Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

KooKoon kassarit kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 17.07.2016 klo 15.14.

 1. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Kesä alkaa olla vietetty ja harjoituspelien alkuunkaan ei enää pitkä aika ole vaikka odottavalle se on pitkä. KooKoon veräjää vartioi tulevalla kaudella kolmikko Juha Järvenpää, Samu Perhonen sekä Tomi Rautio ja kauden alussa maalivahdit ovat juurikin tuossa järjestyksessä.

  Juha Järvenpää on kouvolalaisille tuttu jo useamman kauden ajalta. Mies käväisi ensimmäisen kerran KooKoon maalin suulla pelaten pari peliä kaudella 09-10, kun hän pelasi Ässien A-junioreissa. Kaudella 13-14 mies tuli saman mittaiselle lainalle Ilveksestä ja viime kaudeksi osoite muuttui Tampereelta Kouvolaan. Moni epäili miehen kykyä ottaa suurempaa roolia Liigajäillä, mutta ainakin allekirjoittaneen mielestä mies selviytyi loistavasti pelaten noin puolet KooKoon otteluista. Järvenpää tullee olemaan ykkösmaalivahti ensi kaudella.

  Samu Perhonen lähtenee haastamaan Järvenpäätä veskarien taistossa. Samu pelasi männeellä kaudella 21 peliä HPK:n paidassa ja suoriutuikin ihan kelvollisesti, kun miettii HPK:n viime kautista joukkuetta. Tällä kaudella tosin Petri Mattilan viisikkopuolustus avittanee Samua enemmän kuin mihin hän viime kaudella tottui. Miehessä on potentiaalia nousta jopa jo ensi kaudella KooKoon ykkös kassariksi. Pituutta miehellä on lähes 15cm enemmän, kuin Järvenpäällä mikä auttanee nuorta ja nälkäistä maalivahtia hieman. Mielenkiinnolla odotan alkavaa harjoituskautta ennen varsinaisia koitoksia.

  Kolmos maalivahtina toimii vasta parikymppinen KooKoon oma kasvatti Tomi Rautio. Tomi tuskin saa hirveästi vastuuta, mutta Perhon tai Järvenpään loukkaantuessa vastuuta saattaa tulla ainakin luukkuvahdin muodossa. Perho pääsi viime kaudella pelaamaan erääseen surulliseen otteluun ja toivon, ettei tästä jäänyt miehelle pahoja traumoja. Tomi on suhteellisen lyhyt nykyaikaisten maalivahtien kokoon verraten eikä miehellä juuri ole kokemusta isoista peleistä. Tomi pelanneekin tulevalla kaudella lähinnä lainalla jossain Mestis joukkueessa.

  Uskon Järvenpään pysyessään ehjänä pelaavan kaksi kolmasosaa kauden otteluista ellei Perho tosissaan yllätä. Toisaalta Järvenpään loukkaantuminen saattaa sotkea KooKoon kauden täysin, jos Perho ei pysty ihmeisiin.
   
 2. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Eipä ole tullut Perhosen työskentelyä missään sen ihmeemmin seurattua, mutta jo iän ja koon perustella sopii päätellä, että kyseessä on Järvenpäätä luontaisempi ja rauhallisempi torjuja. Järvenpää oli jo pikavisiiteillään hyvä mutta kehittyi aika paljon viime kauden aikana etenkin atleettisuuden osalta, joten sopii odottaa että parasta Juha Järvenpäätä ei olla vielä nähtykään, ja tuskin ainakaan huonommassa vireessä on kuin viime kauden alkupuolella, jolloin god-moodinsa löytänyt kakkosveska Cloutier joutui joinain ajanhetkinä kannattelemaan joukkuetta.

  Asetelma on siis hyvä, joten pelasi joulun jälkeen enemmän sitten kumpi tahansa, niin lähtökohtaisesti voidaan olettaa että veskareihin ei ainakaan kaaduta. Toivotaan että pysyvät ehjinä ja Rautio saa minuutteja Mestiksessä.
   
 3. Trapezoid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Maalivahdit
  Komppaan edellisiä, veskarikolmikko on ainakin paperilla vahvistunut viime kaudesta, vaikka Freddy muutamia huikeita matseja pelasikin. Mielestäni Kookoon linja on hyvä, pyritään saamaan vielä nuorista veskareista parasta potentiaalia esiin ja on selvästi kaksi kaveria, joista kumpi vain voi päävastuun kantaa. Tärkeä elementti tässä on Kari Lehtosen palkkaaminen veskakoutsiksi, sillä maalivahtivalmennus ei välttämättä aivan Liiga-tasolla ole vielä ollut. Lehtonenhan on työskennellyt jo aikaisemmin molempien, Perhosen ja JJ:n, kanssa, joten yhteistyö lähtee varmasti heti rullaamaan. Ja itsekin toivon, että Raution Tomppa pari matsia saisi näyttää ihan Liiga-tasolla.
   
 4. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Sen verran täytyy oikein mainostaa, ihan koska tuskin kovinkaan moni kouvolalainen on asiaa välttämättä seurannut: saatte melkoisen kultakimpaleen. Lehtosen TOP-3 työnäytteet maalivahtivalmennuksessa ovat Eero Kilpeläinen, Jussi Rynnäs ja Antti Raanta. Ihan nyt esimerkkinä vaikka Rynnäs, joka oli jo parikymppisenä kolmosdivarissa lopettelemassa uraansa, koska homma ei vain millään lähtenyt. Lehtosen toiveesta hän sitten tuli Ässiin vielä yhteen yritykseen, ja avot! Lukossa varjoihin jäänyt Raanta vähän sama juttu, joka puolestaan oli Poriin tullessaan fyysisesti niin huonossa kunnossa, että väitettiin ettei hän saanut 40 kiloa penkistä ylös ja leuanveto tulos oli tasan 0. Mutta niin vain hänestäkin Lehtonen kursi kasaan NHL- ja maajoukkuetason veskan..
   
 5. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  KooKoo sai harmittavia uutisia, kun ykkösmaalivahtimme loukkaantui harjoitusottelussa. Vielä huonompi uutinen oli, että miehen paranemiseen mennee koko kausi. KooKoo ei kuitenkaan lähde kauteen Samu Perhosella ja Tomi Rautiolla. Miehistä jälkimmäinen ei ole vielä läheskään valmis Liigaan. KooKoo löysikin uuden kassarin rapakon takaa. Niklas Treutle tuli KooKoohon Arizona Coyotesin organisaatiosta. Sakemanni pääsi viime kaudella pelaamaan pari peliä jopa NHL:ssä asti..

  Mielenkiintoinen haku taas ja odotan hyvin innolla miehen otteita KooKoossa.
   
 6. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  KooKoo kärsi viime kauden alun mukaan TAAS järkyttävän tappion. Koittakaa nyt muistaa, et viime kauden alussa noita karuja tappioita taisi tulla muutama. Ei kannata vielä unohtaa toivoa Treutlen suhteen, mutta nyt pitäisi alkaa näyttöjä löytymään pikkuhiljaa.
   
 7. Fordél Jäsen

  Onneksi Treutlen kanssa tehtiin soppari koeajalla. Huonompi homma on se, että koeaika on aika lyhyt. Päätös jatkosta pitäisi tehdä piakkoin tai sitten jatkaa koeaikaa. Tätä ennen olisi hienoa nähdä, että miten Treutle pelaa tiiviisti puolustavan viisikon takana, jotta tiedetään varmasti kaverin oikea taso.
   
 8. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Niin ei yleiskuva Turtlesta täysin toivoton ole, mutta ei myöskään vakuuttava. Kiekot pomppii aivan liikaa. Lähitorjujana ihan hyvä. Räpylä ja kikpikäden osaaminen ei vakuuta
   
 9. VTVH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Treutlen selkein ongelma on maalin ylälaidat. Ikävästi sanottuna heti kun veto nousee maalin puolivälin yli niin Niklas on vaikeuksissa. Treutle on kuitenkin suht. pitkä maalivahti 187cm(?) joten luulisi että ylälaitoihin ei jäisi noin isoja aukkoja vaikka mies meneekin polvilleen herkästi.
   
 10. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Perhonen pelasi tänään ja ei oikeastaan voi hirveästi moittia. Yksi imu, mutta kaksi torjuttua rankkaria IFK:ta vastaan. Hyvin tarttui Perhoselle pari kilpikädenpuolelle tulevaa laukausta. Yllätyin positiivisesti. Eiköhän noilla pärjätä, kuten Qloutierillä ja Järvenpäällä männä kaudella.
   
 11. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Yksi karsea virhe, mutta muuten malleja vakuuttavampi kuin Turtle. Tuosta on hyvä jatkaa.
   
 12. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Neljän matsin jälkeen voi todeta, että ihan hyvä veskakaksikko näyttäisi olevan. Molemmat pystyvät auttamaan joukkuetta voittamaan. Toivottavasti Treutlelle ei alkanut kahdeksasta maalista muodostua mitään mörköä, kun joukkue edessä lammasteli eikä päässyt vaihtoon.
   
 13. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Treutlen koeaikaa on jäljellä vielä tämä viikko, ja tämän kortin suhteen pitäisi siis päätös tehdä hyvin pian. Perhonen avasi kautensa viime viikonloppuna HIFK:ta vastaan ja nappasi heti lievän kiinnityksen ykkösveskarin paikkaan.

  Tällä viikolla on kolme matsia: ke Ilves (v), to Sport (k) ja la Pelicans (v). Voisi kuvitella, että Treutlea kokeillaan jommassakummassa arki-illan matsissa ja tehdään päätös hänen jatkostaan sen jälkeen. Toivottavasti KooKoo on edelleen katsastellut veskarimarkkinoita syyskuussakin ja pyrkinyt kalastelemaan vähän isommalla vieheellä, josko onkeen olisi käynyt Treutlea kookkaampi kala. Tällöin voisi perjantaina kätellä Treutlen ja lennättää samantien uuden kaverin sisään.

  Täysi arvaus tämän viikon tapahtumista on, että Perhonen pelaa keskiviikkona Tampereella ja Treutle torstaina kotona Sportia vastaan. Perjantaina kerrotaan Treutlen jatkavan seurassa koko kauden. Perhonen pelaa lauantaina Lahdessa ja ottaa siellä entistä tukevamman kiinnityksen ykkösveskan paikasta. Ja tämähän ei olisi lainkaan huono juttu.

  Todella tärkeä viikko: Yhdeksän pistettä jaossa ja kaikki vastustajat sellaisia joukkueita, jotka lähtökohtaisesti taistelevat meidän kanssa samoista sijoituksista kauden loppupuolella.
   
 14. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Arpa siis heitettiin ja nyt on nähty mikä oli tulos. Nyt joko mennään kahdella ei niin voittavalla maalivahdilla tai Perhonen pelaa kaikki tai Kultasen on tosiaankin uskallettava kaivaa kuvetta maalivahtimarkkinoilla. Uutta arpaa ei taidan kannattaa heittää tuleen.
   
 15. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Näyttäisi Treutle olevan tänään kokoonpanossa, joten näinköhän mies sitten jatkaa täällä kauden loppuun asti.
   
 16. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Tällaista johtopäätöstä eikait voi vetää vaan eiköhän vielä katota kaverin otteet yhdessä pelissä. Lopullinen päätös lienee vielä tekemättä.
   
 17. tadetsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 18. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Jotenkin on fiilis, että siellä on jo joku ukko tyrkyllä/signattuna, koska (erityisesti) tässä pelillisessä tilanteessa ei vain voida vetää ns. yhdellä maalivahdilla.

  Ei Treutle toivoton tapaus ollut, mutta kieltämättä valmiimpaa pakettia odotin ja olisiko tämä ollut myös seuran odotuksissa. Eli yksi projektimaalivahti riittää.
   
 19. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Paljonkas KooKoolla on budjetissa varaa maalivahdille? Tässä mielenkiinnosta vapaita veskareita eliteprospectsista tiirailen ja olisihan tuolla monenlaista tuttua nimeä (joilla helvetisti toki hintaa poislukien Mestiksestä tutut) ja varmasti yhtään itseäni enemmän (eli käytännössä yhtään) aihepiiriin tutustuneet löytävät sieltä moniakin potentiaalisia. Ensimmäisenä tuli noita listoja tutkailtua mieleen että missäs Norosen Mika nykyisin vaikuttaa?
   
 20. Fordél Jäsen

  Lopulta varmasti oikea päätös. Kuten odotuksissa oli, Treutle oli potentiaalinen veska, mutta ei valmis ratkaisu eikä selkeä Järvenpään paikkaaja tässä ja nyt. Ottaa myös aina oman aikansa, ennen kuin totutaan uuteen ympäristöön. Treutle olisi ollut itse asiassa kolmas projekti KooKoon tolppien väliin.

  Maalivahtikysymyksen suhteen ollaan takaisin lähtöpisteessä. Nyt on saatava pikaisesti uusi kaveri tilalle ja mielellään vakuuttavampi ja valmiimpi. Kaveri, jonka tasosta tiedetään enemmän. Aikaisemmin pyöritetyistä nimistä esimerkiksi Engstrand ja Noronen ovat edelleen vapaana.

  Ja jos ihan heti ei olle saamassa uutta Järvenpään korvaajaa, voisi koittaa saada edes Heljankon Tapparasta Perhosen aisapariksi. Pelannut ilmeisesti hyvin Lekissa.
   
  Viimeksi muokattu: 02.10.2016 klo 14.30
 21. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
 22. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  8-0 tuli viimeksi pataan, kun Perhonen ei saanut edes siipiään kiinni.

  Halutaanko Kouvolassa signeerata Myllyniemen nimi sopimukseen ja hävitä yli kymmenellä maalilla?
   
 23. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Kai siellä on joku jo valmiiksi katsottuna. Eiköhän ensi viikolla kuulla kuka tulee Perhosta kirittämään. Pettymys oli kyllä Turtle vaikka ihan änärissäkin käynyt
   
 24. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kouvolan Sanomissa mainittiin, että KooKoo ei ole ilmoittanut ollaanko uutta maalivahti hankkimassa Treutlen tilalle. Ei kai nyt kuitenkaan vaihtoehtona voi olla, että loppukausi mentäisiin Perhonen-Rautio kaksikolla? Pakkohan tuonne on nyt joku kovempitasoinen veskari hankkia.
   
 25. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Haussa on, mutta toisaalta tämän hetken pelillä on sama lopputulema, vaikka maalilla seisoisi Carey Price.

  Kyllähän tässä Treutle omasta mielestäni jäi lähinnä KooKoon surkeuden uhriksi.