Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

KooKoon kassarit kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 17.07.2016 klo 15.14.

 1. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Nähtävästi et huomannut ironiaa viestissäni, veli hyvä. Perhosen kohdalla tuo on nähty aika monta kertaa. Jos sopimus kerran jatkuu, niin ensi kaudella pitää varmaan sitten taikoa paskasta konvehtia.
   
 2. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Perhonen rupeaa olemaan Jarkko Immosen tyyppinen taakka KooKoolle. Ei enää ole edes nuori lupaus, tosin maalivahdit "elää" pidempään. Ensi kaudelle pitää löytää selkeä ykkönen vai oliko Järkkärillä soppari ensi kaudelle?
   
 3. Keyser Jäsen

  Lainaus:
  Ei ole sopparia Järkkärille. Mielestäni ei pitäisi tullakaan sopparia, on tuollainen on/off loukkaantunut kokoajan. Paitsi jos tulee tekemään jotain hyväntekeväisyyttä puoli ilmaiseen hintaan.

  En nyt ihan vertaisi Perhosta Immoseen. Palkkakuluissa Perhonen vie todennäköisesti vain murto-osan Immosen palkasta ja Perhosella saattaa jopa olla kysyntää Mestiksen puolella, toisinkuin Immos Jarkolla.
   
 4. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  No joo mutta riippakivi silti. Jos aina pitää antaa yksi tai useampi hörppy eteen vastustajalle niin tarvitaan sitten järeämpää kalustoa hyökkäykseen
   
 5. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Järvenpäähän pelasi viime kaudella oikein hyvin. Jos Irvingiä ei saada pidettyä, niin en tyrmäisi Järvenpään sopimusta suoralta kädeltä. Onhan tuo nyt hyvin poikkeuksellista, että jätkä on koko kauden klesana, jospa kestäisi jatkossa paremmin kunnossa.

  Pitää toki myös katsoa, millaisia maalivahteja on markkinoilla. Hovinen oli mielestäni ihan hyvä paikkaaja, ja miehellä on ollut viime vuosina niin paljon pätkäsopimuksia, että vakituisempi paperi varmasti kiinnostaisi. Mikähän on muuten tuohon syynä, että Hovinen kiertää seuroja tuolla tavalla? Taso riittää kyllä liigaan.

  Lähtökohta on se, että ensi kauden ykkönen pelaa valtaosan peleistä. Perhosesta ei ole kuin kakkoseksi, vaikka enemmän odotettiin.
   
 6. Keyser Jäsen

  Lainaus:
  Olen samaa mieltä Järvenpään peliesityksistä, ajoittain todella hyvä, mutta oli jo viime kaudella jonkun osan kaudesta siipirikkona ja pelejäkään ei kertynyt kuin hieman yli 30. Trendi ei ainakaan puolla sitä, että tulevatkaan kaudet menisi yhtään puhtaammin.

  Heitän nyt siis kunnon pirut seinille, mutta tämän kauden jälkeen en tiedä onko fiksua lähtä ainakaan liikaa leikkimään tulella. Menee aika High risk high reward kategoriaan. Toisaalta hintalappu miehellä ei voi kovin kallis olla kun ei ole kohta vuoteen mitään näyttöjä.
   
 7. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Perhonen pelasi nyt keväällä yhden ottelun SaPKo:ssa erinomaisesti. Nyt olisi kaverille taas käyttöä SaPKo:ssa, joka tähtää kevään peleissä Mestis-kannuun.
   
 8. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Jos sieltä tuleekin ensi kaudelle toinen Tuokkola tolppien väliin. Sopimus ilmeisesti Jypissä loppumassa. Tuskin kuitenkaan
   
 9. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Savonsanomat uutisoi torstaina, että Hovinen olisi palaamassa Kuopioon ensi kaudeksi.