Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

KooKoon joukkueen rakentuminen kaudelle 2017–2018

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Fordél, 26.10.2016 klo 22.21.

 1. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Sergein linjoilla, toki KooKookin hyötyy nyt tv-sopparista siinä missä muutkin. Ainut ero on juuri tuo, että mihin ne sopparin rahat käyttää. KooKoo käyttää ne lisenssin lyhentämiseen. Ja tuota lisenssiä on lyhennettävä joka tapauksessa jollain rahalla. Kolmen vuoden kuluttua kun tuo lisenssi on lopulta maksettu on tietty siinä mielessä hyvä tilanne, että budjetin menopuolelta vapautuu tuo 360 000 euron lyhennyssumma käytettäväksi johonkin muuhun, esimerkiksi kahteen ykkösetjun pelaajaan.
   
 2. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Lainaus:
  Mietin ihan samaa eilen. Kieltämättä olisi KooKoon näköinen hankinta.

  Toisi johtajuutta, kokemusta, erittäin hyvä maalinedustalla ja kaksinkamppailuissa. Ja tsemppaa hyvällä asenteella kentällä.

  Parasta ennen leima on umpeutunut ja pitkä ura on jättänyt jälkensa. Liike on hidastunut vuosien varrella pahasti, viime kauden alla oli loukkaantuminen, ehjä kesä voisi parantaa tilannetta vielä vähän.

  On kuitenkin sen statuksen pelaaja, että ei pelaa pähkinöillä. En suoraan torjuisi tätä hankintaa, jos hinta nähdään järkevänä. Mutta jos samalla rahalla saa vaikkapa Hakulisen, niin ehdottomasti panostaisin luisteluvoimaiseen pelaajaan.
   
 3. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Ei lisenssillä ole oikeastaa mitään arvoa. Sehän heataan joka kaudelle erikseen. Lainauksen boldaus oma
   
 4. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Bonsaksenin voi vetää yli listoilta, menee ensi kaudeksi DEL:iin pelaamaan.
   
 5. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Tähän vakavasti-kohtaan sen verran, että KooKoo luuli ilmeisesti oman kasvatin palaavan ja pelaavan melkeinpä ilmaiseksi, kun sitten taas Ässät tarjosi ihan oikean pelaajasopimuksen, isompaa valinnan vaikeutta seurojen suhteen ei Appelgrenilla ilmeisesti ollut.
   
 6. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mistä nämä Roymark ja Bonsaksen on edes revitty keskusteluihin?

  Älkää nyt ihmeessä odottako mitään kuuta taivaalta näistä tulevista pelaajasopimuksista, koska tuskin ne hirveästi juhlia aiheuttavat..
   
 7. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Huhut Røymarkista ja Bonsaksenista oli revitty keskusteluun oheisesta @KOOKOOBOY :n viestistä, mutta Bonsakseninin osalta huhu näyttää olleen perätön ja en myöskään usko, että Røymark olisi suuntaamassa Kymenlaaksoon. Eiköhän loput pelaajat tosiaan ole näitä "rantaeskolaisia" ja "leinosia".

  Lainaus:
   
 8. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  KooKoolla on siis kolmen hyökkääjän sopimus julkaisematta. Ilmeisesti nämä kolme sopimusta julkaistaan samalla kertaa kahden viikon päästä 12.-13.5.2017 faniristeilyllä.
   
 9. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Faniristeilystä puheenollen... onko kukaan täältä palstalta edes menossa tuohon keskiviikkoiseen hurlumhei-meininkiin? Eipä omasta kaveripiiristä ainakaan kukaan ole ainakaan kehdannut myöntää lähtevänsä. Kai nyt joku palstalainen paikalle on menossa ja kertoo meille tuoreimmat juorut KooKoo-leiristä?
   
 10. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Mietin ihan samaa, samoin sitä, että jos faniristeilylle säästetään jotain ilmoitettavaa, niin sen olisi hyvä olla merkittävä uutinen. Rantaeskolat yms. eivät sitä välttämättä ole. Live-seuranta olisi toisaalta kiva.
   
 11. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Lainaus:
  Risteilyllähän on luvattu vähintään yksi sopimus. Kenties ne 2 mestishyökkääjää voisi julkaista jo ensi viikolla, ja sitten se viimeinen julkaisematta oleva sopimus siellä risteilyllä.

  Eipä sitä Haatajaa ole onneksi julkaissut vielä kukaan muukaan...
   
 12. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 13. IceMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trashers, Flyers
  Savon Sanomien mukaan Miikka Pitkänen Kuopiosta Kouvolaan kahden vuoden sopparilla.
  Ei kuulosta lainkaan hassumalta ja tuo hieman valoa hivenen synkkänä edenneeseen kevääseen.

  Toivottavasti joku kuopiolainen/vast osaisi kertoa hieman tarkemmin miehestä, jos todella siirtyy.
   
 14. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Pitkänen on verrattain pienikokoinen mutta selkeästi taitava nuorukainen. Potentiaalia on varmaan vaikka mihin, mutta tässä vaiheessa se tulee esille vasta lähinnä nopeina välähdyksinä ja ajoittaisina hienoina suorituksina. Jos saa tasaisuutta otteisiin ja miksei saisi, on varmasti jo parin vuoden päästä ihan hyvä pelaaja joukkueen vakiokalustoon. Pitkänenhän oli KalPan kultakypärä muutaman kierroksen ajan, tosin kieltämättä aivan päättyneen kauden alussa. Viime kaudella tehdyt kuusi maalia antaisivat varmaan osviittaa siitä, että kun tasaisuutta ja kokemusta tulee niin myös maalinteko voi olla melko tiheää.

  Pitkäsen olisi tavallaan mielellään nähnyt jatkavan myös Kuopiossa, mutta tämä voi olla parempi ratkaisu, jotta peliaikaa oikeasti tulee jatkuvasti.
   
 15. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Yllä jo melko hyvin miehestä kerrottuna. Tosiaan ekaan 3 peliin 3 maalia ja nättejä kaikki. Sitten taisi tulla joku 30-40pelin maalitonputki. Taitoa on pirusti ja erittäin näppärä mailalla. Takakarvaa hyvin ja vetokin lähtee ätäkästi, kun vain käyttäisi sitä enemmän. Nopea, vikkelä, ketterä. Josta päästäänkin sitten siihen negapuoleen. Ei vaan riitä massa/vysiikka vielä täyteen kauteen. Josta johtuu tuo tasaisuuden puute.

  KalPassa olisi rooli ollut 3-4 kenttien puolella niin missä mies menee KooKoon joukkueen rakennuksessa? Vähän siis kehitys junnannut paikallaan, mutta potentiaalia on pirusti. Jos joku pelaaja tyyppi pitäisi mainita niin semmoinen nuori Tuomas Kiiskinen tulee ekana mieleen. Kiiskisen nimeksi onkin heitetty "Niiralan Maltsev" ja Pitkäselle "Toivalan Datsyuk" niin jotain samantapaista kait sitä voisi senkin suhteen nähdä.

  A B ja C junnuissa ollut KalPan paras pistemies aikoinaan. Kertoo sekin jotain potentiaalista.
   
 16. Hummeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOKOO
  Erittäin hyvä haku Pitkänen, mikäli toteutuu! Nuori ja taitava laituri, jonka on aika ottaa seuraava steppi eteenpäin. Juurikin tälläisiä pelaajia näkisi mielellään Mustaoranssissa!
   
 17. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Pitkänen vaikuttaa mielenkiintoiselta haulta. Tosin Kouvolassa ei kukaan kehity liigan huippupelaajaksi. Mikkeli on Suomen mittakaavalla johtava kehityksen alho. No menee sitten Mikkeliin kun pari vuotta läpsyttelee Kouvolassa.
   
 18. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tässä vielä Savon Sanomien uutinen:

  Pelaajakato KalPasta jatkuu: KooKoo nappasi taitavan nuorukaisen - Savon Sanomat

  Todella hyvä hankinta KooKoolta, jos tämä uutinen pitää paikkansa. Miikka Pitkänen oli muutama vuosi sitten A-nuorten liigan pistepörssin top 10:ssä ja pelannut säännöllisesti eri ikäluokkien maajoukkueissa. Nuorten maaotteluitakin hänellä on tilillään 51 ottelua. Hän on pelannut KalPassa sekä laita- että keskushyökkääjänä.
   
 19. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Varmaan hyvä ja potentiaalia löytyy, mutta joukkueen runko on yhtä jännittävää ja hyytävää vaarantunnetta sisäänsä lataava paketti kuin Katri Helenan konsertti.

  Eipä siinä, viime kauden nimimiehet vetivät ihan vihkoon, mutta jollain pitäisi niitä kausikortteja myydä ja kertalipun ostajien määrääkin saada ylös. Toisaalta vain voitot saavat tämän suunnan ylös.

  Kai sieltä vielä niitä ykköskorin kavereita tulee, mutta ennenkö sitä lisää täytettä täytekakkuun Vantaalta?
   
 20. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Lainaus:
  Uudelleentwiittasi KHL:n virallisen tilin twiitin, jossa jäällä pyörii Amur-paidassa farkut jalassa ja maila kädessä keekoilevia jätkiä sekä amurintiikereitä, eli tuskin on mistään aamujäistä kysymys. Älä siis vielä suotta revi pelihousujasi, ne ovat varmasti hyvät housut.
   
 21. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Miten miuta nyt tuo Luttinen mietityttää. Mitään ei ole kerrottu mihin jatkaa ja KooKoo panttaa paria sopimusuutista... Luttinen ja Hade niin olis ainakin kopissa johtajuutta.
   
 22. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Savon Sanomien tarjoama Pitkänen olisi hyvä haku, kokeilemisen arvoinen junnusarjoissa kovia lukuja paukutellut peluri, jolla vielä ura edessä.

  Hajuton ja mautonhan tuo jengi on nyt, särmää sinne kaivataan ja kipeästi.

  Odottavan aika on pitkä, mutta vajaa pari viikkoa ja ollaan taas viisaampia. Btw. Hommatkaa nyt ihmeessä niitä keskushyökkääjiä!
   
 23. Eipou Jäsen

  Lainaus:
  Kunhan eivät ole Pitkästä suunnitelleet sentterin tontille. Kalpassa muistaakseni muutaman kymmentä peliä sentterin tontilla. Näköjään Elitessäkin merkattu että pelaa molempia hyökkääviä paikkoja.

  EDIT: olikin jo mainittu nuo Pitkäsen pelipaikat tuolla ylhäällä.
   
 24. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Jos meillä oli viime kaudella paperilla katseltuna sarjan parhaimpia sentterinelikoita, mutta peliesitykset täysin päinvastaiset, niin kokeiltaisiinko tulevana kaudella sitten paperilla paskaa, kentällä kultaa -yhtälöä.
   
 25. Peek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaakonkulma
  Viimeksi muokattu: 02.05.2017 klo 16.12