Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KooKoon kassarit kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 17.07.2016 klo 15.14.

 1. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Jos mietitään onko Irvingillä tullut huonoja pelejä niin mielestäni ei. Onko Perhoselle niin on. Perhonen on nuori ja oppiva ja Irving on ammattimies
   
 2. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Hyvänen aika. Koeta nyt haistaa sarkasmi viitaten aiempiin viesteihin. Jompikumpi meistä on opiskellut tilastotiedettä yliopistossa ja se et taida olla sinä. ;)

  Kirjoituksessasi on itseasiassa järkeä ja me ollaan siitä samaa mieltä.

  Mielipiteenäni Irving on tällä hetkellä parempi kuin Perhonen ja niin kauan kuin noin on, niin kannattaa peluuttaa Irvingiä. Mutta se on vain subjektiivinen mielipide, joka ei perustu kovin suureen kvantatiiviseen tutkimukseen.
   
 3. the karpov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Älkää jooko haukkuko Perhosta tämän illan perusteella syvimpään kuiluun. Perhonen tulee olemaan KooKoon ykkönen hyvällä menestyksellä ensi vuonna tai viimeistään sitä seuraavalla. Nämä tämmöiset pelit ovat kasvun paikkoja nuorelle talentille. Olen varma että tulevaisuudessa tästä miehestä saadaan taistella kun KHL yms. pistää taalat kouraan.

  Joten rauhottukaa nyt kaikki teilaajat ja odottakaa kun tämä lupaus saa sen varmuuden mikä on tulossa sieltä, uskokaa.....
   
 4. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Veli Karpovin kanssa samaa mieltä. Kyllä Perhoseltakin on huippuotteita nähty mutta vielä nuori mies ja taso heittelee.
   
 5. Perhosen taso otteluiden välillä ja useasti otteluiden sisälläkin on heitellyt koko uransa ajan. Koska sitten on tarpeeksi vanha ettei enää heittele, jää nähtäväksi. Parhaimmillaan aivan huippu ja hetken kuluttua kaukana siitä.
   
 6. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Mielestäni tämän kauden nähtyjen ottelujen perusteella väitän että molemmilla tämän hetken maalivahdeilla on vahvuutensa ja heikkoutensa. Valitettavasti on näin. Olisihan hienoa, että jommalla kummalla ei olisi heikkouksia ollenkaan.

  Muutama esimerkki kummastakin:

  Samu Perhonen:
  + Parhaimmillaan loistava peittävä ja myös kiekon liimaava peli.
  +Melko passiivinen torjuntatyyli ja turvautuminen peittävyyteen onnistuen toisinaan ilmiömäisesti
  - Välillä "näyttää" menevän helppoja
  - Joutunut todella ikäviin otteluihin (ainakin alkukaudella), joissa viisikko on sekoillut totaalisesti jättäen hänet yksin
  - Vaihteleeko pelin taso noinkin runsaasti vai onko kyse koko joukkueen peliongelmista niissä otteluissa, joissa Perhonen epäonnistuu pahiten?
  - Mailapeliavaaminen maalin takaa. Ei katso onko avaussuunassa oma pelaaja. Muuten mailan käyttö hyvää
  - ( Kommunikointi viisikon kanssa? En ole ainakaan kuullut selvää äänenkäyttöä )

  Leland Irving:
  + Näyttävä aktiivisesti pelaava maalivahti
  + Erittäin nopea sivuttaisliikkeissä
  + Parhaimmillaan hyviä ja komeita koppeja
  - Jatkuvana vaarana ylipelaaminen eli liikkuu torjuntaan liian voimakkaasti eikä ehdi suojelemaan maalia uudelleen, jos kiekko jääkin vastustajalle
  - Mailapelaaminen etenkin maalin takana epävarmaa ajoittain. Lukee hunosti tilannetta, jossa puolustaja tulee ottamaan kiekkoa tai pyytää sitä. Saattaa roiskaista päin omaa puolustajaa tai vähän mihin sattuu.
  - Kommunikointi viisikon kanssa vähäistä ( kielimuuriko? ).
  - Rangaistus- / voittolaukaukset

  Siihen en ota kanttaa pitäisikö KooKoon peluuttaa jompaa kumpaa enemmän tai vähemmän. Tämä jääköön valmennuksen vastuulle.

  Moni viittasi tuolla eilen KooKoo - JYP -otteluun ja sen maalivahtitilanteeseen. Menivätkö nuo JYPin YV-maalit mielestänne todellakin liian helposti Perhosen taakse? Antti Suomelan veto näytti lipsahtavan, mutta Kaltevan laukaus oli kyllä melko laadukas.

  LISÄYS: Tuo toinen JYP maalihan onkin merkitty Nättiselle eli Kaltevan laukauksen välissä oli ohjaus.
   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2016 klo 16.24
 7. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Onneksi tosiaan selvisin yliopisto-opinnoissani pelkällä tilastotieteiden peruskurssilla. Siinä oli minulle riittämiin. Muutenkin painotin enemmän kvalitatiivisiin opintoihin.

  Mutta nyt kun sinulla lienee enemmänkin tuo tilastotiedepuoli hallussasi niin olisihan upeaa nähdän hivenen syvällisempiä tilastollisia analyysejä KooKoon maalivahdeista. Odotan suurella mielenkiinnolla.
   
 8. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Jos saat liigalta paremmat statsit haltuusi, niin voin niistä analyysin tehdä. En tiedä tekeekö tai jakaako liiga noita enää nykypäivänä mihinkään.
   
 9. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Aika tiukka gamesaver Irvingiltä kolmannessa erässä. Oliko EHT-Lehtonen vai hänen pakkipari, joka tarjoili pelicansin pelaajan lapaan avauksen?
   
 10. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  "Kova" väite...Tottakai kaikilla maalivahdeilla ja ylipäänsä pelaajilla on omat heikkoutensa ja vahvuutensa. Toisilla vaan vahvuuksia on enemmän ja/tai ne ovat paremmalla tasolla.

  Ei tässä tarvitse lähteä edes spekuloimaan sillä, että Perhoselle olisi sattunut jotenkin heikompia saumoja pelata tai jengi edessä olisi pelannut sattumoisen heikommin juuri Perhosen ollessa tolppien välissä. Ei vaan yksinkertaisesti Irving on tällä hetkellä eri tason veska. Perhonen vääntää n. 90 torjuntaprosentilla ja Irving yli 92 prossalla. Tuo kaksi prosenttiyksikköä ei ole lukuna paljon, mutta käytännössä se on suuri ero. Juuri ne pari prossaa erottavat hyvän ykkösveskan kakkosveskasta. Perhonen on potentiaalinen veska ja edelleen hyvä haku KooKoolta. Hänen kohdallaan vaan projekti on edelleen kesken. Juuri tämän takia peräänkuulutin, että KooKoo tarvitsee kaveriksi laatuveskan. Onneksi sellainen saatiin Irvingin muodossa. Kaikin puolin huikea veska, joka tarjoaa illasta toiseen mahdollisuuden voittaa. Ilman Irvingia KooKoon kausi olisi ollut jo jonkin aikaa sitten paketissa. Nyt vielä rimpuillaan.
   
 11. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  On vielä tartuttava tähän koska mainostettiin tilastotieteellistä osaamista. Eikö korkeasti koulutettu tilastotieteilijä saa jo esim. laukaisukartoista valtavasti alkeisdataa mitä erilaisempien hypoteesien testaamiseen?
   
 12. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Hiitelä ties kertoa urheilusanomissa että Irving on vain kohtalainen stuntti Järvenpäälle. Hitto että Järvenpää on kova
   
 13. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Tuskin Järvenpää olisi laitettu viime kaudella NHL peliin, jos noista kahdesta valittaisiin?
   
 14. rautaranne Jäsen

  Vaadin Irvingin kiinnitystä ensi kaudeksi ainakin maksoi mitä maksoi(melkein)!
   
 15. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Irving olisi erinomainen kiinnitys ensi kaudelle, tällä hetkellä vain Perhosella on soppari ensi kaudelle. Jos Irving jatkaa nykyisiä otteitaan niin voi olla aika haluttu nimi Suomessa ja saattaa joku ruplaseurakin kiinnostua.

  Aamun KS:ssa oli mainittu sinänsä hauska yksityiskohta: KooKoo on pelannut kolme nollapeliä tällä kaudella ja maalissa on aina ollut eri maalivahti.

  KooKoolla on muutenkin ollut kentällä 6 eri maalivahtia jos treenipelit lasketaan mukaan, lienee jonkinlainen ennätys ainakin tälle kaudelle.
   
 16. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Mainio peli taas. 1 omiin ja sekin otti reilun kimmokkeen omasta blokkaavasta pelaajasta. Voittava maalivahti.
   
 17. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lukko -pelissä penkillä ollut Laurinantti oli muuten 7 maalivahti tällä kaudella, joka on ilmoitettu pelaavaan kokoonpanoon:

  Järvenpää (louk.)
  Rautio ( juniori + louk.)
  Perhonen
  Irving (louk.)
  Treutle (ulos)
  Ruusu (laina)
  Laurinantti (juniori)

  Nyt jos Perhonen vielä loukkaantuu niin lähellä on, että kymppi menee rikki. On tämä ollut aikamoinen kausi tähän mennessä..
   
 18. Peek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaakonkulma
 19. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  KooKoon tämän kauden kassariongelmista voisi joku jo todeta että "eikö mikkää voi mennä kohtuuella?!". Millaisessa tilanteessa Irving loukkaantui?
   
 20. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Olisiko mennyt treeneissä, koska pelasi Jukurit-pelin loppuun ja en ainakaan näin nopeasti muista yhtään yksittäistä tilannetta tuosta matsista, jossa olisi näyttänyt satuttavan nivusensa(?). Lähtisin veikkaamaan, että perjantaina Niko Hovinen tekee paluun Niiralanmonttuun, tosin eri paidassa kuin aikaisemmin tällä kaudella.
   
 21. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Ruusu takaisin. Olisi mainio veto tähän hätään. Yleisesti ei kyllä hyvältä näytä. Irving oli se jokerikortti, jonka varaan itse pleijarihaaveet laskin.
   
 22. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Ruusu olisi hyvä vaihtoehto ja toinen voisi olla Niko Hovinen, joka torjui hyvin KalPa-visiitillä. Harmi, että ajoitukset eivät natsanneet Veini Vehviläisen kanssa, vaan hän kerkesi mennä jo Sportiin. Sportista vapautuisi toki Rasmus Rinne, mutta hänen varaansa ei voi toki oikein mitään laskea. Varmempaa nimeä on nyt haettava, joten Ruusu tai Hovinen.
   
 23. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Ruusu oli kyllä IFK pelissä kova mutta kun tilastoja katselee Akatemiasta niin voi olla että oli one hit wonder... Akatemiassa tosin puolustus eri kaliberia mutta ei tuo 86,5% ole järin kaksinen prosentti 14:sta ottelusta
   
 24. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Ei Ruusua ihan syyttä varattu NHL:ään, kun samaan aikaan Vehviläinen jäi ilman varausta. Liigassa homma on sujunut oikein hyvin, osaksi varmasti edessä olevan puolustuksenkin takia. Toki pitkässä juoksussa Liigassakin tulee huonoja päiviä ja jaksoja, mutta silti ihan hyvä haku tähän kohtaan. Ehkä enemmän kuitenkin liputan kokeneemman Hovisen perään.
   
 25. Peek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaakonkulma