Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KooKoon joukkueen rakentuminen kaudelle 2017–2018

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Fordél, 26.10.2016 klo 22.21.

 1. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Talaja kuulostaa kovin isolta kalalta KooKoolle, en usko ennenkuin näen. Liigassa aika varmalle 15 maalin laiturille on monta ottajaa ja tämä tarkoittaa hintalapun kasvua.

  edit: siis tarkoitin että Talaja ei välttämättä rooliltaan ole varsinainen 1-ketjun pelaaja vaan pystyy pelaamaan kaikissa ketjuissa ja tälläiset hyvät yleispelaajat ovat kysyttyjä tämän päivän Liigassa
   
 2. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Jokerit ja K-Vantaa julkisti 2.5. tehneen kahdensuunnan sopparin Julius Rantaeskolan kanssa. Miks ihmeessä 10 päivän päästä siirtyisi Kouvolaan?
   
 3. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Okei olet varmasti oikeassa. En ole seurannut Jokereiden sopimusasioita sen tarkemmin, mutta aikaisemmin huhuttiin, että Rantaeskola olisi tulossa Kouvolaan, mutta eipä tämä olisi ensimmäinen huhu, joka ei pitäisi paikkaansa.

  Voihan kyseessä tietysti olla vaikkapa Atte Mäkinen, jos tuon #KHL-avainsanan perusteella lähdetään arvailemaan vai onko hänelläkin kahdensuunnan sopimus, joka estää Kouvolaan tulon?
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2017 klo 11.27
 4. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 5. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Viimeksi muokattu: 12.05.2017 klo 15.50
 6. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Mitähän me oikeastaan saatiin.

  Pöysti teki ihan ok pisteet Bluesissa kaudella 13-14 (8+24), tosin siitä on kolme kautta aikaa ja ilmeisesti paha loukkaantuminen välissä. EP:n mukaan RW. Pitkänen taas on nuori pelaaja, jolla on potentiaalia. Vähän on pienikokoinen (177/72), EP:n mukaan RW/C. Ken tietää lisää, kertokaa.
   
 7. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Pitkänen on minusta hyvä kiinnitys, ei tietenkään mikään takuuvarma pistelinko, mutta erittäin nuori peluri kahden vuoden sopimuksella, joten on mahdollisuuksia läpilyöntiin ja mahdollisuus siihen, että isosti breikkaavan pelaajan palveluksista nautitaan toinenkin kausi. Nuorten hyökkääjien kohdalla katsón usein u20 SM-sarjan pisteitä ja Pitkäsen kohdalla ne ovat erittäin hyvää tasoa. Se mielestäni kertoo potentiaalista pisteiden tekoon, nuoret eivät kuitenkaan saa kovinkaan usein miesten sarjoissa heti sitä isoa roolia ja peliaikaa, jota pisteiden teko vaatii. KooKoossa on varmasti mahdollisuus tähänkin.

  Pöystin loukkaantumisesta ja kuntoutumisesta en tiedä mitään. HIFK:n mestaruuskaudelta 2011 ja etenkin pleijareista mies on jäänyt mieleen, oli erittäin energinen neloskentässä, taklasi ja haastoi koko ajan ja teki muutaman maalinkin. Eetun isoa läpilyöntiä odotettiin seuraavalla kaudella, mutta sitä ei tullut HIFK:ssa roolin oltua kuitenkin alemmissa kentissä. Bluesin ajoista ei ole mitään mielikuvia, mutta ilmeisesti roolia on vähän enemmän tullut ja EHT:llekin mies pääsi. Jokereissa oli KHL:ssä sen verran nimekäs joukkue aina, että rooli jäi alakenttiin. Tosiaan loukkaantumisesta en tiedä mitään, mutta mielestäni hyvä hankinta, ellei terveydessä ole pulmia. KooKoossa lienee peliaikaa tarjolla ja ei tarvitse toimia alakerran rikkojana.

  KooKoon resursseilla kun näitä parhaassa peli-iässä olevia pelureita hankitaan, niin jotain vikaahan niissä periaatteessa aina on, muuten olisivat isompien seurojen miehiä. Pöystin kohdalla se vika on paha loukkaantuminen edellisellä kaudella. Jos toipuminen loukkaantumisesta on täydellinen, niin täydet mahdollisuudet yli 30 pisteeseen ja 15 maaliin, mun mielestä. Ykköskenttään.
   
 8. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Tuleekohan Eetun sisko Essi katsomaan pelejä. Miss Suomi vuodelta 2009 joten Kouvolan poikamiehet sankoin joukoin hallille. Vaihtuvuus on ensi kaudella suurta mutta jos nuo ukot on niin nopeita mitä puhutaan niin ehkä siellä pellaillaan sitten ihan vauhdikasta lätkää Lumonilla.
   
 9. koukou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Kyllähän viime kaudella vauhtiero mm. Kalpaan oli hirveä kun OPG ja Greenit ym. yritti pysyä perässä maila kainalossa.Jos nyt sitten olisi vauhtia enemmän ja joku vaikka oppisi tekemään maaleja + kouvolan iso lentokenttä, niin ehkä tuossa joku punainen lanka takana on varsinkin jos loput neljä luultavasti ulkomailta tulevaa kaveria ovat samasta muotista..
   
 10. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Joo kyllähän se niin on, että mm. Kantola, Malinen, Green ja OPG olivat viime kaudella todella hitaita ja kokoajan askeleen jäljessä kun vastassa oli esimerkiksi KalPan nopeita pelaajia. Jarno Kultanen sanoi haastattelussa osuvasti, KooKoo haluaa olla syksyllä entistä pelinopeampi ja luisteluvoimaisempi joukkue. Eetu Pöysti ja Miikka Pitkänen sopivat tähän palapeliin mainiosti, Vaikka joukkue ei välttämättä ole ihan yhtä nimekäs kuin viime kaudella niin kyllä tässä kovat odotukset on sen suhteen, että KooKoo ei jää enää samalla tavalla hitauden takia muiden joukkueiden jalkoihin kuin viime kaudella. Onhan KooKoolla toki vieläkin Mikko Jokelaa ja Henrik Forsbergia, joita ei voi luonnehtia nopeiksi ja luisteluvoimaisiksi pelaajiksi, mutta muualta osin joukkueeseen on saatu hankittua parhaassa iässä olevia eteenpäin pyrkiviä pelaajia vanhojen uransa ehtoopuolella olevien pelaajien sijaan.
   
 11. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Mennään jo vuotta 2017 joten, "... eihän sit oo jälellä kun rupinen kurppa. Se o hirveetä katoo..."
   
 12. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Essi Pöysti on naimisissa koripalloilija Ville Mäkäläisen kanssa, ja heillä on jälkikasvuakin, joten Kouvolan poikamiesten ei kannata kovin paljon tämän kortin varaan laskea.

  Eetu Pöysti on taas ollut sen verran paljon telakalla, ettei mieheltä uskalla ihan ihmeitä odottaa. Toivottavasti kestää tulevalla kaudella kasassa ja peli kulkee.
   
 13. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Miten itse asemoisitte tiedossa olevat nimet ketju- ja parisommitelmaksi? Olen itse yrittänyt enkä tahdo saada järkevää systeemiä aikaiseksi etenkään hyökkääjäpuolelta. Jos neljä uutta miestä on vielä tulossa, miten näette; kolme hyökkääjää ja yksi pakki vai jotenkin muuten? Ensisilmäyksellä nykyinen setti vaikuttaa todella tasalaatuiselta, ja oikeastaan kenen tahansa jättäminen neljän ketjun ulkopuolelle tuntuu virheeltä. Toisaalta kakkosketjua on hieman haasteellista keksiä näistä miehistä.

  Miltä asiaa paremmin tuntevien papereissa näyttää?
   
 14. Incorrect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Helsingin IFK
  Omat tuntemukseni ajattelin tässävaiheessa listailla nykypoppoosta.

  Plussat:

  + Ensi kauden joukkueessa jokainen pelaaja joutuu omilla peliesityksillään pitämään/raivaamaan tiensä pelaavaan kokoonpanoon. Tämä on mielestäni SUURIN muutos viime kauteen henkisellä puolella.
  Viimekaudella joukkueessa ei ollut mitään kilpailua pelipaikoista, lähes kaikki halukkaat kenellä oli nimi paperissa ja Bauerit kopissa pääsi kentälle. Ensimmäisellä kaudella kilpailua peliajasta toki oli, mikä minusta vaikutti siihen että joukkueen ensimmäinen kausi oli kokonaisuudessaan tasaisempi. Jos "pelkoa" poppariosastosta ei ole, niin mielestäni se tulee (ainakin jossainvaiheessa) näkymään peli-ilmeessä.

  + Joukkueessa on luisteluvoimaisia pelaajia. Niin kuin moni täällä onkin jo asiaa perkanut, uskon itsekin ettei KooKoo tule tällä kaudella jäämään muiden joukkueiden jalkoihin ainakaan luistelivoimassa. Tätä on täällä jo käsitelty niin en ala enempää käsittelemään tätä aihetta ja samalla rasita alkoholin rappeuttamia vähäisiä aivosolujani.

  + Tuokkola pääsee kasaamaan joukkueen.
  Valmentaja pääsee valitsemaan joukkueeseensa omalle "tsemi tsemi" kiekolleen tyylisiä pelaajia. Viime kauden alku meni jo osittain vituiksi loukkaantumisten takia, mutta Mattilan kanssa homma ei viime kaudella toiminut mielestäni missään vaiheessa kunnolla, yksittäisiä pelejä lukuunottamatta. Tuokkola osoitti heti saapumisensa jälkeen olemalla laatuvalmentaja, leipoi kuitenkin paskasta konvehdin, ja se konvehti lähti joulutauolle 15/15 pisteen putkessa.

  Miinukset:

  - Maalivahdit.
  Tämä on mielestäni suurin arpa ensi kaudeksi vaikka sopimuksia on vielä julkaisematta. Meillä on joukkueessa maalivahti joka ei edellisellä kaudella pystynyt ottamaan ykkösmolarin viittaa vaikka tarjoolla oli (ennen Irvingiä) ja pelasi erittäin ailahtelevasti sekä maalivahti joka ei ole pelannut yli vuoteen yhtään sarjapeliä.
  Perhosella on kyllä mielestäni edelleen erinomaiset mahdollusuudet kehittyä ainakin Liiga tasolla huippuvahdiksi, mutta nämä huippuveskarin pienet pilkahdukset rajoittuivat muutamaan otteluun runkosarjassa.
  Järvenpää oli ensimmäisellä Liiga kaudella hyvä, jopa erinomainen. Kaverilla on kuitenkin molemmat jalat operoitu suunnilleen nilkoista nivusiin asti viimeisen parin vuoden aikana ja todella pitkiä pelaamattomia jaksoja ei vain voi sivuuttaa. Uskon ja toivon että Järkkäri kuitenkin löytää oman moodinsa ja jatkaa ainakin siitä mihin viimeksi jäi. Lisäksi meillä on erinomainen maalivahtivalmentaja, mutta maalivahdin rooli joukkueessa on niin järjettömän suuri että listaan tämän osioon high risk - high reward ja täten miinuspuolelle.
  Parhaassa tapauksessa Järkkäri löytää oman pelinsä heti Liiga kauden alussa ja Perhonen nostaa tasoaan ja pelaa elämänsä parhaan kauden.
  Pahimmassa tapauksessa... No meren taakse soitellaan taas.

  - Selkeät ykköskorin pelaajat puuttuvat, korostan sanaa selkeät.
  Aikaisempiin kausiin verrattuna mielestäni joukkueesta ei löydy selkeää esim. 6 hyökkääjän nippua jotka voi jakaa jo paperilla 1-, ja 2-kenttään. Joukkueen julkaistuissa sopimuksissa on enemmänkin (2-) 3- ja 4-kentän miehiä. Toki uskon, että nämä pelaajat täyttävät roolinsa paremmin alemmissa ketjuissa kun alemmat ketjut viime kausina. Toivoisin joukkueeseen vielä yhtä tai kahta nimekkäämpää pelaajaa. Aina saa toivoa, pelaajabudjetti tuskin on vielä nollissa.
  Toivotaan että nykyisestä rosterista löytyisi pelaajia jotka ottaisivat harppauksia eteenpäin, saataisiin pari nimiukkoa ja pahimmat alisuorittajat nostaisivat tasoaan. Toisaalta kun muistelemme viime syksyä, minkään pelaajan kevään tilinauha ei kerro sitä totuutta kuinka peli kulkee syksyllä.


  Summa summarum, uskon että kesän edetessä saamme vielä lisää laajuutta rosteriin sekä toivottavasti jonkun helmen joka puhkeaa kukkaan kauden alkaessa. Täten syksyllä joukkue näyttää luonteensa taistelevana ja vittumaiselta pikku takiaiselta joka rosvoaa pisteitä veljiltään hikeä ja verta säästelemättä. Lumon Areenasta tulee jokaiselle vastustajalle vittumainen paikka vierailla. Järkkäri jatkaa siitä mihin viimeksi jäi, ja joukkueessa jokainen kenttä kykenee luovaan sekä vaaralliseen hyökkäyspeliin.

  Hyvä tästä tulee.
  Kiitos ja anteeksi
   
 15. Mneme Jäsen

  Lainaus:
  Itse olen sommitellut tälläistä rosteria, pakeissa en ole miettinyt pareja mitenkään kätisyyksien kautta.

  Hakulinen - XXXX - XXXX/(Haataja)
  Savilahti - Immonen - Pöysti
  Kähkönen - XXXX - Pitkänen
  Leivo - Juutilainen - Hyvärinen
  + Virtanen, Vainikainen, Korhonen, Tamminen

  Kristensen - XXXX/Jacobsson
  Järvinen/Jokela - Jacobsson/Vainio
  Pelli/Forsberg/Vainio - Jokela/Järvinen
  Forsberg/Pelli/Jokela

  Järvenpää
  Perhonen

  Siitä tykkään, että tämän kauden jengissä on paljon laajuutta. Varsinkin pakkeja on, kun otetaan Salmela ja Seppäläkin mukaan, niin jopa yhdeksän ja luultavasti vielä yksi on tulossa. Myös hyökkääjissä on paljon kierrättämisen varaa. Mahdollisia 25-tehopisteen miehiä joukkueessa on monia, kun Hakulisella, Savilahdella, Kähkösellä, Leivolla ja miksei Pöystillä ja Immosellakin ole, on kaikilla ainekset painaa kyseiseen rajapyykkiin. Mahdollisesti myös Pitkäsellä ja Virtasella jos he lyövät läpi ensi kaudella. Siihen päälle vielä tulevat ykköskorin miehet, niin laajuutta tehopisteille on paljon.

  Aika toki sitten näyttää, että ketkä kaikki pystyvät tulosta tekemään, mutta omaan silmään tuo näyttää ihan hyvältä. Toki vähän tasapaksu ja nimetön jengi vielä, mutta ehkä parempi näin. Viime kaudella varsinkin oli yllättävänkin nimekäs jengi ja tulos oli mitä oli.

  Näillä ajatuksilla sunnuntai-iltaan ja Leijonatkin nappasi näköjään samalla voiton.

  Edit: Ja kun kuitenkin tartutte kiinni Immosen paikkaan rosterissa, niin en usko, että KooKoo hankkii enää ykkös- ja kakkossentteriä. Uskon, että luotetaan siihen, että Immonen saa itsensä sellaiseen kuntoon, että tuon pestin pystyy hoitamaan.
   
 16. Feliks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa, KuPS
  En halua tulla maalailemaan mitään, mutta ainkaan tämän kauden esitysten perusteella Pitkäseltä on turha odottaa mitään pelin nopeutusta. Luistelu ja nopeus eivät nimittäin ole miehen suurinpia vahvuuksia vaikka pienikokoinen onkin. On pelaajatyyppinä enemmän kikkailija ja taitava väkkärä. Osaa lukea myös peliä hyvin. Ei ole mitenkään vahva ja peliasento voisi olla pystympi, koska jää jyrän alle turhan usein. Ajoittain väläytteli maalintekijän lahjoja kauden aikana ja ylivoimalla on potentiaalia. Alkukaudella veti myös muutaman rangaistuslaukauksen ja teki muutaman näyttävän maalin. Olisin toivonut Pitkäsen jatkoa KalPaan, mutta toivottavasti ottaisi niitä seuraavia askeleita Kouvolassa. On Tuokkolalle entuudestaan tuttu pelaaja, joten saattoi olla win-win ratkaisu vaihtaa maisemaa.
   
 17. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Humor/ Tommylla olisi sopimus katkolla rapakon takana. Joko saa alkaa spekuloimaan oman pojan kotiuttamisella? /Humor

  Kokolailla samaa mieltä @Mneme :n kanssa. Suurimpana ongelmana mun mielestä on sentteritilanne. Tarvitaan vähintään yksi The Kärkisentteri.
   
 18. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Veikkaan, että tulossa on vielä ainakin kaksi pelaajaa Pohjois-Amerikasta ja näistä ukoista odotetaan vastuunkantajia. Se saadaanko sitten Watkins vai Broadhurst menee arvalla. Hurstikin oli viime kaudella Liigan kolmanneksi tehokkain ulkkari, joka tuli kieltämättä hieman yllätyksenä. Lisäksi pelaajia tullee sisään myös sarjan jo alettua, kuten edellisillä kausillakin ja tämä lienee ihan tietoinen ratkaisu.

  Maalivahtipari on sellainen, että sukan varteen on varmasti jätetty ecuja uuden häkkärin hankkimiseksi tarvittaessa kesken kauden. Järkkäri sai sopimuksen, koska näyttöjä ensimmäiseltä KooKoo-kaudelta oli, ei voinut olla kallis ja on käsittäkseni ihan pidetty ukko kopissakin. Perhonen nyt jatkoi, koska sopimusta oli ja ei varmasti viime kauden statseilla paljon kysyntää ulkoa ole ollut. Periaatteessa perusteltavissa oleva ratkaisu, mutta kyllähän kaikki tietävät tuon kaksikon riskit ja siksi back-up-suunnitelma syönee osan kenttäpelaajiin käytössä olevista rahoista. Järvenpään pysyessä terveenä ko. uhkapeli voi toimiakin. Perhoselta en enää odota oikeastaan mitään.

  Yhtä kaikki, paljon jätetään Tuokkolan pelikirjan varaan. Nyt on käskytyksessä oma joukkue ja tulosta pitää tulla. Viime kaudesta jäi käteen se joulua edeltänyt voittoputki ja lopun paineettomissa peleissä onnistumiset, mutta tammi-helmikuun tosi peleissä sukat kastuivat. Hyvää tällä hetkellä on @Incorrect mainitsema kilpailu pelipaikoista, joka toivottavasti ei salli yhtään vapaamatkustajaa rosteriin.
   
 19. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  @Mneme luomat kentät ovat varmasti parhaat mitä on tarjolla, mutta hurjalta tuntuu, että Immosesta saataisiin piiskattua sentteriä toiseen kenttään. Hakulinen ykkösessä, Savilahti toisessa kentässä (pelasi toki hyvän loppukauden)...hurjaltahan tuo näyttää, oli nuo kärkijätkät sitten ketä tahansa. Leivo tosin on lähtökohtaisesti meillä 2-3 kentän mies, häntä hilaisin ylös.

  Kähkönen ja Pöysti ovat meidän näkyvämpiä hakuja ja jos kummastakaan saadaan yli puolen kauden pelit ulos, niin voidaan puhua jo hyvästä suorituksesta.

  Ei tässä mitään. Avoimin mielin, mutta eihän tuo nyt vaan mitään kuuluisaa kiekkokiimaa nostata.
   
 20. Melametsä Jäsen

  Lainaus:
  Virtasen läpimurtokausi vol. 8. On tulossa! :)
   
 21. Mneme Jäsen

  Lainaus:
  Nuori mieshän hän on edelleen. Tuon ikäisissä taso voi nousta todella nopeasti, jos vaan sattuu loksahtamaan hommat oikeille raiteille. En itse odota mitään erikoista läpimurtokautta, muttei sitä myöskään voi sulkea pois.
   
 22. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Joo, ensiksi pitää miettiä, että mitä "läpimurtokaudella" tarkoitetaan. Onko se selviytyminen, pelipaikan vakiinnuttaminen vai pistetehtailu. Loppujen lopuksi Virtanen keräsi viime kaudella tehot 5+9 ja -2. Ihan ok. Joutui vaan ihan väärään rooliin, ykköskentän sentteriksi Virtasesta ei (vielä) ole.

  Joku 20 pisteen rajapyykki voisi olla kova tavoite ensi kaudelle ja sellainen rooli, jossa pystyy pelaamaan ilman vaikeuksia. Kaikki siitä ylöspäin olisi sitten aika megaa.
   
 23. IceMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trashers, Flyers
  Lainaus:
  Mikä nostattaisi kiimaa?

  Viime kaudelle hankinnat oli Kantola, Immonen, Jacobssoni, Savilahti... Näin äkkiseltään muistettuna. Kukaan niistä ei erityistä kiimaa nostattanut.

  Kantola olisi hyvä liigan Haapa-Aro jos ehtisi. Ei vaan ehdi, eikä ole ikinä ehtinyt. Pöysti ja Leivo ehtivät, taklaavat kovaa ja pystyvät myös maalintekoon.

  Immoselle ei ole mitään käyttöä kolmosnelosketjuissa. Se on nähty Pelicansissa ja viime kaudella KooKoossa. Kakkossentterinä pystyy kuitenkin Liigassa 30+ pisteeseen. Joten mielestäni häntä on syytä käyttää sopivassa roolissa, kun kerran pitkä sopimus on taskussa.

  Mielestäni ei ole mitään hätää vielä. Ensi kauden sijoitustavoite lienee kuitenkin sääliplrijarit, niin ei mielestäni kannata laittaa rahaa kiinni yhteen-kahteen kärkinimeen. Vaikka KooKoossa olisi kuinka imua, kärkiseurat saavat halvalla mestaruuden tavoittelijoita.
   
 24. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Haataja huhujen mukaan päässyt sopimukseen jonkun seuran kanssa. Kärppiin ei ole tulossa, joten veikkaisin ulkomaita tai HIFK:ta.
   
 25. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Toivottavasti minua ei syytetä "immosajojahdista", mutta on kysyttävä: Näitkö Immosen kurvailuja viime kaudella? Immonen ei olisi päässyt +30 tehoihin vaikka oltaisiin laitettu rakettiluistimet jalkaan ja vastustajat 2. divarista.

  Immonen oli sellainen pakkaus, että vaikka hänelle olisi tarjottu mitä pelipaikkaa, ketjukavereita, yli- ja alivoimaa ja rajattomasti jääaikaa niin mitään ei olisi tapahtunut. Mielestäni hän sai aivan tarpeeksi näyttöpaikkoja, mutta kun koko pakkaus on täysin sekaisin niin mitään ei synny.

  Lie Immosella ollut melkoinen kulttuurishokki saapua kotikylään, joka olikin muuttunut vitun Kouvostoliitoksi. Eikä siellä ehkä siviilissäkään kaikki ollut ihan kohdallaan, koska meno oli silkkaa Nukkuneen Rukousta ( vanha viipurilainen sanonta ).