Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KooKoon yleisömäärät

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Putte, 18.09.2012 klo 20.53.

 1. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  No siellä on joka pelissä toinen pääty täynnä vapaita paikkoja ja pari katsomonlohkoa lähes tyhjänä, joten voihan nekin uhrata "perhekatsomolohkoksi." Tosiaan nämä ovat nyt turhia enää, kun paskat on housuissa, mutta noita pakettilippuja voitaisiin silti myydä.

  Itse heräsin viime kaudella noiden tapahtumien tärkeyteen, kun perhepeli sunnuntaina konkurssi-Bluesia vastaan toi halliin kuitenkin jo hyvin väkeä, vaikkei sitä nyt KooKoon osaltakaan niin hirveästi rummutettu.
   
 2. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Nyt on toimiston rauhaa häiritty sähköpostilla- jää nähtäväksi, kantaako aktiivisuus hedelmää.

  Nuo perhepaketit (1+2, 1+3, 2+2, ...) vaatinevat ticketmasterilta yhden lisärivin per katsomolohko, ja varsinkin kulmakatsomot ( joista muuten pelin seuraaminen onnistuu suht hyvin Kouvolassa) voisivat olla markkinointikohteena tuolle. Ja onhan tuo perhepaketti saatu muuallakin aikaan- Tapparalla taitaa 2+2 kustantaa kuluineen 32e, noin esim...
   
 3. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mikkelissä sir Vesalainen on jo myymässä Pelsu-peliä loppuun ja meanwhile in Kouvolassa "kouluttauduttiin" ja nyt maistellaan suklaajoulukalentereiden kakkosluukkua jo ennakkoon. Vaparitykki on laulanut A-katsomoon vähän tikettiä, mutta tuskin nuo kaikille AutoProssa käyville kelpaavat.

  Onkohan jo Facebookissa tapahtuma luotuna? Tienvarsikyltit ovat jo päivitetty.
   
 4. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Armoton markkinointitykitys tuottaa selkeästikin tulosta huomisen ( on se kai huomenna..) osalta- istumapaikkoja enää vajaa 1300 tyhjänä. Omin silmin katsottuna Savon Herra kiinnostaa Kouvolassa suunnilleen yhtä paljon kuin HPK tai Ilves, tai Pelsut, ja silläpä olisin KooKoon markkinointivastaavana kehitellyt tähän saumaan jonkinlaista täkyä väen johdattamiseksi Lumonille. No huominen kaiken muuttaa voi- tai sitten ei..
   
 5. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  A1 ja A2-katsomot näemmä täytetty vapaalipuilla, joten eiköhän niistäkin ne puolet vapaudu huomiseen mennessä. Näinköhän menee edes 3000 rikki? Muistaakseni peli oli huomenna, mutta täytyy tarkistaa vielä tienvarsikyltistä tai ilmoituspalstalta Kosarista.
   
 6. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Kyllä - promootiossa on menty pieleen. Luotettiin viime vuoden huuman ja #paremmin teeman kantavan maliin, mutta kun ei mennyt paremmin niin tuli heti näpeille. Jotain yritystä, tapahtumaa jne perus-Veturin käytävien koomailuiden lisäksi pitäisi keksiä. Mikkelin makkarat jne päihittävät meidät luovuudessa, mutta toki paljon saadaan anteeksi, jos peli alkaisi todellakin kulkea.
   
 7. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Eniten tuossa KooKoon markkinoinnissa pistää silmään tietty yliasiallisuus ja virkamiesmäisyys- homma hoidetaan ikäänkuin työ työnä, ja varsinainen intohimo ja positiivinen "leuhottaminen" puuttuu. Koko tekemiseen voisi laittaa munaa ja räväkkyyttä lisää, ja luopua ajatuksesta; "ettei nyt vaan loukata ketään" ! Kyllä sille vastustajalle ainakin voi lyödä negatiivista painetta ja kasvattaa karvaiset pallit omille- jos joku loukkaantuu, niin so what- saadaan lisää keskustelua ja huomiota. Nyt ollaan kuin Suomi EU:ssa- tehdään kaikki somasti pykälien mukaan, ja varotaan erottumasta massasta.

  Itselleni ainakin henkitoreissaan räpistelevän Ilveksen markkinoinnissa on sopivasti potkua, ja ulkoinen kuva antaa selkeästi ymmärtää, ettei todellakaan olla luovuttamassa. Samantyyppistä persoonallista otetta kaipaisin omaltakin seuraltamme- toki ei ideoita kopioimalla, vaan omilla vahvuuksilla.
   
 8. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Ei mielestäni pidä kokonaan paikkaansa tuo "yliasiallisuus ja virkamiesmäisyyshomma", jos katsoo vaikkapa esim elokuvateattereissa ja muistaakseni myös telkkarissa pyörinyttä mainosta jossa Tico Anttonen on liikunnanopettaja,samoin kun Jukurit-pelin tv-mainosta, muutama muukin jossa on yritetty huumorilla mennä tulee mieleen. Eli kyllä siellä jonkin verran yritystä on, mutta parannettavaakin toki löytyy. Budjettikysymyksiähän nuo aika pitkälti on, ammattinäytteljät ja iso mainostoimisto asialle, niin jälkeähän tulee, mutta laskukin sitten tietysti sen mukainen.
   
 9. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mikkelissähän kuitenkin uidaan rahassa, mutta siellä se yksi ihmemies vaan myy jokaista ottelutapahtumaan loppuun. Toki tähän voi lisätä sen pointin, että näillä yleisömäärillä Mikkelissä uidaan oikeasti rahassa tämän kauden jälkeen tai jos ei uida, niin sitten on tehty yksi vuosisadan kovimmista kusetuksista.
   
 10. paraspelaaja Jäsen

  Yhtenä lisänäkökulmana käyn kuittaamassa KooKoon vierasfanien lippuhinnoista. En tiedä yksityiskohtia, mutta kuulemma bisneshai Välimaa joka tapauksessa taas kerran vauhdissa. Ylimielisyydellä ei näissä kekkereissä kovin pitkälle mennä, ja sehän Välimaasta ja vähän koko seurasta alkaa haista, jos ei ole joissain asioissa haissut jo vähän pitempäänkin.

  Ois ollu kiva tulla käymään ja tuoda se yksi pää katsomoon, mutta ilmeisesti mikkeliläisiä/vierasfaneja ei yksinkertaisesti haluta. Pitäkää tunkkinne
   
 11. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Lähinnä arvioin tuota päivittäin ulospäin näkyvää julkisuuskuvaa- se on lähes yhtä tasapaksua ja väritöntä, kuin tämä tuottamani teksti. Nuo viihdepläjäykset on itseltäni jääneet näkemättä, joten niiden tavoittavuus ei ehkä ole myöskään paras mahd- tai sitten vika on asiakkaassa..

  Peilaan tuota nykyistä viime vuoteen, jolloin videoilla sun muulla hömpällä pidettiin yllä positiivista ilmettä- eikä silloin varmastikaan ollut budjetissa eikä kassassa sen enempää rahaa kuin nytkään. Yritystä ja tekemisen meininkiä vaan oli selkeästi enemmän.

  Ja miten tämä liittyy katsojamääriin? Positiivinen ilmapiiri seuran sisällä heijastuu väkisinkin ulospäin, ja sitoo kannatajia, neutraalius ja tietynlainen perustekeminen taas ei herätä yleisössä minkäänlaisia tuntemuksia, eikä myöskään saa aikaan ME-henkeä, ja se on jo nyt nähtävissä. Varsinkin kun alkukausi ei ihan putkeen ole kaukalossa mennyt. Nyt tarvitaan yritystä niin pelaajilta, kannattajilta kuin toimiston väeltäkin!
   
 12. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Vieraskannattajien liput olivat ainakin viime kaudella 10 euroa ja tällä kaudella saman verran myös käsittääkseni lappeenrantalaisille. Näissähän seurat ovat tehneet diilejä, että "kymppi teille, kymppi meille", voisikohan tässä olla sitten joku syy, jos se lippu mukamas noin kallis on?

  KooKoohan ainakin viime kaudella mielestäni antoi julkisuuteenkin tiedon, että tänne halutaan helvetisti vieraskannattajia ja niinhän niitä siellä olikin välillä.
   
 13. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Kerro nyt ihmeessä vähän lisää. Miten vierasfanien lippuhinnat Jukurien kohdalla eroaa muiden joukkueiden hinnoista? Ja ihan mielelläni kuulen myös kunnolla perusteltuna tuon mahdottoman Välimaa-vihasi taustat, mikä siellä mättää noin rankasti? Ja kun puhut tuosta ylimielisyydestä, niin sekin kannattaisi varmaan esimerkkien kautta perustella, muuten noilla heitoilla ei ole minkäälaista arvoa ja merkitystä. Paitsi että pääset purkamaan vitutustasi....
   
 14. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  18€. Ei tinkimisen varaa. (KooKoon vierasfanien lipunhinnoista vastaava.)
   
 15. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Hehe. Ilmeisesti ei KooKoolla ole mitään halua edes siis tarjota halvempia lippuja Mikkeliin. Kyllähän nuo halvempia ovat muille olleet.

  Yksi syy voi olla myös, että KooKoo ei halua tällä hetkellä vieraskannattajia halliin, koska kotikannattajien tilanne on mitä on ja muita ei haluta ottamaan hallia haltuun. Tämä on muualta kuultua tietoa taas.
   
  Viimeksi muokattu: 09.11.2016 klo 11.39
 16. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Kuten sanoin, en tiedä yksityiskohtia.

  Meikäläiselle on muutaman vuoden aikana syntynyt Välimaasta ylimielinen kuva, ja kuluttajan mielikuvahan on aito. Tunteeni on aito. Totuus välttämättä ei, mutta yritystoiminnassa pelataan mielikuvilla ja niitä ei asiakkaan tarvitse perustella.

  Eikä nuo mielikuvat ainakaan sillä laannu, että yhdeltä faniryhmältä pyydetään muita korkeampaa lipunhintaa. Hyi helvetti.
   
 17. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Lainaus:
  Onko tietoa paljonko Jukurit pyytää KooKoo-faneilta lipuista? Tuli vaan mieleen, että voisiko kyseessä olla seurojen välinen sopimus, samat hinnat kummassakin päässä?

  Ja Callahan, toi nyt on ihan täyttä hevonpaskaa eikä tommosten maata jalkojen alta syövien kommenttien takana ole mitään muuta kun henkilökohtaiset angstit ja tarkotusperät, kannattas olla vaikka hiljaa ja hoitaa tota hiekkalaatikkoa ihan muualla ja muulla tapaa, toi ei hyödytä ketään, yhtään ja ollenkaan.
   
 18. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Mikkelissä on kaikille vierasfaneille 8€ liput (KalPafaneille vielä edullisemmat). Sellainen sopimus.

  Jukurit haluaa halvalla hinnalla tunnelmaa ja ulkopaikkakuntalaisia Mikkeliin
   
 19. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Täysin käsittämätön homma näillä tiedoilla, ei jymmärrä ei....!
   
 20. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Miksi pitäisi ottaa tähän peliin edullisella lipulla Jukuri-faneja? Meidän mökki on liian helpolla otettavissa haltuun katsomon osalta joten ei anneta sitä mahdollisuutta.

  Vaikka itse en ole missään faniporukassa niin kyllähän tämä hallin nykytilanne laittaa miettimään.

  Tänään kuitenkin pakko voitto kairattava ja kaikki keinot on sallittuja. Vaikka sitten antaa 18€ istumakatsomoliput Sarvisclubille jos se auttaa :)

  EDIT. Kuinka monta fania sieltä olisi ollut tulossa? Jos taas sama homma kuin mestiksessä että yksi tai kaksi henkilöautollista niin on siinäkin jo yksi syy miksi lipun hinta on tuo edellä mainittu.
   
 21. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  No jopas kuulostaa älyttömältä ettei vierasta rahaa haluta kun oma kannatus tökkii. Ovet lukkoon sitten eikä ketään hallille paitsi joukkueet.
   
 22. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Mustaoranssi kerkeskin jo, mutta mutta:

  -raha
  -tunnelma
  -yhteistyö joka hyödyttää molempia osapuolia

  Noi nyt tuli nopeimmin mieleen, pitääkö tämmönenkin nyt oikeasti erikseen perustella.....??
   
 23. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  -raha --> On tietysti tärkeä mutta jos sieltä olisi tullut se 8 henkeä niin pennosia sanon minä. Vai kaatuuko tämä talous jos jää esim. 10€ lippu X 8 + muut ostokset ka 5€ = 120€ saamatta? Faktaa tiskiin saapuvien fanien määrästä ja sitten katsotaan missä mennään. Jos sieltä olisi tulossa +50henkeä niin sitten hyväksyn jo kohdan raha
  -tunnelma --> Mielummin hiljainen kotihalli kuin rumpu + Jukurit MAALI ! ! ! - huutoa.
  -yhteistyö loppui kyllä jo vuonna 2013 keväällä kun Toivakka näin päätti.

  Eikä tarvitse perustella erikseen. Kyllä minäkin ymmärrän nuo pointit mutta edelleenkään emme ole kuulleet kuinka paljon sitä porukkaa olisi tulossa. Jos vaikka aloitamme sillä ja sitten puramme palasiin tämän casen.

  Muiden joukkueiden kannattajat tervetuloa Kouvolaan!
   
 24. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Lainaus:
  No kysytään Tuusalta: paljonko olisi arviolta tulijoita Kouvolaan ollut?
   
 25. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Pari bussia on kulkeutunut Lahteen, Kuopioon ja Jyväskylään, että tuskin Kouvola lähimpänä ja vieläpä tuttuna vastustajana olisi huonommaksi jäänyt, huolimatta arkipelistä. Itse ainakin tykkään KooKoosta kannattajineen ja toivotan heidät(kin) tervetulleeksi Kalevankankaalle seuraamaan matseja.