Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

KooKoon yleisömäärät

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Putte, 18.09.2012 klo 20.53.

 1. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Lähes 3000 katsojaa tänään Lumon Areenassa, joten veikkauksesi meni aika lailla metsään. En kyllä usko, että Kouvottarien pelillä on juurikaan mitään vaikutusta KooKoon yleisömääriin. Kuinka paljon Kouvottarien peleissä käy ylipäätään yleisöä?
   
 2. Peek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaakonkulma
  Lainaus:
  Kosari taisi kertoa yleisökeskiarvoksi yli 400, joka on naisten korisliigan kärkeä.
   
 3. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Okei aika paljonhan siellä käy yleisöä, joten kyllähän tuolla jotakin vaikutusta voi olla puolin ja toisin kun pelejä pelataan samaan aikaan. Aika paljon Kouvojen ja Kouvottarien korisliigapelejä kuitenkin taitaa osua päällekkäin KooKoon pelien kanssa.
   
 4. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  En Kouvottarien peliä alkujaankaan ongelmana tässä pitänyt, mutta lipunmyynnin paikkakartta oli muutama tunti ennen peliä aika karua katsottavaa- onneksi keli suosi ja myöhäisheränneet ehtivät paikalle.
  Ainakin Kouvot ja KooKoohan ovat munklanneet pelejään aikaisemmin, jotta päällekkäisyyksiltä vältytään. Ja eiköhän tänään kärsivä osapuoli ollut Kouvottaret- yleisömäärää ei tosin löydy vielä mistään.
   
 5. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Taas hyvät lukemat tauluun ja ensi perjantain Saipa-peli vetänee myös sen 4500-5000 katsojaa. Sen jälkeen pitää kyllä peliotteiden taas terävöityä, että katsojamäärät pysyvät hyvinä ja keskiarvoon päästään.

  3539 katsojaa per matsi tähän mennessä. 17 Kotipeliä.
   
 6. Ansa Paitsio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Eipä ollut hääppöinen yleisömäärä tänään. Mestiksessä Jukureilla oli imua katsomoon, vaan eipä näytä liigassa enää kiinnostavan.
   
 7. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tulishan sitä, jos ois tervetullut.
   
 8. Patrick Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tänään Sumulaaksossa KooKoo-Lukko ottelussa 2866 Katsojaa.

  Surkea määrä lauantaille. Monta minun kaltaistani kusipäätä jäi kotiin imemään halvinta olutta, mitä kaupasta löytyy. Itselleni sen nyt soin, koska olen maksanut kaikista otteluista. Menin hallille tai en. Hieman kyllä omaa tuntoa nakertaa..

  Koko kauden keskiarvo 20:n kotiottelun jäljiltä on nyt 3522.
  Tavoitteesta ollaan n.200 jäljessä, mutta koska roikutaan play-off taistelussa mukana, niin eiköhän tästä kaudesta kuivin jaloin selvitä.
   
 9. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Lainaus:
  Tavoite, joka kaiketi on tehty maksaneiden katsojien mukaan. Siihen nähden en olisi huolissani, koska kyllähän tuolta kausarikatsojia puuttuu tasaisesti.
   
 10. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Jotain hämärää on tuossa KooKoon lipunmyynnissä, tai sitten KalPa on harvinaisen kiinnostava joukkue Kouvolassa (not!), koska ensi lauantain keskinäinen peli on näyttänyt jo päivien ajan "täyteen varattua". Liput tulivat itse asiassa myytiinkin vasta tässä viikolla. Lieneekö tämä paras tapa myydä lippuja vuonna 2017? KooKoon toimistolla ovat varmaankin tähän tulokseen tulleet. Erikoista toimintaa mielestäni koska ottelu pelataan vain kuuden päivän kuluttua. KooKoon nettisivun lipunmyyntilinkkikin vie virheellisesti edellisillan (pe 27.1.) Kuopion otteluun. Jotenkin en usko, että mitään 6400 katsojan yleisöryntäystä tuossa ottelussa nähdään. Kivahan se olisi tulla taas käymään.
   
 11. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Ilmaispeli...! Ja varmasti mahtuu, että tervetuloa vaan!!
   
 12. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Lainaus:
  Mites satunnaiskatsoja tuonne nyt pääsikään, jos kaikki liput jaetaan Kouvolan ympäristössä? Jos kaikki liput on jaettu "kylillä", niin eihän ne voi muita päästää ovelta sisään. Itseäni tämä ei tosin kosketa, mutta kyselen muuten vaan.
   
 13. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  No jos en ihan väärin muista, ovelle on näissä tapahtumissa jätetty aina jonkunmoinen määrä lippuja. Joskus Mestis-aikoina tais käydä niin, että hallilla oli 5000 katsojaa, eli hyvin ois vielä mahtunut, mutta kun kaikki liput oli jaettu, ns.liputtomia hallille tulleita ei voinut sisään päästää. Mutta eiköhän tuo lippukuvio huomenna selviä kun on toimisto auki.
   
 14. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Lainaus:
  No kyllä. Tälleen naapurimaakunnasta saapuvana vähän ahdistelee ajella mahdollisesti 280 km turhaan, jos kaikki Kuusaan ja Kausaan (ja mitä niitä oli) pojat ovat käyneet huvikseen hamstrailemassa liput ihan vaan muistoksi, vaikka ei olisi aikomustakaan mennä itse otteluun. No, jos peli jää haaveeksi ensimmäisen kerran 32 vuoteen, niin voihan sitä vaikka käydä Veturissa shoppailemassa tai sitten vain muistelemassa aikanaan Kouvolaan tekemääni häämatkaani.

  Itse olisin tehnyt tämän hommelin niin, että ilmaisottelusta huolimatta olisin varannut vaikka 500 lippua myyntiinkin. Kaikilla potentiaalisilla katsojilla kun ei ole oikein mahdollisuutta juosta naapurimaakunnissa "Nyt ämpäri ilmaiseksi!" -luontoisien tarjousten perässä. Pitääkin huomenna KooKoon toimistolle ja opettaa asia Välimaalle.

  (Sori nyt tämä nillitysviesti, mutta kun vähän ns. "ahisteli". Yaremchukille kiitokset tervetulotoivotuksesta!)
   
 15. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Tästä nähdään ettei KooKoo koko Savoa inhoa. Jukurifaneilta pyydetään extraa että voidaan päästää Kuopiolaiset ilmaiseksi.
   
 16. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Jukuri-ottelut ovat kieltämättä olleet vähän siedettävämpiä, kun mikkeliläiset ovat jääneet kotiin.
   
 17. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Lainaus:
  Viime kaudella oli seuran 50vee matsi, joka jäi väliin juuri tämän takia. Ei ollut kausaria, eikä mahdollisuutta osallistua ämpäriskaboihin.

  Viimeisen lauseen osalta totean vaan, että älä sitten ihmettele jos ei mene viesti perille....
   
 18. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tervetuloa Kouvolaan! Uskoisin, että kaikki kiinnostuneet pääsevät peliin.

  Tosin viime kauden mustaoranssi-peli KooKoo-TPS myytiin loppuun, kuten oheisesta jutusta ilmenee. Kuitenkin ottelussa oli yleisöä paikalla 5050 vaikka Lumon-Areenan yleisökapasiteetti viime kaudella oli 6800 eli myös lippujen hamstraajia oli ollut liikkeellä.

  Alkuviikosta tulee varmaan lisäinfoa ensi perjantaina mustaoranssi-pelistä KooKoo-KalPa. Tietysti, jos haluaa varmastaa lipun saannin, ennen kuin lähtee Kuopiosta tulemaan niin uskoisin, että lipun varaus onnistuu soittamalla tai lähettämällä sähköpostia KooKoon toimistoon, koska onhan tuo nyt ihan ymmärrettävää, että ei kukaan varmaan lähde matkustamisen ilosta 275 kilometriä lähde tulemaan, jos ei ole varmuutta lipun saannista.
   
 19. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kyllähän KooKoo on tällä hetkellä selvästi budjetoitua tavoitetta yläpuolella (viime kaudella muistaakseni 3000?), mutta eipä se jackpot-tavoitekaan ole kuin alle 200:n päässä. Mustaoranssi-peli luvassa ensi lauantaina ja yleisömäärä alkanee tällöin vitosella. Silloin yleisökeskiarvo olisi jo 3600 tiennoilla. Yllättävän hyvin on käynnyt väkeä, vaikka housuihin on paskottu enemmän kuin useammin ja peli ollut välillä ihan sietämätöntä paskaa, kuten esim. viime keskiviikkona Jukureita vastaan.

  Toki tässä on oltu pakotettu tekemään pelaaja-investointeja, jotka varmasti syövät mahdollisista voitosta pois, mutta tämän takia toivottavasti peli-ilme säilyisi ja yleisöä kävisi.
   
 20. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Juuri näin. Selvästi budjetoidun yläpuolella mennään ja niin kauan kuin KooKoo on iskuetäisyydellä playoff-paikasta, niin myös yleisöä riittää. Toki on aivan ymmärrettävää, jos joku joka näki KooKoo-Jukurit pelin päätti jäädä pois eilisestä pelistä.

  KooKoolla on ollut tällä kaudella kyllä uskomattoman huono tuuri loukkaantumisten suhteen ja siksi pelaajahankintoja on ollut pakko tehdä kesken kauden.

  Juuri kun saatiin Juutilainen kokoonpanoon niin eiköhän Virtanen loukkaantunut heti perään eilen.

  Jos Green ja Virtanen ovat pitkään sivussa niin kyllähän KooKoo siinä tapauksessa kaipaisi vahvistukseksi jostakin yhtä sentteriä.
   
 21. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Eikö ny joku paikallinen alkuasukas voi hamstrata @A.P.Järvi :lle lipun jos se muuten menee liian vaikeeksi?
   
 22. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 23. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 24. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Kiitoksia, mainiot oranssit weljet mustaoranssi, Old Tom etc., avusta ja myötäelämisestä! Taidankin sen kunniaksi lukea samalta istumalta (tai pikemminkin pötköttelemältä) tuon viime Kouvolan reissulla tapaamani miellyttävän herra Sahalan kirjoittaman omaelämänkerran KooKoo ja minä vaikkapa noin niinku esimauksi tulevan viikonlopun tuplataistoja alustamaan.
   
 25. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Olihan kyseessä mystinen 50-vuotisjuhlaottelu joten maaginen sirkustirehtööri ja sätkynukkemestari taikoi otteluun juuri tuon 50 50 katsojaa.