Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana saiman, 29.03.2017 klo 11.52.

 1. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Täällähän ollaan joulun jälkeen heti niin positiivisella mielin että oksat pois. Veikkaan että nimenomaan Mattila on yksi kevätkauden suurimmista positiivisista yllättäjistä koska mies ei mikään ihan tusinapakki tähän sarjaan ole vaikka syyskausi on aika ankealta näyttänytkin.
   
 2. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Toivottavasti on yksi niistä yllättäjistä/ tason nostajista, ja se tusina pakiksikin nouseminen olis jo plussaa...

  Ja anteeksi että pahoitin mielesi...
   
 3. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Pelasiko Mattila mielestäsi tänään jotenkin erityisen huonosti? 0+2 ja ainakin omasta mielestäni ihan kohtalaisen hyvää tekemistä. Vastustajan maalissa olisi kyllä voinut maalintekijän paremmin merkata niin olisi sekin takaisku voinut jäädä syntymättä mutta tuossa tilanteessa vielä huonommin pelasi Siikaluoma kun peruutti ja peruutti kunnes perse varmaan kolahti veskarin leukaan ja kaveri pääsi ampumaan kohtalaisen läheltä.

  Peli oli tänään hyvän näköistä ja toivottavasti jatkuu nämä otteet. Rajala ei pelannut ainakaan kolmannessa erässä että olisikohan samoja vaivoja jotka pitivät sivussa tuossa ennen joulua jo..?
   
 4. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Aiaiai saa naattia! Ottelua en nähnyt mutta iloinen olen joukkueen ja jätkien puolesta. Lisää positiivisuutta ilmaan nyt vain ja kohti kevättä!
   
 5. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Ei tämän kauden peleistä hänen kohdalla poikennut,tuttua Mattilaa tältä kaudelta...

  Positiivista että saatiin kolme pistettä...
   
 6. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Olipas melkoinen trilleri tarjolla tutoa vastaan! Nyt joukkueelta ainakin löytyi sitä kauan kaivattua selkärankaa kun noustiin neljän maalin takaa vielä tasoihin. Voittoakin tarjottiin jatkoajalla mutta tolppaa lähemmäs ei tällä kertaa päästy. Positiivinen mieli jäi ottelusta vaikka se kruunu eli voitto jäikin uupumaan.
   
 7. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Oli kyllä hienosti noustu, oisko joukkueella henkinen kantti noussut?
   
 8. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Positiiviset 2 erää jonka aikana noustiin tasoihin. Huolestuttaa tuo joukkueen epävarmuus Laakson ollessa jäällä. Ehkä se oli vaan huonoa valmistautumista, mutta kyllä Jukurin vaihto ja ensimmäisten 2 kopin jälkeen näytti että alettiin pelaamaan. Ja ehkä seki helpotti ku TUTO oletti pelin olevan jo ohi 0-4 ja 1-4 tilanteissa.

  IPKn kaatoon keskiviikkona, ja lauantaina sitte KiekkoVantaa kotona. Noista olis hyvä sen 4-5 pistettä kaivaa, pääsis sitten hätyyttelemään Jokipoikien perään keskiviikon matsissa.
   
 9. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Lainaus:
  Se on erikoinen juttu tuo itseluottamus. Koko kausi on rämmitty enemmän ja vähemmän.
  Kun ROKI pelistä taas saatiin luottamusta omiin kykyihin
  . Niin mua suorastaan Vitutti lukea TUTO pelin kokoonpanoa. Jukuri luukulla???
  Ensimäiset 9min oasoitti puolustuksenkin jånnittämisen, arkuuden ja paineen.
  Joukkue osoitti näissä kahdessa pelissä kykenevänsä, huippu suoritukseen.
  Kunhan ylimääräiset ajatukset jätetään kotiin..
   
 10. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Kyllähän tuota varmasti aika moni ihmetteli. Veikkaisin että valmentaja halus nähä molempien mvahtien tasoa, eipä tuossa voittavan mvahdin vaihdossa oikeen muuta järkeä oo.
   
 11. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Minusta oli ihan hyvä ratkaisu laittaa Laakso maaliin. Uusi valmentaja osoittaa vaan että täällä on kaikki samalla viivalla. Pitää muistaa että Laaksolla on potentiaalia paljon parempaan. Uskon että hän ja puolustus löytävät vielä yhteisen sävelen.

  Tällä hetkellä toivon vaan että Friman alkais pikkuhiljaa heräämään. Miehellä on ihan hyvä kuti, lähtee nopeasti. Ongelmana on etten muista pelissä nähneeni, että hän olisi vielä kertaakaan saanut lauottua kiekkoa maalille asti. Harmittaa tuo umpisolmu koska potentiaalia parempaan löytyy
   
 12. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Sarjataulukkoa kun katsoo, voi päivän tulokseen olla todella tyytyväinen. Vahinko vaan että peliä ei saatu voitettua varsinaisella peliajalla, siihen oli avaimia mutta muutamissa vetopaikoissa ei ollut ihan onnea, tolpat oli useaan kertaan K-Vantaan veskarin apuna. Lohipaidoilla oli muutakin apuja, meinaan tuomarit, joiden toiminta oli kyllä ajoittain ihan uskomatonta p...aa. Täysin naurettava jäähy Taneli Siikaluomalle, josta sitten toinen peräkkäinen 5-3 av heti ensimmäisen päätyttyä, jossa tosin molemmat tuomiot vielä ok. Sitten saihan tuo Ratilainen parikin kertaa potkia maaliaan paikaltaan aivan rauhassa ja juuri kun Hermes oli tehdä maalin, mutta kummallakin kerralla selvisi kuin koira veräjästä. Voittohan maistuu aina, mutta varsinkin tällaisen tuomaritoiminnan jälkeen se voitto maistuu entistä paremmalle.

  Kaksi pistettä kuitenkin kovaa porukkaa vastaan, huippu ilta ja jäi tästä ainakin muisteltavaa. Tuomas Vartiaisen jäätävä ratkaisu oli hieno päätös illalle. Tuskainen kausi on ollut, mutta toivottavasti Pajuluoman kanssa aletaan ottaa riittävästi voittoja ettei ainakaan karsimaan tarvi mennä. Tuli vaan mieleen että eikös Pajuluoman ura päättynyt juurikin Kokkolan jäähallissa? Muistan vaan tilanteen kun Maukka sai melko mojovan pommin Loyalsien päädyssä, eikä mielestäni sen jälkeen enää Sportin paitaa päälleen pukenut, mitä nyt Komussa jäähdytteli vielä jokusen pelin.
   
 13. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Olipa Upimainen peli eilen Imatralla. Missä on se joukkuehenki joka nähtiin esim K-Vantaa pelissä?
   
 14. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Joukkueelta on löytynyt, JUMALATON ASENNE !!!
   
 15. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Ai se Rajalan alavartalo vamma oli tätä laatua,harmi olis ollut käyttöä hänelle kyllä, myönnän... Friman ei jostain syystä Kokkolassa onnistunut, odotukset häntä kohtaan oli kovat
   
 16. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Rajalalle olisi tosiaan ollut käyttöä. Joukkuetta on pakko vahvistaa. Itse olen sitä mieltä että ainakin 2 hyökkääjää ja yks pakki on pakko löytää. En ole seurannut pelaajamarkkinoita ollenkaan joten minulla ei ole hajuakaan ketä tänne voisi hommata, joutuu varmasti katsomaan ulkomailta myös? Joku Ranskalainen olisi ihan kiva. Sellainen ei ole täällä ennen käynyt.
   
 17. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  En usko että lähdetään hommaamaan mitään kalliita ukkoja loppukaudeksi. Taitaa seura minimoida kulut ja tappiot. Tosin kyllähän Tuukkanen tuossa vähän vihjasi että verkot on vesillä. Mutta ulkomailta on niin kallista hommata pelaaja että en usko sen olevan kannattavaa. Tulee ulkomaansiirtomaksut yms, joten se on kyllä kallista lystiä. Jos tulee, niin tulee sitten 1 pakki. Saisko Ikosen loppukauden lainalle?
   
 18. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  No ei varmasti saisi :D
   
 19. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Meinaakko ihan oikeesti?!

  Yhden pakin vähintään tarvis ja samoin hyökkääjän. Jukurit ei ole poffeihin menossa niin lainaisivat Hotakaisen tänne loppukaudeksi. Sentteriosasto on melko kapea varsinkin jos Kestilä tuosta vielä kutsutaan Kärppien mukaan jossain vaiheessa.
   
 20. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Ikonen esittämyt sellasia otteita ettei paluusta tarvi edes puhua. Pakkia kovasti kyllä huutais sekä pariakin pelaajaa jos ja kun Vartiainen toipuu ja kutsutaan kärppiin. Sama Kestilään joka aika isolla todennäköisyydellä ei täällä koko kautta pelaa.

  Joukkue saanu isoimmat alkukauden haamut karistettua. On siinä vielä tekemistä, mutta jos tällä pelillä päästäis top10 sisään. Tänään olis tärkeitä pisteitä jaossa, joko tulis eka voitto Ketterästä?.
   
 21. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Kahvit näppikselle kommentti :D Et ole ilmeisesti JYPin ja Ikosen touhuja tällä kaudella seurannut, TOP4 pakki JYPissä.
   
 22. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Allekirjoittaneen vihjailu kotikylälle tutun Mikko Koskisen rekrytoinnista Turkuun poistuneen Tirrosen tilalle taisi edustaa samaa tyyligenreä.
   
 23. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Työnnä se valtran lippis syvälle päähän ja lähe katteleen kylältä jos siellä olis uusia Valmetin malleja. Jos et tajua sarkasmia niin jätä kirjoittamatta jatkossa! Mutta toisaalta, kun miettii ketä kannustat, oli kommenttisi melkein jopa järkevä.
   
 24. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Haha, ei noista sun kommenteista tiedä, kun oot välillä kuolannut Hotakaista ja nyt Ikosta. Mut ookoo, menin miinaan. Koittakaahan kammeta pois sieltä karsintakurimuksesta!
   
 25. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Mitenkä se voikin mennä niin, että aina tiettyjä joukkueita vastaan pelatessa sattuu ja tapahtuu. Jälleen sellainen Ketterä-peli, josta jää vähän puhuttavaa jälkikäteenkin. Olisi kiva tietää molemmin puolin hylkyperusteet perjantai-illan hylätyille maaleille? Hermeksen maali ainakin hylättiin kyllä täysin perusteettomasti sääntökirjan sääntöjen 185 ja 186 nojalla. No, onneksi ei ratkaissut lopputulosta. Isoja pisteitä tuli taas, ja tätä menoa kyllä pojat nousee helposti vähintäänkin tuon alemman viivan paremmalle puolelle.