Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana saiman, 29.03.2017 klo 11.52.

 1. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Koskenkorva ei täyttänyt Kestilän saappaitas ei sinnepäinkään. Aloitukset suju hyvin, ei ollut huonoh mutta kaukana vaadittavasta tasosta.

  Koblizek, kiitos! Olet hieno mies, ja vaikka on monta hienoa suoritusta tullut todistettuat niin tollanen jäähy, tollaseen paikkaan ja tässä sarjatilanteessa ja vielä IPK:ta vastaan niin ei voi muuta todeta kun että toivottavasti Maukka laittaa sut aneleen armoa kopissa! IDIOOTTI!
   
 2. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Tästä täysin samaa mieltä! Ja vielä voisi tuohon jatkoksi sanoa että pitäisi vastustajaa edes vähän osata kunnioittaa vaikka kuinka vituttaisi. Onneksi ei kaveri tainnut tilanteessa pahemmin kumminkaan loukata.

  Koskenkorvasta ei ole tätä joukkuetta auttamaan milläänlailla muutakuin täytemiehenä. Toivottavasti saataisiin se Kestilä äkkiä tänne takaisin ja loppukauden kattavalla lainalla, kiitos. Ja jos ei saada niin ei auta muutakuin lähteä markkinoilta hakemaan sitä uutta kärkisentteriä.
   
 3. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
 4. WigWam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Warkis, KalPa.
  Lainaus:
  Radek on heittämällä liigatason pelaaja; koskenkorvakin on liigassa osoittanut ihan pelimiehen otteita. Kestilä ei niinkään. Elikkä malttia malttia, Potentiaalia kavereissa kyllä on.
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2018 klo 23.14
 5. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Radek on kyllä heittämällä liigatason äijä. Kärppien rosteri vain taitaa olla tällä hetkellä niin kova, että Radekin tasoinen ei mahdu kokoonpanoon. Saammepa nauttia miehen otteista täällä :) Toki nyt kolme peliä sivussa. Koskenkorva oli kyllä hajuton, väritön ja mauton eka pelissä mutta annetaanhan kaverille aikaa näyttää. Kestilä on kyllä ollut aivan ehdoton ykkös sentteri. Suuri menetys oli kun meni pelsuihin! Toki liigaa pääsee pelaamaan, mutta Akussa on ainesta nousta Kärppien yläkenttien sentteriksi. Loistava aloittaja ja se ranne.
   
 6. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Kysely saanut nyt enemmän myönteisiä vastauksia kuin koskaan aiemmin mikään postaus tykkäyksiä julkisessa Hermes Loyals -yhteisössä.

  Tuossa halppiskausarimyynnissä voisi tehdä pari virhettä. Ensimmäinen on se, että pelkästään verkossa ja odotetaan että ihmiset löytää sieltä. Ehei, Prismat ja muut julkiset aulat pitää täyttää myyntipisteillä. Toinen on liian lyhyt myyntiaika yhdessä siinä että meneillään oleva kausi on jo päättynyt. Myymisen aika on melko tasan tarkkaan NYT. Asap.
   
 7. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Lainaus:
  Noinkohan toi kausikortti myynti tällähetkellä on hyvä idea?? Nyt alkaapi näyttään jopa siltä että mikä lie on pelattava sarjataso tulevalla kaudella.. Uskoisin että ei parasta mahdollista myyntiä saada aikaiseksi.. Muuten kyllä kannatettava ajatus, joukkue on kyllä parantanut toki esitystään, mutta nyt muutamassa viimeisessä pelissä on ollut taas vanhaa tämän kauden koomailua.

  Juurikin Pelit Roki IPK ja tänään Jokipo ovat niitä joukkueita joilta pinnoja tulisi saada... niin ollaan taas oltu aivan aseettomia, karsintaviiva nousi tänään 4 pinnan päähän ja pudotuspeliviiva on 9 pinnan päässä. Ei toki vielä tavoittamattomissa kumpikaan mutta pikkuhiljaa liukuvat tavoittamattomiin näillä esityksillä. Eli tulevan vuoden Kausikorttimyynti ei varmasti ota oiken paljon tuulta alleen, vaikka kyselyyn onkin vastattu myönteisesti suurin joukoin.. tällanen mielipide tälläkertaa kiitos ja anteeksi :)
   
 8. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Toivottavasti ymmärtävät vielä toimistolla olla hereillä vielä. Tuo rosteri huutaa vielä sentteriä. Kuiri on nostanut hienosti tasoaan, mutta kun tuo Virtanen ei saa tehtyä tehoja ollenkaan.

  Pelottaa että sitten KUN päästään pelaamaan playoff pelejä niin mennään liian kapealla ringillä. Nyt ei saa pelätä!!
   
 9. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Nimi muistiin #26 Timo Ruuska. Tämä kun on seuraavan kerran viheltämässä niin eipä tarvi enää hallille lähteä..
   
 10. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Omasta mielestäni tuomarit (mukaanlukien tämä Timo Ruuska) vihelsivät hyvin. Kyllähän tuo jatkoajan vihellys itseänikin vitutti mutta aika selkeähkö tapaus se loppupeleissä oli vaikka niin kovin pienestä olikin kiinni. Perjantaina lekin kimppuun sitten täydellä tohinalla ja pisteet kotiin!
   
 11. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Mitä järkeä oli näissä siirrossa? Heikennetään joukkuetta... Voi hyvää päivää... Seuran johto ilmeisesti jo luovuttanut play-offs pelien suhteen... KIITOS TÄSTÄKIN TAAS!
   
 12. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Kyllähän tuo Mattilan siirto oli ihan ymmärrettävää mutta tilalle ois voinut toivoa jotain muutakin kun kaksi suomisarja-tason peluria!
   
 13. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Ja sitten Kestilä ja Vartiainen Jukureihin. Kaiken tämän ymmärtäisi jos Hermeksen pelit varmuudella loppuisivat runkosarjaan mutta karsintojen uhatessa joukkueen kärkipään poistuminen herättää kovasti kysymyksiä. Koblizek ja Kuirikin kun ovat nuorten pelaajien listalla niin eivät pääse auttamaan hekään jos karsinnat kutsuvat.
   
 14. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Ei oikeasti tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Ennen kauden alkua hehkutettiin miten hyvä asia tämä on, mutta heti tosipaikan tulleen vedettiin matto jalkojen alta. Tunkekaa tuo yhteistyö vaikka poron perseeseen. Täällä alkaa kohta olemaan mitta täynnä tämän seuran kanssa.
   
 15. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Vitun vittu. Enpä sano muuta.!
   
 16. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Jotenkin tuttua viime kaudelta kun Kärpät veti lainamiehet veks Hokilta ennen karsintoja. Maalivahtia myöten. Sama peli jatkuu edelleen.
   
 17. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Ja joka vuosi muutamat mestisjengit haksahtaa samaan lankaan. KeuPa-ketjussakin itketään pelurien perään. Ei niitä liigaporukoita kiinnosta peen vertaa kuinka mestisporukalle käy. Jos huonosti käy niin otetaan uus uhri. Homma toimii ku heinäsirkkalaumalla.
   
 18. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Tämä. Minkähänlainen keskusteluyhteys Tuukkasella on Kärppiin. Jotenkin tuntuu, ettei seurat yhteissätuumin sovi asioita, vaan Hermeksellä luetaan twittereistä mitä miehiä on käytössä minäkin päivänä. Parashan oli kun kysyttiin että pärjäisikö Hermes ilman yhteistyökuvioita, niin vastattiin että pärjäisi varmastikkin, mutta näin oli kuulemma parempi.

  Tuu ny Tuukkanen itte selittämään. Saatana.

  Limma & co. ei mahtunu alkukaudessa tiimiin ja nyt ne ketkä vei näiden paikan tuolloin ei pelaa joukkueessa :D VIttu naurettavaa pelleilyä, koko seura saatanasta. Hermes, haistakaa vittu!
   
 19. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Olisi kiva kuulla utj:n arvio tästä menneen kauden vitunmoisesta farssista jota yhteistyöksikin on kutsuttu!
   
 20. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Ilman Sammalmaata Limmaa, Pöytälaaksoa ja Jukuria enpä viitsisi katsoa tuota aneemista "luovutetaan tää peli" VIIVELÄHTÖÄ. Saatana kun joukkue pystyy paljon siis Helvetin paljon parempaan peliin. Tänään jos tappio HALUTAAN voi rauhassa keskittyä karsintoihin jossa tulee vastaan voittoja haluavat joukkueet piste.
   
 21. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Itse en lähde moittimaan valmennusta tai pelaajia. Maukka on tuonut paljon hyvää ja hän vaikuttaa olevan ihmisenä myös erittäin hyvä tyyppi.

  Mua vituttaa vaan tuo miten seura hoidetaan. Mennään säästöliekillä ihan kaikessa. Potkittiin kalliit miehet pois, mutta ei hankita ketään tilalle? Haluan uskoa että se ei ole Utj joka on tämän päätöksen tehnyt, vaan hän joutuu tekemään töitä niillä eväillä mitä annetaan.

  Ulos:
  Rämö
  Lehto
  Korkiakoski
  Rajala
  Friman

  Yhteensä nämä miehet on tehny 352 pistettä mestiksessä. Nämä on sitten korvattu sellaisilla pelaajilla kuin

  Nikko
  Tenosalmi
  Kallio

  Yhteensä nämä ovat tehneet kokonaiset 9 pistettä mestiksessä. En viitsi edes laskea paljonko kokemusta heitettiin myös ovesta ulos.

  Ja sitten on ne Kärppien miehet. Ottaisivat takaisin myös sen Koblizekin niin ei tarvis ikinä enää katsoa kärppien miestä Hermeksen paidassa. Myllylä sen tilalle!

  Tulipahan avauduttua taas. (Hymiö). Tänään jatkuu taistelu. Itse luotan siihen että tapellaan Iisalmesta pisteet mukaan Kokkolaan.
   
 22. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Lainaus:
  Näyttäis olevan otteluparit. Paras seitsemästä systeemillä
  Lainaus:
   
 23. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Selvennykseksi sano että nykyinen valmennus on edennyt tehtävässään loistavasti. Tuo eilisen kaltainen oman maalin takana ihmettely on ollut vuosia Hermeksen ongelma. Mun mielestä kertoo arkuudesta pelata omaa peliä.
  Tänään Iisalmessa pelas täysin eri joukkue.
  Yrittävä,liikkuva ja itsensä likoon laittava.
  Se vain ei riittänyt ja kotimatkalle ilman pisteitä.
   
 24. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Joo, Hermes oli tänään (tai siis eilen) hyvä, mutta maalit jäi tekemättä. Mitä nyt menneitä pelejä vähän selailin, maalinteko on viime aikoina ollut nihkeää. Karsintahan se näyttää teitä odottavan, mutta kyllä te sen hoidatte. Ihan laadukas nippu on vielä kasassa, vaikka siirtoajan lopussa tulikin pari aika käsittämätöntä siirtoa.
   
 25. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  En ole ihan kartalla miten Hermes on karsinut ja milloin mutta muistan kun SaPKo viimeksi karsi niin se oli katsojalle yhtä jännää ja hienoa kuin pudotuspelien ensimmäinen kierros. Karsinnoissa on kova panos ja niissä voittamisesta saa hienon palkinnon.
  Tämän sarjan tuossa häntäpäässä on sen avoimuus kuitenkin hienous.
  Enkä vielä kyllä laittaisi Hermestä karsimaankaan. Sinne mee RoKi