Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KooKoon joukkueen rakentuminen kaudelle 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Fordél, 08.12.2015 klo 21.55.

 1. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jep ja vaikka monessa yhteydessä on toitotettu, että KooKoolla olisi parempi joukkue paperilla kuin viime kaudella niin totuus taitaa kuitenkin olla, että KooKoolla on tälläkin kaudella muistaakseni liigan toiseksi pienin pelaajabudjetti. KooKoo ei tule voittamaan yhtään joukkuetta liigassa yksilötasolla vaan viime kauden kaltaisella nöyrällä joukkuepelaamisella. Olihan tuolla KooKoon kokoonpanossa tänäänkin muutama pelaaja, jotka tuskin mahtuisivat mihinkään muuhun liigajoukkueeseen.
   
 2. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Hyvä tiivistys. Ellei kaikki pelaa logolle ja systeemille, niin meillä ei ole mitään. Ja nyt se on kaikkea muuta. Koko homma on solmussa. Pelin taso ja henki jolla sitä pelataan ovat täysin hukassa.
   
 3. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Viime kaudella persraiskauksen jälkeen oli yleensä seuraavassa ottelussa ihan eri meininki. Huomenna nähdään miten tällä kaudella homma kasataan kun kunnolla on kairattu
   
 4. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jep ja se mikä on yhteistä KooKoon kokemille persraiskauksille on se, että aina kun KooKoon persraiskataan niin yhtä takuuvarmasti mikkeliläiset nuo savolaiset perskärpäset saapuvat tänne ilkkumaan KooKoota. No toki tämä ei varmasti yllätä enää ketään. Luulen, että mikkeliläiset saavat kyllä huomenna lisää ilonaiheita, koska KooKoolla ei tule olemaan mitään jakoa HIFK:ta vastaan.
   
 5. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 6. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Voipi olla, että KooKoolla on tälläkin hetkellä jokin pelaaja kiikarissa ja onhan tuolla varsinkin noita konkaripuolustajia vapaana - sellaista juuri mitä KooKoo kaipaa.

  Jännä nähdä miten toimitaan Treutlen suhteen. Jatketaanko Perhosella keskiviikkona?
   
 7. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  4 päivää 3 pelii joten eiköhän siellä molemmat saa mahdollisuuden pelata. Paitsi jos olis KalPassa niin Kilpeläinen pelaisi varmasti nekin,mutta mehän ei olla KalPa. Uskon siis,että molemmat saa mahdollisuuden.
   
 8. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kyseenalaistin jo tammikuussa 24.1.2016 Jarkko A. Immosen sopimuksen järkevyyden KooKoon kannalta. En ollut tammikuussakaan Jarkko A. Immosen hankinnan kannalla. Tuolloin näkemykseni kyseenalaistettiin ja minulta kysyttiin mm. listaus viidestä kotimaisesta keskushyökkääjästä, jotka ovat ilman sopimusta ja takovat varmuudella yli 30 pistettä.

  Jarkko A. Immonen on pelannut KooKoossa nyt 14 ottelua tehoilla 1+2=3. Hän on ollut tasakentällisin kaksi kertaa kentällä KooKoon tehdessä maalin ja seitsemän kertaa vastustajan tehdessä maalin.

  Huomasiko kukaan tänään Jarkko A. Immosta pelissä. Liigan sivut väittävät, että hän olisi pelannut tänään 16 minuuttia 50 sekuntia. Voiko tuo pitää paikkansa? En huomannut häntä kertaakaan. Toki sekin voi olla hyvä asia.

  Mutta uskooko joku vielä, että Jarkko A. Immonen tulee takomaan varmuudella 30 pistettä tällä kaudella?

  Minulla ei sinänsä ole mitään Jarkko A. Immosta vastaan eikä tämä ole hyökkäys häntä kohtaan. Toki olen mielelläni väärässä ja mielelläni soisin hänellle yli 30 pistettä tällä kaudella. Jarkko A. Immonen nyt vain on koko KooKoon syksyn ilmentymä. Odotukset monilla olivat huomattavasti korkeammat kuin mitä on saatu.

  Totuus nyt kuitenkin on, että hänellä on kolmen vuoden sopimus taskussaan, joten toivon, että hän alkaisi pikku hiljaa lunastamaan häneen kohdistuvia odotuksia.
   
 9. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Niin, tulikohan niitä viittä kotimaista sentteriä koskaan?

  Mielestäni Immosen rooli joukkueessa on ongelmallinen, koska ei pääse pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Immosella on uusi tilanne, kun pitkästä aikaa hän on sentterihierakiassa vasta kolmosena. Ketjukaveritkin pitää tottakai ansaita, mutta ihan optimaalisia laitureita hänellä ei ole ollut. Kakkosylivoimassakin on tainnut pelata ainakin osassa maalin edessä maskimiehenä. Mitä hittoa Immonen on sinne laitettu?

  Uskon, että Immoselta tullaan näkemään vielä parempaa. Etenkin jos tulevalla kaudella nousee toiseksi kärkisenttereistä. Tottakai hän on ollut selkeä pettymys tällä kaudella ja roolin kasvattaminen ensi kaudeksi on näillä näytöillä kaikkea muuta kuin selviö. Kärkisentterin tonttia varten (ensi kaudesta eteenpäin) hänet on kuitenkin tänne todennäköisesti hankittu.
   
 10. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Muuan Malinen raahaa illasta ja kaudesta toiseen reppuselässään kaiken maailman lammassaaria, hyvärisiä ja savilahtia tehden heille tilaa toteuttaa sarjatasolle jollain tapaa vajavaisia kykyjään, ja takoo samalla itse pinnaa per peli. Tänään tuntui siltä, että Immosen ketjua raahasivat Sami Tamminen (19 v, 8 o) ja Mikko Virtanen (22 v, 25 o). Helppo arvostaa tuota ensin mainittua tyyppiä, kun itsekin sentterinä kuulun tuohon jäljempään kastiin joka vaipuu yöhön ilman kelvollisia laitureita.

  Ihmettelisin, että kuinka KooKoossa voi taas pelata joku noin liigatasolle ujo ja pehmeä kuin Savilahti, ellei Immonen esiintyisi reilusti ujommin ja pehmeämmin. Näyttäisi edes siltä kuin olisi yritystä vailla minkäänlaista onnistumista, niin kuin noilla tuhnuilla yleensä, mutta kun ei.