Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Korealainen Halla Group Kiekko-Vantaan suuromistajaksi

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana MasaV, 19.03.2013 klo 18.24.

 1. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Eikös Valavuori jotain NordicBetilläkin touhunnut? Eli se on kohta Vantaalla hääräämässä ja hänen hyvä ystävänsä Tamminen valmentamassa. Leipää ja sirkushuveja saadaan.
   
 2. Lainaus:
  Matikaisen Pena koutsiksi, Matt Nickerson viihdyttäjäksi ja muu joukkue erinäisiä prospekteja sekä ikämiehiä. Kiekko-Vantaassa ei ole tällä hetkellä minkäänlaista vetovoimaa. Ei pelaajien vanhemmilla ja isovanhemmilla vielä hallia täytetä. Pitää saada mielenkiintoista persoonia, olivatpa nämä mistä tahansa. Joku Jalmari Turakainen Hakunilasta ei kiinnosta muita kuin pelaajan lähipiiriä.
   
 3. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  No jos ostaja ei ole Veikkaus, niin eihän siinä sitten auta, kuin toivoa parasta ja pelätä pahinta. Parasta olisi tietenkin se, että organisaatio saataisiin kuntoon ja joukkueesta tulisi menestyvä mestisseura. Pahinta sitten olisi se, että KiVa menisi jopa korealaisiinkin nähden ojasta allikkoon. Eli homma hoidetaan samaan tyyliin, kuin Hjalmari vei Jokerit KHL:ään. Asiasta ei tiedoteta kaikkia tarpeellisia piirejä, ajoissa. Ja lopulta Veikkauksen painostuksesta, mestis ilmoittaa sulkevansa KiVan sarjastaan, "lisenssi epäselvyyksiin" vedoten. Seuraavana päivänä, saman tahon painostuksesta, Kummola ilmoittaa, ettei paikkaa löydy seuraavalle kaudelle Suomi-sarjastakaan.
   
 4. Viimeisen tiedon mukaan Hjalliksella on 51% Jokereista ja loput sloboilla. Jos siis teoria siitä, että Jokerit varautuisi KHL:n nurinmenoon niin venäläisiltä olisi täysin järjenvastaista omistajatoimintaa lähteä tässä vaihessa varmistamaan Jokereille kotimainen sarjapaikka Mestiksestä. Rothenbergiä ei voi Mestis vähempää kiinostaa eli it won't happen. Jos Hjallis maksaa omasta lämiskästään niin silloin tilanne on todellakin aivan toinen. Itse kallistuisin sille kannalle, että Narrit voivat kierrättää Mestis-jengissä pelaajiaan mielin määrin. Liigaan ei tällä kaudella Narri-pelaajia tullut lainoiksi eikä Liiga sitä salli sitä ensi vuonnakaan.

  Mestihän päätti ettei tälle kaudelle saa ottaa lainoja niin kun edellisillä kausilla mutta kun vilkaisee tilastoja KiVa on ollut ihan oikea bordelli ja rattopoikien unelma. Ja kuka tästä on hyötynyt? Ei ainakaan se vähäinen maksava yleisö. Ei vi**u mikä makaaberi farssi tää KiVa on taas kerran ja tänäkin vuonna.
   
 5. Steus Jäsen

  Lainaus:
  Paitsi tietysti Niko Peltola (pieni korjaus vain).

  Valvookohan noita säännöksiä oikeasti joku, vai odotellaanko vain että jossain syttyy tulipalo ja mennään sitten joukolla sammuttamaan? Jotenkin minulla on sellainen käsitys, että urheilusarjan johto-organisaation pitäisi näyttäytyä ulospäin aktiivisena toimijana, mutta tästä puulaakista ei tiedoteta muuta kuin sarjaohjelma ja mahdolliset sääntömuutokset kesällä.
   
 6. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ei nyt tietty ole vielä minkäänlainen kriteeri, jos minä en ymmärrä jotain, mutta kyllähän nuo lainasäännöt oli tehty niin sekaviksi, ettei niitä ymmärtänyt useammallakaan lukukerralla.

  Tuosta mahdollisesta Nordicbetista vielä. Olenko yksin, vai olisiko muidenkin mielestä siinä, että vedonlyöntiyhtiö omistaa urheiluseuran (jonka peleistä voi lyödä sen kautta vetoa) jotain eettisesti arveluttavaa? Vai onko tällainen kovinkin yleistä isossa maailmassa?
   
 7. Zaari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  En ainakaan itse näe tuossa mitään arveluttavaa. Kilpailevathan nuo kertoimista maailmalla muiden kanssa kuitenkin ja asiakas päättää kohteen, jonka ostaa. Sopupelit sen sijaan eivät ole tuon kokoluokan yrityksille tarpeeksi kannattavaa toimintaa, joten riski olisi turhaa.
   
 8. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Koko Mestis on nykyään iso vitsi ja K-Vantaa seuroista yksi isoimmista (vitseistä).

  Ymmärrän näkemyksesi KiVan fanin näkökulmasta oikein hyvin.Puhuinkin tätä nimenomaan Jokereiden näkökulmasta. Heille tämä olisi erinomaisen järkevä siirto. En puhu tätä jonerifanina enkä hesalaisena. Nythän Jokerit on joutunut lähettämään pelaajiaan Ruotsiin hakemaan peliaikaa. Keitä se palvelee? Vaihtoehtona Vantaa ja Mestis (tai Liiga) olisi tuhat kertaa parempi monessakin mielessä.
   
 9. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Hienoa, että jotain naurattaa vitsit! Meitä faneja ei ole naurattanut moneen vuoteen..............
   
 10. Oskupoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KHL Jokerit
 11. EagleEye Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KKP
  Tulevaisuudessa mestiksessä jatkiksen otteluennakko... Jukurit Mikkelistä saa vastaansa Pohjolan Vedon Vantaalta!
   
 12. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Mitenköhän tuo mahtaa toteutua. Jokerit saanut uhkasakon ja joku liigajoukkue myös selvitydpyynnön. Tietty jos ostaa, mutta ei mainosta mitenkään.
   
 13. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  NB Vantaa. Ihan hyvin voisi olla. Ei salibandyseura NST:nkään kirjaimet tarkoita mitään (paitsi historiallista yhteyttä seuraan nimeltä Nakkisormet). Tai JYP. Se on vain JYP, vaikka aiemmin käytetty JyP olikin lyhenne.

  No, oli miten oli, ilman jotain "järjestelyä" Vantaalla ei tulla Mestistä pelaamaan kuviteltavissa olevassa tulevaisuudessa. Eikä muuallakaan pk-seudulla. Kilpailutilanne on siihen liian raaka. Kuitenkin alueen pelaajatuotannolle "kuuluisi" yksi joukkue tältäkin sarjatasolta. Uskallan sanoa, että se on koko maan jääkiekon etu.

  Toivottavasti löytyisi sellainen järjestely, ettei joukkueen "läpi" kulkisi sentään yli viittäkymmentä äijää / sesonki...
   
 14. Pelaajatuotanto koko maassa de facto on 20% pääkaupunkiseudulta ja jo pelkästään tuolla luvulla joka 5. joukkue kaikilla sarjatasoilla tulisi olla itsetään selvyys. Etelä vain osaa ryssiä vuosi vuoden jälkeen ja pelaajiahan virtaa muualle jokaikinen vuosi.

  Yli miljoona Vantaalle? Mistä peliyhtiö oikein maksaa? Kiekko-Vantaan liikevaihto n. 300 t/vuosi ja tappiolla pyöritään enemi vähempi joka vuosi. Onko todellakin niin, että millillä peliyhtiö lähtisi mukaan tähän toimintaan? Voi kun lähtisikin mutta peliyhtiössä osataan laskea hirveän paljon paremmin kuin Helppolaisen helmitaululla. Won't happen tai sitten UB:n kassaan jää likaa ja se pitää pestä.
   
 15. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  On tää taas yhtä helvettiä fanille, joka vuonna 1994 sano, että tota joukkuetta seuraan elämäni loppuun asti. 17 vuotta jaksoin intohimoisesti seurata joukkuetta, niin kotona, kuin vieraissa ja sit alkoi tää Julli, Jokeri ja Blues rumpa, johon vittuunnuin. Ei rakkaus Kiekko-Vantaaseen ole kadonnut, mutta siihen miten asioita hoidetaan. Senkin olis kestänyt, että nämä pääkaupunkiseudun seurat olis ollut mukana, mutta kun ne kaikki on pettänyt ja rikkonut sopimuksen. Niin kuin tulevassa leffassa tulee ilmi Korealaiset luuli, että vuodessa kehitetään pelaajia, jotka laittaa hanttii kanadalle. Ja tulee ilmi, että näillä ei vaan ole pitkäjänteisyyttä. Oli viisi vuotta aikaa kehittää Korealaisia pelaajia suomessa, mutta jostain syystä Korealaiset ei tajunnut tätä ja homma meni käteen. Nyt on huhuja, että Jokerit ostaa Lohen tai joku pelifirma. Tiedän, että Jokereiden kanssa on oikeasti käyty neuvotteluja. Mutta on tää jääkiekkomaailma hauskaa, ihmeellistä ja kummallista suomessa. Se on varmaa, että jos Kiekko-Vantaan nimeen Mestisjoukkueessa kajotaan, niin minä en ole katsomossa.
   
 16. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Jos Jokerit ostaa KiVan, niin kannattaisi myös ottaa sponssia paikalliselta väritehtaalta laittamalla jengin nimeksi sit vaikka Tikkurilan Jokerit
   
 17. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Tikkurilalla on sellainenkin tuote kuin Kiva...
   
 18. Tikkurilalla on myös värisarja, jonka nimi on Joker. Ja Tikkurilahan on myös varsin vahvasti Venäjän markkinoilla eli
  näkyvyyttä Narrit-KiVa akselilla olis tarjolla "Isossa Idässä".
   
 19. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Korealaiset haluaa eroon K-Vantaasta. Jokereiden/rahoittaja(Nordic Bet), kanssa on käyty neuvotteluita jo pitkään. Nordic Bet on ollut halukas rahoittamaan K-Vantaan oston, mutta tähän on tullut mutkia matkaan, kun Veikkaus on ollut kuulemma Kummolllaan yhteydessä, että jos Nordic Bet ostaa K-Vantaan, niin Veikkaus vetää kaikkitukensa Jääkiekkoliitolta pois, Jos oikein olen ymmärtänyt,niin Kummola on munaskuitamyöten tässäkin sopassa mukana.
   
 20. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Pakko heittää tähän väliin, että arvasin tietosi tai näkemyksesi tämän kuvion osalta pääpiirteissään, kun luin muutaman kommenttisi palstalta. Kuulin myös tovi sitten pari vastaavaa ajatusta tähän liittyen, mutta en uskonut, että Kummola oikeasti voisi olla noin lahjottavissa.

  Mistään muustahan ei ole kyse. Ei mistään. Vain ja ainoastaan kiristyksestä ja lahjonnasta. Riippuen mistä suunnasta asiaa katsoo.
   
 21. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
 22. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets, Panthers
  Ilta-Sanomien tietojen mukaan Halla Group olisi luopunut Ki-Vasta ja firma siirtynyt Kai Soinnun nimiin.
   
 23. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Toivon totisesti tämän uutisen olevan TOSI!!!!!
   
 24. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Lainaus:
  Kiekko-Vantaa takaisin kotimaiseen omistukseen

  "Mestis-kauteen valmistautuva Kiekko-Vantaa siirtyy takaisin kotimaiseen omistukseen, kun entinen ulkomainen pääomistaja luopuu omistuksestaan. Kiekko-Vantaa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Kai Sointu on hankkinut omistukseensa 53 prosenttia Kiekko-Vantaan osakkeista ja äänistä. Puheenjohtajana jatkaa Kalevi Helppolainen.

  - Tarkoitus on yhdessä kannattajien, seuran aktiivien ja yrityselämän yhteistyökumppaneiden kanssa kehittää seuraa ja vantaalaista kiekkoilua eteenpäin, Sointu kertoo"
   
 25. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Ja tämä tarina on tosi! Hienoa! Vielä kun K-Vantaan logo vaihdettaisiin etusivulle oikein. Voisi kausi jo alkaa!