Kokoomus

  • 1 506 847
  • 12 657

Viljuri

Jäsen
Arto Merisalosta on tulossa todellinen painolasti Kokoomuksen ja Keskustan politikoille ja onkin mielenkiintoista seurata kenen pää seuraavaksi putoaa. Merisalo tuntuu oikein pesukestävältä mulkulta, mutta ilmeisesti hänellä on valtit käsissä.

Merisalolta pääsi kyllä aivopieru näiden nauhojen kanssa, sillä yleinen käsitys miehen toiminnan luonteesta ja käyttäytymistavoista vahvistuu entisestään. Jos jollakulla on sitä paitsi kiistämätöntä näyttöä jostain, "valtteja", niin viimeiseen asti neuvottelija pyrkii välttämään neuvotteluasemansa "ennenaikaista" paljastumista "delikaateissa" asioissa, työehtosopimusneuvottelut kaikessa brutaaliudessaan ovat suoraviivaisempia. Että ehkä enemmän tämä kertoo siitä, ettei Merisalokaan onneksi ole sentään mikään Ernst Stavro Blofeld tai muu vastaava "alan" nero? Tai että niitä nauhoja ei ole ainakaan sitä määrää, että keskustan puoluejohtajakamppailu siitä mihinkään suuntaan muuttuisi? Kannattanee kuitenkin seurata, että kuka luopuu tai ketkä mahdollisesti luopuvat ennen puoluekokousta ja välttämättä ei kannata uskoa ainakaan kaikkia julkisuuteen esitettyjä perusteluja moiselle ratkaisulle, eihän Maurinkaan tukanlähdön salaisuus ole todellisuudessa mikään "mysteeriin" verrattava sairaus.

Yhtä henkilöä suurempi ongelma on siinä, että miten rakennusalaan liittyen kunta- ja muut päättäjät, enemmän tai vähemmän ansioituneet muut yrittäjät tai Loka Laitisen kaltaiset "toimittajat" ovat katsoneet mahdolliseksi olla missään tekemisissä tämän kaltaisen toimijan kanssa?

Mielestäni on täysin selvä asia, että Tiuran kohdalta luottamus pitää alistaa eduskuntaryhmän pohdittavaksi, sitä ei voi vain "todeta" suoralta kädeltä.
 
Viimeksi muokattu:

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Merisalolle patsas!

Aivan huikeaa vasikointia, niinpä Ketkustassa ja Sekoomuksessa ollaan taas ripulit housuissa. Tiura tietysti ykkösenä. Mimosa yritti kerätä sääläreitä Ketkustan kustannuksella, mutta unohti, että painii höyhensarjalaisena raskaassa sarjassa. Niinpä Kelmi Korhonen ja "Snitch" ottivat tästä erästä selvän tyrmäysvoiton.

Hilloposki vaikenee, kun ei tiedä mitä tehdä. Kanerva oli helppo pistää ulos, koska on sovinistin maineessa ja tällä siirrolla saatiin lisää irtopinnoja kykynaisilta. Varsinkin, kun tilalle saatiin Ikenet humanisoimaan tilalle. Kalliiksi tuli Suomen kansalle tuo vaihdos, koska tuskin Ike olisi väkisin tuota Ruanda-pelleilyä ottanut kansan maksettavaksi ottanut. Mutta Ikenet pönkittää tällä noitatohtorioikeudenkäynnillä vain omaa humanisti-imagoaan ja näyttää hyvältä CV:ssä, sitten kun joskus haetaan isoa virkaa YK:sta. Hinnalla ei ole väliä, koska kansahan sen maksaa.

Mutta mitä tehdä kykynaisten ykkössuosikin kanssa, joka suttaa minkä kerkeää ja puhuu sivu suunsa jatkuvasti?
 

Viljuri

Jäsen
Edellisellä kirjoittajalla sellainen ajatusvirhe, ettei Stubb ole kiinnostunut YK:sta, sillä aika lailla eri porukat ovat kiinnostuneita parantamaan maailmaa ilman "keinoja" ja "objektiivista tietoa", ideologian ja tunteen varassa.

EU:n ja YK:n ero on vastaava kuin yön ja päivän. Sama tulee tietysti suomalaiseen, myös perussuomalaiseen, rehellisyyteen, jossa kyllä esiintyy tiedollisia ja taidollisia puutteita enemmän kuin laki ja viskaalit sallivat. Vai olisiko niin, että ongelman mittakaava Tampereella on Turun luokkaa, ja tätä kautta sotkee perspektiiviä?
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

Olet hassun hauska näillä sanaväännöksillä, mutta jollaihan pitää tulla esille kun asiapohja on hukassa, erittäin hyvä esimerkki tämän päivän politiikasta.

Itselle on tullut Merisalosta käsitys vähän yksinkertaisesta kaverista, joka tykkää julkisuudesta ja yrittää realisoida vanhalla asemallaan sen rahan mikä realisoitavissa on. Yksinkertaisuudesta ja tietystä narsistisuudesta kertoo hänen toiminta mallinsa eli asian julkistaminen IS:n sivuilla.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viimeisimmän kokkarilaisen poliittisen ulostulon mielestä tapaus Marja J. Tiurassa ei suinkaan ole kyse poliittisesta kähminnästä, suomalaisesta maan tavasta hoitaa raha- ja muita asioita yhdessä vaan ulkosynnyttimien ja jälkeläisten imettämiseen tarkoitettujen ruokintarauhasten syrjimisestä. Yhtenäinen maskuliininen oppositiovoima on käymässä ylivoimalla kiinni hallituspuolueen heikomman mutta kauniimman sukupuolen edustajan rintalihaksiin alentavalla tavalla. Herää epäilys olisiko taustalla jopa Tampereen yliopiston tiedotusopin laitoksen taantumukselliset partavoimat. Tällaisten asianlaitojen vuoksi on suotavaa että hallitus kieltäytyy Pirkkalan lentokentän parannustoimista niiden suunnattoman kalleuden vuoksi ja käyttää monikymmenkertaiset budjettimyönnytykset Porvoon kentän rakentamiseen.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kummallista. Kokkarilaiset mustapaidat ovat ihan hiljaa vaikka puolue on tulikuuma ja ihmisten huulilla joka uutislähetyksessä. Ulkopuolisen kriitikon ikävänä velvollisuutena on sitten kommentoida, huoh.

Merisalo kertoi tänään julkisuudessa että lobbasi aktiivisesti kokkareiden varapuheenjohtaja Marja J. Tiuralle ministerin postia ja kontaktien kohteina olivat ainakin Vanhanen, Häkämies ja Katainen. Kataiseen lienee iskenyt jokin Vanhas-tauti sillä hän ei oikein muista tällaista ja Häkämieskin vähättelee lobbauksen merkitystä. Toivottavasti Merisalolla on hyvät tallenteet näistä keskusteluista ja toivottavasti ne eivät vielä katoa jonnekin Supon kassakaappiin Tiitisen papereiden viereen. Vielä eilen ihmeteltiin Merisalon kokkari ja kepujohdolle lähettämiä tuttavallisen opastavia sähköpostiviestejä joissa todettiin että sen naisen pitäisi pitää suunsa kiinni ja että "meidän" asiantosaisten ei kannata asiaa kommentoida. Melkoinen kummisetä tämä Arto taitaa ollakin. Mitähän muuta sieltä nauhoilta vielä löytyy?

Mitä ilmeisimmin itseään naisena ja perheenäitinä Jeesukseen verrannut Marja J. Tiura on vetänyt tästä Kokoomuksen epämiellyttävästä käyttäytymisestä omat johtopäätöksensä eikä ole asettumassa ehdolle heidän listalle ensi eduskuntavaaleihin. Naistenlehtien tilaajat joutunevat siis vielä odottamaan loikkaako äänikuningatar siltikin johonkin toiseen puolueeseen. Tampereen kepulaiset varmaan ottaisivat hänet ilosta kiljuen vastaan Mikko Alatalon seuraan. Toisaalta hän voisi hyvinkin paikata E-RK:n loikan kristillisiin löytämällä armon ja anteeksiannon.

Pirkkalan kunnassa puolestaan kokkarilainen pormestari sai kuin saikin kenkää luottamustehtävästään koska menetti käytöksellään valtuuston luottamuksen. Uudeksi pormestariksi valittiin demokraattisesti ja yksimielisesti äänestäjien enemmistöä edustava Rissanen (dem). Tästä ihan selvästä tilanteesta kokkarit ovat pitäneet kohta pari viikkoa älämölöä ilman vähäisintäkään mielenkiintoa tilanteen nollaamisesta ja yhteistyöhalukkuuden kehittämistä. Hieman lapsellisesti tunnekuohun vallassa paikallisosasto haluaisi nyt kokonaan luopua pormestarimallista kun omaa ehdokasta näin näkyvästi ojennettiin. Ei niitä yhteisiä asioita näin uhittelemalla hoideta.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kummallista. Kokkarilaiset mustapaidat ovat ihan hiljaa vaikka puolue on tulikuuma ja ihmisten huulilla joka uutislähetyksessä. Ulkopuolisen kriitikon ikävänä velvollisuutena on sitten kommentoida, huoh.

Merisalo kertoi tänään julkisuudessa että lobbasi aktiivisesti kokkareiden varapuheenjohtaja Marja J. Tiuralle ministerin postia ja kontaktien kohteina olivat ainakin Vanhanen, Häkämies ja Katainen. Kataiseen lienee iskenyt jokin Vanhas-tauti sillä hän ei oikein muista tällaista ja Häkämieskin vähättelee lobbauksen merkitystä. Toivottavasti Merisalolla on hyvät tallenteet näistä keskusteluista ja toivottavasti ne eivät vielä katoa jonnekin Supon kassakaappiin Tiitisen papereiden viereen...

Sinulle on siis uutta se ettei ilmaista lounasta ole?

Merisalo yritti lobata Tiuraa, mutta ei onnistunut. Miksi lobbaamisen kohteina olleiden pitäisi selitellä jotain? Mielestäni silloin pitäisi selittää, mikäli Tiura olisi päässyt ministeriksi.

PS. En ole mikään mustapaita eli jos sinulta ei muuta retoriikkaa löydy, niin ole hiljaa. Kannattaa olla hiljaa ja antaa muiden luulla tyhmäksi, eikä varmistaa tätä asiaa avaamalla suunsa...
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Miksi lobbaamisen kohteina olleiden pitäisi selitellä jotain? Mielestäni silloin pitäisi selittää, mikäli Tiura olisi päässyt ministeriksi.

Ehkäpä tämän yleisemmän näkökohdan (IL) vuoksi johon jo demareidenkin älymystöosaston kiistaton johtaja ehti ottaa kantaa. Sori, etten voi toteuttaa toiveitasi. Kun on suu, on pakko puhua. Eikä tämä "maan tapa" oikein kolahda meikäläiseen. Pitäisiköhän muuten asentaa puhelimeen sellainen kätevä nauhoitussofta?
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ehkäpä tämän yleisemmän näkökohdan (IL) vuoksi johon jo demareidenkin älymystöosaston kiistaton johtaja ehti ottaa kantaa. Sori, etten voi toteuttaa toiveitasi. Kun on suu, on pakko puhua. Eikä tämä "maan tapa" oikein kolahda meikäläiseen. Pitäisiköhän muuten asentaa puhelimeen sellainen kätevä nauhoitussofta?

Eli kun Parkkonen ei saanut tiistain lehteen kommenttia, Katainen on hoitanut hommansa huonosti? No, on se pienestä kiinni. Onneksi huomiseen lööppiin on taas aineksia.
 

Viljuri

Jäsen
Tamperelainen baari- ja örinämedia almoineen ja ajankohtaisine kakkosineen halveksii demokratiaa ja ihmisten älyä tämän tapauksen yhteydessä.

Kataisen ei pidä eikä tule sanoa mitään ennen kuin eduskuntaryhmä muodostaa itse kantansa annetun selvityksen perusteella, torstaina. Kuten itsekin totesin, kysymys on eduskuntaryhmän luottamuksesta yksittäistä jäsentään kohtaan, ei esimerkiksi valtioneuvoston jäsenen parlamentaarisesta luottamuksesta.

Kuten SDP:n puheenjohtaja Urpilainenkin on tehnyt, niin kauniimmalla sukupuolella on paha tapa aina vaikeuksien tullessa vastaa laittaa kaikki syntymäonnettomuutensa kontolle. Tästä ei tässä tapauksessa ole kuitenkaan kysymys, eikä edes sinisilmäisyydestä.

Tiura vetikin jo itse oikeat johtopäätökset puolueensa eduskuntaryhmän varapuheenjohtajuuden suhteen, ja myös siltä osin, että ei ole ainakaan toistaiseksi ilmoittautunut jäsenäänestykseen ehdokasasettelun osalta. Se, että mihin tulokseen jatkon osalta päädytään, niin mandaatti Tiuralla on jatkaa eduskunnassa joka tapauksessa kautensa loppuun, mutta missä "merkeissä" se siten tapahtuu, ratkaistaneen annetun selvityksen perusteella torstaina.

P.S Muuten olen sitä mieltä, että YLE TV2:n toiminnot on rationalisoitava.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
TosiFani kirjoitti:
Merisalo yritti lobata Tiuraa, mutta ei onnistunut. Miksi lobbaamisen kohteina olleiden pitäisi selitellä jotain? Mielestäni silloin pitäisi selittää, mikäli Tiura olisi päässyt ministeriksi.

Hmm, tässä muutama NOVA GROUPIN vaalirahaa saanut hallituksen jäsen... Osalta selityksiä on tosin jo tullutkin aina lautakasoihin asti.

Matti Vanhanen 10 000€
Jyrki Katainen 10 000€
Paavo Väyrynen 10 000€
Jyri Häkämies 10 000€
Henna Virkkunen 5000€
Stefan Wallin 1000€
Anu Vehviläinen 10 000€
Suvi Linden 5000€
Mauri Pekkarinen 10 000€
Liisa Hyssälä 5000€
Paula Lehtomäki 15 000€

Kärjistäen voisi todeta, että ennemmistö nyky hallituksestakin on saanut NOVA rahoja huomattavasti ja ennemmistöllä hallituksessa voidaankin sitten saada jo aika isoja päätöksiä. Toiseksi, miksi Merisalo on nauhoittanut puheluita omien sanojensa mukaan "henkivakuutuksekseen"? Ettei vain taustalla olisi joitain isompiakin sauna/kassakaappisopimuksia? Ihmetellä kuitenkin täytyy jos Merisalo on onnistunut pääsemään vaikuttamaan hallitusneuvotteluihin, jonne hänellä ei pitäisi olla mitään asiaa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Kärjistäen voisi todeta, että ennemmistö nyky hallituksestakin on saanut NOVA rahoja huomattavasti ja ennemmistöllä hallituksessa voidaankin sitten saada jo aika isoja päätöksiä. Toiseksi, miksi Merisalo on nauhoittanut puheluita omien sanojensa mukaan "henkivakuutuksekseen"? Ettei vain taustalla olisi joitain isompiakin sauna/kassakaappisopimuksia? Ihmetellä kuitenkin täytyy jos Merisalo on onnistunut pääsemään vaikuttamaan hallitusneuvotteluihin, jonne hänellä ei pitäisi olla mitään asiaa.

Älä sotke minun sanomisiani tähän, sillä kommentoin ainoastaan Yläpesän pohdiskeluun Kataisen hiljaisuudesta Tiura tapauksesta.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tietyillä tahoilla olisi kova halu hiljentää keskustelu ja rajoittaa sen vain Tiuran narsistisen sooloilun tuomitsemiseksi ("selvittäkööt itse sotkunsa") vaikka itse pihvi on Merisalon mestarointi hallituksen kokoonpanon suhteen ja rahalliset kytkökset edellä mainittuihin hallituksen jäseniin ja eräiden puolueiden johtoon. Siitä monessa sivistysvaltiossa käänneltäisiin spottivaloja parempiin kohteisiin. Mutta ei Italiassa ja Suomessa.
 
Merisalo yritti lobata Tiuraa, mutta ei onnistunut. Miksi lobbaamisen kohteina olleiden pitäisi selitellä jotain? Mielestäni silloin pitäisi selittää, mikäli Tiura olisi päässyt ministeriksi.

Vaikka yleisen avoimuuden ja toimivan demokratian takia.

Tässäkin kannattaa palauttaa mieleen, että Vanhanen suositteli lahjoittajille Vihreiden Forsiusta, joka sittemmin loikkasikin lähemmäksi lahjoittajiensa aatemaailmaa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tietyillä tahoilla olisi kova halu hiljentää keskustelu ja rajoittaa sen vain Tiuran narsistisen sooloilun tuomitsemiseksi ("selvittäkööt itse sotkunsa") vaikka itse pihvi on Merisalon mestarointi hallituksen kokoonpanon suhteen ja rahalliset kytkökset edellä mainittuihin hallituksen jäseniin ja eräiden puolueiden johtoon. Siitä monessa sivistysvaltiossa käänneltäisiin spottivaloja parempiin kohteisiin. Mutta ei Italiassa ja Suomessa.

Maalailet aika voimakkailla väreillä tässä kirjoituksessasi, kun miettii miten paljon vaalirahasotkusta on mediassa kirjoiteltu. Kuten jo sanoin, ilmaisia lounaita ei ole eli aina joudut sitoutumaan rahoittajaasi. Oikealla liikkuu yritystoiminnan raha, vasemmalla ammattiyhdistysten raha. Median tehtävä on mielestäni seurata päätöksiä ja niiden yhteyttä näihin rahavirtoihin, pitää näiden suhde julkisena.

Valitettavasti valtaosa mediasta on tätä seiskapäivää paskajournalismia, joista on hauska potkia Tiuran kaltaisia onnettomia. Isojen poikien haastaminen kun vaatii kykyä olla epäsuosittu ja hieman älyäkin. On mukavampi käydä firmojen piikkiin Lapissa tiedotusseminaarissa kun ei kirjoittele ikäviä.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
TosiFani kirjoitti:
Sinulle on siis uutta se ettei ilmaista lounasta ole?

TosiFani kirjoitti:
Älä sotke minun sanomisiani tähän, sillä kommentoin ainoastaan Yläpesän pohdiskeluun Kataisen hiljaisuudesta Tiura tapauksesta.

TosiFani kirjoitti:
Maalailet aika voimakkailla väreillä tässä kirjoituksessasi,

TosiFani kirjoitti:
Mitä avoimuutta ja demokratiaa tarkoitat?

Lievää provokatiivisuutta lienee havaittavissa?
 

Viljuri

Jäsen
Ilmeisesti ei ainakaan siitä avoimmuudesta, kun Heinäluoma tietoisesti ja toimittajien täydellä avustuksella on valehdellut julkisuuteen, ettei hänelle suunnattu kymppitonni ollut muka hänelle annettua vaalitukea, vaan kohuliikemiehet olisivat tukeneet SDP:tä.

Jopa SDP:n Ahde on Heinäluomaan verrattuna rehellisempi, mikä on kyllä outo asia.

Asia ei miltään suunnalta ole kovin kaunis, ja vaikka yli satakiloisten päihtyneiden ahtaajien arvot ja tukijat eivät myöskään kestä kriittistä tarkastelua, niin tietysti malkaa on ensiksi etsittävä omasta silmästä.

Viime kädessä vastuun kantaa keskustan puoluekokous, puoluesihteeri Korhonen ja Esko Ahon (kepu) presidenttikampanja on synnyttänyt tämän kauneusvirheen.

Ja laitetaan se samalla perspektiiviin: vaikka esimerkiksi keskustan saama vaalirahoitus Novasta on kokonaisuudessaakin rikosepäilyjen kohteena, kuten Ilkka Kanervan synttärijuhlatkin, niin vaikka tuomiotkin tulisivat, niin vähemmän nämä asiat vahingoittavat moraalia ja järkeä kuin Alman ja Ajankohtaisen kakkosen kaltaiset "mediat".

Sillä kukaan ei ole osannut kriminalisoida pahimman mahdollisen henkisen saastan levittämistä, mikä onnettomuutena on kyllä ihan omassa luokassaan.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lievää provokatiivisuutta lienee havaittavissa?

Mielestäni näissä vastauksissa ei ole yhtään provokatiivisuutta vaan enemmänkin realismia. Joku voi tietysti elää sellaisessa satumaailmassa, missä elää vain vilpittömiä ihmisiä. Rahalla pyritään vaikuttamaan kansanedustajiin, oli se raha yrityksiltä tai ay-järjestöiltä. Yläpesä ja sinä taivastelette sitä samaa vaalirahoitus sotkua, mitä on vatvottu viime vuoden keväästä lähtien mediassa eli kirjoittamasi summat eivät ole todellakaan yllätyksiä.

Ja minä vastasin Yläpesälle nimenomaan Tiuran asioita koskien, en puolustellut tai kommentoinut yhdenkään muun poliitikon touhuja.

Vaikka yleisen avoimuuden ja toimivan demokratian takia.

Niin, mitä tällä lauseella tarkoitetaan kun ihmetellään miksi Katainen ei ole pääsiäisen aikana antanut lausuntoa Tiurasta?
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Harvoimpa sitä itse näkeekään aina metsää puilta... Jospa yritän vielä selventää.

TosiFani kirjoitti:
Mielestäni näissä vastauksissa ei ole yhtään provokatiivisuutta vaan enemmänkin realismia. Joku voi tietysti elää sellaisessa satumaailmassa, missä elää vain vilpittömiä ihmisiä.

Kukakohan on väittänyt, että kaikki ihmiset ovat vilpittömiä?

TosiFani kirjoitti:
Ja minä vastasin Yläpesälle nimenomaan Tiuran asioita koskien, en puolustellut tai kommentoinut yhdenkään muun poliitikon touhuja.

Tarkalleen ottaen sanoit:
TosiFani kirjoitti:
Miksi lobbaamisen kohteina olleiden pitäisi selitellä jotain?
Tästä kyllä saa sen käsityksen, että puhut monikossa muistakin lobbauksen kohteena olleista poliitikoista, kuin vain Tiurasta.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Tästä kyllä saa sen käsityksen, että puhut monikossa muistakin lobbauksen kohteena olleista poliitikoista, kuin vain Tiurasta.

Selvennetään (toivottavasti):

Tiuraa on lobattu ministeriksi Merisalon taholta. Minä ihmettelin, että miksi niiden, joita Merisalo on lähestynyt koskien Tiuran ministeriasiaa, pitäisi kommentoida kun Tiurasta ei tullut ministeriä?
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Minä ihmettelin, että miksi niiden, joita Merisalo on lähestynyt koskien Tiuran ministeriasiaa, pitäisi kommentoida kun Tiurasta ei tullut ministeriä?

Kommenttisi olisi ymmärrettävä, jos "lobbaamisella" tarkoitettaisiin vain kampanjapäällikön suorittamaa promomateriaalin tuputtamista johon vastaanottajalla ei juuri ole suhdetta. Merisalon pikkuhiljaa tiputtelemat yksityiskohdat ja viestittelyn sävy antaa ymmärtää vallan toisenkaltaisesta sidostumisesta, jossa tämä mesenaatti vetelee lankoja ja ohjailee näytelmää. "Henkivakuutuksiksi" tehdyt salaäänitteet piirtävät kuvan doncorleonemaisesta keskushahmosta. Sinisilmäistä olisi olettaa, ettei näin olisi koskaan aiemmin tapahtunut tässä teollisuuspatruunoiden luvatussa toivemaassamme, mutta se että osapuolet tuovat tilanteen näin näkyväksi antaa mielestäni älyllisen velvoitteen penkoa sitä lisää. Onneksi meillä on näitä joidenkin pelkäämiä tamperelaismedioita joissa tökitäänkin sen sijaan että liu'uttaisiin hiljaksiin berlusconilais-viljurilaisiin mediamaisemiin.
 

Viljuri

Jäsen
Onneksi meillä on näitä joidenkin pelkäämiä tamperelaismedioita joissa tökitäänkin sen sijaan että liu'uttaisiin hiljaksiin berlusconilais-viljurilaisiin mediamaisemiin.

Opettelisit nyt ensin vaikka sen perustuslain minimisisällöt, ja tarkoitan tätä ihan oikeasti, ei edistä keskustelua jatkuva takeltelusi ihan perusasioiden kanssa.

No tietysti Tarjalla ja Annikallakin on perustuslain kanssa ongelmia (tytöt valehtelevat vastoin parempaa tietoaan, jonka Brax on tuonut esille moneen kertaan), joten ehkä seura tekee kaltaisekseen.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kommenttisi olisi ymmärrettävä, jos "lobbaamisella" tarkoitettaisiin vain kampanjapäällikön suorittamaa promomateriaalin tuputtamista johon vastaanottajalla ei juuri ole suhdetta. Merisalon pikkuhiljaa tiputtelemat yksityiskohdat ja viestittelyn sävy antaa ymmärtää vallan toisenkaltaisesta sidostumisesta, jossa tämä mesenaatti vetelee lankoja ja ohjailee näytelmää. "Henkivakuutuksiksi" tehdyt salaäänitteet piirtävät kuvan doncorleonemaisesta keskushahmosta. Sinisilmäistä olisi olettaa, ettei näin olisi koskaan aiemmin tapahtunut tässä teollisuuspatruunoiden luvatussa toivemaassamme, mutta se että osapuolet tuovat tilanteen näin näkyväksi antaa mielestäni älyllisen velvoitteen penkoa sitä lisää. Onneksi meillä on näitä joidenkin pelkäämiä tamperelaismedioita joissa tökitäänkin sen sijaan että liu'uttaisiin hiljaksiin berlusconilais-viljurilaisiin mediamaisemiin.

Kauniisti maalaat Merisalosta...

Eli kun Merisalo on lähestynyt "lahjomiaan" päättäjiä ja nämä eivät ole noudattaneet Merisalon ohjeita, sinä saat siitä doncorleonomaisen tapahtuman?? Eikö tilanteen olisi pitänyt mennä päin vastoin?

Erikoista, että näinkin älykäs kiristäjä kuin Merisalo on saanut henkilökohtaisen elämän noin sekaisin. Luulisi, että hän olisi vedellyt niitä lankoja jo ennen Novan konkurssia ja rikostutkintaa.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Erikoista, että näinkin älykäs kiristäjä kuin Merisalo on saanut henkilökohtaisen elämän noin sekaisin. Luulisi, että hän olisi vedellyt niitä lankoja jo ennen Novan konkurssia ja rikostutkintaa.

En osaa arvioida kaverin älykkyyttä kun en ole tavannut, mutta joskus vain älykkäätkin tyypit päätyvät loukkuun joko sattumien summasta tai ehkä useammin luotettuaan liikaa lähellä viihtyviin onnenonkijoihin. Mikä tahansa valta myös turmelee ennen pitkää. Erikoinen heppu kaiken kaikkiaan enkä usko että olemme vielä kuulleet hänestä viimeisen sanan.

edit: Eihän se originaali Vitokaan sentään ihmemies ollut vaan törmäsi hänkin vastahankaisiin marionetteihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös