötilaisuuksia on rajoitettu.

- Suositellaan osana tartuntatautien torjuntatyötä, että sallittuihin tilaisuuksiin osallistujat ja
rajoitettujen asiakas- ja osallistujatilojen käyttäjät tekevät kotitestin ennen tilaisuuteen
osallistumista tai tilojen käyttöä.

- Suositellaan osana tartuntatautien torjuntatyötä väestölle ja toiminnanharjoittajille aikuisten
korkean riskin ryhmäharrastustoiminnan ja siihen osallistumisen keskeyttämistä.


 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Onneksi tätä koronapassia valmistellaan.

Valtioneuvosto on päivittänyt tartuntatautilain 58 i §:n nojalla annettua asetusta koronapassin käytön rajoittamisesta määräaikaisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että 15.2.2022 saakka koronapassia ei voi käyttää yleisötilaisuuksissa ja asiakastiloissa vaihtoehtona alueellisille rajoituksille.

Leviämisalueen rajoitukset ravitsemisliikkeille 1.2. klo 00.00 alkaen​


Alkoholia päätoimisesti tarjoilevissa ravintoloissa anniskelu päättyy klo 17 ja ravintolan saa pitää avoinna ravitsemistoiminnan asiakkaille klo 18 asti. Ruokapainotteiset ravintolat saavat jatkossa anniskella klo 20 asti ja pitää ravintolan auki ravitsemistoiminnan asiakkaille klo 21 asti.

Koronapassin käytön rajoitukset ovat voimassa 15.2.2022 saakka.

 

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
STM:n odotettu ohjauskirje.

Ohjaus
Ministeriö suosittelee, että alueellisen tilanteen niin salliessa toimenpiteissä palataan riskiperusteiseen
kohdentamiseen tilojen ja tilaisuuksien rajoituksissa. Ministeriö ohjaa ja suosittelee, että kaikilla
epidemian leviämisalueen kriteerit täyttävillä alueilla arvioidaan ja otetaan arvion mukaisesti käyttöön
seuraavia toimenpiteitä. Ministeriö suosittelee toimenpiteitä 15.2.2022 saakka.

- Rajoitetaan edellytysten täyttyessä kohtalaisen ja korkean riskin sisätiloissa järjestettävien
yleisötilaisuuksien järjestämistä kieltämällä niiden järjestäminen kokonaan tartuntatautilain 58 §:n
mukaisin päätöksin. Siltä osin, kuin ulkotiloissa järjestettäviä yleisötilaisuuksia on välttämätöntä
rajoittaa, harkinnassa kehotetaan ministeriön 3.1.2022 antaman ohjauskirjeen (VN/21/2022)
mukaisesti kuitenkin ottamaan huomioon mahdollisuudet ehkäistä tartuntariskiä osallistujien
sijoittumista koskevilla velvoitteilla. Vallitsevassa tilanteessa on syytä arvioida, voidaanko
esimerkiksi lähikontaktin välttämistä koskevien velvoitteiden asettamisella riittävästi ehkäistä

tartuntariskiä. Ministeriö suosittelee harkitsemaan luopumista mahdollisesti voimassa olevista
kieltorajoituksista, jotka ovat kohdistuneet matalan riskin yleisötilaisuuksiin. Täyskieltoa lievempiä
yleisötilaisuusrajoituksia suositellaan asetettavaksi matalan riskin tilaisuuksiin vain, jos se on
alueellisen epidemiatilanteen kannalta ehdottoman välttämätöntä. Ensisijaisesti suositellaan
käytettäväksi sellaisia tartuntojen leviämistä ehkäiseviä toimia, jotka tosiasiallisesti mahdollistavat
matalan riskin toimintojen jatkuvuuden.

- Rajoitetaan edellytysten täyttyessä tartuntatautilain 58 g §:ssä tarkoitettujen kohtalaisen ja
korkean riskin tilojen käyttöä kokonaan. Ministeriö suosittelee harkitsemaan luopumista
mahdollisesti voimassa olevista kieltorajoituksista, jotka ovat kohdistuneet matalan riskin tiloihin.


- Rajoitetaan edellytysten täyttyessä tartuntatautilain 58 d §:n mukaisin päätöksin tilojen käyttöä
kaikissa riskiluokissa. Matalan riskin tilojen käyttöä suositellaan rajoitettavaksi kuitenkin vain, jos se
on alueellisen epidemiatilanteen kannalta ehdottoman välttämätöntä.


- Suositellaan vastaavasti osana tartuntatautien torjuntatyötä väestölle yksityistilaisuuksien
järjestämisen ja niihin osallistumisen välttämistä tilanteissa, joissa yleisötilaisuuksia on rajoitettu.

- Suositellaan osana tartuntatautien torjuntatyötä, että sallittuihin tilaisuuksiin osallistujat ja
rajoitettujen asiakas- ja osallistujatilojen käyttäjät tekevät kotitestin ennen tilaisuuteen
osallistumista tai tilojen käyttöä.

- Suositellaan osana tartuntatautien torjuntatyötä väestölle ja toiminnanharjoittajille aikuisten
korkean riskin ryhmäharrastustoiminnan ja siihen osallistumisen keskeyttämistä.



Puhutaan yhtä tiedotustilaisuudessa ja sitten läväytetään tällainen kapulakielinen jätös. Joukossa on toisiaan kumoavia lauseita, määrittelemätöntä höttöä ja suorastaan vastakkaista mitä eilen illlalla tiedotustilaisuudessa puhuttiin.

Noh, tämän oikeudellinen arvo on sama kuin vessapaperin. Mutta silti. Hävetkää!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Ilmeisesti yrittävät Suomeen saada vastaavanlaista protestia. Onnea vaan rekkojen löytämiseen...

Sekin on yksi ongelma barrikadeille lähtemisessä, että rajoituksia näkyvimmin vastustava porukka on niin silmittömän urpoa. Ei kukaan täysjärkinen halua tulla liitetyksi Ano Turtiaiseen.

Jos vaikka Aku Vikström tai Paula Vesala pistäisi miekkarin pystyyn, voisin mennäkin.

Tämäpä se on. En tiedä vastustanko ihan niin kiivaasti, että lähtisin tuonne muutenkaan, mutta anojen sekaan en missään nimessä, enkä kyllä mihinkään yhteismielenosoitukseen bensan hinnasta myöskään. Mielenosoitukselle pitäisi keksiä joku muu agenda täyspäisille kansalaisille, vaikka joku rokotemyönteinen sellainen.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Puhutaan yhtä tiedotustilaisuudessa ja sitten läväytetään tällainen kapulakielinen jätös. Joukossa on toisiaan kumoavia lauseita, määrittelemätöntä höttöä ja suorastaan vastakkaista mitä eilen illlalla tiedotustilaisuudessa puhuttiin.

Noh, tämän oikeudellinen arvo on sama kuin vessapaperin. Mutta silti. Hävetkää!
Ei noita tiedotustilaisuuksia pitäis katsoa. Eikä oikeastaan mitään median poimimia juttuja.

Pitäisi lukea vain nämä viralliset ohjauskirjeet. Ja varsinkin avien ja muiden virkamiesten pitäisi sulkea silmät kaikelta muulta kuin näiltä virallisilta kirjeiltä. Eli ei surffailua iltalehdessä ja ei vastata Kiurun(vanha) puheluihin silloin kun on päätöstenteko taas ajankohtaista.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Varsinais-Suomi avaa esim. lätkäpelit 50% kapasiteetilla.

Haista vittu Oona Mölsä!
En ihmettelisi jos tämä uraohjus Oona Mälsä vaihtaa vielä demarien kutsumana STM:n leipiin johonkin johtorooliin tämän hallituskauden aikana.

Mitään kunnollisia lievennyksiä ei ole luvassa kunnes hallitus kertoo ilman jossitteluja että kaikki rajoitukset tulee purkaa.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
- Suositellaan osana tartuntatautien torjuntatyötä, että sallittuihin tilaisuuksiin osallistujat ja
rajoitettujen asiakas- ja osallistujatilojen käyttäjät tekevät kotitestin ennen tilaisuuteen
osallistumista tai tilojen käyttöä.

Hah. Ei jumalauta.

- Suositellaan osana tartuntatautien torjuntatyötä väestölle ja toiminnanharjoittajille aikuisten
korkean riskin ryhmäharrastustoiminnan ja siihen osallistumisen keskeyttämistä.

Eli vaikka maanantaina ilmoitettaisiin, että tilat avataan, niin eiköhän nämä saatanan vastuulliset toiminnanharjoittat peru kaikki tapahtumat joka tapauksessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös