Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes 2013–2014

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana nollanolla, 16.04.2013 klo 15.16.

 1. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Olet oikeassa että paljon paskaa on tullut näillä miljoonilla mitä tähän projektiin on mennyt. Olisi pitänyt heti alkukaudesta hankkia Rajalan tyyppisiä pelaajia joukkue täyteen.

  Ellei mies ole kunnossa voin ymmärtää sen että joku sanoisi että on turha hankinta. Mutta nyt ei ilmeisesti ole näin? Mies on kunnossa?

  Keskittykää siellä napapiirillä vaan siihen että löydätte veskarin joka saa pianoa pienempää kiinni. Saat Elina nähdä että se on juuri Rajala joka tiputtaa Rokin keväällä. Noh, ehkäpä Kalle Palander tuo mukanaan jonkun hyvän veskarin jostain, häntä olit ilmeisesti ottamassa vetäjäksi siihen teidän toimintaan?
   
 2. Vintilänkiertäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Minnesota Wild, Frölunda Indians
  Lainaus:
  Edelleenkään et tiedä minkälainen pelimies on kyseessä! Joukkueessa kun on pelaajia moneen rooliin ja Ville Rajala nyt sattuu olemaan vahvistus mihin tahansa s-sarja joukkueeseen ja piste.
  Nuo Rokia koskevat vahvistuspuheet ovat ihan asiaa, jos ajatellaan nousumahdollisuuksia, valitettavasti Ellunen et päätä niistä asioista :) Ja edelleen edellä mainittu pelaaja, olisi erittäin tärkeä lisä Rovaniemenkin joukkueeseen, mutta sitähän sinä et ymmärrä tai et halua ymmärtää jostain syystä.
   
 3. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:

  Minä että tuo Ellu se sekaisin vaan eihän sole mikhään vrt tämän tekstin tuottajaan.
   
 4. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Tottahan tuo on mitä sanoin. Roki ei tule pärjäämään ilman kunnollista veskaria.

  Samalla tavalla kuin Roki tarvitsee veskaria ja pari pakkia me tarvitsemme Rajalan tyylistä pelaajaa. Siitä varmasti kaikki on samaa mieltä?
   
 5. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Hulinaa... Hermes osiokin heräsi kuolleista monen viikon hiljaiselosta. Lyhyesti Rajalasta, ihan kelpo 3-4 ketjun jannu, mutta sateentekijästä kaukana. Hyvä jos kuitenkin luo uskoa kovia kokeneille Kokkolafaneille. Ehkä Se vielä siitä iloksi muuttuu.
   
 6. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Rajala vedossa on ykköskentän jannu joka ss-tiimiin mutta niinku sanottu nähtäväksi jää. Pakkohan Kokkolassa on jotain tehdä, tuolla rahalla ei kestä jäädä karsintoihin.

  Tavotteisiin peilaten me tarvitaan kaikkea, nyt ensiksi se toimitusjohtaja.
   
 7. Vintilänkiertäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Minnesota Wild, Frölunda Indians
  Lainaus:
  Niin että 2-3 kolmoskentän mestismies on suomisarjassa 3-4 ketjun jannu?
  Sateentekijät tulee vielä pykälää ylempää, aivan kuin joskus aikanaan konsta ja Shaidulin tulivat Rokiin, ne miehet olivat sateentekijöitä sille sarjatasolle, mutta ne ajat eivät koskaan palaa...
  Taisi muuten Rajala olla pudottamassa Rokia K-Laserin paidassa mestiksestä pois, silloin ainakin pisti silmään ratkaisu ottelussa tämä kaveri, sateentekijä hänkään ei silti ole.
  Kyllä se taitaa avain asemassa olla itse joukkue, Hermeksellä on kova työ saada tuosta nipusta joukkue ennen playoffeja ja yleensä yltää playoffeihin, vaikka se Rajalakin sinne nyt tulee! Samoin se vaara piilee koko Lapin Rokillakin, jos nyt aletaan oikeen vahvistuksia haalimaan, ne pitää olla tarkkaan harkittuja ja hyvin roolitettuja hankintoja, eikä pistepörssi skouttauksia. Maalivahtia ja pakkejahan tuo Rokilla huutaa, mutta niin se huutaa hyökkääjiäkin, jos meinaa varmistaa nousun pelaamalla.
   
 8. Reppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Noniin, noniin. En usko, että kovin huonommaks voi suunta kuitenkaan muuttua. Antakaa meidän leijailla hetki yhdestä pelaajasta, tekee hyvää kun pitkästä aikaa saa pikkasen nousta maan pinnasta. Hieno uutinenhan tuo on.

  Mutta totuushan on se, että ei yhdellä pelaajalla voi voittaa. Yks pelaaja voi tuoda toivoa, energiaa, kokemusta yms. mukanaan, mutta ei se ongelmia ratkaise.

  RoKi ansaitsee olla sarjataulukon ykkösenä. Mä en oikeasti vielä tiedä, mikä paikka me ansaitaan tai mitä ei ansaita. Pakka on liian sekasin. Tää selvinnee peli peliltä

  Mutta jatkakaa toki kevyttä kenttäv**--napapiirikettuilua :-)
   
 9. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Hyvä se on, että suomisarjan ketjuissakin väännetään kunnolla. Sarjan pelit ovat kuitenkin monesti viihdyttävimpiä tässä maassa, joten hyvä että foruminkin puolella päästään vähän vauhtiin.
  Jos Rajala on se palanen, joka saa Hermeksen palikat loksahtamaan kohdalleen ja sijoituksen nousuun, niin onpahan sitten jokaisen euron arvoinen. Mehän olemme lähinnä kateellisia siitä, että toiset tuntuvat olevan markkinoilla aktiivisia. Meillä on aika hiljaista. RoKiin tosiaan tarvitaan eri roolin miehiä, mutta sepä onkin eri ketjun asia.
   
 10. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  No kerropa minulle mitä minä en ymmärrä. Mihin hemmetiin sinä sijoitat Rajalan? Kolmos- ja neloskenttään ei kannata sijoittaa ketään vahvistusta. Kerro minulle kuka otetaan pois. Otetaanko Inkeröinen laidalta, vai Wedman? Kostamonko ulostaisit? Fomin ja Erkkiläkö joutaisi vilttiin? Rupposen tilalle sopisi, mutta ei noihin ketjuihin yhtään euroa ansaitsevaa. Hermekselle ukosta voi olla hyötyä, mutta jos hankintoja katsoo taaksepäin jälki näyttää karmeelta.
   
 11. Kallela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peejiikoo
  Kyllä Elina puhuu nyt asiaa.Eiköhän Rokin oravannahat ole viisainta vaihtaa kahteen PUOLUSTAJAAN ja varmaotteiseen veskariin.

  Jos hyökkäysta vahvistetaan,Rajalan tasoisilla miehillä ei ole käyttöä, mestiksen ykköskorin miehet alkavat tulla kyseeseen.

  Hermeksen hankinnat ovat kyllä osoittautuneet enemmänkin kupliksi,tulosta
  ei ole tullut millään mittarilla katsottuna.Alkukauden hypetus on vaihtunut mollisointuihin.Noh, tästähän voi vain parantaa.
   
 12. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  On totta että meidän hankinnat on epäonnistunut. Ainoastaan Rissanen on vastannut minuun omiin odotuksiin. Tuntuu että joukkueessa ei ole Kivisen lisäksi ketään joka voisi pelata fyysisesti tai joka ajais maalille. Vastustajan pakit ohjaavat helposti meidän hyökkääjät kulmiin ja kukaan ei ole valmis
  menemään sinne epämukavuusalueelle. Se on just tässä missä uskon että Rajala pääsee oikeuksiinsa. Ajoja maalille, haastoja, vähän nokkapokkaa ym. Sellaiset jotka sytyttää joukkuekaverit ja yleisön. (tärkeä asia Kokkolassa).

  Suurin ongelma ja pelko on siinä osaako Pelkonen hyödyntää Rajalan vahvuuksia. Tällä hetkellä tuntuu siltä ettei yhdenkään pelaajan vahvuuksia tuoda esille. Jht pelissä pelattiin toisessa erässä rohkeammin ja hyökättiin nopeasti. Tämä toimi mielestäni erittäin hyvin siinä erässä. Kolmanteen erään piti taas palata tähän omituiseen Pelkoskiekkoon jota minä henkilökohtaisesti vihaan, ja joka ei sitten taas toiminut mitenkään. Hävittiin tietysti taas.

  Hermeksen pitää pelata yksinkertaista ja suoraviivaista kiekkoa. Joukkueessa on valtavasti potentiaalia kunhan Pelkonen vaan saa hyödynnettyä sitä.
   
  Viimeksi muokattu: 14.01.2014 klo 21.07
 13. stemme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Kärpät, Minnesota Wild
  Sen verran täytyy huudella vieraisiin pöytiin, että uskoisin Hermeksen suurimman ongelman olevan nimenomaan se, että miljoonamiehet eivät pelaa "sydämellä" joukkueen eteen. Ei tule mieleen yhtään tapausta, jossa ns. miljoonajoukkueella olis saatu kunnolla jotain aikaan. Olin RoKin jälkimmäisessä Hermes-vieraspelissä jossa takanamme eräs paikallinen mies lievästi promilleissa huusi kotijoukkueelle "ottakaa se jumalsydän esiin", vaikka kännissä olikin, saattoi olla oikeassa.

  Uskon Rajalan olevan vahvistus Hermekselle, RoKiin en tosin olis ottanut 3-4 ketjun minuuteille. Niinku täällä(kin) on mainittu, ennemmin se pari pakkia ja maalivahti.
   
 14. sumitomo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, kaikesta huolimatta
  Menisi Rajala mihin tahansa suomi-sarja porukaan niin aina olisi 1-2 kentän mies,Rokissakin aika vähän sellaisia janttereita jolla olisi yhtä paljon mestispelejä.Rokikin täynnä näitä viimekauden suomi-sarja ukkoja eriseuroista ja omillakin aika vähän mestiskokemusta.
   
 15. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Eipäs ole mitään hetkeen tullut kirjoitettua. Mitä itse olen pelejä nähnyt(kaikki kotipelit, 6vieraspeliä) niin mielestäni Hermes ei ole kaatunut montaa kertaa maalivahtiin. Ja jos maalivahtiin ei kaaduta niin väitän että se on sen jälkeen huono viimeistely. Ja tiukoissa peleissä puolustajien virheet ovat maksaneet pisteet. Tästähän tässä lajissa kuitenkin kaikessa yksinkertaisuudessaan on kiinni. Jos Rajala saa tähän vähän uskoa ja tehoja niin se on iso apu.

  Onko kausi ollut hyvä? Tuskin kukaan voi sanoa että on, mutta pitää kuitenkin muistaa että Hermestä valmentaa mies jolla on vahva junioritausta. Tässä sarjassa vaatimustaso pitää olla kova. Mutta sen pitää olla erinlainen kun vaikka Jokereiden B-junioreissa.

  Lisäksi hankinnat ovat olleet ehkä pahemmassa kunnossa kun valmennus luuli. Voiko puhua alisuorittajista jos lähes jokainen vahvistus tuli tänne pitkän loukkaantumisen jälkeen. Mielestäni ei, voidaanko puhua huonosta taustatyöstä? Ei välttämättä sitäkään. Mutta totuus on ehkä se näin jälkikäteen ajateltuna että siinä vaiheessa kun tajuttiin, että vahvistukset eivät ole kunnossa vielä pitkään aikaan oli paskat jo housuissa. Ja tässä tapahtu ehkä kokemattoman valmentajan virhe. Junnuissa kaikki tulee try-outille parhaassa kunnossa ja joukkue on "helppo" lyödä lukkoon. Nyt ehkä luotettiin liikaa pelaajien omiin sanoihin että ei ne vammat enään vaivaa. Kärnä&Rissanen on kenttäpelaajista ainoat plussan puolella olevat vahvistukset. Ja käsittäkseni myös ainoat jotka pelasivat enemmän tai vähemmän puhtaan edelliskauden.

  Mielestäni sarjasijoitus on tällä hetkellä ihan ansaittu. Peli luistaa välillä kuin unelma, välillä on selkeästi väsy ja sitä kautta uskon puute. Miksi? Pohjat ovat surkeat. En edes usko tähän sydämen puuttumiseen, vaan totuus on se että joukkue on erittäin huonossa kunnossa. Paraneeko se tähän loppurytistykseen? Se jää nähtäväksi. Mutta juuri tähän näen Rajalan hyvänä hakuna. Jos kaveri napauttaa pari häkkiä ja peli vapautuu niin sitä energiaa tulee myös lisää. Mutta totuus on se, että kuntopohja ei paraannu ja toivoa sopii jos viivan paremmalla puolella ovat että ns jursinov efekti näkyy sitten keväällä. Eli pelaajilla olisi keväällä jalat herkässä.
   
 16. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Puolustus

  Pisti silmään Hermes-pakkien vaikeudet omissa viime KeuPa-Hermes -pelissä. Kun KeuPa yhtään antoi painetta Hermeksen kiekolliselle puolustajalle, niin heti oli Hermesläinen paskat housussa ja alkoi roiskimaan kiekkoa "silmät kiinni" ränniin, ja tämän jälkeen KeuPa sai lähes aina riistettyä kiekon.

  Sillä osa-alueella teillä mielestäni suurimpia ongelmia on! Jotain kannatais ehkä tehdä!
   
 17. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Sama havainto oli Rovaniemellä, nopea jalkainen joukkue kun laittaa alakertaan painetta niin se räpiminen alkoi.
   
 18. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Jopas vitsin murjaisit.

  Rajala on tehnyt 30:ssa viimeisimmässä Suomi-sarjan matsissaan tasan 30 maalia!

  Kuinkas moni pelaaja on vaikka tällä kaudella pystynyt samaan maali per ottelu tahtiin Suomi-sarjassa, jos otannaksi otetaan vaikka 10 ottelua tältä kaudelta?

  Voin kertoa, ei yksikään.
   
 19. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Lyhyesti. Tämän kauden Suomisarjalla ei edeltäviin kausiin verrattuna ole mitään muuta yhteistä kuin nimi. Eliteprospectissa on yhdistetty alkusarja ja loppusarja.

  Rajala toki saattaa mättää maaleja ja sitä tietenkin toivomme! :)
   
  Viimeksi muokattu: 17.01.2014 klo 13.19
 20. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Oletko nyt ihan varma tästä? Suosittelen tutustumaan tilastoihin.
   
 21. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Jäi kyllä sana "minimissään" pois, eli tarkoitin minimissään 10 ottelua pelanneita pelaajia tietysti.

  Ja kukaan näistä +10 ottelua pelanneista ei kai ole maali per peli tahdissa Suomi-sarjassa?
   
 22. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Aivan, ymmärsin viestisi väärin. My Bad!

  Hermekselle tsemppiä loppukauteen.
   
 23. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Niinkö?

  Otetaanpa pistepörssin kolmantena oleva herra:
  RÄMÄ Markus KeuPa HT 26 ott 24+18=42

  Pääsi pelaamaan Mestiksen jumbo-joukkuetta vastaan yhteen sarjan parhaista ketjuista Kristian Ruisman ja Roope Rannan kanssa.

  Ei kaveri siellä toki jalkoihin jäänyt, ja pari hyvää syöttöäkin antoi ja oli pari kertaa hyvässä paikassa, mutta liike ja kovuus ei riittänyt.

  Tulos 0+0, ei voi tuon perusteella että olisi heittämällä parempia. Jos olisi, niin luulisi että loukkaantumissumista kärsivät seurat kiljuen veisivät nämä suvereenisti parhaat, heille kun ei tarvisi edes maksaa niin paljoa kuin näille "jämämiehille"

  Taneli Maasalo toki pelasi ihan pari kelpo ottelua SaPKossa, mutta ei nyt heittämällä eliittiä ollut...

  Ei mulla muuta, jatkakaa...
   
 24. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Antti Niemi, Olli Palola, Antti Erkinjuntti, Marko Anttila, Joonas Alanne. Pelaajia, jotka olivat aikanaan suomisarjan parhaimmistoa ja ovat myöhemmin kivunneet liigaan ja osa maajoukkue peleihinkin, Niemi änäriin. Sata varmasti ovat parempia kuin Mestiksen jämämiehet. Ei nyt noita toki montaa aina kerrallaan ole, mutta eiköhän suomisarjasta edelleen nousta liigatasollekin.

  Tämähän on selvä homma, joten jatketaan vaan.
   
 25. Vintilänkiertäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Minnesota Wild, Frölunda Indians
  Lainaus:
  Mikä yhdistää näitä edellä mainittuja?
  Nuoruus, kehittymisen halu, kova työ...
  Mikä yhdistää nämä nuoret eteenpäin pyrkivät pelaajat esimerkiksi kovia tehoja hakkaaviin vanhempiin suomi-sarja tähtiin?
  vastaus: sarjataso, ei mikään muu

  On täysin eri asia verrata motivoitunutta kehittyvää pelaajaa, kuin jotain noin 30-vuotiasta pelaajaa, edes mestiksen keskitason alapuolen ukkoihin.
  Jos on kova pistemies suomi-sarjassa, voi toki olla sitä myös mestiksessä, kuitenkin suurin osa näistä suomi-sarjan pistemiehistä ei ole tarpeeksi hyviä mestiksen pistemiehiksi. Kun rooli on mikä on, niin näillä miehillä ei ole mitään käyttöä myöskään alemmissa ketjuissa, koska sinne löytyy kokeneita grindereitä ja eteenpäin pyrkiviä motivoituneita nuoria, mahdollisesti tulevia pistemiehiä jotka klaaraavat tuon roolin tuplasti paremmin.

  Pakko vielä Elinalle vastata tuosta Rajalan sijoittamisesta Rokin ketjuihin.. jos katsotaan ketjutasapainoa, niin todennäköisesti ei olisikaan järkeä rikkoa jo hyvin toimivia ketjuja tässä vaiheessa kautta. Mutta pelaajatyypiltään Rajala on voimahyökkääjä tai jotain sinne suuntaan, pelaajana parempi kuin kostamo, Erkkilä ym jos katsotaan kokonaisuutta. Maalintekotaitoa löytyy, samoin fyysisyyttä, olisiko se sitten huono sijoittaa roolitukseltaan sellainen ketju jossa on Inkeröisen pelintekotaito, esimerkiksi Iivari jalkoineen keskellä ja Rajala tekee tilaa, rymistelee ja hakkaa kahden metrin säteeltä kiekot reppuun?
  En tiedä, tuskin se huono olisi :)
  Faktahan on kuitenkin se, kuten edelläkin on todettu, että Rajala nosta minkä tahansa ässäsarja joukkueen tasoa, niin tekisi myös rokissa, mahtuisi heittämällä kärkiketjuun, sieltä vain tippuisi joku muu alemmas ja se aiheuttaisi roolitus muutoksia siellä alemmassa ketjussa. Toisaalta tuon pelaajatyypin kaveri voisi saada sen alemman ketjunkin melkoiseen lentoon, olisi siinä ainakin vastustajilla hiki, kun vääntäisivät kättä Rajalan ja Väänäsen kanssa ja Järvelä nakkelisi tyhjästä tilasta kiekkoja reppuun ...
  Tämä nyt oli tällaista visiointia, mutta ymmärtänet juttuni juuren :)