Oto Hascak
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Ässät
No ei Kokkeleillakaan näytä putkeen menevän. https://www.iltalehti.fi/politiikka/201808292201167549_pi.shtml Linkki siis laadukkaaseen Iltikseen . Mitähän hyvää Vapaavuori on tuosta suosituksesta vaatinut.
No ei Kokkeleillakaan näytä putkeen menevän. https://www.iltalehti.fi/politiikka/201808292201167549_pi.shtml Linkki siis laadukkaaseen Iltikseen . Mitähän hyvää Vapaavuori on tuosta suosituksesta vaatinut.
Miksi seuraisin IL:n linkkiä? Eli voisit nyt avata mitä siä on, jotta kannattaako klikkihuaraamiseen vastata.
Kylä-Harakan asiassa varsinainen pihvi ei ole tuhansien eurojen kavallus, sitähän sattuu myös paremmissa piireissä, vaan se, että hänelle on Vapaavuoren avulla järjestetty paikka Tuusulan vt. viestintäpäällikkönä. Samana keväänä kun hänet on ulostettu kassakaappisopparilla Kaakkois-Suomen kokoomuksen toiminnanjohtajan hommista kavalluksen seurauksena.
Kovasti näyttää siltä, että uusi pesti on osa vaikenemissopimusta.
Mielestäni 90 miljoonan euron kriisipaketti on vähättelyä, sillä Itämeren suojeluun kuluvat rahat voidaan laskea myös maataloustuiksi. Maajussille kun on tarjolla Suomessa pelkkää porkkanaa. Nyt toki mahdollisuus esittää tuki luonnonsuojelullisista syistä, eikä maajussin lompakon suojelusta, mistä kuitenkin tosisasiassa on kysymys.Alexander Stubb sanoi ministerinä ollessaan, että on kolme syytä olla yliopistossa: kesäkuu, heinäkuu ja elokuu.
Samaa retoriikkaa käyttäen, Petteri Orpo voisikin sanoa: On viisi syytä olla maanviljelijä, marraskuu, joulukuu, tammikuu, helmikuu ja maaliskuu.
Maatalouteen 90 miljoonan euron kriisipaketti
Eikös noita tukia oltu puoltamassa ihan Demareita myöten.On ihan sama onko ilma kuiva, märkä, lämmin tai kylmä, niin maataloudessa tarvitaan tukia. Yleensä bisneksessä kohotetaan tuotteiden hintoja kompensoidakseen pienempää tarjontaa, mutta kiitos Maalaisliiton maataloudessa valtio puuttuu peliin.
Jos kerran tiedät asiasta enemmän, niin olisin odottanut järkevämpää kommenttia takaisin.Eikös noita tukia oltu puoltamassa ihan Demareita myöten.
Hienoa, että noin asian oikeasta laidasta tietämättömät, heittävät lainatun kaltaisia kommentteja.
No ei nuo niin yksinkertaisia aina ole, sopimukset velvoittaa heikkoinakin aikoina. Totta kai pitäisi varmaan miettiä parempia sopimuksia jatkossa, joissa otettaisiin huomioon "katovuodet".On ihan sama onko ilma kuiva, märkä, lämmin tai kylmä, niin maataloudessa tarvitaan tukia. Yleensä bisneksessä kohotetaan tuotteiden hintoja kompensoidakseen pienempää tarjontaa, mutta kiitos Maalaisliiton maataloudessa valtio puuttuu peliin.
Mutta en mä tunne asiaa tarpeeksi ottaakseni kantaa suuntaan tai toiseen. Jonkinlainen omavaraisuus elintarviketuotannossa kannattaa minusta ylläpitää, ja siksi en vastusta maataloustukia. En toki mitään avointa piikkiäkään kannata.
Tuohon on nyt ihan paskapuhetta, ettei panimoteollisuuden tai muun teollisuuden kanssa voisi neuvoitella. Suomalaiset ovat valmiita maksamaan oluesta sopivissa tilanteissa jopa kympin tuoppi, joten panimoteollisuus ei taatusti jätä olutta valmistamatta jos eivät ohraa tietyllä hinnalla saa, vaan jos halvempaa ohraa ei saatavilla ole he siirtävät hinnankorotuksen asiakkaille. Kyse on vain siitä, että ohran markkinahinta on alhainen ja siihen syynä on runsas tarjonta. Sama pätee kaikkeen muuhun josta on ylituotantoa usein ideologisista tai nostalgisista syistä.Kyllähän eräs maanviljelijä tuli jo ulos tästä, ettei hänenkään mielestä kuulu veronmaksajille, mutta elintarviketeollisuuden ja kauppiaiden kanssa ei ole mahdollisuutta keskustella eivätkä nämä jousta yhtään. Otti vielä esimerkiksi panimoteollisuuden, jossa on jo puhuttu hinnankorotuspaineista ohran saatavuuden takia, vaikka ohran osuus olutpullon hinnasta on mitätön, eikä viljelijä siis saa vähästä ohrastaan sen enempää hintaa.
Minä voin helposti uskoa, että hinnoista ei neuvotella, jos on pidempiaikainen sopimus neuvoteltu kiinteällä hinnalla.Tuohon on nyt ihan paskapuhetta, ettei panimoteollisuuden tai muun teollisuuden kanssa voisi neuvoitella. Suomalaiset ovat valmiita maksamaan oluesta sopivissa tilanteissa jopa kympin tuoppi, joten panimoteollisuus ei taatusti jätä olutta valmistamatta jos eivät ohraa tietyllä saa, vaan jos halvempaa ohraa ei saatavilla he siirtävät hinnankorotuksen asiakkaille. Kyse on vain siitä, että ohran markkinahinta on alhainen ja siihen syynä on runsas tarjonta. Sama kaikkeen muuhun josta on ylituotantoa usein ideologisista tai nostalgisista syistä.
Eri yhdistyksistä tulee kavallusjuttuja esiin. Omaamatta varsinaista kokemusta yhdistyksistä, niin mitenhän todennäköistä on onnistua kavalluksissaan? Onko kavaltaminen epätoivoisen ihmisen viimeinen yritys vai tyhmän ihmisen kuvitelma omista kyvyistään?