Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KooKoon joukkueen rakentuminen kaudelle 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Fordél, 08.12.2015 klo 21.55.

 1. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Siksi vähän ihmettelinkin peruskuusaalaista vänkäämistäsi, vaikka et nyt ihan muutamien vuosien takaisia "Rämöön, Mestiksen kalleimpaan kakkosmaalivahtiin, hirttäytymisiä"-puhelekkaan... :P

  Noh, ehkä olemme yhteisymmärryksessä siitä, että toivomme Treutlen onnistuvan ja tässä sopparissa on ainakin tällä päivämäärällä enemmän potentiaalia kuin riskejä? Öitä yhtä kaikki ja emmehän muistele pahalla.
   
  Viimeksi muokattu: 06.09.2016 klo 22.39
 2. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Niin kukahan tässä vänkkää.

  Lainaus:
  Kyllä.

  Lainaus:
  Tämähän on itsestään selvää.
   
 3. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Ei ainakaan aito-kouvostoliittolainen.*

  Kauniita unia, mustaoransseja kuvia.

  * = edit. No, ehkä vähän jäi levy päälle, kun noita uudestaan lukee.
   
  Viimeksi muokattu: 06.09.2016 klo 22.47
 4. koukou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Pakkohan näitä oli vähän Internetin ihmeellisestä maailmasta kaivella:
  Taustaa nostolle Coyotesiin:tässä

  Ekan aloitetun pelin ennakkoa:tässä

  Ja ekan pelin raporttia:tässä

  Nopeasti katseltuna oli käytännössä 4. maalivahti Coyotesille ja AHL porukkaa itsessään on kuvailtu tuossa artikelissa näin:
  "Niklas Treutle has played In 26 games for the Springfield Falcons of the AHL. He’s posted a 9-11-5 record with a 2.91 goals against average and a .909 save percentage this season.

  Those are not exactly inspiring numbers but the Falcons are not exactly an inspiring team, either. The team is last in the Atlantic Division and has given up more goals than all but three teams in the entire American Hockey League. They are tied with the San Antonio Rampage for the 4th most goals allowed this season."

  Eikä tuo eka änäri peli nyt hirveän putkeen mennyt koko joukkueeltakaan kun oli jo 7. peräkkäinen tappio ja tässä tapauksessa siis Anaheimille 5-1.

  Linkit siis vie kahden eri jenkki verkkolehden sivuille...
   
 5. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Katselin KooKoon sivuilta pelaajakortteja ja sehän näyttää siltä että OPG on kesällä tehnyt muutakin kuin syönyt makkaraa. Mieshän näyttää kuvassa pari vuotta nuoremmalta ja 10 kiloa kevyemmältä.
   
 6. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Toimisto on löytänyt vain Instagramista uuden filtterin...
   
 7. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  ok, en ole yhtään peliä tällä kaudella nähnyt. Voihan se myös olla että toimiston Matti on käynyt photarikurssin ja laittanut OPG:n kuosiin.
   
 8. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kun nyt OPG:stä alettiin puhua, niin muutamassa harkkamatsissa, jotka näin (muistaakseni Ässät- ja HPK-pelit) OPG oli jopa hyvä. Helvetin napakat syötöt suoraan lapaan eikä viime kaudelta tuttua koomailua näkynyt kertaakaan. Voi toki olla, että muissa matseissa meno oli jotain ihan muuta, mutta itse ainakin yllätyin noiden kys. matsien osalta.
   
 9. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kylläkyllä, OPG oli muutamassa pelissä hyvä ja suorastaan pirteä. OPG tapa polkea kiekollisena vauhtia omalta alueelta on nähtävyys jo itsessään, nyt näytti kiekkokin pysyvän mukana. Ei se 7.pakin paikka suuri vääryys olisi harjoituskauden näytöillä.
   
 10. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Olen täysin samaa mieltä. Kun ottaa silmiltä "Ei Vittu Ossi-Petteri" -lasit ja katsoo todellista suorittamista niin muutos viime kauteen on suuri. Ainakin liike, sijoittuminen ja ajoitukset ovat parantuneet. Ehkä myös kiekkovarmuus. Ajoitusten paraneminen tietysti kielii liikkeen paranemisesta ja näistä molemmista se että Grönholm on onnistunut taklauspelissä. Jos on myöhäisessä tai liian aikaisessa niin silloinhan jääkiekossa ei edes saa taklata.
   
 11. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Nyt kun puhutaan paljon KooKoon pelaajamateriaalin määrällisestä vähyydestä ( miten se sitten haluaa sanoa eli onko se kapea vai ohut?) niin miten olisi yhteistyöseura? Näitähän on vähän joka toisella Liigajoukkueella.

  Vai onko niin että nuo yhteystyöseurat merkitsevät enemmänkin sitä, että sinne päin lähetetään Liigaringistä ylijäämäporukkaa pitämään paikkoja lämpiminä. Jos näin on niin silloihan yhteistyöseura ei auttaisi mitenkään.
   
 12. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Eiköhän se pelaajaliikenne ole ensisijaisesti kaikilla sitä, että vähälle vastuulle jäävät pelaajat lähetetään hakemaan peliaikaa Mestiksestä.

  Ja vastavuoroisesti: mistä Mestis-joukkueesta (mikä ei ole jo jonkun seuran farmi) löytyy tällä hetkellä sellaisia pelaajia (jotka eivät ole lainalla jostain toisesta liigaseurasta), joista voisi olla oikeasti hyötyä liigassa? Jokipojat ja TuTon voinee jättää laskuista pois, koska kumpikaan tuskin olisi realistisia vaihtoehtoja KooKoon farmiksi.
   
 13. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Mites toi Espoo United Brotherhood, olisi lähellä ja vailla farmisopimusta. Välillä voitaisiin ottaa Kim lainaan. No tietty tiedetään että Espoo ei tule tälläisiä diilejä tekemään, mutta olisi KooKoolla hyvä olla Mestiksessä yhteistyöseura. Kun Kärppien huomio keskittyy Kajaaniin, niin aletaan me yhteistyöhön RoKin kanssa.

  Edelleen mielestäni rosterissa pitäisi olla pysyvästi yksi hyökkääjä ja yksi pakki enemmän, niin olisi helpompi hengittää ja silti olisimme selvästi alle viime vuoden vahvuutta.
   
 14. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Olen täsmälleen samaa mieltä ja muistelisin, että Kultanen olisi jossain yhteydessä maininnut, että KooKoo etsisi edelleen yhtä laituria. Sarja-avaukseen tosin mennään nykyisillä pelaajilla (ketkä ovat terveenä), mutta eiköhän KooKoo vielä jossain vaiheessa täydennä joukkuetta 1-2 pelaajalla. Pelaajabudjettiin on jätetty myös pesämunaa mahdollisia myöhempiä pelaajahankintoja varten.
   
 15. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  KooKoollahan olisi hyvä yhteys Jokipoikiin. Mikko Haapakoski.
   
 16. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  European Union olisi hyvä suunta yhteistyölle, sinne voisi dumpata omia junnuja ja saada tarvittaessa vähän liigavalmiimpia espoolaisjunnuja vaihdossa loukkaantumisia paikkaamaan.
   
 17. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Itse haluaisin Jokerit tekemään yhteistyötä KooKoon kanssa. Matka lyhyt ja hieno organisaatio kuten Blues. Kumpikaan ei tule toimeen ilman yksityistä rahaa.
   
 18. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Siinä olet oikeassa! Käsittääkseni kumpaakaan seuraa ei rahoiteta julkisella eli valtion rahalla.
   
 19. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Olet käsittänyt oikein.
   
 20. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoo ja puolustaja Marlo Koponen ovat solmineet kuukauden mittaisen pestin. Tästähän toki oli jo aikaisemmin puhettakin, mutta nyt asiasta on vahvistus KooKoon sivulla. Koposen hankinta tuli ajankohtaiseksi, koska Robin Jacobsson ja Julius Nyqvist missaavat kauden ensimmäiset runkosarjapelit poissaolojen vuoksi.

  Koponen palaa Kouvolaan | KooKoo
   
 21. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Tässähän täytyy kohta alkaa rakennella jälleen puolustajia jostain, jos OPGkin tippui junasta.

  KooKoohan on linjannut, että rinki pidetään määrällisesti pienenä ( näin on linjannut A-junnujoukkuekin ), jotta oman seuran sisältä voidaan nostaa pelaajia tarvittaessa ylöspäin. Näin olin lueskelevinani taannoin ( laiskana en etsi linkkiä tähän ).

  Kukas siis A-junnujen puolustajista nosteltaisiin Liigaan kokeilemaan? Niki Blomberg vai Jeremias Rannisto? Rannistolla toistaiseksi puolustajaksi tässä sarjatilanteessa melko hyvä + - lukema.

  Mitäs tähän sanotte?
   
 22. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Niklas Treutle päästänyt tänään jo seitsemän maalia, kun kolmas erä on puolessa välissä Turussa. Ei kovinkaan hyvä näyttö Treutlelta tryoutin aikana vaikka ei näistä numeroista missään tapauksessa voi pelkästään Treutlea syyttää. Toki viime kaudella Cloutier pelasi Turussa nollapelin ja tuolloinkin muistaakseni pelattiin lähes yhtä maalia.
   
 23. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Jos katsoit ottelun niin tiedät ettei Treutle niitä maaleja päästänyt vaan JOUKKUE!
   
 24. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Toki vasta ollaan pelattu kolme matsia ja niistä kaksi SaiPaa vastaan, joissa on aina erillislataus. Ne viime vuoden henkiset jäätymiset Lepran luppakorvia vastaan ollaan näemmä saatu noiden kahden ensimmäisen matsin perusteella kuitenkin käsiteltyä, joka on jo askel eteenpäin. Sen sijaan tämän illan kaltaisia sulamisia viime kaudella ei käytännössä nähty (no joo, se yksi 6-1-Tappara-matsi) ja jotenkin KooKoon pelaamisesta puuttui tänään se nöyryys, jota viime vuonna oli. Eli altavastaajina lähetään, puolustus on ykkönen ja joka ukko painaa 60 minuuttia logolle. Sillä saavutettiin viime vuonna melkein säälipudotuspelit ja ei rosteri todellakaan ole parantunut niin paljon, että selkää olisi varaa suoristaa senttiäkään, eikä yksikään jengi enää aliarvioi KooKoota. Noh, toivotaan että tämä Turun reissu olisi herätys koko joukkueelle ja Malinen saataisiin pian takaisin ruotuun.
   
  Viimeksi muokattu: 23.09.2016 klo 21.03
 25. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Juuri näin, kuten mainitsinkin ei Treutlea yksin voi maaleista syyttää. Esimerkiksi Sami Tamminen antoi yhteen TPS:n maaliin kyllä sellaisen tarjoilun, että TPS pelaaja pääsi iskemään kiekko täysin tyhjään maaliin. Ei KooKoo olisi voitosta taistellut vaikka siellä olisi maalissa ollut Pekka Rinne tai Tuukka Rask, joten ei tappio siis Treutlen syytä ollut. Ehkä nyt täysin onnistuneella maalivahtipelillä TPS:n maalisarakkeeseen olisi voinut jäädä 4-5 maalia, mutta avopaikat, joista TPS pääsi nuo tekemään ei olisi torjunut kukaan maalivahti.
   
  Viimeksi muokattu: 23.09.2016 klo 21.05