Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KooKoon yleisömäärät

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Putte, 18.09.2012 klo 20.53.

 1. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  KooKoon ensimmäisessä kotiottelussa Jukureita vastaan oli 3212 katsojaa.
  Ei lainkaan hassumpi yleisömäärää, kun sitä vertaa tämän illan liigapelien yleisömääriin.

  Vertailua:

  Ilves-Pelicans 3546
  KalPa-Jokerit 3385
  KooKoo-Jukurit 3212
  Lukko-HPK 3134

  Raumalla yleisömäärä pienempi kuin Kouvolassa!
   
 2. badgeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Pelicans, SaiPa, Detroit Red Wings
  Paljos niitä ilmaislippuja tuohon Jukurit peliin jaettiin? Ja tolla perjantaisella esityksellä karsittiin myös aika paljon porukkaa pois perjantaisesta Jokipojat matsista.. Okei Loppi ja Salonen on tullut porukkaan lisään, mutta epäilen ettei päästä edes 2500 katsojaan.
   
 3. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Olikohan 600 lippua jaossa Kauppakeskus Veturissa. Kaikesta huolimatta todella kova yleisömäärä mestispeliin. KooKoolle joka tapauksessa kaikki 3212 olivat maksaneita katsojia, koska KooKoon pääyhteistyökumppani Veturi lunasti nuo liput. Veikkaan, että Jokipojat pelissä on yli 2500 katsojaa. Jos sarja olisi lähtenyt KooKoolta paremmin käyntiin rikottaisiin varmasti taas 3000 katsojan rajapyykki, koska vastassa on kuitenkin yksi mestiksen kiinnostavimmista vastustajista Jokipojat. Tietysti jos huomenna Vantaallakin tulee turpaan niin vääjäämättä tuo syö lisää yleisömäärää. Onhan tuo Kuopion yleisömäärä luokattoman huono, koska vastassa siellä kuitenkin Jokerit. On tietysti aivan ymmärrettävää, että jossain peleissä Kouvolassa jäädään hieman huonompiin yleisömääriin, koska eivät nämä HC Keravat ym. illasta toiseen kuitenkaan vedä mitään kovin suuria yleisömääriä Topinkujalle.
   
  Viimeksi muokattu: 18.09.2012 klo 21.41
 4. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Joo, ihme, ettei Jukurit vetänyt Kuopiossa enemmän.
   
 5. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Juu hyvä huomio. Jukurit ja Jokerit menee aina sekaisin :)
  Näköjään molemmat vetävät kuitenkin vieraskentille samansuuruisia yleisömääriä.
  Kiitoksia tarkkaavaisuudesta.
   
 6. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  KooKoo-Jokipojat pelissä eilen yleisöä 2413 katsojaa, joten laskua kotiavaukseen verrattuna lähes 800 katsojaa. Yelisökeskiarvossa KooKoo kuitenkin edelleen kärjessä.

  Yleisökeskiarvit top3:

  KooKoo 2812
  Jokipojat 2363
  Sport 2318

  KooKoo-Jukurit 3212
  KooKoo-Jokipojat 2413
  ---------------------
  Keskiarvo 2812
   
 7. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Veikkaanpa, että yleisömäärässä tullaan alas taas seuraavassa kotimatsissa. Päästäänköhän edes päälle kahdentuhannen. Jos tällaisella pupelluksella jatketaan, niin kouvolalaisyleisö tunnetusti jää kotiin.
   
 8. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Kotiavauksessa oli ne 600 jaettua ilmaislippua, tämä tasoittaa vaakaa aikalailla?
   
 9. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Yhdessä tilastossa KooKoo on ykkönen. Vaikka KooKoon pelit menevät jatkuvasti päin persettä niin KooKoolla on yllättäen edelleen mestiksen kovin yleisökeskiarvo. KooKoo on sarjassa vasta seitsemäntenä ja vain pisteen playoff-viivan yläpuolella.

  Tosin kyllähän tätä menoa KooKoon yleisömäärät tulevat laskemaan laskemistaan. Eilen KooKoo-HCK pelissä oli enää 2131 katsojaa!

  Tosin Mikkelissä menee yleisömäärissä vieläkin huonommin. Jukurit porskuttaa sarjan kärkiryhmässä, jäähalli on uusittu ja tänään Jukurit-TuTo pelissä käsittämättömän vähän 1183 katsojaa!
   
 10. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  [offtopic]
  Ja perjantain avauksessa paikallisvastustaja SaPKoa vastaan reilu 1700 (mikä on edelleen vähän ja ainakin vähemmän mitä esim. itse odotin. Toisaalta ilmaislippuja ei käsittääkseni juurikaan jaettu, eli nuo olivat kaikki sentään maksaneita katsojia). Eilistä yleisömäärää saattoi verottaa jonkin verran samaan aikaan hallin vieressä pidetyt ravit, uskoisin että kauden yleisökeskiarvo sijoittuu jonnekkin noiden lukujen väliin (lähemmäs tuota perjantaista, ehkä siinä 1500-1600).
  [/offtopic]
   
 11. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  1921 oli kyllä todellinen pohjanoteeraus Sportia vastaan yleisömäärän saralla, mutta toki tähän vaikutti heikot otteet, Kouvojen peli ja tietenkin liukkaat kelit. Olisikohan monella jäännyt vielä talvirenkaat vaihtamatta ja ei hirveästi lähdetty sitten ajelemaan Sumulaaksoon?

  Positiivista tässä oli se, että Sport persraiskattiin ja jos SaPKolle annetaan pataan, niin tässä voi olla yleisömäärät taas normitasolla.
   
 12. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Huolestuttavia aikoja eletään Kouvolassa, kun yleisömäärät ovat romahtaneet ja yleinen kiinnostus Mestis-kiekkoon samalla. Eilinen yleisömäärä 1444 Peliittoja vastaan on niin surkea, että voidaan puhua kriisistä.

  Kabinettisekoilut ja suljettu liiga on tehnyt tehtävänsä ja kiekkobuumi Kouvolassa on lopahtanut. Perinteiset joukkueet vetävät vielä hallille päälle 2000 ihmistä, mutta enää ei farmeja vastaan jakseta vaivautua paikalle. 16 euroa Peliittoja tai Akkoja vastaan on puolet liikaa.

  Pahinta tässä on se, että näillä yleisömäärillä ei Kouvolassa tarvitse kohta puhua enää Liigasta tai edes Mestiksessä menestymisestä. Tällä kaudella tulee varmasti taloudellisesti kuokkaan, ellei finaaleihin asti mennä, niin paljon ollaan yleisötavoitteesta jäljessä, kun keskiarvo pyörii väliä 1900-2000.

  Mitä on enää tehtävissä? Kouvot on jo kohta konkassa.
   
 13. Pelicans81 Jäsen

  Välimaa on varmaan ihan hyvä yritysmyyntiä varten, mutta joukkuetta mies ei osaa markkinoida yhtään tavallisille tallaajille. KooKoohan ei näy katukuvassa mitenkään. Näkyvyydessä hävitään 100-0 OP:n ajoista ja kaikki tekeminen on suunnattu vain yrityksiä varten. Esimerkkinä lipunmyynti ja yläparven baari. Ensimmäinen temppu olisi panostaa näkyvyyteen muutenkin kuin vain ottelumainokseen Kouvolan Sanomissa. Jos keinot ovat vähissä pyytäkää vaikka OP:lta apua.
   
 14. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Täytyy kyllä sanoa että jonkinlainen käymistila tässä todellakin on menossa. Sitten vielä olympialaiset päälle niin ei ainakaan helpota.

  Pleijareiden alkaessa alkaa varmaan totuus paljastua että mikä se kiinnostus oikeasti on, nyt sitä on vaikea täysin tietää. Huonollehan tuo kyllä näyttää ja onhan tää sekoilu omiakin fiiliksiä vähän latistanut, mutta kyllä siellä hallilla silti käydään, oli sitten curlingfinaalit menossa tai ei.
   
 15. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Hyvä pointti, KooKoo näkyy katukuvassa todella huonosti. Muutamalla isommalla kadulla on ilmoitustaulut, mutta ei muuta. Ei voi oikein luottaa siihenkään, että pleijarit tuo automaattisesti 3000 ihmistä katsomoon, jos kukaan ei tiedä, että pleijareita pelataan. Tuote ei myy, jos sitä ei tunneta. Kausijulkaisu tuli syksyllä, onkohan tulossa play off-julkaisu? Jotenkin muistelen, että joskus on sellainenkin ilmestynyt.

  Jäähallin jäässä on iso Veturin mainos, mutta en ole nähnyt Veturissa minkäänlaista KooKoo-toimintaa.
   
 16. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Turussa oli eilen 2940 katsojaa, vaikka mitään ilmaiskampanjoita ei ollut tarjolla. Sport houkutti, ja TPS:n totaalinen fiasko vaikuttaa myös.

  KooKoo tulee kylään runkosarjan päätösottelussa, ja pelipäivä on lauantai. Toivottavasti ottelussa on panosta, niin saadaan häkkiin taas hyvin porukkaa.
   
 17. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Tunnustaahan joku muukin jo, että lippujen hinnat ovat aivan liiana suuret.

  Lainaus:
  Tätä olen toitottanut myös aikaisemmin. Kyllä se tavallinen kiekkofani on unohdettu aivan täysin ja ottelutapahtumaa on liikaa yritetty tehdä herroille hienoksi Orpe-klubineen. Ajattelin mennä hallille vasta pudotuspeleihin, ellei KooKoo hinnoittele senkin piloille. En ajatellut yli 20€ maksaa siitä huvista.
   
 18. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Tämä on tosiaankin niin totta kun olla vaan voi.Tämän kauden joukkue on jotenkin ollut melko väritön verrattuna viime kauteen.Kovasti syytellään sarjajärjestelmää ymsyms,mutta kyllä Kookoon toimistolla on melkeinpä unohdettu joukkueen ja pelitapahtuman markkinointi. Ilmeisesti on vaan luotettu siihen,että jengiä hallille tulee,mutta kun peliesityksetkin on kotona olleet melkosen lepsuja,niin pelit itsessään ei ole tarpeeksi vetovoimaisia. Ja tuloksethan näkyy suoraan yleisömäärissä,eilinen katsojaluku oli kyllä suoraan sanottuna järkyttävän alhainen.
   
 19. Blackorange Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Mestis
  Tuntematon tai etäinen on myös KooKoon päävalmentaja jos joukkuekin. Ika nosti kiekkobuumin Kouvolaan "lähes yksin", toki OP oli isossa roolissa toimiston puolella. Silti päävalmentajan imago on ollut kahden kauden aikana kaukana siitä, mitä sen pitäisi olla. Kultanen on hiljainen kaveri, joten sieltäkään ei pyytämättä tulitukea tule.

  Ei muuta kun näkyvyyttä ja valmentajiston mielipiteitä enemmän esiin, en ole ihan varma tavoittaako youtubehaastattelut riittävää yleisöä verrattuna kirjoitettuun tai painettuun mediaan, epäilen. Pahin someinnostus on jo takana.
   
 20. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Ensimmäinen puolivälierä KooKoo-Jokipojat

  Ei näköjään paljon puolivälierähöntsä kiinnostanut SuurKouvostoliiton asiantuntevaa jääkiekkoyleisöä. Hävettävän pieni katsojamäärä tuo 1912. Vaikka eipä Vaasassakaan areena pullistellut.
   
 21. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  En edelleenkään tekisi mitään numeroa tuosta. Viime vuonna yleisömäärä oli tasan sata parempi ensimmäisessä puolivälierässä kuin eilen. Kyllä ne siitä nousevat jahka pelit alkavat menemään ratkaisuvaiheisiin.

  Runkosarjassa olisi ilmoitettu 2300 yleisömääräksi, kun kausarit olisi laskettu mukaan. Tunnelma hallissa oli hyvä ja yleisö eli mukana.
   
 22. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Eipä se "puolivälierähöntsä" tuntunut kiinnostavan toimiston väkeäkään saati sitten pelaajia. Ensimmäinen playoff-ottelu ja ottelutapahtuma täysin samanlainen kuin kaikki runkosarjapelitkin,mikään ei kertonut pleijareitten olevan kyseessä. Onko toimistolla heitetty lusikka nurkkaan vai onko rahat kertakaikkisen loppu niin että mihinkään uuteen tai lisähommiin ei ole varaa?

  Sama juttu kaukalon puolella,pelin taso oli kertakaikkisen surkea,esim tollasta määrää harhasyöttöjä en muista vähään aikaan nähneeni.

  Tuli vähän sellanen fiilis,että pelaillaan nämä nyt tästä pois ja viimeinen sammuttaa valot.

  No,toivottavasti olen väärässä!
   
 23. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Mitä tässä olisi voinnut tehdä paremmin?

  Lehdessä oli läpi viikon juttua lätkästä ja viikonloppuna ilmestyi vielä Kouvolan Sanomien välissä 20 sivuinen playoff-liite. Radiossa tuli päivittäin juttua pleijareista ja somessa rummutettiin oikein kunnolla. Ei se pakottamalla lähde käyntiin ja playoff-pelejä on vielä mahdollisesti aika paljon jäljellä. Kaikenmaailman valomainokset ym. keskustasta voitte unohtaa. Kaupunki ei oikein innostunut tällaisesta.
   
 24. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Itseltä jäi yhden kurssituksen takia eka kotimatsi väliin, mutta lauantaina ollaan mestoilla takuuvarmasti. Kyllä minä uskon kanssa että kunhan vääntö kunnolla alkaa niin jengi löytää hallille. Tiedän joitain sellaisia vähemmän aktiivisia pelissä kävijöitä jotka käyvät satunnaisesti kauden aikana, mutta tahti tiivistyy kun pudotuspelit käynnistyvät. Lauantaihan sen näyttää missä mennään ja toivottavasti ollaan 2-0 tilanteessa silloin jo.
   
 25. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Edelleenkin,mikä hallilla kertoi,että kyseessä on pleijarit? Ei mikään.
  Tässä näkyy selkeästi se,että toimistolta puuttuu markkinointiosaaminen.Ei ole ketään joka hoitaisi asiaa ammattimaisesti joko kokopäivätoimisesti tai osa-aikaisesti.
  Jo hallin ulkopuolella olisi voinut olla vaikka ja mitä. Musiikkia,valoja,banderolleja ymsyms tapahtumaa,samoin kun sisäpuolella sen iänikuisen savuttamisen sijaan. Eri musat,valot,soihdut,putki mistä pelaajat tulevat kentälle,gogo girlseillä eri asusteet ymsyms. Pääasiana se,että kaikille välittyy tunnelma siitä,että nyt on jotain erilaista menossa kuin Lokakuinen runkkarimatsi Kiekko-Vantaata vastaan!!!