Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana saiman, 29.03.2017 klo 11.52.

 1. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:

  Pelätä sitä ei saa, se kuuluu lajiin eikä se mukavaa oo JOS sinne joudutaan, mutta ansaittua. Onneks vielä on omissa käsissä pois pääsy, mutta pisteitä tarvitaan vaikka rosteri onki kärsiny aika pahasti erinäisistä syistä..
   
 2. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Lainaus:
  Niimpä pisteet on ollut todella hukassa jo aika monessa pelissä, joukkue on kyllä niin kovassa kokovartalo kipsissä että karsinnat näyttää todennäköiseltä, peli sinänsä ei ole niin huonoa mitä tulokset viime peleistä antaa ymmärtää, mutta maalinteko on kyllä todella vaikeaa.

  Vastuuta siirrellään kaverille paikoista ei lauota vaan usein päädytään syöttämään kaverille jne jne todella tuskainen vaihe pienen piristymisen jälkee, periaatteessa kaikki on omissa käsissä mutta vaikeaksi menee.. Toivotaan parasta pelätään pahinta :)
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2018 klo 01.08
 3. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Seuraavat 3 peliä ovat ratkaisevassa roolissa.
  Hermeksellä on kovat joukkueet vastustajina. Mutta niin ne on RoKillakin.
  Roki on palunnut yhden enemmän.
  Keskiviikon pelillä on kyllä todella paljon merkitystä. Kun vieraaksi tule ROKI
  Eipä sitä muuta voi kuin toivoa ja kannustaa.
  Tsemppiä HERMES !
   
 4. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Tämä just. Tarvii pikasta aukeemista tai sitte ollaan karsinnoissa. Itellä on luottoa että jos karsintoihin joudutaan niin omat junnut pelastaa. SSarjaan taso riittää tekemään tulosta eikä ne oo vielä kerenny samaan ikiroutaan ku muut.
   
 5. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Että sellasta tänään.... K-vantaa vei pinnat ja Roki voitti Lekin eli alkaapi näyttää siltä että Hermes on 100% varmuudella karsinnoissa eipä olis tällasta toivonut näkevänsä mutta näin se vaan on. Edellisellä kerralla karsinnoista pudottiin, sama on pelko pessiissä että näin käy taas, toki karsinta pelejä ei vielä ole pelattu mutta, pahaa pelkään että sama alisuoritus jatkuu (tai siis joukkueen tason mukaista peliä) mihinkäs se totuttu yhtä äkkiä mihinkään muuttuu. Jotenkin toivoisin kuitenkin että säilyttäisiin sarjassa mutta ennusteet on kyllä aika lailla Hermestä vastaan... Vastaan tulee kuitenkin voittavaa kiekkoa pelannut joukkue että sikäli.. Harmillista todella harmillista. Toivotaan toivotaan mutta voipi olla että turhaan.. tv. miltei toivon menettänyt :) ;) ps. Pessimisti ei pety ja sitä rataa :) :)
   
 6. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Täällä ollaan jäädytty samoin kuin Hermeskin :) Heh odottavan aika on pitkä, melkein 50 peliä on odotettu mutta mitä jäi käteen ?? ei sitten yhtään mitään. Nyt sitten odotetaan taas karsintasarjan vastustajaa ja mitäs sitte ?? luultavasti odotetaan tulevaa kautta sitten Suomi-sarjassa.

  Olis "odottanut" että joukkue pidetään edes jonkinlaisessa kuosissa, mutta ei siirtorajan loppumetreillä ulostettiin pelaajia melkoinen määrä..
  Eli alkoiko tarkoitushakuinen alasajo ?? Mene tiedä mutta "Odotellaan" niin sekin nähdään kun jaksetaan "Odottaa"

  ps:tällasta tuli "Odottaessa" mieleen :) ;)
   
 7. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Mikä Hermeksen taloudellinen tilanne on? Oliko siinä syy siirtorajan toimintaan?
   
 8. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Eihän sitä tarvitse kuin katsoa tämän kauden katsojamäärää niin siitä voi jo päätellä itse loppuun asti.
   
 9. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Lainaus:
  Taloustilanteesta ei ole kyllä mitään tietoa, ei se toki kovin kummoinen luultavasti ole kun oli toi valmentajan vaihdos projektikin sehän ei tunnetusti ole halvin ratkaisu.


  Lainaus:
  Niin no katsoja luvut on tietty linjassa menestymisen kanssa, harvoin jos koskaan mesestymättömällä joukkueella on jäätäviä katsojalukuja että sikäli,
   
 10. Kuparikotka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, VPS ja Royals
  Tässä vaiheessa voidaan todeta ettei ollu kovin onnistunut tuo Hermeksen siirtyminen Sportin farmista Kärppien farmiks tälle kaudelle. Vähemmän tais tulla todellista apua pohjoisen suunnalta.
   
 11. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Ei masennuta,syksyllä alkaa uusi Mestis kausi ja uudet kujeet, tämä unohtuu nopeasti kun ensi kauteen ryhdytään valmistautumaan!!! Mitä farmisopimuksiin tulee, Vaasasta ei tullut yhtään Kestilän tai Vartiaisen tasoista miestä yhteistyön aikana... Mutta tyytyväinen en siihen ollut miten tuo hoidettiin Kärppien puolelta...
   
 12. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Harmittavasti kausi mennyt aivan penkin alle, mutta ainakin ite pelkäsin kautta jo siinä vaiheessa ku Karhulan jatkosopimus julkaistiin... Pelaajahankinnoissa epäonnistuttiin, ei sille mitään voi, niin käy joskus ja se pitää nyt vain unohtaa ja hoitaa sarjapaikka kunnialla loppuun!

  Ensi kaudelle toivon uusia tuulia hermeksen toimistolle ja hallitukselle, uskallettaisiin pyytää apua ja saada uusia innokkaita vetäjiä ja vähän buustia tähän hommaan. Tuntuu että tällä kaudella luovutettiin jo ennen joulua, niin hiljaista on ollut. Iso peukku Hermeksen sosiaalisen median päivittäjille jotka ovat pitäneet sen osaston kunnossa koko kauden vaikka on ollut vaikeata.. Mutta sen takana onkin sitten valitettavasti ollut hiljaista.. Sehän on selvää että potentiaalia Kokkolalaisessa jääkiekkossa on ja paljon, pitää nyt vain alkaa tekemään töitä tosissaan sen eteen ja uskaltaa uudistua!

  Hermes - KOOVEE sarja päättyy vaikeuksien jälkeen 4-1 tai 4-2 Hermekselle! ;)
   
 13. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Niin minäkin uskon!
   
 14. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Tänään sitten neppaillaan viimeinen runkosarjapeli alta pois tutoa vastaan. Turkuun lähdettiin kolmella kentällä ja mukana 9 omaa a-junioria mikä on mielestäni aivan oikein säästellä nyt kärkiukkoja niihin tosipeleihin.
   
 15. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Hyvin vedettiin siihen nähden että 12 ukkoa poissa rosterista. Tenosalmen ulosajo oli taas sellainen sirkustemppu että huh huh. Mitään vakavaa rikettä ei tilanteessa tapahtunut ja mies lentää suihkuun kun turkulaiset käyvät vähän itkemässä. Noh tänään näemme kaikki videolta tilanteen, ja uskokaa että mitään ei oikeasti sattunut.
   
 16. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Ai minä lopetin/ jäin katsomaan muuta ekan erän jälkeen... Olisi kiva nähdä tuo kylkyl...Mistäs tuon videon löytäisi?
   
 17. Harvey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Ehdottomasti täysi kannatus päälle vielä karsintapeleihin! Hermes hoitaa kunnialla KOOVEEn 4-1 ja sitte aletaan miettiin ens kautta. Toivottavasti jatkosopimuksia aletaan jakaa välittömästi kauden loputtua, eikä odotella syksyyn. Markkinointi/mainostus pitäis saada edelleen nostettua näkyville.
   
 18. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Elkää peljätkö sanoin jo joku suurmies aikoinaan. Tässä Ketterän mukana, kun noita karsintoja olen seurannut aikanaan aika reilusti, niin voin luvata, että ilman totaalista mahalaskua ei Mestisporukoilla ole mitään hätää tämänhetken Suomi-Sarjalaisia vastaan. Tämä vaan on surullinen tosiseikka, että sarjojen välinen tasoero on todella valtava. Ketterä voitti akatemian viimekeväänä kahdesti ja minusta Jyppiläiset vaikuttivat jotenkin vaisuille/luovuttaneille muutoinkin, tässä lienee se ainoa mahdollinen kompastuskivi nytkin. IPK ja Hokki oli sitten jo aivan toisella tasolla, eikä ollut oikein mitää jakoja. Väittäisin Ketterän viimekeväisen rosterin olleen huomattavasti kovempi, kuin yhdenkään nykyisen haastajan. Siellä pyöri mm. Jääskeläinen, Iso-Mustajärvi, Juntheikki, Lippojoki, Maslovskis jne...
  Eli rintakarvat esiin ja hallille kannustamaan omia, ei tarvitse pettyä, voin luvata.
   
 19. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kävin katsomassa Fanseatilta useamman kerran. Tenosalmi työntää poikkarilla Luceniuksen pää edellä laitaan. 5 + 20 ja kolme ottelua pelikieltoa lienee palkinto tästä tempusta.
   
 20. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Nojoo, aika pehmeä se kyllä oli mutta numeroista vähän tuuttasi ja kun "loukkaantui" niin isot ovet käy. Säterikin tuossa sanoo empä tiedä, näyttää ihan normi kontaktilta.
   
 21. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Miksi sinulla on heittomerkit sanan loukkaantui ympärillä? Lucenius talutettiin pukukoppiin, eikä hän enää ottelussa pelannut. Säteri kyllä sanoi hiukan muutakin, kun oli tilanteen uusintana nähnyt.
   
 22. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Niin sanoi, että no ei se pahalta näyttänyt ja sadatteli että Luce loukkaantui. Tarkoitin jälkeen päin kuultuna että "loukkaantui" kun luin teidän saitilta että ilmat pihalle. Pelissä siis loukkaantui ja tuollaisista nykyään isot ovet käy kun pelaaja talutetaan koppiin.
   
 23. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Kannattaa oikeasti käydä katsomassa, eikä vain sanoa että "kävin katsomassa". Kohdassa 1:44:30. Kannattaa katsoa ilman hidastusta, niin saa parhaimman kuvan miten hiljainen kontakti on. Tenosalmi puhaltaa 90 asteen kulmassa, pää kohti laitaa olevaa Luceniusta.

  Tuossa jos haluaa sen kakkosen antaa, niin selvä homma, mutta ei missään nimessä isoista ovista ulos.
   
 24. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Katsoin ja täytyy kyllä olla Kuubextran kanssa samaa mieltä. Vauhti olematon tilanteessa. Poikkarista kaksi minuuttia olisi ollut oikea tuomio. Meillä pihapeleissä olisi asia kuitattu kehottamalla laittamaan kiviä taskuun.
   
 25. Globe Jäsen

  Koblizek lähti myös sitten Kärppiin takaisin.