Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KooKoon joukkueen rakentuminen kaudelle 2017–2018

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Fordél, 26.10.2016 klo 22.21.

 1. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Lainaus:
  Nimimiehet. Näin se vaan on, toki myös voitot nostattaa sitä. Mutta tuolla joukkuella on vaikea myydä innostusta nimillä, ainakaan vielä.
   
 2. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Lainaus:
  Kiimaa nostaa hyvin selkeästi yksi asia: Voitot!
  Kauden alkuun kun nykäisee kolme-neljä voittoa putkeen, niin siinä sitä kiimaa alkaa olemaan. Suomalaista kannattajaa kiinnostaa tasan yksi asia ja se on menestys. On ihan sama, että kuka Möttönen siellä ykkösen keskellä viilettää, kunhan tempaisee ekassa kotimatsissa kiekon kahdesti Saipan reppuun.

  Perus-jatkislainen toki tuntee kaikki pelaajat kengännumeroa myöten, mutta luetelkaapa ihan huviksenne pelaajia, joilla on niin iso nimi, että ne nostavat normaalin kouvolalaisen kaduntallaajien joukossa kiimaa. En itse keksi montaakaan. Tietty Jutila, Helminen ja Selänne olisivat kovia, mutta ihan oikeasti. Heitetään vaikkapa mm-kisoissa viilettävät Atte Ohtamaa ja Tomi Sallinen, olisiko sellaisia nimiä, että kiimaa olisi kaduilla aistittavissa? Mun mielestä edes nuo eivät nostaisi kiimaa.

  Ja sitten kun tuo lista on valmis, niin seuraavaksi voi pohtia, että kuinka realistista KooKoon olisi hankkia tuolta kiimalistalta yhtäkään nimeä.
   
 3. IceMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trashers, Flyers
  Lainaus:
  Hyvin muotoiltu!

  Leland Irving ei nostattanut kiimaa ennen ensimmäistä peliään suuressa yleisössä. NHL ja maajoukkue ovat avainsanoja, jotka iskevät kaduntallaajiin. Parhaiten iskee voittava joukkue, toisena tulee taisteleva joukkue. Viime elo-lokakuun lampaanperse ei nostattanut kiimaa, vaikka "nimiä" oli.

  Tuokkola tietää kyllä mitä haluaa, Kultanen tietää mitä etsii ja Välimaa pitää budjetin kurissa.
   
 4. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Olen täysin samaa mieltä @Kurt :in ja @IceMaster :in kanssa. KooKoo ei pysty kuuna päivänä hankkimaan semmoisia nimimiehiä, jotka nostattaisivat kiimaa ns. suuren yleisön parissa. Toki joku parempi Jarkko Immonen eli Rantasalmen sulttaani saattaisi hetkellisesti nostattaa kiimaa, mutta siinä vaiheessa viimeistään kiima katoaa kun taaperretaan kymmenen ottelun tappioputkessa. Kuten on todettu suomalaiset eivät ole urheiluhullua vaan menestyshullua kansaa. Peliesitykset ja voitot synnyttävät kiimaa ja saavat kansan jäähallin lehtereille. Väittäisin, että jopa hieman nimettömämpi joukkue menestyessään saa kovemman kiiman aikaiseksi kuin joukkue jolta sitä jo odotetaankin nimien perusteella.
   
 5. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Mulle riittäisi ihan Marko Tuomainen tai Marko Kiprusoffkin, jokin sellainen juttu jota erityisesti odottaa näkevänsä kun kausi alkaa - meni syteen tai saveen. Mutta toisaalta onhan siellä vielä se Taavi Tiikeri - vai mikä se oli - jota tässä voi sitten odotella. Enkä ymmärrä, että miten voitte väittää, että ei ole varaa kiinnostaviin nimimiehiin, kun on kerrottu että pelaajabudjetti on sama. Viime kaudella mukaan mahtui kuitenkin Green ja Haataja (jatkosopimuksilla), Immonen ja Kantola (uusilla sopimuksella) sekä Irving kesken kautta. Ja jokainen näistä nostaa kiekkokiimaa enemmän kuin yksikään 2017-2018 pelaaja. Immonen oli floppi sekä Kantola vähän "no joo" ilmestys, mutta kauden alla kyllä nostivat odotuksia ja kiinnostusta.

  Osa on vaan vahvassa denial vaiheessa, sama kun tulisi suhteesta Kate Uptonin kanssa ja vakuuttelisi itselleen sekä muille, että kyllä tämä uusi heila - Hirvosen Anita - nostattaa ihan yhtä suuria intohimoja. Joskin makuja on toki monia, että eihän me tähän absoluuttista totuutta löydetä.
   
  Viimeksi muokattu: 16.05.2017 klo 18.26
 6. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Eiköhän sieltä joku "kansansuosikki" saada vielä rosteriin. Ennen ensimmäistä ottelua nimimiehet toki kiinnostaa mutta jos ne nimet selässä alkaakin vähän ajan päästä vituttaa niin parempi ettei muista niitä nimiä. Juutilainen rupeaa olemaan jo meidän oma poika kun niin monta kautta vetäny KooKoossa. Oliko soppari vielä tämän vuoden jälkeenkin? Siinä on kaveri joka ei kiukuttele.
   
 7. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Haataja mitä ilmeisimmin menossa HIFK:iin.
   
 8. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ja sieltähän se siirto varmistui, eli Haden voi poistaa ketjuspekulaatioista. Mitähän B'hurst meinaa, tarve kiinnittää alkaa kasvamaan päivä päivältä, kun näitä uutisia tulee.
   
 9. Keyser Jäsen

  Lainaus:
  Jeps Haataja siirtyy HIFK paitaan. Kai tässä voi yhden kyyneleen tirauttaa, ja sitten jatkaa eteenpäin.

  Edit. hidas
   
 10. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  IFK:ssa on kohta puoli KooKoota. Jotain apuja sieltä voisi tulla Kouvolaankin päin, kun IFK:lla on niin laaja rosteri. Kaikki partaset, tammiset sun muut neloskentän ja poppareiden välillä seilaavat jannut voisivat tulla Kouvolaan peliajan perässä. Win win-tilanne.
   
 11. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kiitos kahdesta kaudesta, 109 ottelusta, 34 maalista ja 40 syöttöpisteestä, Hade!
  Onnea ja menestystä jatkoon.
  Juha-Pekka Haataja on oikeastaan ainoa KooKoosta HIFK:hon siirtynyt pelaaja, kenet olisin jatkossakin halunnut nähdä KooKoossa.
  Hade pelasi kaksi loistokautta KooKoossa ja erittäin vaikea KooKoon on löytää mistään Haden korvaajaa. No tämä on liigan pikkuseuran arkea, joten ei tämä siirto yllätyksenä varmasti kenellekään tullut.
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2017 klo 12.30
 12. Incorrect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Helsingin IFK
  Lainaus:
  Partanen olisi erittäin mielenkiintoinen vahvistus Kouvolaan. Kaverin sopimustilanteesta ei tosin tarkempaa tietoa. Saisi ainakin Kouvolassa varmasti vielä isompaa roolia
   
 13. Ansa Paitsio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Harmittaa tuo Haden menetys. No - money talks -ja kieltämättä paremman joukkueen menestys hänellä pontimena. Sääli meitä pieniä.

  Aika alistavalta ensi kausi näyttää, jopa tietyllä tapaa ahdistavalta. Onko talous ajamassa tilaan, jossa pyöritään selviytymistaisteluissa?
  Liigassa menestyminen on OIKEASTI hillitön vaatimus. Se vaatii rahaa (älyttömästi). Oikeita ja viisaita pelaajavalintoja (jos massia riittää). Fasiliteeteissä ei meillä ole valittamista kun saadaan performanssi kuntoon.

  Jotenkin ensi kausi pelottaa....varsinkin kun uudet sopimuspelaajat eivät mitään sateentekijöitä liene.
  Ps. Ellei tulevat ulkkarit ole huikeita pelimiehiä

  Mistä johtuu, että tuleva kausi ahistaaaaa jo nyt ???
   
 14. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Johtuiskohan mahdollisesti siitä, että KooKoolta on poistunut äkkiä laskettuna rosterista 79 maalia lähteneiden pelaajien muodossa, joka on järkyttävän suuri määrä, kun huomioidaan, että KooKoo teki viime kaudella runkosarjassa 137 maalia. Kuka tekee ensi kaudella maalit, kun KooKoon kymmenen parhaan pistemiehen joukosta seitsemän pelaajaa ei jatka KooKoossa? Viime kauden melko nimekäs joukkue floppasi pahasti ja tätä laskua maksetaan pitkään. Näyttää siltä, että KooKoon pelaajabudjetti ei tule missään tapauksessa olemaan yhtä suuri kuin menneellä kaudella. Eiköhän KooKoo joudu lähtemään liigaan sarjan pienimmällä pelaajabudjetilla. Kuinkas monta pelaajaa KooKoolle vielä olisi tulossa? Näiden olisi nyt lähes pakko olla joukkueen kärkipään pelaajia. Haden lähtö muualle syö kyllä miestä.
   
 15. the karpov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jäitä hattuun nyt. KooKoon joukkue tulee vahvistumaan vielä. Ei tuolla joukkueella missään nimessä lähdetä liigakauteen. Arpojakin luultavasti tulee yrittämään vielä kesällä mutta kyllä se kärkikin sinne saadaan vaikka viimeistään Tammikuussa 2018.

  Itse tykkään ainakin joukkueen tasaisuudesta 2-4 kenttiin ja näissä jo varmistuneissa pelureissakin on 1. kentän pelaajia kaiken natsatessa. Maalivahtipeli on mielestäni suurin kysymysmerkki mutta sitähän varten meillä on muuan Kari Lehtonen. Olen luottavainen että kaudesta tulee edellistä parempi.
   
 16. Keyser Jäsen

  Itsekin ajattelin pitkään, että kaikki mitä on nyt menetetty viimekaudelta on ollut vain negatiivista. Mitä kuitenkaan saavutimme kahdella viimeiseillä kaudella? Noh uskottavuus varmaan oli se mitä pääasiassa haettiin. Nyt kuitenkin aloitetaan puhtaalta pöydältä. Harmittaa, tai ei se on silti fakta. Liiga pääasiassa (Varsinkin KooKoo) on kuitenkin vain välietappi pelaajille, eikä määränpää. Ei seura todennäköisesti merkitse pelaajille samaa, mitä se merkitsee faneille (Tuskin esim. Haatajalle tässä vajaassa kahdessa vuodessa erityisempää tunnesidettä syntyi).

  Mun mielestä KooKoo joukkue ei näytä sen kummemmalta tällä hetkellä, kun vaikka Pelicansin, Jukurien, Sportin tai Ässien(Listaa vois varmaan jatkaa, mene ja tiedä). Saa olla vapaasti erimieltä, mutta ihan oikeesti harva jengi nyt pelaajilla saa Liigassa hirveää kiimaa aikaan.
   
 17. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Voisi jossain vaiheessa Lehtosen käden jälki näkymään Perhosessa. Kaveri on vielä ihan toukka mutta josko sitten ensi kaudella muuttuisi perhoseksi... Minä en vielä heittele kirvestä kaivoon niin Perhosen kuin joukkueenkaan suhteen. Paskallakin rosterilla voi päästä pitkälle jos pelaavat joukkueena.
   
 18. Steus Jäsen

  KooKoo on oikeastaan aina onnistunut naaraamaan kiinnostavia nimiä kokoonpanoon ja aiemmista Kultasen Liiga-värväyksistä MJ-Lehtonen, uransa ehostanut Haataja, muka-ikäloppu Green, koirankopissa ollut O'Connor, Allsvenskan-Jacobsson, flopiksi Lahdessa tuomittu Hakulinen ja aliarvostettu Mikael Kurki ovat olleet hyviä hakuja. Toki sieltä löytyy Le Chef, Immonen, Guttig ja Lammassaari vaakakupin toiselta puolelta, mutta paskasta on tehty ennenkin ihan ok tason tavaraa, jos ei nyt ihan konvehtia sentään. Aiempina vuosina mm. Kiprusoff ja Nickerson olivat silloiselle sarjatasolle kirkkaasti kiinnostavimpia värväyksiä.

  On tuota operaatiota tullut haukuttua useammassakin käänteessä, mutta luotto joukkueen kasaamiseen on yhä kova.

  Lainaus:
  Tuorein uutinen joukkueen rakentamisesta löytyy Kouvolan Sanomista: KooKoon pistepörssin kärkikymmeniköstä on vaihtanut ensi kaudeksi maisemaa jo kuusi pelaajaa — ”Joukkueessa on hyvä runko kokemusta ja eteenpäin meneviä nuoria pelaajia” | Kouvolan Sanomat
   
 19. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Haussa on siis vielä kaksi sentteriä, yksi laituri ja yksi pakki. Tarkoittaa siis sitä, ettei Immonen tule tälläkään kaudella olemaan kuin korkeintaan kolmossentteri. Olisiko isompi vastuu parantanut peliotteita, who knows. Aika kovat odotukset on sitä tulevaa laituria kohtaan, kun kärki on tällä hetkellä mitä on.
   
 20. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Terry olis kiva jatkaja. Toisella kaudella olisi liigan metkut jo samantien hallussa. Toivottavasti soppari syntyy kun ulkkariarpa on aina arpa.
   
 21. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Nyt KooKoon jengi näyttää siltä, miltä nousijajengi näyttää. Viimeisellä parilla kaudella ja etenkin viime kaudella nimilista oli kyllä suhteellisen kova lähtökohtiin nähden. Jopa pientä kiimaakin oli havaittavissa. Ekalta kaudelta jäi käteen kunniakas taistelu ja tokalta kaudelta hetkittäin paremmalta näyttänyt floppi. Tuleva kausi näyttää siltä, että jos mitään ei odota, niin voi yllättyä myönteisesti. Tuskin muuten. Silti Sumulaaksossa ehkä jo ekassa harkkapelissä, tukena ollaan.
   
 22. Warrior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Kun tietää taustat, ei voi kun ihmetellä Kultsun säätämistä case Haatajan kanssa. Kaveri lupautuu pienellä korotuksella jatkamaan oma-alotteisesti Kouvolassa ja kukaan ei koskaan vaivaudu edes kysy, miten jatketaan. Käsittämätöntä!

  Tämä tässä, mutta en voi kyllä ymmärtää. Miten Kouvola voisi ikinä saada parempaa pelaajaa samalla hinnalla? Ei ikinä, mutta näin nyt kävi ja katse tulevaan.
   
 23. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  @Warrior jos tuo on totta, niin anteeksiantamatonta jopa. Ei sitten sopinut Tumpin ultranopeaan tsemppikiekkoon.
   
 24. heisenberg196 Jäsen

  Lainaus:
  Broadhurst ei jatka. Hinta on liian kova eikä kuulemma kuulu suunnitelmiin muutenkaan, joka kuulostaa vähintään erikoiselta, koska olisi imo sopinut Tuokkolan pelikirjaan loistavasti.
   
 25. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Olisi mielenkiintoista tietää, että mikä se The Suunnitelma on, jos siihen ei kuulu Haataja eikä Broadhurst, mutta esim. Jokela ja Kähkönen kuuluu..