Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KooKoon yleisömäärät

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Putte, 18.09.2012 klo 20.53.

 1. the karpov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Lainaus:
  Älkäähän nyt sekoilko. Tuo 50-vuotispeli oli marraskuussa ja siihen myytiin ihan normihintaiset liput ja yleisöä 5050. Ilmainen Mustaoranssi-peli oli helmikuussa myöskin TPS:ää vastaan ja siinä ilmoitettu jotain 5500. Toki tuhat lippua harmittavasti hävisi ihmisten hamstratessa lippuja jättäen näin peliin haluavia tyhjin käsin..
   
 2. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Aivan totta. Olin unohtanut tuon KooKoon 50-vuotisjuhlaottelun.

  La 21.11.2015 KooKoo-TPS yleisöä 5050 (50v.-juhlamatsi)
  Pe 12.2.2016 KooKoo-TPS yleisöä 5415 (mustaoranssi-matsi)

  Lauantai on Kouvolassa ollut yleensä yleisömäärän suhteen parempi pelipäivä kuin perjantai, joten on ihan mahdollista, että ensi lauantaina on yleisöä +5500 katsojaa ellei sitten jopa yli 6000.

  Viime kaudella lipun hamstraajien takia hallilla jouduttiin "myymään ei oota" vaikka periaatteessa halliin olisi mahtunut vielä jopa yli 1000 katsojaa.
   
 3. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Sinänsähän KooKoo voisi ilmoittaa myös tuvan loppuunmyydyksi, kuten esimerkiksi Mikkelissä tehdään, jos liput ovat loppuneet, mutta kyllähän tuo kirjanpidollisesti on järkevämpää ilmoittaa se määrä mikä hallissa rehellisesti on. Eihän tuonne halliin todellakaan mahdu 6000 ihmistä, ellei seisomakatsomossa seistä peräkkäin. Tuo rataosuushan ei ole käsittääkseni virallista yleisöaluetta poislukien päädyn anniskelu-aluetta.

  5500+ ja taidettaisiin olla jo reilusti päälle 3600 keskiarvossa.
   
 4. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Tässäpä sinulle Sakari Välimaa pieni vinkki loppukautta ajatellen:
  Nyt laskemaan mukaan yleisömääriin joka ikinen sielu ( vertaa maaorja ) jonka ikinä vain kehtaat. Jokainen myyty kausikortti, vapaalippu, yrityslippu ja sekin liian känninen katsoja jota ei päästetty sisään. Ehkä olisi mahdollista jotenkin selvittää myös se että montako katsojaa on hautautunut sohvannurkkaan ruudun ääreen. Kaljalasiin nojaavat röhnöttäjät Tompassa on helppo käydä laskemassa. Joku bittijonne voi myös selvittää nykivien striimien ääressä laittomasti kyykkivät rahattomat häviäjät.

  Näillä eväillä Sakke se sinunkin kevät tästä vielä kirkastuu. Nyt ei enää kannata olla ylitiörehellinen vaan tehdä kuten muutkin Liigaseurat tietääkseni tekevät.
   
 5. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Veikkailaanpa yleisömääriä ( arvioissa on otettava huomioon se, että Välimaahan voi muuttaa yleisömääräilmoitustapaa ). Juurikaan muuta jännättävää kun ei oikein ole ( elleivät omat pojat pääse kunnolla askiin ).

  Jäädäänkö tällä kaudella jopa alle 2000 paikalla olevan katsojan?

  Huomenna KooKoo - Sport, johon Veikkaus tarjoaa ne 200lippua KKPn jaettavaksi. Lisäksi angloamerikkalaisen turhakepäivän ja Välimaan anteeksi pyynnön takia kausikorttilaisen kaveri ilmaiseksi ( linkki KooKoon sivuille kyseiseen uutiseen: Kausikorttilaisille ystävänpäivän etu: kaveri mukaan maksutta! | KooKoo ).

  Ottelun yleisömääräveikkaus: 2027

  Mitä muut veikkailette?
   
 6. IceMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trashers, Flyers
  Lainaus:
  Ilmeisesti joku yleinen anteeksipyyntökeino kyseessä, sillä Lappeenrannassa vastaava tempaus.

  En lähde veikkailemaan, mutta toivottavasti Kouvola on urheilukaupunki eikä gloryhunterkaupunki. Vaikka jaloilla saa äänestää.
   
 7. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Mielestäni nuo "kloorihuntter" -höpinät ovat joidenkin idealistien keinotodellisuus kuvitelmia. Myös kaikkien tuntemat "tuulipukukansalaiset" ja "TaunoTasalakit" ovat silkkaa fantasiaa. Varsinkin kun jotkut väittävät tietävänsä miten nämä kyseiset "ryhmät" käyttäytyvät.

  Yksinkertaisesti voidaan sanoa, että hyvää ja voittavaa jääkiekkoa on paljon mukavampi seurata ainakin tällaisen "tuulipukukansalaisen" mielestä. Vai kuulunkohan mieluummin "pilkkihaalaripelleihin"?
   
 8. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Miten miulle on tullut sellainen kuva, että sie kuuluisit Tauno Tasalakkeihin, voin toki olla väärässäkin. No oli miten oli, niin toivottavasti tuulipukukansa, taunotasalakit, kloorihuntterit ja kaikki muutkin saapuvat sankoin joukoin seuraamaan huomenna Mestiksen "El Clásicoa" KooKoo-Sport. Harvoin tällaista herkkua on tarjolla. Jos ei muuten niin kannattaa tulla tsekkaamaan ja toivottamaan tervetulleeksi mustaoranssien uudet vahvistukset Panu Mieho ja Miro-Pekka Saarelainen..
   
 9. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Yleisöä oli vähänlaisesti vaikka Veikkaus viskasi sen 200lippua ja kausikorttikaveri pääsi ilmaiseksi. Eli 14.2.2017 KooKoo - Sport 2421. Tuollaista peliä olisi kyllä kannattanut mennä katsomaan.
   
 10. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Väittäisin jopa, että kannatti mennä. Vaikka kauteen mahtuu jos jonkinlaista pettymystä ja vastoinkäymistä, ei KooKoota voi yrityksen puutteesta ainakaan syyttää, ja tämän takia en ainakaan henk.koht halua rangaista seuraa lisää jäämällä pois peleistä. Jokainen katsoja ja hallilla käytetty euro parantaa mahdollisuuksia koota tulevalle kaudelle potentiaalinen joukkue, ja se kannattaisi myös näiden jaloillaan äänestäneiden tiedostaa!! Tulevana syksynä on aivan turha itkeä, jos kasassa on perinteinen mestisnippu muutamalla liigapelaajalla höystettynä, jollei itse kukin ole valmis antamaan panostaan joukkueen rakennukseen!

  Joten illalla hallille ja ääntä päätyyn!!
   
 11. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Harmi kun ei ole yhtään enempää eikä vähempää kuin 330km Sumulaaksoon. Muutenhan tuonne yleensä raahaudutaankin.

  Jaloillaan äänestävät eivät useinkaan itkeskele tulevan syksyn Mestis -nippuja. He vain eivät yksinkertaisesti jaksa käydä katsomassa tehotonta puurtamista ja jatkuvaa pettymystä.
   
 12. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Viimeiseen kotipeliin HPK:ta vastaan voisi toimisto reagoida jollain kampanjalla kun HPK vastassa ja maanantai peli, muuten tulee melko rumat lukemat yleisömäärässä. Vitosella peliin tms.
   
 13. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Kummalla tulee sitten vähemmän persnettoa, normaalit lipunhinnat ja vähemmän yleisöä vai halvat liput ja hieman enemmän yleisöä? Se kai ratkaisee. Ei tuosta pelistä saa yleisömenestystä millään. Voisi kyllä laittaa myös jonkun täkyn tyyliin "Fanituotteet -50%", niin sekin voisi auttaa.
   
 14. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Rippuu varmaan siitä paljon yleisö käyttää rahaa hallilla. Maanantaina tosin kaljan myyntikin hankalampaa. Fanituotteet ja oluet puoleen hintaan niin johan rupeaa olemaan porukkaa.
   
 15. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Onkohan Välimaa siirtynyt ilmoittamaan yleisömäärät kuten suuri osa Liigajoukkueista on kai tehnyt jo pitkään?

  Tänään 25.8.2017 KooKoo - SaiPa: 1376. Uskoo ken haluaa.

  Vai näkikö joku noin monta paritonta silmää katsomossa?
   
 16. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Täällä palstalla on oltu kovin huolestuneita tulevan kauden KooKoon tekemisestä ja menestymisestä.

  Onko kukaan muu käynyt katsomassa tämän hetkistä La 9.9.2017 KooKoo - SaiPa -ottelun huolestuttavaa lipunmyyntitilannetta kuin minä?

  Eihän otteluun ole myyty lippuja juuri lainkaan. Vai näyttääkö TikettiMasterin sivuto omiaan?
   
 17. IceMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trashers, Flyers
  Lainaus:
  Kävin joitain päiviä sitten toteamassa tilanteen. Huominen sanelee paljon, kuten lauantain sää. Nyt annan ymmärrystä yleisölle. Moni toivoi sunnuntaille pesäpallo-finaalia, mutta se meni sivu suun.

  Uskoisin yleisöä olevan viime syksyn lauantain Saipa-KooKoo -pelin verran eli 4000 on unennäköä. Realisti pitää olla ja nyt tulevat ne joita oikeasti kiinnosta jääkiekko, eikä enää tulla uutuuden hohdon perässä katsomaan liigakiekkoa. Silti 3500 katsojakeskiarvoa pidän mahdollisena.
   
 18. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  En ole käynyt Ticketmasterin sivulla, mutta en silti lähtisi vielä panikoimaan KooKoo-SaiPa ottelun yleisömäärästä. Uskon, että yli 4000 katsojaa tulee paikalle.
  Jos ennakkomyynti näyttää vähäiseltä niin täytyy muistaa, että Kouvolassa edelleen iso joukko katsojista ostaa jostakin syystä lipun vasta jäähallin lippuluukulta. Ehkä osa porukasta tykkää jonottamisesta. Lauantaina yleisömäärä tulee olemaan 4000-4500 katsojaa riippuen myös osittain KooKoon perjantai-illan peli-ilmeestä.
   
 19. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Voisiko jopa olla niin, että olisit sekoittanut varatut paikat ja vapaat paikat?

  Esimerkkinä siis B7-katsomo.

  Edit: Toki aivan sivuissa ja päädyissä vielä tilaa on, ei siinä.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Viimeksi muokattu: 07.09.2017 klo 22.08
 20. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Kyllä minä noita sinisiä palloja kyyläsin. Ehken yritin tähän hivenen provosoivaa viestiä että edes joku täällä heräilisi näin kauden kynnyksellä.

  Tuohon lippuluukulta ostamiseen sen verran että esim. viime kaudella oli ostettava luukulta kun ei ollut kausaria. En omistanut sellaista tulostinta, joka kävisi tähän pöytäkoneeseen. Hiplauspuhelinta minulla ei tunnetusti ole eikä tule olemaan. Voihan niitä käydä toimistolta etukäteen hakemassa, mutta miksi lähteä Kouvostoliiton pääkaupunkiin muuten kuin peliä katsomaan? Kai niitä lippuja voi Ärrältäkin hakea, mutta niihinhän tulee sitten aina se ylimääräinen toimitusmaksu.

  En varmasti ole ainoa joka menee lippuhommissa näillä asetuksilla.
   
 21. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoolla on varsin maltillinen yleisötavoite tulevalle kaudelle verrattuna vaikkapa Jukureihin tai SaiPaan. KooKoon tavoittelee keskimäärin 3400 katsojaa/ottelu, kun Jukureiden tavoite on 3600 ja SaiPan 3550. Minua hieman ihmetyttää nämä väitteet, että KooKoon yleisömäärät laskisivat sen vuoksi, koska nyt ei olisi enää uutuuden viehätystä kolmannen peräkkäisen liigakauden käynnistyessä. Vertailuna voisi ottaa Ruotsista Toni Kähkösen mainitseman Leksandin. Leksandissa asuu 6000 ihmistä, ja joka pelissä täynnä ollut halli vetää 7000. Kouvolassa on 80.000 asukasta enemmän kuin Leksandista, joten onhan se nyt kumma, jos SaiPa-peliin ei saada yli 4000 tai mieluummin yli 4500 katsojaa. Tosin @MurhaaMenoo on tainnut sekoittaa @cottonmouth :in viestiin viitaten vapaa ja varatut paikat.
   
 22. Kokeneempi veli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, TPS, Toronto Maple Leafs, Leijonat
  Pakkaa sotkee vielä lauantain Susijengin pudotuspeliottelu. Kovimmat lätkäjännärit toki valitsevat kiekon ja saapuvat hallille, mutta kaikki tasalakit eivät välttämättä aio koko lauantaipäivää omistaa urheilulle ja yrittää seurata kumpaakin, näitä osittain päällekkäin meneviä matseja. Ja jos 4000-4500 katsojan lukuja tavoitellaan niin näitä tasalakkeja tarvitaan Kouvolassa siihen määrään aika reippaasti. Ja kuten ylempänä onkin jo todettu, niin perjantain lopputulos vaikuttaa todella paljon katsojalukuun.
   
 23. IceMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trashers, Flyers
  Lainaus:
  No ei voi ottaa verrokiksi.

  Samalla logiikalla Nordis olisi jäänyt aikaa sitten Hifk:lle pieneksi ja Rotenberg miettis mitä tekee, kun Jokereiden peliin on niin helvetisti tulijoita.
   
 24. Ansa Paitsio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ilman sarvia ja hampaita (ja tasalakkia)itsekin lätkäjätkänä täytyy todeta,että eihän Suomessa ole tuollaista palloiluhypeä saanut edes lätkän mm-voitotkaan. Huikeaa menoa ja Markkanen etunenässä supermiehenä. Katsomot pullollaan ja meno huikeaa.
  Eli kova on valinta valitseeko kiekkoa vai huippukorista. Pitkämatkalaisena valinta on susijengi. Mutta peukut tietysti lauantaina Kouvolaan.
   
 25. Kokeneempi veli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, TPS, Toronto Maple Leafs, Leijonat
  Lainaus:
  Tätä juuri tarkoitin, että hype on jo kansanliikkeen tasolla. En tiedä olisiko edes mahdollista, mutta kun pelipäivä on lauantai niin KooKoo:han voisi matsin jälkeen näyttää screeniltä koripallot ja pitää baarit tunnin verran pidempään auki. Lisäisi varmaan kaljamyyntiä, mutta vaatisi varmaan jotain markkinointiakin asiasta ja sehän jo tiedetäänkin millä tasolla se markkinointi on.