Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KooKoon yleisömäärät

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Putte, 18.09.2012 klo 20.53.

 1. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  En kerennyt edes vastaamaan, mutta täällä onkin jo vahvistettu omia kuulemiani myös, joten sen enempää tuskin tarvitsee tähän perustella.
   
 2. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Näitä on melko turha arvuutella, mutta yksi bussillinen olisi varmasti löytynyt, jos matkan hinnan olisi voitu pitää normaalina. Ehkä toinenkin. @KOOKOOBOY tervetuloa vaikka perjantaina Mikkeliin katsomaan tunnelmaa. KooKoolla ei taida silloin olla peliä. Lippujakin on vielä noin 200 myymättä. Kerro samalla milloin Mikkelistä on ollut Kouvolassa fanimatkalla vain 8 henkeä, niin kuin mainostat.
   
 3. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Olet oikeassa ja myönnän virheeni. EI KOSKAAN!

  Teitä oli oikein neljä henkilöä tulossa Kouvolaan kun lippuja kyselitte pari kautta sitten. Toki en tarkoita että sinä olisit ollut juuri kysymyssä mutta SarviKlubin nimissä niitä kyseltiin. Se että täyttääkö se fanimatkan kriteerit vai ei, niin en osaa sanoa. Tiedän vain että sillä verukkeella lippuja kysyttiin alennushintaan
   
 4. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Melko "normaali" olisi ilmeisesti hinnan pitänyt olla, kun lauantain kahdenkympin Tampereen reissulle on vielä tilaa siihen ainokaiseen onnikkaan. No onneksi omalla autolla pääsee Mikkelistä nopeasti ja edullisesti Sumulaaksoon, niin voi sillä kompensoida sikahintaista sisäänpääsyä.

  Kaikesta huolimatta tervetuloa illan peliin Jukurien kannattajat- historiallinen tapahtuma joka tapauksessa!
   
 5. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kuulostaa erittäin hyvältä sopimukselta. Sen verran olisin kuitenkin kysynyt, että miten homma käytännössä järjestetään, jos tulen omalla autolla seuraamaan KooKoon vieraspeliä Mikkeliin? Miten voin todistaa, että olen vierasfani? Riittääkö, että on KooKoon pipo ja kaulaliina vai pitääkö olla jokin vierasfanien jäsenkortti? Vai koskeeko alennus ainoastaan fanimatkoille osallistujia? Oli miten oli niin erittäin hyvä käden ojennus vierasfaneille tuo 8 euron lipun hinta.
   
 6. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Fanibussilla tulijoille.
   
 7. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ok. Kiitos tiedosta. Erittäin hyvä tarjous vierasfaneille joka tapauksessa, vaikka itse kuulunkin ryhmään omalla autolla matkustavat. Itse jopa vähän ihmettelen, jos KooKoo ei tosiaankaan tarjoa fanibussilla matkustaville vierasfaneille normaalia lipunhintaa edullisempia lippuja. Vierasfanit tuovat kuitenkin aina omalta osaltaan tunnelmaa matseihin.

  @Tim Callahan :in selitykseen, että KooKoo ei haluaisi tällä hetkellä vieraskannattajia halliin en usko kyllä alkuunkaan.
   
  Viimeksi muokattu: 09.11.2016 klo 15.12
 8. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Aikani kun kaivelin tuota Jukureiden mystistä lipunmyyntisivustoa, löysin perushinnaksi vieraskannattajien seisomoon 10e kuluineen, mikä on varsin kohtuullinen jo sinällään. Meillähän vieraspääty on varustettu jakkaroin, joten kaipa siitä voi jonkun euron enemmän pyytääkin- ainakin mikkeliläisiltä...
   
 9. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tottakai haluaa, Suomessa ei yhdelläkään organisaatiolla mene niin hyvin, etteikö raha kelpaisi. Nämä tarinat alkaa olemaan jo aika huimia.
   
 10. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei halua tänään. Tähän on monta syytä ja niitä on täälläkin ihan oikein spekuloitu. Yksi iso syy on Jukka Toivakan toiminta aikoinaan Mestiksessä näissä asioissa.

  Lappeenrantalaiset osanneevat kertoa paljon ne tiketit ovat maksaneet tällä kaudella heille.
   
 11. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Niin en tiedä onko mikkeläiset keskimäärin varakkaampaa väkeä vai miksi heiltä pitäisi pyytää enemmän kuin muilta? Itse kohtelisin mielummin kaikkia vierasfaneja tasapuolisesti.
   
 12. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Veikkaan että kaksi bussillista olisi Kouvolaan lähtenyt. Jos olisi peli viikonloppuna, matkan hinta pieneksi nipistetty ja Sarvis mainostaisi ns. hieman "isompana" matkana(mitä enemmän lähtijöitä, sitä enemmän matka varmaankin yleisesti ottaen kiinnostaa paremman meiningin ansiosta), niin uskon että Kouvolaan saataisiin jopa kolme bussillista. Jukureilla on erinomainen buumi myös fanitoiminnassa, määrät on lisääntyneet, yhteisöllisyys on kova(käsittääkseni mukana "ydinporukan" lisäksi paljon ihan satunnais/istumapaikkalaisia) eikä käytännön kannatuskaan ihan tuota Jukurit Maalia enää ole.

  Ja yhteistyötä ei katkaissut Toivakka vaan bisneshai Välimaa, kun kaverilla meni kuppi nurin Jukurien finaalivoiton jälkeen. Jotainhan se kanankoivistakin vaahtosi. Menee maku koko äijästä !
   
 13. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  No en tiedä mitään Jukka Toivakan toiminnasta, mutta aika erikoiselta tämäkin kuulostaa. Jukka Toivakka oli jopa KooKoon vieraana viime kaudella, kun Jukureiden organisaation väkeä kävi tutustumassa liigaotteluiden järjestämiseen liittyviin asioihin. Toisaalta, jos Jukka Toivakka nyt on jotenkin polttanut sillat jonnekin päin niin miksi ihmeessä tästä pitäisi rangaista asiaan käsittääkseni täysin syyttömiä Jukureiden faneja. Mutta kuten mainitsin, niin en kyllä jaksa uskoa, etteikö Jukureiden faneja haluttaisi illan otteluun. Jukureiden fanit voivat toki omalta osaltaan korjata, jos asiat tosiaan on tällä mallilla.
   
 14. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ehkä tässä kohtaa voidaan argumenttina käyttää historiallista viha-viha-suhdetta mikkeliläisten ja kouvolalaisten välillä, kun tuo suhde esm. Lappeenrannan suuntaan on jo puolittaista rakkautta. Sitäpaitsi olen entinen mikkeliläinen, enkä silti koe erityistä lämpöä siihen suuntaan.
  Mikäli neuvotteuyhteys esm lipunhintojen osalta on Mikkeliin syystä tai toisesta katkennut joskus menneisyydessä, ehkäpä nyt olisi syytä uudelleen viritellä yhteistyötä seurojen välillä ko. asiassa molempien osapuolien edun nimissä.
   
 15. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kyllä KooKoo kiinnostaa. Itse en ole monillakaan fanimatkoilla käynyt, mutta niin ihmeellistä kuin onkin, niin KooKoo on yksi joukkueista joka sytyttää. Syynä on varmasti yhteinen mestishistoria. Poikanikin haluaa katsoa 2015 viimeisen finaalin koostetta taas tänään ennen ottelua (osaa muuten selostuksen lähestulkoon ulkoa).

  Itse en ymmärrä tätä vääntöä Kouvolan ja Mikkelin välillä. Kuopion kanssa on mukava meininki päällä, miksi ei voisi olla Kouvolankin kanssa. No jokainen joukkue valitsee katsojat, jos ei halua mikkeliläisiä hallille, niin se on oma valinta.

  Ikävää on kuitenkin, että joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Mikkelissä liigatasolla on SE marraskuun tiistaipeli. Silloinhan ovat katsojat asiantuntijoiden mukaan jo kaikonneet jukuripeleistä, kun karu arki on joukkueelle koittanut.
   
 16. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Kun toisessa paikassa on vierasfaneille liput 18e ja toisessa 8e, niin virittelyä ei minun nähdäkseni olisi kuin toisella.
   
 17. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Henk.koht. en osaa kommentoida sen kummemmin KooKoon linjausta asiassa- ainoastaan sitä, että vuoropuhelu seurojen välillä olisi syytä herättää! Sama vääntö käytiin muuten menneellä kaudella SaiPan kanssa, ja nähtävästi yhteisymmärrys hintojen kohtuullistamiseksi löydettiin.
   
 18. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Lainaus:
  Lipun hinnoista ei ole hajua, mutta reissut Kouvolaan ovat olleet 25e/30e. Jos jollakin on hajua paljonko bussi tuosta summasta vie pois, niin saa aika kätevästi lipun hinnankin selville. Jos oma villi veikkaus pitäisi heittää, niin sen lipun hinta on haitarilla 15-18 euroa. Tuskin tässä Mikkeliä mitenkään syrjitään.
   
 19. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Kaikki hokkuspokkuslisäkiva lässynlässyn yleisönvetokamppanijat ovat täysin turhia jos itse tuote on noinkin huonossa kunnossa kuin se tällä hetkellä on.
   
 20. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Eilen oli taas melkoisen absurdi tilanne, kun KooKoon junioripojille tuli täysin yllätyksenä, että tänään on KooKoolla kotiottelu. Toki tämä tulee nyt HUIKEAN DERBYSHOW VT12:n jälkeen nopeasti, mutta kuinkahan moni tuulitakki tietää edes tänään pelattavan Kouvolan jäähallissa?
   
 21. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Mitä tarkoitat, että tuularikansalla ei olisi tiedossa, että tänään pelataan taas Sumulaaksossa? Kouvolan Sanomissa oli ainakin mainos, myös viime pelissä mainostettiin tätä peliä ja katujen varsillakin näyttää olevan mainokset paikallaan. Miten illan ottelusta pitäisi mielestäsi tiedottaa KooKoon junioripojille ja tavallisille kadun tallaajille? Poikkeaako KooKoon tiedotus näiltä osin muista liigajoukueista? Tehdäänkö Kouvolassa nämä asiat huonommin kuin muualla?
   
 22. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Olen huolissani.

  Kauden alussa yleisötavoitteeksi kerrottiin kovalta kuulosta luku 3700. Nyt on pelattu kotiotteluista 9/30 ja tämän hetken toteuma on vielä ihan kohtalaisen hyvä 3632.

  Pitää kuitenkin katsoa lukujen taakse, näistä yhdeksästä ottelusta on ollut erittäin kiinnostavia yleisöotteluita 4 kpl (pe-Saipa, la-HIFK, la-Saipa ja la-Pelicans), eli melkein puolet.

  Jäljellä on 21 kotiottelua, joista nopean silmäyksen perusteella erittäin hyviä kotiotteluita on 4 kpl (la-Tappara, la-HIFK, pe-Saipa, la-Pelicans), eli vain noin joka viides. Lisäksi pari muuta ottelua bongasin vielä ohjelmasta, jotka kiinnostavat ehkä hieman keskimääräistä enemmän. Huomiona siis se, että näistä koko kauden yleisömagneettiotteluista on siis pelattu jo nyt noin puolet.

  Joka tapauksessa näiden heikkojen pelillisten esitysten seuraus tulee olemaan se, että yleisötavoitteeseen ei tulla pääsemään. Loppukauden ohjelma sisältää todella paljon arkipelejä "epäseksikkäitä" vastustajia vastaan. Pelkään, ettei päästä edes lähelle tavoitetta ja isossa osassa loppukauden kotiotteluita yleisömäärä tulee olemaan 2XXX, ja koko kauden yleisökeskiarvo tulee olemaan jossain 3300 paikkeilla, eli 400 katsojaa takkiin ottelua kohden. Tuo tekisi koko kauden osalta 12 000 katsojaa. Laskemalla 20 euroa per katsoja saadaan vajeeksi 240 000 euroa. Olen hyvin mielelläni väärässä arvioideni ja laskujeni kanssa.

  Jos joku seuran asioihin vaikuttava tämän näkee, niin toivon että asia on tiedostettu jo toimistollakin.
   
 23. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Todennäköisesti on huomattu mutta kuitattu ylimielisesti kuten miltei kaikki asiat mitkä tulevat normaalin katsojan suusta. Siellä mennään yritykset + aitiot edellä mikä sinänsä taloudellisesti järkevää mutta samalla unohdetaan normaalit katsojat.
   
 24. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  No hyvä, että tässä itse tietää tänään olevan pelin. Huomasi myös töissä, kun ei oltu viety edes firman kausareita vasta kuin aloin kyselemään, että meneekö kukaan tänään peliin.

  Mielestäni on jo aika omituista, jos seuran pikkujunnutkaan eivät oikein tiedä peleistä. En ole ennen tähän törmännyt.

  Tänään mennyt n. 1400 istumapaikkaa ennakkoon. Eli todennäköisesti yleisömäärä on jossain 2500-2800 tiennoilla, joka tiputtaa taas reilusti tuota meidän yleisö(PING @Steus)keskiarvoa.
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2016 klo 13.54
 25. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Eikös se AutoSalpa ostanut KooKoo - Ässät -otteluun lähes puoli hallia ja jakeli niitä renkaanpotkijoille sekä VulvaKlubin jäsenille arvonnassa?