Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KooKoon joukkueen rakentuminen kaudelle 2017–2018

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Fordél, 26.10.2016 klo 22.21.

 1. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Jos vaan Leivo saisi kesän aikana viimeistelytaitoa tai kiekollista taitoa vähän lisää, hän voisi olla kovakin pistemies. Leivolla on periaatteessa paketti kunnossa. Hänellä on jalat, jotka vievät miestä riittävän lujaa. Hän on suoraviivainen, ajelee maalille ja uskaltaa haastaa. Hän on myös taistelija, jonka suoritustaso ei tippunut, vaikka oma joukkue olisi jäänyt kolmen maalin tappioasemaan. Ikävä kyllä SaiPassa hän oli myös hukattujen maalipaikkojen kunkku. Positiivista tuossa kuitenkin oli se, että hän pääsi niihin maalipaikkoihin.
   
 2. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Greenin kohdalla vapautuukin mukavasti euroja mutta valitettavasti (vai toisaalta hyvä) että Malinen ei kyllä kuulunut palkka kuninkaisiin Kouvolassa.
   
 3. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Lainaus:
  Joku oli aiemmin listannut tai arvannut KooKoon viime kauden top 5 palkkakuninkaat.

  Haataja
  Eklund
  Green
  Kantola
  Broadhurst

  Vaikea tuota listaa on kiistää. Nykyistä rosteria katsoessa näkisin, että noista pelureista Kantola on korvattu Kähkösellä ja Eklund on korvattu Kristensenillä.

  Homma onnistuu tai kaatuu näiden ulkkariarpojen myötä, joita kesällä epäilemättä arpapussista nostellaan. Haatajan, Greenin ja Broadhurstin rahat ovat periaatteessa käyttämättä. Homma onnistuu tai kaatuu näiden ulkkariarpojen mukana. Kaksi osunutta sentteriarpaa, niin pelit voi kulkea yllättävän hyvinkin, mutta arvat ovat aina arpoja.
   
 4. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Näyttäisikin viime kauden Jukureilta. Siellä kuitenkin pelitapa toimi, eli puolustus piti ja vastahyökkäyksistä käytiin niittaamassa ratkaisumaalit. Maalinteko-ongelmista en tarkemmin tiedä, mutta Jukurit oli kuitenkin aika tehokas, kun voitti pelejä vaikka oli ihan purjeessa kolme erää. Dufva repi nimettömästä joukkueesta kaiken irti. Jos tulevan kauden KooKoo pelaa niin kuin viime kauden Jukurit, niin olen hyvin tyytyväinen. Toistaiseksi usko ei ihan riitä siihen.

  Lainaus:
  Korkeintaan jos tulee halvalla. HIFK-osiossa huudellaan sadan tonnin liksasta. Luttisella on vaikea kausi alla, paljon loukkaantumisia, eikä etenkään nopeus tahdo enää riittää. Menee todennäköisemmin johonkin Keski-Eurooppaan rahastamaan. Olisi muutenkin high risk, medium reward -osastoa.
   
 5. Eipou Jäsen

  Kävin tällä kaudella katsomassa noin 15-20 peliä Nordiksella. Luttisen otteet ainakin näissä otteluissa eivät mielestäni olleet mitään kovinkaan mairittelevia. Muutenkin viimeiset pari kautta on kyllä tilastoidenkin valossa menneet sillä tavalla ettei liiemmin kiinnostaisi ottaa niin suurta riskiä hänen hintalapullaan. Mielestäni ei mielenkiintoinen pelaaja oikein millään osa-alueella, joten lähtökohtaisesti en näe mitään syytä miksi Kookoo hänet hankkisi.
   
 6. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Panu Mieho on tehnyt jatkosopimuksen HIFK:n kanssa. Missään vaiheessa häntä ei toki ole edes huhuissa oltu tuomassa KooKoon ensi kauden joukkueeseen, mutta osa porukasta taisi vetää mutkat suoriksi ja oletti, että viime kauden lainapestin myötä hän olisi jatkanut KooKoossa. Myös Jarkko Malinen ja Ryan O´Connor tekivät HIFK:n kanssa jatkosopimuksen.

  Selin korvaa Törmäsen HIFK:n käskyttäjänä - Runkopelaajille jatkosopimuksia - LIIGA - 08.05.2017 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
   
 7. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Nyt vähän taas haiskahtaa besserwisser.

  5 pelaajan "treidissa" Välimaa ilmoitti, että kauppaan liittyy "myös muita asioita, joista tiedotetaan kauden päättymisen jälkeen". Tuosta on aika helppo vetää johtopäätöksiä mahdollisista pelaajasiirroista. Kausi on päättynyt ja mitään uutisia ei ole kuulunut, joten ne "muut asiat" eivät koskeneet ainakaan Miehoa tai Saarelaista.

  Mitähän ne muut asiat sitten mahtavat olla..
   
 8. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tarkoitukseni ei siis ollut ketään syyllistää tai soimata tulkinnasta, että Mieho ja Saarelainen olisivat näihin siirtoon liittyviin muihin asioihin viitaten sopineet siirtyvänsä KooKoon rosteriin kaudeksi 2017-18, koska itsekin näin alussa oletin. Jos nyt kuitenkin ollaan tarkkoja niin KooKoo ei ole missään vaiheessa ilmoittanut asioiden näin olevan vaan tämä on ollut ihan monien oma päätelmä kuten mainitsin. Tarkaalleen ottaen Välimaa taisi kertoa pelaajakauppojen yhteydessä, että samalla Mieho ja Saarelainen pääsevät antamaan näyttöjä tulevaisuutta varten. Oliko sitten niin, että KooKoo halusi löytyy kovemman pelaajan kakkossentteriksi kuin Panu Miehon ja olisiko Miro-Pekka Saarelaisellekin alunperin kaavailtu isompaa roolia, kuin mihin näytöt riittivät. En tosiaan tiedä mitä näillä pelaajakauppoihin liittyvillä muilla asioilla tarkoitettiin tämä nyt oli ihan omaa tulkintaa.

  @Mneme kertoi kuitenkin Miehon ja Saarelaisen tilanteesta jo 7.4.2017 seuraavaa ja tuossa taisi piillä totuuden siemen:

  Lainaus:
   
 9. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Lainaus:
  Sama oli omakin oletus, kenties KooKoolla oli jotkut lunastusoptiot, mutta ei käytetty.

  Tuosta Mnemen sentteriviestistä on kuukausi aikaa ja kaksi kärkisenaa ovat ilmeisesti edelleen kiikarissa.
   
 10. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 11. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Se superduber-risteily?
   
 12. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Lainaus:
  Miikka Pitkänen, etenkin 2 vuoden sopparilla, olisi KooKoolle ihan hyvä haku. Mutta tällaiseksi risteilyjulkistukseksi vähän laimea.

  Joku muutes HIFK-osiossa vihjaili Haatajaa punanuttuihin. Jos menee, niin sille emme voi mitään. Aivan varmasti kelpaisi helle, ja melko varmasti on kyseltykin. Samoja taloudellisia etuja meillä ei ole tarjota, mutta katsellaan nyt.
   
 13. Hummeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOKOO
  Eikös siellä risteilyllä ollut tarkoitus julkistaa AINAKIN yksi sopimus? Oma veikkaus on Haataja ja Pitkänen. Jokerikorttina Lappeenrannasta lähtenyt T.Koskiranta..
   
 14. Peek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaakonkulma
  Aika pannukakku tuo risteilyn pelaajajulkistus olisi jos pelkästään Pitkänen sieltä tulisi. Kun vielä menivät paljastamaan tuon facebook-kuvan yhteydessä Pitkäsen läsnäolon...
   
 15. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tero Koskiranta, J-P Haataja ja Miikka Pitkänen olisikin hyvä kattaus risteilyllä. Miikka Pitkänen on KooKoolle hyvä ja tervetullut vahvistus, mutta jos siellä julkaistaan pelkästään hänen sopimus, joka on jo julkinen salaisuus ja kaikkien tiedossa niin aikalailla torsoksi jää silloin risteilyn pelaajajulkistuksen anti.
   
 16. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  HIFK:in kaljakellunta tänään ja KooKoon huomenna. Varsin mielenkiintoista seurata, että julkistaako kumpikaan mitään mielenkiintoista. Onkohan muutes sama laiva? Voisivat vaikka terminaalissa heittää läpyt lennosta, ja kenties sopia jostain pelaajakaupastakin, KooKoon johtaporras iloisissa nousufiiliksissä ja HIFK:n sikarimiehet pahassa kankkusessa.
   
 17. URM-man Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, TPS, URM
  Haataja tuskin, tai sitten on pinkka kunnossa. 200k pyytää... Ei tulla näkemään Kouvolassa ensi kaudella. Korkeintaan vieraspaidassa.
   
 18. URM-man Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, TPS, URM
  Ja risteilyyn liittyen, sieltä ei tule mitään mullistavaa. KooKoo lähtee seuraavaan kauteen heikoimmalla rosterilla kuin aiemmin. (ainakin paperilla katsoen)
   
 19. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Lainaus:
  Uskon tuon. Jotenkin on vaan vaikea uskoa, etteikö jotain vähän kallimmaltakin kuulostavaa nimeä tulisi vielä jossain vaiheessa. Saatiinhan Green ja Haataja tekemään jatkot viime kaudellakin ja budjetti Väimaan mukaan sama, alkaa epäilyttämään hieman. Tämän hetkinen poppoo näyttää korkeintaan saman hintaiselle kuin se nousukauden porukka.
   
 20. Steus Jäsen

  Viittä setää siellä vielä etsitään ja näihin ei kuulu risteilyn julkaisu(t?). Ketä ikinä siellä julkistetaankaan, niin varmasti se ei kansaa tyydytä.
   
 21. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kaksi uutta sopimusta olisi tänään risteilyllä tulossa.
  - Pitkänen (aika helppo, kun kerran jo treenaa joukkueen mukana)
  - joku muu
   
 22. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Lainaus:
  No näinhän se ei ole, mutta jos ei ala sinne ykköskoriin tulemaan täytettä, niin ei tyydytä. Joukkue täynnä veetivainioita ei sytytä ketään ja toisekseen sellaisella mopolla ei poljeta ensi kaudella yhtään minnekään. Ja kolmanneksi - kuten @Kurt - mainitsi, niin voi alkaa sanomaan bullshit "samalle pelaajabudjetille", jos sieltä ei se ykköskori täyty.
   
 23. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  KooKoon twitterissä mainitaan #KHLfi:

  Hyvää faniristeilypäivää! Tänään ulos kaksi uutta sopimusta - ensin risteilyväelle ja sitten koko kansalle. #Paremmin #KooKoo #Liiga #KHLfi

  Toinen sopimuspelaaja lienee tosiaan Miikka Pitkänen, mutta olisiko toinen Julius Rantalaeskola?

  Eliteprospects.com - Julius Rantaeskola

  Julius Rantaeskolalla sopimus 2017-18 Jokerit KHL.
   
 24. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
 25. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  @Old Tom Kyllä vaan, vaikka se nopeasti vain vilahtikin, niin kyllä - ihanaa se on, kun meillä on paljon junioreita kokoonpanossa. Asiat poissulkevat aina toisensa.

  Rantaeskolalla on KHL sopimus Jokereihin 17-18, saako sellaista edes signata? Talaja itselläkin tuli mieleen, mutta ei hänkään ole ykköskorin miehiä.

  edit: Ja alleviivaan, että Talaja olisi toki laadukas pelaaja, mutta ei vastaa sitä ykköskorin tehomiestä, jota nyt tuo hyökkäys erityisesti huutaa.