Liekö Kokoomuksenkaan riveissä kuitenkaan puhtaita libertaareja?
Tämä on ollut käytössä Ruotsissa nyt usemman vuoden porvarihallituksen yhtenä muutoksena. Tämä on johtanut ongelmiin palveluiden eriarvoistumisen kautta. Väestörikkaille ja varakkaille alueille on syntynyt paljon tarjontaa, mutta pienemmät paikkakunnat ovat joutuneet yksittäisten terveyspalveluja tuottavien suuryritysten ylihinnottelun uhreiksi (paikallisia monopoleja syntyy, kun väestöpohjat on pieniä). .
Yksilön vastuun lisääminen tarkoitaa yhteisen vastuun vähentämistä (jälkimmäistä kutsutaan hyvinvointivaltioksi).
Tuottaahan se, sitä ei vaan tunnusteta, koska oma agenda. Suomen hyvinvointipalvelujen hinta on tosiassa varsin kohtuullinen kv - vertailussa. Yksityistäminen ei tuo mitään todellista lisäarvoa, vaan pyrkii rusinat pullasta tyyppiseen rahastukseen terveyspalveluilla.
Tässä taas yksi hyvä anekdootti koko sotepaskan uudistamisen puolesta. Suhtaudun aikamoisella varauksella puolueiden esittämiin miljardilukuihin siitä, kuinka paljon sote-uudistuksella syntyy säästöjä, mutta aivan varmaa on että säästöjä saadaan kun toimintaa koordinoidaan selkeämmin eikä niin että kaiken maailman pikkukylien demarivaltuutetut saavat laittaa lusikkansa soppaan.
Eli olennaisin ero kokoomuslaisen libertaristin ja konservatiivin välillä on, että libertaristit suhtautuvat homojen ihmisoikeuksiin myönteisemmin kuin Sasi. Onko muita eroja?
Liekö Kokoomuksenkaan riveissä kuitenkaan puhtaita libertaareja?
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015042519574831_uu.shtml
Kokoomuksen Lasse Männistö taas kohun keskipisteessä.
Aika outoahan olisi, jos hän ei olisi jäävännyt itseään. Siitä huolimatta päätöksiin voi vaikuttaa. Miksiköhän Männistön nimitys julkaistiin vaalien jälkeen, kun päätös oli varmasti tehty ennen vaaleja, jos siinä kaikki on ok?Vanhempi Männistöhän tuossa sanoo jo jäävänneensä itsensä kyseisistä päätöksistä.
Muistaako kukaan millaisella pelillä isä Männistö nousi Kevan johtajaksi, kun Ailus oli savustettu paikalta?
Eli muutamien harmiksi "kupla" ei puhjennut, vaan Kokoomus jatkaa odotetusti hallitusvastuussa. Kepu ja PS kerännevät suurimmat kritiikit seuraavan neljän vuoden aikana ja oletan Kokoomuksen vain parantavan vaalitulostaan neljän vuoden päästä.
Toisin sanoen "kupla" ei puhkea silloinkaan.
Olen varma, että Sekoomuksen kannatus laskee kuluvalla kaudella. Lisäksi voit olla varma, että perskustan kannattajat eivät tule omiaan syyttämään vaan sekoomuslaisia.
Keskiviikkona oli jonkin aikaa sankka perspunamullan käry ilmassa, jonka panin merkille ja teinpä myös tämänsuuntaisen prognoosin. Tai roknoosi se tuolla hallituspohjalla olisi ollut.* edit. tulee mieleen tämä palstalla heitelty epämääräinen haahuilu, että demarit nousisi jotenkin hallitusvastuuseen, vaikka jo ennen vaaleja porvarihallitus näytti todennäköiseltä, oli sitä vaalipäivänä, oli sitä hallitusneuvotteluiden alettua ja oli sitä lopulta myös hallituksen valmistuttua.
Keskiviikkona oli jonkin aikaa sankka perspunamullan käry ilmassa, jonka panin merkille ja teinpä myös tämänsuuntaisen prognoosin. Tai roknoosi se tuolla hallituspohjalla olisi ollut.
Torstaina aamuteeveessä poikennut aina relevantti Matti Apunen viittasi samaan, siis että keskiviikkona päivällä perspunamulta oli näyttänyt hyvinkin selkeältä lopputulokselta, mutta iltayötä kohti Apusen okulaarit oli taas hiipinyt ruiskukkaa sekaan.
Ei kun olin oikeassa siinä että olin väärässä... mutta jo vaali-iltana näytti kovin selvältä, että tässä olisi täysin selvä reitti juuri sille hallituspohjalle, jolla Sipilä nyt ilmoitti neuvottelujen jatkuvan. Eihän noista neuvotteluista oikeasti voi varmalla sanoa mitään, mutta aika todennäköiseltä persruiskukkamulta tosiaan alun perin vaikutti.Saatat olla oikeassa, mutta lopulta kävi niin kuin ennalta näytti todennäköisimmältä.
Kyllä täällä neljän vuoden päästä vetovastuun saa joku Suomen Tsipras, kun työttömien määrä on kasvanut kolmestasadasta neljäänsataantuhanteen, ja leipäjonoista on tullut helsinkiläissinkkujen ohella koko perheen huvia ympäri maata.
Vaikea sanoa. Tuossa on kuitenkin takana melkein 1 700 000 äänestäjää, joten suhtautuminen hallituspolitiikkaan tullaan näkemään matkan varrella.Olen varma, että Sekoomuksen kannatus laskee kuluvalla kaudella. Lisäksi voit olla varma, että perskustan kannattajat eivät tule omiaan syyttämään vaan sekoomuslaisia.
Vaikea sanoa. Tuossa on kuitenkin takana melkein 1 700 000 äänestäjää, joten suhtautuminen hallituspolitiikkaan tullaan näkemään matkan varrella.
Noin muuten olen sitä mieltä, että tässä saatiin parasta mitä Suomessa voi äänenantamisella saada. Vaalien alla toivoin juuri tätä hallituspohjaa, kun kahden eri puolueen välillä pohdiskelin.
Kokoomuksella on hyvä mahdollisuus olla pääministeripuolue neljän vuoden päästä.
Sinun pelinlukusi tässä on nolla, tuon viestisi osalta.Suomen Tsipras dumattiin kansan toimesta pöydän alle (missä hänet olisi löytänyt muutenkin) kun jostain syystä Suomen kansa ei uskonut kreikkailas-tyyppistä käsien heiluttelua lisääntyvän velanoton ihanuudesta.
Anarko-Pave taisi ottaa pahasti osumaa siinä vaiheessa kun kävi heilumassa veljespuolueen juhlissa Kreikassa, se varmaan sai monet vasemmistoliitonkin äänestäjät miettimään miksi meidän puoluejohtaja oli cheerleadaamassa etelä-Eurooppalaista kollegaa jonka johtava ajatus oli kupata suomalaisilta lisää rahaa.
Pelinluku ns. 0. Ei yllätä sinänsä.
Sinun pelinlukusi tässä on nolla, tuon viestisi osalta.
Suomen Tsiprasia aletaan laajassa mitassa kaipaamaan tietenkin vasta sitten, kun kansa alkaa Kreikan tapaan olla humanitaarisen kriisin partaalla. Tällä hetkellähän kansa on edelleen vahvasti talouskurin kannalla, ymmärtämättä vielä lainkaan mihin se johtaa.
Mikään Anarko-Pave ei tietenkään messiaan rooliin pysty, vaan täytyy olla tuore kasvo. Tuskin se on Li Anderssonkaan, kulttuurimme on vielä sen verran patriarkaalinen, että vaikea on nähdä naista tässä roolissa, varsinkaan niin keltanokkaa kuin Li. Joku vähän Sipilän kaltainen kaveri siis.
En nyt oikein muutakaan ketjua keksinyt. Normaalisti en rötösherrajahdista kovin paljoa innostu mutta kyllä tämä uutinen pisti vituttamaan, koska kyse on järjestelmästä jossa veronmaksajien rahoilla suositaan niin räikeästi yhtä ryhmää. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1432172309665.html?fb_action_ids=919815724724454&fb_action_types=og.shares&fb_ref=www-share&fb_source=other_multiline&action_object_map=[957996727567552]&action_type_map=["og.shares"]&action_ref_map=["www-share"]
Siis eduskunnasta pudonneella Vahasalolla on pakastevirka, mutta johon ei huvita palata koska "haluaa pitää lomaa". Lisäksi kehuu edustajien sopeutumiseläkejärjestelmää koska se "antaa turvaa ja tukea" - siis jopa niin hyvin ettei edes odottamassa olevaan työpaikkaan tarvitse palata koska ilmankin pärjää.