Suosikkijoukkue
KK
Aika mielenkiintoiseksi menee tuo sääntö ulkomaalaiskiintiöstä, koreasta on tulossa n.10 pelaajaa ja miten heidän pelioikeidet jakaantuu. Vai tehdäänkö LEX Kummola, joka antaa vantaalle luvan peluuttaa enemmän pelaajia kuin sääntö sallii.
Tässähän saattaa käydä niin, että osa pelaajista menee esimerkiksi A- tai B-junnuihin kasvamaan ja osa suoraan edustukseen. Sitten katsotaan hetki miten menee ja jos ei mene niin uusia kokeleita kehiin. Mene ja tiedä, en tiedä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
-Kiekko-Vantaalle kasataan Mestiksen kovin ykkösketju. 5-7 kovan luokan nimeä hankitaan (liiga-status).
Kuka eteenpäin urallaan haluava pelaaja (liiga-status) menee Vantaalle pelaamaan ja treenaamaan kakkos-kolmosdivari tasoisten korelaisten kanssa? Veikkaan, että ei kovin moni. Melkoinen rahatukko pitää lyödä käteen, jotta tälläinen olisi mahdollista. Enkä oikein usko sittenkään
 
@Dennis 16.5.2020: "Marraskuun pimeinä iltoina saattaa HIFK-Jukurit-peli voittaa kotiolot. Tai no, ehkei sentään, mutta Jukurit ja pari muuta roskajengiä on jo toivottavasti tuolloin konkassa."
Eikös Varkaudessa ollut joku vuosi sitten Eagles-projekti ja siinähän ei sitten käynyt oikein hyvin? Pojilla oli tosin opiskeluakin pelaamisen ja harjoittelun ohessa mutta perseelleenhän se meni; kannettu vesi ei pysynyt kaivossa.

Jospa tämä projekti kantaisi hieman pidemmälle ja toisi KiValle jatkoa ainakin jonkun aikaa. Mielenkiintoinen lähtökohta ja suurin kiinnostus on tietenkin siinä kuka maksaa, kuinka paljon ja ketkä pelaavat. Ja kiinnostaako joukkue Vantaalaista kiekkoyleisöä? Jos joukkue on kilpailukykyinen ja pärjää sarjassa niin kiinnostustakin löytyy yleisöpuolella. Menestyvää joukkuetta kun on vaan paljon mukavampaa seurata...
 

punisher

Jäsen
Pellet ulos

On se kuitenkin hyvä että luuseri toimari Mikko Korhosesta päästiin eroon. Jätkähän oli tuulella käyvä paskapuhegeneraattori, joka ei saanut aikaan mitään muuta kuin huonoa menestystä, konkurssiuhan ja palaneet sillat Hifkiin ja Jääkiekkoliittoon, sekä tyhjät katsomot ja petetyt fanit. Hän on ylivoimainen ehdokas Suomen surkeimmaksi jääkiekkotoimariksi. Kiekko-Vantaalla ei voi mennä enään huonommin kuin Korhosen aikana, joka onneksi oli lyhyt. Kahden viime vuoden perseily on pantava hänen piikkiinsä, koska valmentajankin annettiin jatkaa.

Suuret puheet, pienet teot. Tyhjät tynnyrit kolisevat aina eniten.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt on vissiin sitten tämäkin tarina saamassa kutakuinkin odotetun päätöksensä. Eli ilmeisesti K-Vantaa jätetty enempi tai vähempi tuuliajolle. Ainakaan korealaispelaajia ei ole enää näkynyt eikä kuulemma rahaakaan ole tullut sitten viime kevään.

Pahalta näyttää, mutta katsellaan nyt toki vielä, ennen kuin aletaan kierimään naurusta tämän ketjun optimistien viestejä kertaillen.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
http://www.iltasanomat.fi/mestis/art-1288744629494.html
http://yle.fi/uutiset/kiekko-vantaa...tiskausi_jatkuu_korealaisrahan_turvin/7500280
http://www.vantaansanomat.fi/artikk...n-kauden-kesken-jattamisesta-etelakorealaisia

Itselleni noi rahavaikeusuutiset ei tullut yllätyksenä. Koko alkukauden on ollut tiedossa, että Korealaiset ei ole laittanut Lohen tilille Euroakaan. Uskon täysin Kai Sointua ja eiköhän sieltä Koreasta Lohen tilille rapsahda jonkinmoinen summa Euroja. Ja vaikka Koreasta ei tulisikaan rahaa, niin Kummola ja Fasel on tässä jutussa mukana, joten eiköhän Kale hoida Lohen jotenkin kuiville.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Lainaus yle:n jutusta:

Olen ollut tässä 13 vuotta eikä kukaan ole koskaan jättänyt kautta kesken, Antila toteaa.

Äkkiä se Kiekko-Laserin kohtalo on unohtunut vai liekkö tämä sitä aktiivista unohtamista?
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Eikö se uusi uljas Metropolialueyhteistyö pidäkään K-Vantaata pystyssä ja oikeassa kurssissa?

Menikö tuo laaja yhteistyösopimus sitten lopulta niin että Espoo Blues imuroi kaiken hyödyn ja K-Vantaa kupataan kumoon? Onko siis niin että Metropolialueyhteistyöseurat peluuttavat Vantaalla ketä heitä huvittaa, nappaavat parhaat itselleen ja muuten Vantaa pärjätköön omillaan?

Vai mistä nämä lopettamishuhut?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuskin HIFK tai Blues ainakaan hirveästi rahaa syytävät Vantaalle. Veikkaan että K-Vantaa hyötyy yhteistyöstä justiinsa sen verran, että saa pelaajia kokoonpanoonsa ja vieläpä ilmaiseksi.

Lopettamishuhut on varmaankin siitä, että juttujen mukaan Koreasta ei ole tullut rahaa Vantaalle sitten kevään. Eikä varmaan kamalasti mistään muualtakaan.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Toivottavasti Artem Iossavofin kaupasta sentään jotain saivat vai meniköhän sekin ihan tämän hienon yhteistyösopimuksen hedelminä taivaan tuuliin?
 
Niin että jos tuli esim. 3000 € niin sillä ei vielä kovin montaa jäätä makseta eikä mailavarasto ala pullistelemaan. Kuten ylempänä todettiin, Hifk ja Blues antavat pelaajia ilmaiseksi ja rahaa ei todellakaan siirry vaan molemmat hoitavat itse palkka yms. velvoitteet. KiVa on yksin ja muista täysin riippuvainen, rahaa ei ole edes pitää omaa rosteria täysimääräisenä.
 

Masentaja

Jäsen
Tämähän olisi parasta mitä kivalle voi tapahtua. Jokerit aloittaa määrätietoisen projektin nostaakseen KiVan liigaan, siitä jokerit saisi oman farmijoukkueen ja siihen ei olisi evereillä mitään itkettävää. Rotenbergin rahoilla voi tehdä liiga-kelpoisen joukkueen jo Mestikseen, josta nykyään pääsee kabinettipäätöksellä liigaan. Se ei ole temppu kun kikkailee hallipuolen kuntoon. Jos toi nyt vaan pitää paikkansa...
 
"Jotenkin tulee aina turvallinen olo kun Rantala ja Fonselius on tuomareina, tulee johdonmukaisia päätöksiä ja linja pysyy koko pelin." -Tomek Valtonen

Tim Callahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ahokas Sex Express
Tässä ei ole mitään muuta taustalla kuin se, että Jokerit reagoi tällä tavoin KHL:n vaikeaan tilanteeseen. Jos sarja menee nurin on heillä sarjapaikka ja seura jo tällä hetkellä Mestiksessä. Jokerit ei tule saamaan vapaalippua Liigaan, jos KHL menee alta, joten tällä tavoin saadaan kikkailtua asiat vähän paremmaksi.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
JOS Jokerit ostaisi, lienee ajatus seuraava: Jokerit saa näin ollen joukkueen Mestikseen ja mikäli KHL sattusi menemään nurin ja paluu Suomeen tapahtuisi, olisi Jokereilla olemassa paikka vähintään Mestikseen ja siitä helposti nykyisessä kabinettinostomaailmassa tie auki Liigaan. Tai Jokerien jatkaessa KHL:ssä K-Vantaaseen satsataan sen verran, että saadaan siitä 16. Liiga joukkue, koska Liigan puolelta on sanottu, että jos olosuhteet ja taloudelliset edellytykset täyttävä seura löytyy, niin Liigaan voi päästä kuka vain, mistä vain.
Ennustan, että Jokerioston tapahtuessa K-Vantaa on 16. Liiga joukkue. Millä nimellä, on toinen kysymys.
 
"I look forward to discovering further frontiers of my ignorance." - Christopher Hitchens
En halua masentaa Masentajaa mutta KiVan yliotto ja suunnitelma sen nostamiseksi Liigaan ja kenties nousukin, ei todellisuudessa muuta yhtään mitään, Liigahan ei ole antanut yhdellekkään KHL-joukkueelle farmin statusta eikä se sitä tule jatkossakaan antamaan. KiVan osto tai haltuunotto ei siis muuta yhtään mitään. Mutta niin kauan kuin KiVa on Mestis-jengi niin sinnehän voi työntää ukkoa nepailemaan mielin määrin. KHL-statuksen omaavat pelajathan ovat kyllä aivan eri planeetalta kuin rupusen Liiga tai saati sitten Mestis-jengien pelaajat. Mutta voihan se olla, että Vantaalla on niin runsas etä-Jokeri populaatio, jolla farmi-Jokereita Dixissä voisi pyörittääkkin. Helppolainen ja Halla on massinsa tuhlannut ja nyt jos idästä on lämiskä levällään niin antaa palaa. Go for it!
 

Micky44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Arvon palstaveljet. Ensimmäinen viestini jatkoajan keskustelupalstalle. Ja heti melko varmaa tietoa liittyen edellisiin viesteihin. Eräs pohjoismaalainen vedonlyöntiyhtiö on ostanut kiekko-vantaan, julkaisua tulossa varmaankin lähiaikoina. Arvaatteko yhtiön? Kyllä, juuri se sama.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Arvon palstaveljet. Ensimmäinen viestini jatkoajan keskustelupalstalle. Ja heti melko varmaa tietoa liittyen edellisiin viesteihin. Eräs pohjoismaalainen vedonlyöntiyhtiö on ostanut kiekko-vantaan, julkaisua tulossa varmaankin lähiaikoina. Arvaatteko yhtiön? Kyllä, juuri se sama.
Mielenkiintoinen huhu, siis siihen asti, kun asiasta tullaan julki. Mikähän mahtaa olla tämä vedonlyöntiyhtiö? Veikkaus? Meinaa taitavat muutoinkin olla mestiksen yhteistyökumppaneita, eivätkä varmaan ilolla tervehdi, jos joku kilpailijafirman, Vantaan no logo joukkue pelaisi ko. sarjassa...
 
En halua masentaa Masentajaa mutta KiVan yliotto ja suunnitelma sen nostamiseksi Liigaan ja kenties nousukin, ei todellisuudessa muuta yhtään mitään, Liigahan ei ole antanut yhdellekkään KHL-joukkueelle farmin statusta eikä se sitä tule jatkossakaan antamaan. KiVan osto tai haltuunotto ei siis muuta yhtään mitään. Mutta niin kauan kuin KiVa on Mestis-jengi niin sinnehän voi työntää ukkoa nepailemaan mielin määrin.
Millä keinoin Liiga voisi pelaajaliikenteen kieltää? Eikai siihen mitään virallista farmistatusta tarvita?

Kannatan kyllä ajatusta KiVan uusista omistuskuvioista. Jokerit tarvii oman seuran Suomesta kahdessakin mielessä (nämä syyt esitetty jo ylempänä muiden kirjoittajien toimesta).
 
RELEASE THE KRAKEN

Lohipoika

Jäsen
Kannatan kyllä ajatusta KiVan uusista omistuskuvioista. Jokerit tarvii oman seuran Suomesta kahdessakin mielessä (nämä syyt esitetty jo ylempänä muiden kirjoittajien toimesta).
Eikä todellakaan tarvitse!

Farmikulttuuri on jääkiekon syöpä, joka pitäisi tappaa heti alkuunsa. Vielä 2009 ei ollut mitenkään harvinaista näihdä K-Vantaan kotiottelussa yli 1000 katsojaa ja joukkueesta puhuttiin ja joukkuetta arvostettiin muillakin paikkakunnilla. Nykyään kukaan ei enää mene katsomaan otteluita ja K-Vantaa on vitsi muiden joukkueiden keskuudessa. Sitäkö te hesalaiset haluatte? Mitäs jos Jokerit olisikin farmiasemassa? Mites sitten suu pantaisiin?

Kannattaisi mennä vähän itseensä.
 
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
JYP - TPS
 • 3.90
 • 4.20
 • 1.76
KalPa - Pelicans
 • 2.30
 • 4.10
 • 2.60
SaiPa - Ilves
 • 5.70
 • 4.80
 • 1.48
Tappara - Lukko
 • 3.55
 • 4.00
 • 1.88
Ässät - Jukurit
 • 1.93
 • 4.30
 • 3.20
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy