Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes 2013–2014

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana nollanolla, 16.04.2013 klo 15.16.

 1. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Olinhan siellä Hollihaassa hemmetin vähän väkeä suhteutettuna, alle 900 kun piti kaiken järjen mukaan olla täyttä salia ja vähän päälle vielä ei-oota.

  Onneksi me tosifanit nähtiin vuosituhannen paras Hermes livenä!
   
 2. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Tuossa pärjäämisessä voi olla osasyy. Hieman katsojaluvut varmaan olisivat korkeammat, jos Hermes keikkuisi kolmen parhaan joukossa, mutta ei se luultavasti olisi se ainut tie taivasten valtakuntaan. RoKi ja Forssa porskuttavat sarjan kärkikolmikossa, mutta ei se vaan tsunamia kummallakaan paikkakunnalla ole katsojamäärissä aiheuttanut. Tällä hetkellä Hermes taistelee siitä pudotuspelipaikasta KeuPan, Ketterän ja Oilersin kanssa. Loppukausi tulee olemaan katsojaluvuissa luultavasti katastrofi, jos Hermes jää pudotuspelien ulkopuolelle. Toivottavasti näin ei kuitenkaan käy. Minä ainakin toivoisin, että keväällä RoKi kohtaisi Hermeksen pudotuspeleissä eikä mitään KeuPaa tai Oilersia. KeuPa voi kuitenkin olla kova pala keväällä mille joukkueelle hyvänsä.
   
 3. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Kyllä Hermeksen peli mielestäni paranee kokoajan ja kunhan ei mitään merkittävää tapahdu niin play offseihin mennään heittämällä ja keväällä ollaan ainaki neljän parhaan joukossa!
  Luotto ja usko joukkueeseen on kova! :) Go Hermes!
   
 4. Reppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Toki siinä pärjäämisessä se osasyy onkin, mutta pointtini onkin, että se ei ole tekosyy, jos "tosifani" aikoo olla. Mä aion käydä peleissä, vaikka roikuttais häntäpäässä tai pelattais kolmosdivaria. No excuses.
   
 5. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Mikä on vikana kun homma ei toimi? Alkaa pikkuhiljaan ottaa päähän ku missä milloinkin saa lukea paljonko eroa on kotietu paikoille play offeihin, mut ei Hermes tällä menolla edes pääse play offeihin..

  Olisiko pelin yksinkertaistaminen oikea ratkaisu? Pelataan liian vaikeata jääkiekkoa nyt ja kun ei meillä mikään sellainen tähdistölauma olekkaan joka siihen pystyisi...
   
 6. Hokifani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Frölunda,HIFK,Ilves, Hermes, Joensuun Kiekko-Pojat
  Ei toimi Hermeksen peli ...ei. Peli on hidasta ja erittäin sekaista. Usein näyttää ettei valmentaja tiedä edes mitä jäällä tapahtuu..Ei taida junnuvalmentajasta olla miesten peleihin..edes suomi-sarjaan. Pudotuspeli viiva alkaa karata jo käsistä...
   
 7. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  On raskasta olla Hermeksen kannattaja tällä hetkellä. Koko kausi on mennyt penkin alle. Näkisin itse mielelläni paljon yksinkertaisempaa peliä Hermekseltä. Meidän pelityyli kehittää varmasti pelaajia mutta nyt tarvitaan tuloksia. Ellei seuraavassa kotipelissä ala tapahtumaan niin voi jo harkita jonkunlaista boikottia.
   
 8. Klokoski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Panthers, Jets
  Pari vahvistusta

  Hei hermesläiset!

  Sisäpiiritietojen kautta voin kertoa että Hermes vahvistuu kahdella pelaajalla. Toinen on -93 syntynyt maalivahti ja toinen n suomisarjatasolle todella kova hyökkääjä joka pelannut mestistä tällä kaudella. En kerro enemp, seura informoi kohta lisää.
   
 9. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Tulooko Ville Rajala?!
   
 10. Klokoski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Panthers, Jets
  Osuit aika nappiin, Ville Rajala KooKoosta ja maalivahdiksi Eetu Saloranta.
   
 11. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Pelkosella mennyt viimeinenki luotto Naurikseen? :( Harmi, Nauriksessa olisi potentiaalia, mutta on pelannut todella huonosti nyt :/ Vai mitä me tehdään uudella maalivahdilla?
   
 12. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  En halua olla ilkeä, mutta Herra Jumalako sieltä Hermekseen tulee. Mitä Hermes tekee suomisarjatasolle todella kovalla hyökkääjällä, joka on pelannut Mestistä heikosti? Onnea vaan, mutta RoKiin en olisi huolinut.
   
 13. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Aivan mahtava juttu jos Rajala tulee. Toivonmukaan myös pelityyli muuttuu tämän myötä myös selvästi suoraviivaisemmaksi. Uskon että Rajala tulee olemaan todella tärkeä vahvistus meille. Äijämäisyyttä tarvitaan. Nyt toivottavasti saatiin.

  Veskari on täysin tuntematon minulle. Ihan hyvä haku. Nauris on liian epävarma, se on vaan niin. Harmi ettei kaveri pysty pelaamaan tällä tasolla. Voittava joukkue on kuitenkin se tärkein asia! Ei ole aika sääliä hyvää tyyppiä.

  Vielä kun saisi jostain jonkun pakin joka oikeasti täyttäisi vahvistuksen kriteerit niin voisimme lähteä levollisin mielin jatkamaan kautta. Toivotaan parasta.
   
 14. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Rajala on juuri sellainen kaveri jota tarvitaan. Joukkueeseen tarvitaan äijämäisyyttä, taklauksia ja ajoja vastustajan maalille. Jos kaveri onnistuu siinä ohessa tekemään joitain räkämaaleja niin hyvä. Muuta en häneltä odota.
   
 15. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Jos Rajala on kunnossa niin on kova ukko suomisarjaan, meiltäkin puuttuu tälläinen; iso, voimakas ja osaa tehdä maaleja mikäli siis kunnossa. Noh, pelit näyttää mikä on pojan iskukyky, Hermekseen joka tapauksessa vahvistus.
   
 16. sumitomo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, kaikesta huolimatta
  Jos Rajala menee Hermekseen niin on todella kova vahvistus ja oikea asenne pelaaja joukkueelle ja turha väittää ettei esim. tämän kauden Rokiin joka moneen vuoteen heikoin materiaaliltaan olisi kelvannut jos kaverilla yli 100 mestispeliä takana ja tehojakin ihan hyvin.Ottajia olisi varmaan mestiksestäkin mutta vetääkö Oulun läheisyys sitten suomi-sarjaan ja ainakin roolia tulee Rajala Hermeksessä saamaan ja kovasti.
   
 17. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Älähän nyt rupea puhumaan ulostuksia! RoKilla on ihan hyvä hyökkäyskalusto ja se ei Mestiksen jämiä kaipaa. Puolustukseen me ÄIJJIÄ kaivataan. Hermeskään mitään tee tuollaisilla jämillä, jos aikoo pudotuspeleihin mieliä.
   
 18. Klokoski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Panthers, Jets
  Lainaus:


  Älä puhu paskaa mitä et usko itsekkään. Rajala olisi niin Rokille kuten tottakai Hermeksellekin kunnossa ollessaan vahvistus.
   
 19. Vintilänkiertäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Minnesota Wild, Frölunda Indians
  Lainaus:

  Ei taida Elinalla olla minkäänlaista käryä minkälaisesta pelaajasta on kyse?

  Tuommosen pelaajan ottaa joka ainoa Suomi-Sarja joukkue riveihinsä kiljuen, moneen mestis jengiinkin mahtuisi. nuo on niitä pelaajatyyppejä joilla mestaruuksia voitetaan! Kyseessä on sellainen kaveri, joka ottaa omissa kiekon hampailla kiinni ja hyökkäyspäässä vie vastustajan molemmat pakit ja kiekon maaliin.
   
 20. sumitomo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, kaikesta huolimatta
  Se on joko tämä pakkanen sekoittanut Elinan pää tai se ei sitten lätkästä ymmärrä mitään jos meinaa että Rajala ei olisi Rokiin vahvistus, olisi ykkösjätkä nykyiseen jämäjengiin.
   
 21. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Niin olisin minäkin vahvistus molemmille joukkueille, jos olisin kunnossa, mutta kun en ole. Tuon paskan olisit voinut jättää sanomatta, voit vielä joutua sen nielemään. Pösilöhän se on, jos hankkii vahvistuksia sen varaan, että jos olisi kunnossa niin voisi olla jotkin hyötyä. Raahe on hankkinut koko kauden hirvittäviä vahvistuksia ja peli on koko ajan mennyt päin ahteria. Valitettavasti Hermeskin hankkii täyttä "paskaa" ja se näkyy sarjataulukossa, vai eikö miljoonat riitä?
   
 22. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Poika nimeltä Elina

  Ei saa moittia Elinaa, Elinaa vain pelottaa ja voipi olla että "elina" ei ole saanut Hermeksessä peliaikaa ja on lempattu pohjoisen junaan :)
   
 23. sumitomo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, kaikesta huolimatta
  Rajala on tällä hetkellä taydessä kunnossa eli miehellä ei ole mitään loukkaantumisia päällä, siis täydessä iskussa!
   
 24. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Saattaahan Rajala olla vahvistus Hermekselle. Mutta noin periaatteessa on hyvä epäillä Mestiksestä tulevia "vahvistuksia". Parhaillaan ovat hyviä ja joukkuetta vahvistavia pelimiehiä, kuten vaikka Hokista RoKiin tullut Wedman. Usein kuitenkaan eivät varsinaisia ihmemiehiä, esimerkkinä sama Wedman. Kyllä Suomisarjan parhaat ovat heittämällä parempia kuin Mestiksen häntäpään ukot. En nyt osaa sanoa onko juuri mainittu Rajala nykykunnossaan (josta itselläni ei ole hajuakaan) sitten avuksi vai ei. Pianhan tuo selviää. Positiivista tietenkin, että imua seuraan on.
   
 25. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  En voi muuta kuin ihmetellä ääretöntä tyhmyyttä. Morten toitottaa täällä, että SapKo ja Jyp-akatemia ovat 6 kertaa parempia joukkueita kuin RoKi. Miten helekatissa RoKi voi hankkia vahvistuksia, jotka ovat Mestistasolla jämiä. Eihän me pärjätä niillä ollenkaan. Tumppuun menee, jos vahvistukset eivät ole Mestiksen keskitasoa parempia ja silloin ne ei missään tapauksessa lähde Hermekseen. Minä en kuule halua yhtään Suomisarjatason pelaajaa RoKiin vahvistukseksi ja sille sinä et voi sitten yhtään mitään.