Koronavirus (COVID-19) – pelkkä räkäyskä vai ihmiskunnan loppu?

  • 8 923 589
  • 81 126

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Suomi toki ihan oma lukunsa.
On kyllä... Täälläpäin sai aikaisemmin jäädä Odottamaan lasten harkkojen ajaksi paikanpäälle, mutta nyt pitäisi poistua jonnekin tontilta. Vaikka kävelylenkille...se onkin ensimmäinen asia mitä huvittaa tehdä.

Kauheat ukaasit huutomerkkien kanssa!!!!!!
 

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tapahtuuko sitten täällä jotain, jos Virossa pääsee kolmesti rokotettuna juomaan viinaa yökerhossa?
 

axe

Jäsen
Vasemmistoliitto, tuo järjen ääni.


Mua jäi muuten harmittamaan kun ei huomannut tuossa aiemmassa Hesarin uutisessa hassutella nimellä Jussi Sane vrt insane, joita voisi olla vaikkapa KK, KV, ER, MM, ketään nyt erikseen sormella osoittamatta hei.
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Pirkanmaan viikkokatsaus. Rajoitusten purussa ei tosiaan ole mitään kiirettä.

Pirkanmaan koronatilanteessa on nähtävissä pientä tasaantumista. Päivittäin sairaalaan tulevien potilaiden määrä on hiukan pienempi kuin viime viikkoina. Testitulostenkin perusteella tartuntamäärä vaikuttaisi tasaantuvan.

Tällä hetkellä Taysin sairaaloissa on nelisenkymmentä potilasta hoidossa koronan takia. Heistä muutama on tehohoidossa. Sosiaali- ja terveyspalvelujen henkilöstöllä on edelleen varsin paljon sairauspoissaoloja ja monissa organisaatioissa on tehty henkilöstösiirtoja turvaamaan kiireellisimpiä tehtäviä.

Pirkanmaalla on voimassa aluehallintoviraston määräämiä rajoituksia 4.2.2022 asti. Pandemiaohjausryhmä käsittelee ensi viikolla niiden jatkoa.

 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Tuoreen tutkimuksen mukaan Pfizerin kolmannen rokotteen vasta-ainetasot Omikronia vastaan säilyvät korkealla tasolla vähintään neljä kuukautta rokotteen saamisesta. Vasta-ainetasoissa oli kuukauden jälkeen jonkin verran laskua havaittavissa, mutta hyvin pientä. Vasta-ainetason lasku Omikronia vastaan on hyvin pitkälle samanlasta kuin alkuperäisen Wuhanin viruksen kohdalla.

Se kysymys on vielä avoinna, että kuinka kauan vasta-ainetasot pysyvät korkealla tasolla tuon neljän kuukauden jälkeen. Se aika pitkälle määrittelee, tarvitaanko neljättä rokotekierrosta kaikille.

Lisäksi toisen tutkimuksen mukaan T-soluvaste säilyy Omikronia vastaan pitkäkestoisena ja vakaana.


 
Viimeksi muokattu:

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Vähän valoa näkyvissä pikkuhiljaa. Kuntosalit ja uimahallit halutaan siis avata. Taidetaan siis haluta jatkaa yleisösulkua kahdella viikolla, mutta sallia enintään 50 asikkaan tilaisuudet. Vai..

Koronaviruspandemian aiheuttama kuormitus pääkaupunkiseudun sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa on pysynyt edelleen korkealla tasolla ja kiireetöntä toimintaa on jouduttu ajamaan laajasti alas. Tällä hetkellä näyttää siltä, että kuormituksen nousu on kuitenkin pysähtynyt ja kääntynyt pääkaupunkiseudulla laskuun.

Ajantasaisen epidemiatilannekuvan perusteella pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä suosittaa Etelä-Suomen aluehallintovirastolle, että se purkaisi matalariskisiä tiloja koskevat sulut 1. helmikuuta 2022 alkaen. Tilarajoitusten purku koskisi siis muun muassa kuntosaleja ja muita vastaavia sisäliikuntatiloja sekä uimahalleja, yleisiä saunoja ja kylpylöitä, harrastajateatteriin tai muuhun vastaavaan ryhmäharrastustoimintaan käytettäviä tiloja, sisäleikkipuistoja ja sisäleikkipaikkoja, kauppakeskusten yleisiä oleskelutiloja sekä huvi- ja teemapuistoja, tivoleita sekä eläintarhojen sisätiloja.


Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä suosittaa edelleen, että joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat, tanssipaikat sekä kuorolaulutoimintaan tarkoitetut tilat pysyvät suljettuina aiemman päätöksen mukaisesti.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä seuraa tilanteen kehitystä tarkasti, ja mikäli epidemiatilanteen suunta ja sairaalakuormituksen lasku jatkuvat, on tavoitteena purkaa myös muita rajoitustoimia asteittain. Rajoitusten purku hallitusti ja asteittain on tärkeää epidemian kokonaishallinnan näkökulmasta.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä suositteli Etelä-Suomen aluehallintovirastolle, että se jatkaa voimassa olevaa tartuntatautilain 58 §:n mukaista yleisötilaisuuksia koskevaa rajoituspäätöstä 31.1.2022 jälkeen siten, että sisätilojen istumapaikalliset enintään 50 henkilön tilaisuudet sallittaisiin 1.–15.2.2022.

Lisäksi ryhmä suosittaa, että aluehallintovirasto jatkaa voimassa olevaa tartuntatautilain 58 d §:n mukaista asiakastilarajoituksia koskevaa määräystä 31.1.2022 jälkeen kahden viikon ajan 1.–15.2.2022.


 
Viimeksi muokattu:
K

kiwipilot

Tää paatti kääntyy nyt, tuskallisen hitaasti mutta varmasti. Meillä on nyt tässä menossa flunssa ja vastoin kaikkia pahimpia ennustuksia (=panikointeja) terveydenhuolto ei romahtantut, koulut eivät tyhjentyneet sairastuvista opettajista eikä bussit lakanneet kulkemasta. Voitonpuolella ollaan, vielä kun asioista päättävät (=kurittavat) tahot sen uskaltavat oivaltaa. Kyllä tämä tästä.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ah, maskikeskustelu on taas täällä. Muistakaa, että voitte olla käyttämättä maskia. Muistakaa myös se, että muut saavat käyttää maskia, jos niin tahtovat. Tähän ei tarvitse keksiä mitään paheksumiskorttia tai muuta. Käyttäkää tai olkaa käyttämättä.
Tämä kun ei ole niin yksinkertaista, kun annat ymmärtää. Itse käytän ja en käytä maskia, riippuen siitä missä asioin ja mihin aikaan. Kerron yhden esimerkin viime viikolta. Olin iltamyöhään ruokakaupassa ilman maskia ja kassajonossa edelläni ollut pelokas vähän vanhempi ja ei niin täysipäiseltä vaikuttanut nainen sai siitä kohtauksen. Tuo alkoi tärisemään ja hyppimään paikallaan, kun näki minut, ihan kuin kummituksen. Päätin heti antaa hänen rauhassa maksaa ja pakata ostokset ennen kuin menen kassalle, mutta hän oli niin järkyttynyt nähdessään maskittoman ihmisen lähellään ettei siitä maksamisesta ja pakkaamisesta tullut mitään joten minun oli pakko mennä tiskille itsekin, koska taakseni alkoi kertyä ruuhkaa. Siihen tämä nainen reagoi suurieleisesti hyppykääntämällä selän suuntaani jähmettyen paikalleen eikä tehnyt mitään ennen kuin lähdin. Tätä showta seurasi niin kassa kuin muutama muukin asiakas minua paheksuvasti katsoen, koska olinhan ilman maskia itse paholainen eli kyllä tähän maskin käyttöön liittyy vahvasti myös se ulkopuolinen paine. Näitä vastaavia tilanteita on ollut muitakin. Lisäksi esim. puolisoni on kertonut käyttävänsä maskia kaupoissa siltä varalta, että törmää asiakkaisiinsa jotka paheksuvat maskittomuutta.

Meillä kaikilla "maskittomilla" alkaa olemaan kokemusta näistä koronapsykoosissa olevista ihmisistä. Itselleni on ihan sama käyttääkö joku maskia tai ei, mutta se on jokaisen oma valinta johon ei muilla samassa paikassa asioivilla ole mitään oikeutta puuttua tai tehdä siitä numeroa. Ihmisten pelottelu on mennyt liian pitkälle, mutta minkäs teet kun paskat on jo housussa sen suhteen. Etenkin herkillä ja auktoriteetteihin uskovilla ihmisillä tuntuu sen pelottelun johdosta puuttuvan suhteellisuudentaju ylipäätänsä koronan suhteen.
 
Viimeksi muokattu:

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Kanta-Hämeeseen tulee jatkoa luultavasti tälle turvavälimääräyksellä, en tiedä onko ollut aikaisemmin käytössä.
Jossa ei vaadita turvavälejä. Mutta toisaalta vaaditaan maskien käyttöä ja etäisyyksiä.

Aluehallintovirasto velvoittaa tartuntatautilain 58 d §:n 1 momentin
nojalla 58 d §:n 4 momentissa tarkoitettuja toimijoita järjestämään 3
momentissa tarkoitettujen yleisölle avoimien ja rajatun asiakas- tai
osallistujapiirin oleskeluun tarkoitettujen tilojen käytön Kanta-Hä-
meen sairaanhoitopiirin kuntien alueilla siten, että asiakkaiden ja
toimintaan osallistuvien sekä seurueiden lähikontaktin aiheuttamaa
tartunnan riskiä voidaan ehkäistä.

Määräys on voimassa ajalla 1.2.2022-23.2.2022.

 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin tuorein koronan viikkokatsaus.
Varsinais-Suomessa sairaalahoidossa yhteensä 47 potilasta, joista viisi teholla.
TYKS:n 28 potilaasta 28,5% korona on sivulöydös, eli ovat muun syyn takia tulleet TYKS:iin.
Eiköhän sieltä siis tule yleisösulkujen jatkoja, vaikkei tässä uutisessa mitenkään niihin viitata.

Koronaviruksen tartuntamäärät ovat edelleen korkeat, mutta ilmaantuvuus on kääntynyt laskuun Varsinais-Suomessa. Sairaalakuormitus helpottui viime viikolla hetkeksi, mutta on taas samalla tasolla kuin aikaisemmin.

Tyksissä on tällä hetkellä 28 koronapositiivista potilasta hoidossa, näistä viisi tehohoidossa. Tyksissä olevista potilaista 20 on sairaalassa koronavirusinfektion takia ja kahdeksalla potilaalla korona on lisälöydös. Terveyskeskusten vuodeosastoilla oli tänään 25.1.2022 aamulla 19 potilasta.


Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmä ei tehnyt suuria muutoksia voimassa oleviin suosituksiin kokouksessaan 25. tammikuuta 2022. Ryhmä kuitenkin totesi näkemyksenään, että ulkotiloissa tapahtuvat yleisötilaisuudet voitaisiin vapauttaa rajoituksista, jolloin tilanne vastaisi muun muassa HUSin ja Pirkanmaan alueiden linjausta.

 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU

Alueelliset toimijat ovat onnistuneet torjumaan koronaa, totesi Mika Salminen Pohjois-Suomen alueellisessa valmiustoimikunnassa​

Pohjois-Suomen alueellinen valmiustoimikunta kokoontui 25.1.2022 uudistuneessa kokoonpanossa ylijohtaja Terttu Savolaisen johdolla. Asiantuntijavieraana oli Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen terveysturvallisuusosaston johtaja, professori Mika Salminen, joka kiitti alueellisia toimijoita erinomaisesta onnistumisesta koronapandemian torjunnassa.

Johtaja Mika Salmisen tilannekatsaus herätti keskustelua lähiviikkojen ennakoitavissa olevan ja odotettavan kehityksen arvioista. Todennäköisyys sairaalakuormituksen kasvulle on vähentynyt. Johtopäätöksiä Suomen rajoituspäätösten tarpeellisuudesta voidaan johtaja Salmisen mukaan tehdä kahden viikon kuluessa.

Alueelliset toimet on tärkeä kohdentaa oikein​

Alueilla tulee Salmisen näkemyksen mukaan noudattaa rajoituksissa jokaisen alueen omaa virustilannetta.

Salminen kertoi, että 52 prosenttia maailman väestöstä on saanut täyden perusrokotussarjan nyt kun kaksi vuotta on kulunut pandemian alkamisesta. EU:ssa koko väestöstä noin 70 prosenttia on rokotettu ja Suomessa 74,2 prosenttia.

Maskisuositusta ja etätyösuositusta ovat monet maat halunneet jatkaa hyvinkin pitkään.

Rokotuskattavuus kasvaa nyt Suomessa jopa noin 800 000 annoksen viikkovauhtia. Riskiryhmillä rokotuskattavuus on jo korkea. Pandemian loppuminen on selvästi jo näköpiirissä, professori Mika Salminen totesi.

Maskisuositusta ja etätyösuositusta ovat monet maat halunneet jatkaa hyvinkin pitkään.

Rokotuskattavuus kasvaa nyt Suomessa jopa noin 800 000 annoksen viikkovauhtia. Riskiryhmillä rokotuskattavuus on jo korkea. Pandemian loppuminen on selvästi jo näköpiirissä, professori Mika Salminen totesi.

Joulukuussa ilmaantunut omikron-variantti tarttuu helpommin ja virusta on runsaasti väestössä. Nykyiset rokotteet eivät suojaa omikron-tartunnalta yhtä hyvin kuin aiemmilta. Vakavaa tautimuotoa vastaan rokotteet toimivat edelleen hyvin.

Salmisen katsauksen mukaan maailmalla on jo monia maita, joissa pandemia on kääntynyt selvään laskuun, kuten UK:ssa, Espanjassa, Irlannissa ja monissa muissakin maissa. Omikron-muunnoksen epidemiapiikki ei ole näissä maissa nostanut juurikaan kuolemantapausten määrää. Virus on lievempi ja laaja rokotuskattavuus suojaa väestöä erittäin hyvin vakavalta taudilta. Myös Suomessa sairaaloiden kormittuminen on pysynyt hallittavissa, vaikka tartuntamäärät ovat todella korkeita.

Kolmas rokoteannos suojaa erittäin hyvin vakavalta taudilta​

Suomessa pääasiassa sairaalaan joutuvat he, joilla rokotusten suojaa ei ole. Kolmas rokoteannos suojaa erittäin hyvin myös ikääntynyttä väestönosaa sairaalaan joutumiselta. Usein riskiryhmistä joudutaan sairaalaan muista syistä kuin itse koronatartunnan vuoksi.

THL:n mukaan keskimäärin sairaalajaksoja voisi tulla muutamasta sadasta tuhanteen, mutta ennusteiden arviointi on vaikeaa. Yhteenvetona THL arvoi, että suuri osa väestöstä saa taudin lievänä kevään 2022 aikana. Kesään mennessä tauti laantuu. Syystalvella 2022 ilmaantuvuus voi arvion mukaan lähteä kasvuun, mutta ennuste riippuu kulloisenkin variantin ominaisuksista.

Rajoitukset ja rokotusten ripeys helpottivat koronan vaikutuksia Pohjois-Suomessa​

Valmiustoimikunnan puheenjohtaja, ylijohtaja Terttu Savolainen, vs. sairaanhoitopiirin johtaja Juha Korpelainen ja Kainuun soten kuntayhtymän johtaja Maire Ahopelto esittivät katsaukset koronaviruksen torjuntatoimista Pohjois-Suomen aluehallintoviraston alueella.

Savolainen kävi läpi pandemian alueelliset torjuntatoimet ja eri vaiheet kahden vuoden ajalta. Alueellisilla rajoituksilla on reagoitu tarkasti kulloisiinkin virustilanteisiin alueellisesti.

Savolainen totesi, että rajoituksilla ostettiin onnistuneesti ensin aikaa rokotteiden kehittämiselle, jakelulle, itse rokottamiselle. Kaiken aikaa sairaaloiden ylikuormittuminen on onnistuttu torjumaan.

Pohjois-Suomessa on tällä hetkellä paljon henkilökunnan sairastumisia avaintoimialoilla. Kainuussa sairaaloiden henkilökuntaa on sairastunut tai altistunut merkittävän paljon.

Alueelliset toimijat ovat torjuneet koronaa, ja onnistuneet hyvin, kuten Mika Salminen totesi. Ylijohtaja Savolainen kiitti professori Salmista.

Rajoituksia ylläpidetty ja purettu hallitusti​

Johtaja Juha Korpelainen esitti alueellisen tilannekatsauksen ja totesi, että tehohoidon kapasiteetti ei ole sairaaloissamme tällä hetkellä uhattuna. Pohjois-Pohjanmaalla rajoitusten purkaminen on aloitettu ulkotilojen osalta. Kainuussa voidaan kuntayhtymän johtaja Maire Ahopellon mukaan joutua vielä ylläpitämään rajoituksia ja jopa kiristämään tilanteen mukaan lähiviikkoina.

Valtioneuvoston linjausta odotetaan maamme koronastrategiasta 15. helmikuuta alkaen.

 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo

axe

Jäsen

Vähän ilkee, mutta en ilku vähääkään vaivoille ja sairaalakäynnille, vaan niiden seurausten jälkeisten tapahtumien vyörylle. The Big Mörkö ilmoittaa olevansa sairauslomalla tiistain ja keskiviikon, ja välittömästi hallituskumppanit pistävät koronarajoitusten purun liikkeeseen.
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Pirkanmaan Sandiltakin positiivista viestiä.

Voi olla, että Pirkanmaalla nousu on jo näkyvissä tai ainakin tasaantumisen merkkejä on, sanoo johtajaylilääkäri Juhani Sand.

Jos tasaantuminen jatkuu, rajoituksia voisi Sandin mukaan purkaa ehkä jo viikon kuluttua.
 

Oadie

Jäsen




Noniin aletaan sitä täälläkin reagoimaan. Eiköhän tämä laiva tosiaan nyt käänny - ehkä jopa omia arvioita nopeammin. Täytyy antaa kiitosta muille maille.

Joku mainitsi, että vaalien jälkeen alkaa tapahtua. Kas kummaa Marin ja Andersson kilpajuoksulla höllentämässä rajoituksia. Politiikka on kovaa hommaa. Hieno juttu kuitenkin ja toivottavasti pääsee mm.lätkäkatsomoon jo helmikuun jossain vaiheessa.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK

Vähän ilkee, mutta en ilku vähääkään vaivoille ja sairaalakäynnille, vaan niiden seurausten jälkeisten tapahtumien vyörylle. The Big Mörkö ilmoittaa olevansa sairauslomalla tiistain ja keskiviikon, ja välittömästi hallituskumppanit pistävät koronarajoitusten purun liikkeeseen.
Juuri meinasin kommentoida samaa. Lirahti pieni ilopissa lahkeeseen kun näin otsikon, mutta mieli musteni välittömästi uutisen luettuani: sairausloman kesto 2 päivää. Näköjään tämäkin riittää Anderssonille ja Marinille, jotka ottivat sairauslomasta ilon irti ja kommentoivat heti tämän saikku-uutisen perään rajoitusten ennakoitua ripeämmästä purusta tai edes mahdollisuudesta siihen. Hiiret hyppii pöydällä jne.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
AVI pistää kaikki tartuntatautilain 58g pykälän tilat kiinni Päijät-Hämeessä. Onneksi Marin ja muut alkaa tekemään muutosta tähän paskaan. Onneksi pääkaupunkiseudun koronaryhmästä alkaa jo tulemaan positiivista viestiä.

Aluehallintovirasto määrää tartuntatautilain 58 g §:n 1 momentin
nojalla kaikki Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntien alueilla si-
jaitsevat tartuntatautilain 58 g §:n 4 momentissa tarkoitetut ylei-
sölle avoimet tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tar-
koitetut asiakas-, osallistuja- ja odotustilat suljettaviksi asiakkailta
ja osallistujilta siltä osin, kuin niitä käytetään 58 g §:n 4 momen-
tissa tarkoitettuun toimintaan.

Edellä mainittuja tiloja voidaan kuitenkin käyttää vuonna 2003 syn-
tyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten ohjattuun harrastus-
toimintaan sekä lakisääteisten palvelujen toteuttamiseen.

Tartuntatautilain 58 g § 4 momentissa tarkoitetut yleisölle avoimet
tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetut tilat,
58 g §:n 4 momentissa tarkoitettu toiminta ja ne tahot, joita tämä
päätös velvoittaa on määritelty tämän päätöksen perusteluissa.

Tämä päätös ei koske ammattiurheilemista eikä yksityis- tai perhe-
elämän piiriin kuuluvaa toimintaa.

Voimassaolo

Määräys on voimassa ajalla 27.1.2022-9.2.2022.

 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Sen verran pikkusieluinen olen, etten anna Suomen hallituksella pienintäkään kiitosta, vaikka purkaisivat kaikki rajoitukset heti huomenna. Koko puolitoista kuukautta, mitä nämä nyt ovat suunnilleen kestänyt, ovat olleet niin järkyttävää poliittista teatteria ja vittuilua kansaa kohtaa, että sietäisivät ennemmin pyytää anteeksi, kuin odottaa kiitosta.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat




Noniin aletaan sitä täälläkin reagoimaan. Eiköhän tämä laiva tosiaan nyt käänny - ehkä jopa omia arvioita nopeammin. Täytyy antaa kiitosta muille maille.

Jospa sitä nyt vihdoin helmikuussa pääsi edes katsomaan junnuikäisten poikien jalkapallo-ottelua ihan aitojen tai seinien sisäpuolelle - niin hullulta kuin se kuulostaakin että tällaisesta täytyy erikseen iloita.

Ehkä se siitä - en tosin vielä hypi kattoon tai mihinkään muuallekaan.
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Oho. Päijät-Hämeessä ei siis suljeta kaikkia yleisötilaisuuksia. Harmi kun koronapassi ei vielä käytössä, mutta onneksi kai tulossa muutosta.

Aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin no-
jalla Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntien alueilla kaikki sisäti-
loissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin
osallistuu yli 10 (kymmenen) henkilöä, sekä kaikki ulkotiloissa jär-
jestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu
yli 50 (viisikymmentä) henkilöä.

Määräys on voimassa ajalla 27.1.2022-19.2.2022.

 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Kanta-Hämeessä aukeaa uimahallit ja kuntosalit.

Aluehallintovirasto määrää tartuntatautilain 58 g §:n 1 momentin
nojalla seuraavat Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntien alueilla
sijaitsevat tartuntatautilain 58 g §:n 4 momentissa tarkoitetut ylei-
sölle avoimet tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tar-
koitetut asiakas-, osallistuja- ja odotustilat suljettaviksi asiakkailta
ja osallistujilta:

1 kohdassa tarkoitetut joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontakti-
lajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikun-
taan käytettävät sisätilat siltä osin, kun niitä käytetään edellä tässä
kohdassa tarkoitettuun liikunta- tai urheilutoimintaan;
3 kohdassa tarkoitetut tanssipaikat sekä kuorolaulutoimintaan käy-
tettävät tilat siltä osin, kun niitä käytetään edellä tässä kohdassa
tarkoitettuun huvi- tai virkistystoimintaan.

Määräys on voimassa ajalla 27.1.2022-9.2.2022.

 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Meillä ei töissä ole saanut jakaa työnantajan joululahjoja vieläkään koronan takia.
Tänään otin vallan ja kävin pokkana hakemassa omani varastosta pois. Sen nähtyään muutamat seurasivat esimerkkiä. Potkuja odotellessa :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös