Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KooKoon kassarit kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 17.07.2016 klo 15.14.

 1. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Kyllähän minkä tahansa joukkueen on pystyttävä tarjoamaan tämän tason ja hintaluokan maalivahdille heti ensimmäiseen otteluun sen väriset työvälineet kuin hän haluaa joukkueen väreissä.

  Karhuhan sillä Irvinillä oli vihervalkomaskissa ja kaikki vekottimet samoissa väreissä aina tähän päivään asti. Väitän että kyseessä on ollut maalivahdin oma päätös pelata tutuilla työvälineillä, kunnes saa ajettua uudet lelut sisään.
   
 2. Mneme Jäsen

  Lainaus:
  Musta-oranssit kamat ovat tainneet olla jo joulutauosta saakka, mutta tänään pelasi ensimmäisen pelin myös KooKoon väreissä olevassa maskissa. Ilmeisesti myös KooKoo aikoo pitää Irvingin loppukauden, jos mies ei itse halua siirtyä tavoittelemaan mestaruutta johonkin.
   
 3. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  No ei varmasti ole ollut joulutauosta asti mustaoranssikamoja. Vai ovatko muutkin nähneet niitä värejä patjoissa, kilvessä ja räpylässä ennen tätä iltaa? Irvini on pelannut niillä mikälie Minnesota Wild -vermeillä tähän asti. Linkittäkää joku kuva jossa on oranssimustat tätä iltaa ennen käytössä.
   
 4. heisenberg196 Jäsen

  Lainaus:
  Mustat housut Irving sai ennen joulutaukoa. Reilusti (5-10) peliä ennen loukkaantumista oli uudet patjat, hanska ja kilpi käytössä - mustaoranssein värein. Kilpi ja Hanska jopa aiemmin? Irving päivitti Instagramiin 23.11.2016 kuvan, jossa hän kertoo odottavansa malttamattomana uutta maskia maalauksesta.

  Paljonkohan pitäisi miehelle maksaa ensi kaudesta? 250k€?
   
 5. Fordél Jäsen

  Irvinghan ilmoitteli Instagram-tilillään marraskuun loppupuolella, kuinka odottelee uutta maskia ja varusteita.

  Lainaus:
  Ei pidä paikkaansa vaan voit katsoa vaikka Liigan sivuilta ottelukoosteista, kuinka taitaa olla ekaa kertaa oranssi-mustat kamat päällä KooKoo-HIFK-pelissä 7.1.2017. Toki silloin vielä vihertävä maski.
   
  Viimeksi muokattu: 14.02.2017 klo 22.19
 6. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  No, kato perskeles. Minkähän värisillä laseilla sitä pelejä on tullut seurattua. Ei ainakaan sitten oranssimustilla.
   
 7. the karpov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tästä voisi lähteä uusi "paremmin". Irving maalissa KooKoo taistelisi aina top 8
  sijoituksista.Täältä hyväksyntä Irvingille ensi kaudelle 300 000 euroa!!
   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2017 klo 02.32
 8. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän Irvingille kannattaa maksaa ihan kunnolla, mutta 300 000 euroa tuskin on maksettu Liigassa ulkkariveskalle, jos ylipäänsäkään veskalle. Ja ihan näin kovien summien arvoinen ei Irwinkaan ole eikä KooKoon kannata tällaisia jättisummia laittaa yhteen pelaajaan.
   
 9. the karpov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  No näinhän se on. Ehkä pikkuisen keulimista. Olkoot summa 100 000 -200 000 euroa niin tuo raha kyllä tuottaa itsensä takaisin.

  Ensi kaudelle katsellaan miltä Järvenpään kunto näyttää yms.
   
 10. heisenberg196 Jäsen

  Lainaus:
  Toistan itseäni, mutta ottaisin silti Irvingin Järvenpään tilalle, vaikka maksaakin vähintään puolet enemmän. Perhosella sopimus jo kattaa seuraavan kauden, joten Irving/Perhonen plan A ja Järvenpää/Perhonen Plan B.
   
 11. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Harmittavasti on Irvingin vire laskenut saikun jälkeen. Päästettyjä maaleja tulee yksinkertaisesti liikaa, eikä tänäänkään kaikki olleet täysin vastustamattomia pl Raskin veto. Generousin maali vähän 50/50, koska tykkää pelata paljon ulkona ja kenttäpelaajat sitten hoitavat syöttölinjat pois.
   
 12. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Samu Perhonen käy pelaamassa SaPKon mukana yhden mestispelin, hyvä tietysti saada pelituntumaan, kun Irving hoitaa torjuntahommat.
   
 13. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ja Perhonen veti tuurauskeikalla nollapelin, tehnee hyvää itseluottamukselle.
   
 14. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Viimeksi muokattu: 22.02.2017 klo 23.20
 15. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Jaa-a, tuosta oli parin kaverin kanssa jo FB:ssa puhetta (uutinen sunnuntailta), mutta vaikeahan noista on sanoa, kun ei kyseinen sivusto ole tuttu. Selvähän se on, että Irving varmasti kiinnostaa ympäri Eurooppaa.

  Ketjun aiheesta sen verran, että 2016-2017 KooKoon paidan pukeneet maalivahdit ovat edustaneet Perhosen eilisen SaPKo-pelin jälkeen yhteensä 13 joukkuetta tällä kaudella:

  Järvenpää: KooKoo
  Perhonen: KooKoo, SaPKo
  Treutle: KooKoo, Krefeld, Saksan maajoukkue
  Irving: KooKoo
  Rautio: KooKoo, KooKoo A
  Ruusu: KooKoo, JYP, JYP Akatemia, Suomi U20
  Laurinantti: KooKoo, KooKoo A
  Hovinen: Zagreb, KalPa, KooKoo, Lausanne
  Yrjölä: Peliitat, KOOVEE, KooKoo, SaPKo

  Ja käväisihän Irving vielä siellä harkkaleirillä, mutta soppari ei saanut.

  Edit: + Yrjölä
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2017 klo 10.16
 16. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Vajavaisessa saksan kielen taidolla luettuna Iserlohn on kiinnostunut näistä pelaajista (todennäköisesti aika moni muukin seura on), ja sehän on Jatkoajan standardeilla jo huhu. :)

  Olen kyllä hyvin yllättynyt, jos Irving pystytään pitämään. Jos pystytään niin kohotan toimiston puolijumalan asemaan.
   
 17. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Ja jos paidan pukeminen riittää, niin kävihän tuo Yrjöläkin yhdessä pelissä. Yrjölän seurat tällä kaudella Peliitat, KooVee, SaPKo, KooKoo...
   
 18. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Totta joo, kopioin enempää ajattelematta tuon edellisen sivun listan, mutta Yrjölä olikin tullut lisää. Eli silloin edustettujen seurojen määrä nousee kolmeentoista.
   
 19. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Irving oli taas löytänyt loukkaantumista edeltäneen pelivireen eiliseen Pelicans-matsiin. Käytännössä torjui pisteet kotijoukkueelle. Ei kyllä vastapuolellakaan ollut mikään tusinamies maalilla ja KooKoon onneksi ne pari tekemätöntä paikkaa saatiin Rämöllekin.
   
 20. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Saa nähdä saako PerhosSamu peliaikaa enää tällä kaudella. Irving ei ole ollut paluun jälkeen enää sama jumalhahmo, ja peleissä ei ole enää panosta (no tietysti Sportin ohi olisi kiva mennä), joten kaipa Perhosellekin voisi antaa pelejä.
   
 21. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Nythän on vielä täysi mahdollisuus että Perhonen tulee SaPKoon loppukaudeksi, jos Ahon pelikunto ei ole vielä tikissään. Ilmeisesti pelaamalla SaPKossa tuon yhden pelin Hokkia vastaan Samu voi siirtyä SaPKoon vielä playoff vaiheessa.
   
 22. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Näin on, Perhonen voi siirtyä SaPKoon lainalle loppukaudeksi. Voisi olla ihan hyvä siirto Perhosen kannalta, peleissä olisi panosta ja hyvä mahdollisuus Mestiksen mestaruuteen.
   
 23. Ansa Paitsio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Näyttäisi siltä, että ensi kautta(kin) ajatellen Perhonen ei niiiiin vakuuta. Eipä ole paljon peliaikaakaan tullut kun kallis ja pätevä mies tuli kehiin, jota on toki kannattanut peluuttaa. Ensi vuodellekin sopimus. Hmmmm.
   
 24. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Ilmeisesti Perhonen pelasi Jyväskylässä kuitenkin kaksi erää ihan hyvin? Tällä kaudella kaikki on tunnetusti mennyt #paskemmin, mutta ei Perhonenkaan ole ollut voittava maalivahti. Paitsi kerran Porissa.
   
 25. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Perhonen on pelannut tällä kaudella ennenkin kaksi erää ihan hyvin, mutta lähes aina samassa matsissa päästänyt ne kaksi tai kolme helpohkoa maalia.

  Tilastollisesti Perhonen on jopa selkeästi Liigan huonoin maalivahti (yli kymmenen ottelua pelanneista, tosin ei sillä ole tässä paljon merkitystä); maalikeskiarvo on 3,37/ottelu, seuraavana on kesken kauden Ässistä kengitty Rinne luvulla 3,00 ja Liigan varsinaisiin tilastoihin pelimäärien perusteella hyväksyttävä lähin "uhkaaja" on SaiPan Tuohinaama 2,79 saldolla ottelua kohden.

  Torjuntaprosentti on 88,84, johon sopivat oikeastaan samat speksit kuin maalikeskiarvoon.

  Maalivahdin kannalta sitten se oikeasti ehkä merkittävin tilasto eli voittoprosentti on myös Liigan huonoin (26,67).

  Näillä mennään. Noh, jos OPG pystyi viime kauden konkurssista nostamaan pelinsä paremmalle tasolle, niin samaan on pakko uskoa Perhosenkin kohdalla. On vain yksi suunta.