Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana saiman, 29.03.2017 klo 11.52.

 1. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Alotellaan uutta ketjua ens kauden huhuille, mutuille ja fantasioinnille, kun tämä kausi on kerran paketissa.

  Sopimuksia tulevalle kaudelle Hermeksellä on 5. Lehto, Fursa, Kinnunen, Sikstus ja Kivinen. Koskelolla on optio mutta saa nähä tullaanko sitä käyttämään. Tosiasia on se että joukkue tulee muuttumaan ensi kaudeksi aika isosti, varsinkin jos huhuissa ollut Juujärvi tulee Kokkolaan. Valmentaja huhuissahan liikkuu Sportin Petri Karjalainen, Juujärvi sekä Karhula.

  Puolustukseen kiinnitettiin tukipilarit Sikstuksen ja Lehdon muodossa. Korvaajia haetaan luultavasti ainakin Fränkin tilalle, luultavasti myös Ikosen jos Juujärven tulo huhut pitää kutinsa. Mistä tällaset miehet, saisko Lehto houkuteltua vanhan junnujoukkuekaverin Mattilan Hokista ja saataisko Silfver Peliitoista? Karjalainen oli valmentamassa Peliitoissa kun Silfver tuli HIFK istä Peliittoihin ensin lainalle ja seuraavalla kaudella sopimuksella. Kovat on haaveet, mutta kovat on miehet jotka luultavasti lähtee.

  Hyökkäys taitaa mennä aika perusteellisesti uusiks. Jos Nättinen, Virtanen, Huovinen ja Jormanainen saatais jäämään niin olisin tyytyväinen, Kankaan kun tuohon sais niin vois olla tosityytyväinen. Ehkä toivoisin tälle kaudelle Limman sekä Kinnusen raivaavan ihtelleen paikan pelaavasta kokoonpanosta. Olisko Ville Rajala mahdollisesti tekemässä paluuta Hermekseen, Kokkolaan on jo palannut ja olis ilman seuraa.

  Saas nähä minkälaista rosteria ja valmentajaa sieltä ens kaudelle on tulossa. Noista valmentajista oma suosikki olis Juujärvi, mutta jos se ei toteudu niin sitten ei isommin ole väliä kumpi noista tulee. Jos tulee kumpikaan. Karjalaisella olis kokemusta isoista liigoista, Mestiksestä sekä nuorten majusta, Upista taas tietää että viihdearvo ainakin on tapissa.
   
 2. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Hyvää asiaa paljon...En usko että Koskelon optiota tullaan käyttämään, ei taida rahkeet riittää mestikseen... Pakeista olisi kiva sopimus pakkien lisäksi kiva saada pidettyä Ikonen ja Frantsila...Mutta sitten kauhistuin, asiallisen alun jälkeen mies alkoi hourailemaan ;D miksi helv..issä joku haluais Jormanaisen jäävän joukkueeseen tai että Rajala liittyisi joukkueeseen,en voi ymmärtää...

  Juujärvi oli minunkin suosikkini valmentajaksi noista vaihtoehdoista, eikä varmasti olisi huono vaihtoehto ollenkaan...
  Karjalainen hyvä vaihtoehto myöskin.
  Upille iso kiitos menneistä kausista, paljon on yhdessä koettu, ja paljon kehitytty,mutta eiköhän Upin aika ole siirtyä uusien haasteiden pariin, missä hän oppii jotain uutta ja menee valmentajana eteenpäin...
   
  Viimeksi muokattu: 30.03.2017 klo 20.16
 3. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Heh. Taitaa ollla meillä vähä eri käsitys huoraamisesta.:) Niin kauhistuin ensin itekki ajatusta RVstä uudestaan Kokkolassa. Tällä hetkellä en vastusta mutta en varsinaisesti sitä haaveilekkaan tänne. Jos pää on kunnossa on RV selkee vahvistus. Jos pää ei oo kunnossa, sitte se onki toinen juttu.

  Jesse ei oo kallis mies ja otan sata kertaa sadasta jos pitäs Viikilän tai sen väliltä valita. Ens kaudelle en kuvittele että paljoa kovempaa joukkuetta saada kasaan, niin mielellään pitäisi yhen duracellin joka pistää aina kaiken peliin kun kentälle menee. Helposti pystyy pelaamaan 3 ja 4 kentissä tulevallakin kaudella, jos ei sitte ihmeitä tapahu.

  Ite kyllä kysyisin että miks ei Jessee? O.o
  Eniten hämmennystä aiheuttava pelaaja vastustajille ja selkeesti energisin pelaaja viimekauden nelosessa.
   
 4. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Itse suorastaan vaadin että Jesselle annetaan jatkosoppari. Pitää laittaa myöhemmin pitempi analyysi tänne!
   
 5. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Hups olipas tullut kohtalokas kirjoitus virhe, hourailemaan piti... Ja halpoja on varmasti sekä Jesse että Ville... Olut palkalla jos saatais sopiva sponsori... Ja mitä Viikilään tulee,ei jatkoon... Paljon on viimekauden joukkueessa pelaajia jotka voisin pitää...
   
 6. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Ja minä vaadin että aa porukka kokoontuu jossain muualla kuin jäähallilla!
   
 7. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Vaadin että selvennät tuota vähän. Voin aika varmasti sanoa että mitään tällaisia ongelmia ei ole, joten älä levitä tommosia juttuja mistä et mitään tiedä. On kumminkin kyseessä ihan ihmisestä josta vihjailet perättömiä juttuja, äläkä sano että olet kyll kuullut juttuja. Ne juoppo-Jesse huudot mitä oli aikoinaan oli puhdasta vittuilua vaan, jälkikäteen mietittynä jopa typerää.
   
 8. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Aika vahva lausunto tämän kauden Jessestä, kovan kuntopohjan kaveri näköjää sitte siellä AAssa sai hommattua ennen Kokkolaan tuloa... :))) Vai osallistuko vasta täällä?
   
 9. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Tälle naurahdin vähän jopa ääneen. Rajala kaikkea muuta kuin halpa ja se on fakta. Mutta tuollaisen pistenälkäisen pelaajan haluaisin nähdä ensi kaudella joukkueessa vaikka vähän enemmän maksaisikin.
   
 10. Hokifani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Frölunda,HIFK,Ilves, Hermes, Joensuun Kiekko-Pojat
  Lainaus:
  Joo noi kaiken maailman Hempat tänne kirjoittelee ihan puuta heinää.. tunnen ko. Pelaajan ja tiedän myös näin vanhana joensuulaisena taustoja sen verran että kaveri on todella särmä ja aina hyvässä kunnossa ja tekee joukkueen eteen kaikkensa toisin kuin moni muu.
  "Hemppahan" vois mennä ihan pelaajaa itse kasvotusten jututtamaan jos on kanttia, jota tuskin löytyy..nimimerkin takaa on aina kiva huudella pa.. a puheita.. noilla huuteluilla voi nykyäään saada aikaan pahaakin jälkeä.. versus summanen taannoin.. hemppa varmaan kuuluu samaan matala älylliseen kategoriaan..
   
 11. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  No kovasti liemi maistui s-suomi sarja aikaan Kokkolassa, jos nyt on tapansa muuttanut niin hyvä! Ja nää ei oo kuultuja! Mistä minun pitäisi hänen kanssa jutella?
   
 12. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Itse olin hänen kanssa samoilla paikoilla ja ainoa siitä porukasta jolle ei "maistunut" tais nimenomaan olla Kokkolan Ron Jeremylle. Mutta ok. Jatka tolla linjalla! Hyvin sä vedät!
   
 13. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Hyvä jos silloin kun OLIT SAMOILLA PAIKOILLA,oli näin! Jos ensi kaudella joukkueen johto katsoo että hän on joukkue paikan arvoinen se on sitten niin... Ehkä voimme nyt jättää tämän henkilön setvimisen tähän!
   
 14. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Muik Suomi-sarjaan ja yhteistyö pystyyn Hermeksen kanssa ;)
   
 15. Hokifani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Frölunda,HIFK,Ilves, Hermes, Joensuun Kiekko-Pojat
  Oppisit ainakin tuntemaan kaverin eikä tarttes tänne mitään pa...ka puheita levitellä .. taidat itte olla noita pubi ukkoja kun tohon aikaan yöstä tänne viittit kirjotella ja mollata tuntemattomia ihmisiä pelkkien huhujen pohjalta.
  Ehkäpä tää asia on nyt tässä.. niinkuin joku tuossa aiemmin kirjoitti ... hyvin sä vedät
   
 16. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Juu varsinainen litrahuuli olen...Ja pyydetään nyt anteeksi, Jesse on raivo raitis ja hieno mies! Ja missään vaiheessa en ole sanonut etteikö Jesse olisi nyt menneellä kaudella ollut joka pelissä 100 lasissa!Jokohan tää NYT ois tässä?

  Mutta tuli tuossa mieleen että JOS Juujärvi Kokkolaan tulee, on se aikamoinen kunnian osoitus meidän organisaatiota kohtaan! Lekistä kun hän jäi pois, oli hän haastattelussa silloin aika tympääntynyt Mestiksessä valmentamiseen ja siellä vallitseviin olo suhteisiin, sanoen että häntä kiinnostaa vain täyspäiväiset pestit lätkän parista- ymmärsin näin että lähinnä liiga tms. rahakkaammat pestit...Tokihan voi olla että oli siviilityössä, silloin valmennuksen ohessa... Jotenkin tuntuisi kuitenkin, että olisi sen kiistänyt, jos mitään yhteyttä ei Hermeksen ja hänen välillä olisi, esim. sanoen että meillä ei ole ollut neuvottelu yhteyttä tai no eipäs olla yhteydessä oltu...
   
  Viimeksi muokattu: 01.04.2017 klo 10.19
 17. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Itse todellakin toivon että Juujärvi tulee mutta pelkään pahoin ettei niin tule käymään.

  Oliko niin että Upilla oli optio ens kaudesta? Uskon että Upi jatkaa Kokkolassa, eikä se nyt ole välttämättä huono asia.
   
 18. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Ei se maailman loppu ole, vaikka Upi jatkaisi, mutta olisi myös hänen etunsa mennä eteenpäin( muualle valmentamaan) kolme kautta, on hyvä aika olla yhdessä paikassa yhtä jaksoisesti... Nyt kohden uusia haasteita...Itsekin olen arvostellut Upia, mutta on ollut kumminkin hieno tapahtuma rikas ajan jakso... Välillä ollaan oltu niin syvällä, välillä pilvissä... Kiitos Upille siitä!
   
  Viimeksi muokattu: 01.04.2017 klo 18.53
 19. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Yllätys yllätys jälleen kerran kun seura painunut niin syvälle piiloon kun mahdollista. Ei minkäänlaista elonmerkkiä kauden loputtua. Päävalmentajakin valittu mutta eihän sitä kannata kenellekään kertoa. Muut seurat aloittanut jo rakentamaan ensi kautta ja Kokkolassa odotellaan syksyä.. noh eihän tuonne jäähallillekkaan pääse edes harjoittelemaan ennen syyskuuta.
   
 20. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Ei sitten yhtään mikään ole muuttunut. Jos seuralla olisi toimari? Hänen tehtäviinsä kuuluisi tiedottaminen?
   
 21. 4ahola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Keskipohjamaa -lehden paperiversiossa oli Pasi Tuukkasen haastattelu, jossa käsiteltiin valmentaja kysymystä. Lainauksia näin ulkomuistista: Karhulan kanssa on neuvoteltu jatkosta mutta muitakin nimiä on kartoitettu kuulemma yhdestä neljään. Lehti heitti kaksi nimeä Juha Juujärvi ja Petri Karjalainen. Tuukkasen mukaan valmentaja ratkaisussa suhteen kyse on tunneista tai päivistä.

  Seuran puheenjohtaja kertoi samassa jutussa että taloudesta saadaan plussatulos. Siinäpä ne tärkeimmät, kirjoitusvirheet kuuluu asiaan, joten ....
   
 22. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Jos tosiaan on niin että on ollut mahdollista saada Juujärvi tänne ja ne on sössinyt tämän mahdollisuuden nii kyllä mua ainaki ainaki pännii.. Upin aikana ollaan pärjätty runkosarjassa hyvin, muttei tulla voittamaan mitään valitettavasti..

  Olisi muutenkin ehkä uusien tuulien aika?
   
 23. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Niin kyllä pleijareissa oli niin hyvä pöhinä katsomossa ja oli yleisöä, nyt pitäis yrittää pitää tätä yllä ja seura mielessä/ otsikoissa...

  Minuakin se pännii ja ehdottomasti olisi uusien tuulien aika, kuten kirjoitin paljon on koettu hyvää ja huonoa... Mut nyt ois aika jonkun muun... Ja Juujärvi vois olla imua aiheuttava valmentaja...
   
 24. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Ei ole Juujärvi tulossa. Katsotaan nyt milloin seura vaivautuu tiedottamaan asiasta. Ehkä ne haluaa samalla tiedottaa pelaajasopimuksista, kenties uudesta maalivahdista?
   
 25. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Rokin projektissa Juujärvi sanoi ainakin 5 kertaa medialle ettei aio valmentaa Mestistä ensi kaudella koska keskittyy perheeseen Tampereella, kuulemma pariin otteeseen on perhe muuttanut työn perässä ja nyt kun poika menee kouluun niin pysyy Tampereella. Tiedä sitten, rahallahan saa kaiken nykyisessä maailmassa mutta en usko että Juha on tulossa.