Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana saiman, 29.03.2017 klo 11.52.

 1. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Lainaus:

  Täysin samaa mieltä. Olispa mukava lukea jos joku tuomari kommentillaa PUOLUSTAISI raitapaidan tuomioita :D Ketterällä oli eilenkin "ongelmia" maalin hylkäyksen kanssa.
   
 2. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Mitenkä se voikin mennä niin, että aina kun tuo Forssan mies on viheltämässä niin sattuu ja tapahtuu...
   
 3. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Jukureista vapautui tänään Henri Auvinen. Siinä olisi Hermekselle alakertaan vahvistus.

  Nyt on mielenkiintoisia aikoja seurata Hermestä. Itse toivon että seuraa vetää jopa pienellä riskillä playoff paikan tavoittelussa. Nyt pitää nauttia kun jokainen peli on "kuolemanpeli". Milloin on viimeksi saanut jännittää näin paljon jo tammikuussa?

  Edit. Auvinen siirtyy Ruotsiin.
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2018 klo 15.16
 4. Velhelmiina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Kajaanista isot peukut Hermekselle! Kyllä siellä playoff-paikka saavutetaan, sitten on vain taivas rajana tuolla porukalla.
   
 5. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Tästä olen täysin samaa mieltä! Odotan vielä jonkinlaista selkeää vahvistusta joukkueeseen kun häntäpään liigajoukkueet aloittavat tyhjennysmyyntinsä. Olisi mahtavaa jos saataisiin joku liigassa rutinoitunut sentteri! Tuskin kumminkaan rahat moiseen riittää mutta ainahan sitä saa haaveilla.

  Huomenna todellinen 6 pisteen peli Rokia vastaan ja oli näköjään Hermeksellä mukana jo kyseisessä pelissä Pelicansin organisaatiosta nuori Miika Tiihonen, joka ilmeisesti melko maaliahne hyökkääjä.
   
 6. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Oon ollut käsityksessä että ykkösketjun on ollut hyvä/ toiminut lostavasti ja Markkula useassa pelissä paras... Kumminkin pudotettiin pois ykkös kentästä...??? Erikoinen ratkaisu minusta...
   
 7. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Luuletko sinä että peliaika ja vastuu määräytyy sen mukaan missä kentässä(numerollisesti) pelaat? Voihan siellä vaikka neloskenttä pelata kaikista eniten. En ymmärrä tätä ajattelutapaa että kentät laitettaisiin jotenkin parhausjärjestykseen ykkösestä neloseen.

  Mutta Kestilä-Markkula duon rikkomisella valmennus ehkä hakee vähän leveyttä hyökköyspeliin.
   
 8. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Hengittänyt hyvä mies, ihmettelin ketjun hajottamista, ja minusta parasta ketjua voi kutsua ykkösketjuksi, mutta anteeksi osuin ilmeisesti arkaan paikkaan sinulla...
   
 9. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Viimeisissä peleissä ei Markkula-Kestilä kaksikko ole kyllä saanut tuloksellisesti paljoakaan aikaan. Kestilä-Koblizek on se kaksikko mitä ei tässä vaiheessa todellakaan kannata rikkoa eikä niin ole käynytkään. Markkulan peliaika ei tästä kakkosketjuun "tiputuksesta" kärsi takuulla milläänlailla.
   
 10. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Minä lähdin suurin toivein pitkästä aikaa peliin,katsomaan mitä Pajula on saanut aikaan ja minusta näytti ettei Karhulan ajasta ollut mikään muuttunut... Samaa paskaa... Tuurillako ne pisteet on otettu? Peliä vähän joskus vilkaissut "ruudun" välityksellä, on näyttänyt paremmalta?

  E. Ihmettelen myös näitä Kärppä miehiä Rokissa, Karvinen tuskin intissä...?
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2018 klo 07.39
 11. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Onhan tuo peli ihan erinlaista. Hyökkäyksissä on selkeesti joku idea, kun kiekko menetetään niin on yksi hyökkääjä aina varmistamassa. Tosin se eilen vähän oli hukassa. Mutta pelissä nyt on ihan selkeä muutos.

  Ja mitähän tekemistä Karvisella on Kärppien kanssa? Ei mitään, kuten ei myöskään Kankaalla. Kangas oli kesällä kärppien ringissä, ja varmaan joku sopimuskin oli? Mutta se on purettu. Metsävainio taitaa olla sopimuspelaaja Kärppien kanssa. Kestilä ja Kobliazek on kuitenkin ollut parhaita pelaajia joukkueessa. Siikaluoma ollu myös vahvistus, muutamaa aivopierua lukuunottamatta.
   
 12. stemme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Kärpät, Minnesota Wild
  Entisiä Kärppiä RoKista kyllä löytyy, mutta ainoa Kärppien sopimuspelaaja on Hermonen, joka on tällä hetkellä loukkaantuneena. Karvinen on eri kuin se joka Kärpissä pelaa. Taisi teilläkin piipahtaa toissa kaudella 20 ottelun verran. Kangas kävi try-outilla Kärpissä mutta ei saanut sopimusta ja siirtyi Rovaniemelle. Myöskään Metsävainiolla ei ole sopimusta Kärppien kanssa vaan on RoKin oma sopimuspelaaja.

  Näin vieraskannattajan näkökulmasta olihan huikea loppu pelissä, varsinkin kun tuli nähtyä paikan päällä. Ei ole hetkeen tullut nähtyä noin hyvää RoKia kuin se etenkin kolmannessa erässä oli.
   
 13. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Ei voi muutakuin arvostaa tätä taustatutkimuksen määrää minkä olet tehnyt ennen näitä sun kommentteja. Eilen rokin kokoonpanossa ei ollut ensimmäistäkään Kärppien pelaajaa niinkuin tuossa jo aiemmin taidettiinkin mainita.

  Ja mitä nyt peliin tulee niin onhan tuo ihan erinäköisiä touhua kuin ennen valmentajan vaihtoa. Nyt ei vielä osata johtoasemassa pelata mutta onhan se edistysaskel siihen nähden että Upin aikana tällä kaudella ei osattu siihen johtoasemaan edes päästä.
   
 14. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Okei erehdyin luulemaan samaksi kaveriksi, anteeksi... Ja anteeksi että pahoitin taas tirehtöörin mielen

  E. Ikävä oli huomata loyals oli nykyään kovin harva lukuinen...
   
 15. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Mieltäni en pahoittanut, kunhan vain ääneen ihastelin kuinka olit taas kerran niin hienosti asian ytimessä.

  Onkos kellään tietoa mikä on Vartiaisen tilanne? Onko pitkäkin huili tiedossa?
   
 16. keskipohja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
  Robin Salo Hermekseen lainalle.
   
 17. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Ja ansaitut 3 pinnaa kärkifarmilta. Missä Hermes Loyals? Pääty oli tyhjänä tänään!
  "Rinnalla vaikka mitä tapahtuisi" vai rinnalla niin kauan kun pelit sujuu hyvin?!

  Ensimmäinen kerta viiteen vuoteen kun Hermeksen kotiottelusta puuttuu faniporukka. Meno on koko ajan ollut hiipumaan päin. Onko loppunut nyt kokonaan?
   
 18. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Ei ole loppunut. Eilen osui sellainen päivä että tosi monella oli esteitä ja peliin ei päässyt..

  Peliesitykset tämän kauden alla ovat olleet heikkoja ja se on selvästi vaikuttanut loyalssin menoon vaikkei saisi tehdä sitä..

  Ja ulkopaikkalaisia on tosi paljon ja jotka harvoin enää pääsee peleihin... Ja kun seitsemän vuotta sitten loyals perustettiin nii suuri osa porukasta oli vielä perheettömiä, niin ei ole enää ja se rajoittaa. Uusia nuoria ei ole siihen tahtiin tullut mukaan mitä olisimme toivoneet.

  Ei muutaku ite mukaan päätyyn auttamaan loyalssia ja kannustamaan!
   
 19. Mvpr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kärpät lainaa Kestilän Pelicansiin.
   
 20. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Koskenkorva tulee lainalle 1:n keskelle. Ei missään tapauksessa ole huono asia. Päinvastoin, Koskenkorva on täydellinen stuntti. Ei varmasti ole ihan vielä samalla tasolla kun Kestilä. Mutta varmasti pystyy vastaamaan haasteeseen.
   
 21. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Miten saat tästä hyvän asian, Hermeksen kannalta siis? Menetettiin tehokkain sentteri ja saatiin kokonaan uus mies joukkueelle.
   
 22. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Vaikka seuraamalla jääkiekkoa, ja nimenomaan seuraamalla sitä. Käymällä katsomassa pelejä muuallakin kun Kokkolassa. Tiedän että Koskenkorvasta saadaan tilalle hyvä pelaaja! Joten tässä ei ole mitään miksi olisin huolissani, Koblizekin kanssa peli toimii varmasti saumattomasti koska ovat pelanneet aiemminkin yhdessä. Katsotaan pelin jälkeen kumpi oli oikeassa ja kumpi väärässä, mutta uskallan väittää että minun ei tarvitse perua puheita. Ja tuohon Hermeksen nykyiseen pelitapaan ei tarvitse treenejä edes juuri alle, se on helppo sentterin sisäistää, ja Koskenkorvan liike tukee myös Radekin peliä.
   
 23. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Toivottavasti tänään löytää paikalle runsaslukuinen yleisö! Melkein samaan aikaan pelataan Kipparihallissa potkupallon Suomen cup peli KPV-SJK. Ei sentään Tiikereillä ole kotipeliä tai yleensäkään peliä tänään.
   
 24. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Joo, harmi kun on näitä pelejä päällekkäin, mutta varmaan se Veikkaus sanelee miten KPV pelaa, kun on kuitenkin pelejä mitkä tulee tv:stä. Tuskin palloveikot ihan ilkeyttä laittaa näitä päällekkäin?
   
 25. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Minusta siinä ei ole mitään hyvää jos ykkössentteri lähtee. Uskon että Koskenkorva on hyvä, mutta jos ei ole Kestilän tasolla tämä on vain huono asia. Hermestä kun kannattaa, ei Kestilää tai Mooseksen Kiekkoa niin tämä ei tunnu hyvältä.

  Illalla olisi myös peli. Itse uskon että Hermes voittaa. Koskenkorva tekee maalin heti!