Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes 2013–2014

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana nollanolla, 16.04.2013 klo 15.16.

 1. Interested Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Nyt tulee asia tekstiä Khaganilta...varsinkin tuo viimeinen lause!!!. Ja Kalajoelle vielä onnea jatkopeleihin.
   
 2. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Hitoksen huonoja ollaan ja nyt hävettää. Nyt mie romahan. Onnea Kalajoelle välieräpaikasta!

  e. Kommentoin vasta kun sarjapaikka selvä.
   
  Viimeksi muokattu: 02.03.2014 klo 13.51
 3. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Kommenttia

  Kalajoelta tuntuu nyt tulevan kovasti ohjeita, miten pitäis tehdä tai toimia.
  Asia ei kuitenkaan ole niin yksselitteinen, jos vertaa Kalajokeen niin täällä on muitakin lajeja kuin onkiminen.

  On jalkapalloa monessa seurassa on säbää on lentopalloa ja on pleikkareita ym. Kyllä kilpailevia lajeja riittää, joten ei ole ihme että jääkiekko ei ole se imuvoimaisin laji johon kaikki lahjakuudet kerääntyy, kuten pienemmillä pakkakunnilla.

  On aika turha huudella nykyään pelkästään omien perään, minusta on hienoa että esim. Sammalmaa, Malkamäki, Aalto, Hotakainen, Niemi ja ketä näitä nyt onkaan? Tekevät uraa Liiga-seuroissa eivätkä tahkoa SS Kokkolassa.

  -96 joukkueelta löytyi sydäntä, sen sai Kärpätkin kokea monet kerrat, vaikei montaa omaa ollutkaan, tupa oli täynnä illasta iltaan.

  Kaiken vain pitää loksahtaa kohilleen, valmennus, pelaajahankinnat ja vastustajillakin on aina jotain sanomista pelisuoritukseen.
  Aina ja joka lajissa, joku on aina paempi kuin toinen, milloin mistäkin syystä..
   
 4. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  A-juniorit

  Hermes perustaa A-juniorit
  Tavoitteena Suomi-Sarja kaudella 2014-2015
  Tämä on helkkarin hyvä uutinen, joukkueen kasaaminen alkaa heti kun B:n pelit on pelattu Huhtikuun lopulla.

  Hermes tiedottaa enemmän omilla sivuillaan.
   
 5. Khagan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT, Ässät ja Pekka Rinne
  Lainaus:
  Ahaa! Siis KOKKOLAN Hermes, jossa on viisi-kuusi kokkolalaista pelaajaa, on aivan OK, koska ei voida pyytää mukaan miehiä, jotka ovat hyvissä ajoin lähteneet umpikujasta, jota Hermekseksi kutsutaan? Se selittääkin kaiken! Puhuinko minä Jussi Jokisesta halaistua sanaa puheenvuorossani? Ei helvetti voida lähteä liikkelle paikkakunnan parhaista pelaajista, vaan niistä, joilla on oikeasti potentiaalia pelata SS:ssä hyvällä tasolla (Kivinen, Toskala, Anttila... etc.). Ehkä vähän provokatiivisesti lähdin liikkelle, mutta Kokkolan ongelma on silti selvä: Omia junioreita ei nosteta joukkueeseen, vaan koko sakki rakennetaan "vahvistuksille".

  Ehkäpä Hermeksen ongelma onkin, että siellä luullaan vieläkin teidän olevan jonkinlainen mahtiseura, vaikka monta vuotta ollaan ryömitty täällä kuolevaisten joukossa SS:ssä. Me onkijatkin on teidät parina vuonna häpäisty. Ehkäpä nämä nimeämäsi urheilulajit imevätkin lahjakkaimmat junnut Hermeksen koneesta, mutta vain siksi, että Hermes on tullut tunnetuksi juuri tämän kauden tyyppisestä "rahaa niille pelimiehille maksetaan" -mentaliteetistaan. Paskalle voi maksaa palkkaa, mutta se ei tee siitä paskaa kummempaa. Omia junnuja pidetään jonkinlaisena saastana, eikä heitä integroida millään tavalla...

  Totta puhut tuosta loksahtamisesta tietysti. Jonakin vuonna saattaa Hermeksen palkkasotureiden peli lähteä sellaisille urille, että Hermes muodostuu pysäyttämättömäksi voimaksi. Se on kuitenkin haastavaa täydellä palkkasoturiköörillä, jolla ei ole mitään muita yhteyksiä Kokkolaan, kuin se, että joku Hermeksen pukumies tuo palkkashekin joka viikko. Tappio tai ei, palkka maksetaan. Oikealle Kokkolalaiselle pelaajalle oman joukkueen pärjääminen voi oikeasti merkitäkin jotakin.

  PS. Oiva esimerkki verrata junnujoukkuetta SS-joukkueeseen, joka hankkii etelästä 23-26 -vuotiaita mestisraakkeja joukkueeseensa... näet kai itsekin, kuinka eri suuntiin 16 ja 26 vuotias on menossa urallaan?

  PPS. Meillä on tullut viimeisten vuosien aikana Kokko, Tirri, Palola, Laakko, Ojala (varauksella), Manninen ja Siipo joukkueeseen Kalajokisina integraatioina. Mitä teillä on tullut?
   
 6. Droppen12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, persoonat
  Jos ja kun olen oikein ymmärtänyt, että tuosta tulevasta kolmen joukkueen karsintalohkosta menee yksi Suomi-Sarjaan, olisin todella huolissani Hermeksen kannattajana. IPK on todella vaarallinen nippu ja varsinkin ylivoimalle on sellaset työkalut, että SS:n kärkiporukoistakin kaikki olisivat kusessa näiden kaverien kanssa.

  Todella mielenkiintoiset karsinnat edessä!
   
 7. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Khagan

  Mikä sua mahtaa Hermeksessä vituttaa?

  Ota hyvä mies se Pipo pois päästä, kun tuntuu noin kiristävän. Saa aivot happeakin paremmin :)
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2014 klo 10.50
 8. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Lainaus:
  Käsittääkseni molempien lohkojen kahdelle parhaalle tarjotaan paikkaa kauden 2014 - 2015 Suomi-sarjaan joka pelattaisiin 16 joukkueen sarjana.. voin toki olla väärässäkin :)

  PS. Ei tää sarja silti helppo ole. Hermeksen kausi on senverran vaikee ollu että mitä vain voi tapahtua.
   
  Viimeksi muokattu: 11.03.2014 klo 12.11
 9. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Tai vaihda siihen edes KeuPa HT:n logo :)
   
 10. Khagan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT, Ässät ja Pekka Rinne
  Lainaus:
  Ei minua mikään sinänsä vituta. Mehän omistettiin teidän jumalpersauksenne tällä kaudella. Tarjoan vain omia näkemyksiäni tämän seudun potentiaallisimman joukkueen parantamiseen. Ehkä jonkinasteinen keski/pohjoispohjanmaalainen paikallisuus olisi kuitenkin hyväksi, eikö? Vai kehtaatko väittää vastaan? Hermeksen tulisi olla dominoiva junnuseura näillä leveysasteilla. Se veisi teidät aivan eri sfääreihin kuin, missä nyt olette. Sitä varten pitäisi kuitenkin raha ohjata junnutoimintaan, ja ottaa enemmän ja vähemmän turpiin rehellisesti pari kautta SS:ssä... ja sitten mestikseen kovan junnusakin maineella...

  Lainaus:
  KeuPa pipo on heti EtPo ja JHT pipon alla. :D On siinä niin pirun kova, mutta silti sympaattinen sakki! Toivottavasti viette SS:n, niin nähdään taas kuinka Kummola nielee sanojaan kuin voisilmäpullaa.
   
 11. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Kokoajan Kokkolasta panostetaan enenmän juniorityöhön, ensi kaudelle A-junnut myös, tiedä milloin viimeksi Kokkolassa ollut A-junnuja viimeks.. Toivottavasti homma lähtee toimimaan ja sieltä nousee tulevaisuudessa kovia nimiä edustukseen ja sitä kautta saadaan lisää mielenkiintoa ja Keski-pohjanmaalaisuutta!
   
 12. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Muik-IPK 52 minuuttia 6-3 eli tällä tuloksella Hermes putoamassa minun laskupääni mukaan II-divariin, Muik ajaa paremman maalieronsa turvin ohi Hermeksen sijalle kaksi. On kyllä uskomattoman surullinen kausi ollut kovin tavoittein tähän kauteen lähteneelle Hermekselle. Mutta se kliseinen sanonta sopii tähän kohtaan paremmin kuin helvetin hyvin, eli se mikä ei tapa - (todellakin) VAHVISTAA. Tämä kausi tuo satavarmasti ison määrän oppia organisaatiolle ja mikäli länsirannikolla ei lähdetä pettymysten myötä hötkyilyn tielle, tämä surullinen kausi saattaa poikia paljon hyviä asioita tulevina vuosina.

  Tsemiä Kokkolaan!
   
 13. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Kiitoksia! Toivotaan ettei Tuores pelannut tänään MuIK:lla koska oli kymppitili täynnä...
   
 14. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Näyttäisi tuo olevan rosterissa ja tehot 0+4 nakuttanut.

  Ja tulospalvelu sitten jäätyi ajassa 58:50 tilanteessa 6-4.
   
 15. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Lainaus:
  Finhockeyn mukaan pelasi ja syöttöpiste toiseen, kolmanteen, neljänteen ja viidenteen maaliin.. Oisko noin huolimattomasti homma hoidettu jos oli kymppitili täynnä. Pelin lopputulos 6-4
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2014 klo 19.35
 16. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Millä te saatte kymppitilin täyteen Tuorekselle? Eilen saanut 5+20 minuuttia. Sehän on kymppitiliin vain yksi ruksi. Ja onko aiemmat mahdolliset kympit nollattu ennen tätä kolmen joukkueen playoff-vaihetta?

  Jos näin niin silloin Muik toiminut ihan oikein.
   
 17. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Marraskuussa Ku-Ry:ä vastaan 2+10 ja eilen Hermestä vastaan pelirangaistus. Topi Anttila huilasi eilen koska oli keräillyt kymppejä jo ennen 3. karsintakierrosta.
   
 18. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Miten nuo kymppien nollaukset toimii? Eikö ne ainakin joissakin sarjoissa nollata ennen pudotuspelejä?

  Melkoinen pommihan se on, jos Hermes tästä nyt vahvistetaan putoajaksi. Kun tavoitteena on nousu, niin tippuminen on kyllä kaikkien aikojen epäonnistuminen.
   
 19. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Okei, no se on silti edelleen kaksi täplää (PRK = 1 täplä) Tuorekselle ja kolmestahan näissä peleissä täyttyy kymppitili. Junnuilla kahden täplän sääntö.
   
 20. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Kuulemma liitolla 2 kymppiä on 1 ottelu ja neljällä kympillä olisi 2 ottelua lisää tämän yhden päälle.

  Mielellään aina lukisi jostain sääntökirjasta nämä...
   
 21. tuppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Eepee, Matti Höylä
  Lainaus:
  Kyllä se on kahdesta täplästä pelikielto näissäkin peleissä! Kympit ei nollaannu kuin Mestiksen ja Nuorten SM-liigan pudotuspeleihin. Eiköhän tuossa tosiaan edustuskelvoton pelaaja ole ollut kentällä ratkaisevassa roolissa!
   
 22. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Okei no jos näin niin sitten olen väärässä.

  Tuli mieleen, että ottiko Muik tässä kohtaa tietoisen riskin? Tuores kuitenkin tärkeä jätkä tehojen valossa. Laskiko Muik, että kun pakko on nakuttaa maaleja niin Tuores kokoonpanoon ja toivotaan, että liiton sanktiot olisi vain sakot?

  Mutta eihän tässä ole muuta vaihtoehtoa kuin 0-5 IPK:lle jos noi tiedot kympeistä pitävät paikkansa.
   
 23. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Saman pelaajan samassa joukkueessa kauden aikana sarjaotteluissa saaman kahden käyttäytymisrangaistuksen seurauksena on yhden ottelun pelikielto

  Käyttäytymisrangaistusten kertymät käsitellään joukkuekohtaisesti, näin pelikiellot niistä kärsitään alkuperäisen otteluohjelman mukaisina sarjaotteluina sen joukkueen sarjassa, jossa ne hankitaan.

  Jännä nähdä miten käy. Tässä on kyllä Hermekselle vielä aikamoinen oljenkorsi Suomi-Sarjaan ensi kaudeksi.
   
 24. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Boldaus oma.

  Tarkoitetaanko tuolla kohdalla, että kympit ei siirry sarjojen välillä vai mitä? Alkoi aivot lyödä tyhjää.

  Sellainen muistikuva on, että joskus aikaisemmin jossain tärkeässä pelissä tapahtui vastaavanlainen tilanne ja silloin tulosta ei hylätty. En muista mikä tuo peli oli, mutta oli tässä ihan muutama kausi sitten. Jos tässä tilanteessa todetaan pelikelvottoman pelaajan peluuttaminen, niin mielestäni pitäisi pelata uusintaottelu.
   
 25. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Kyllä se juuri sitä tarkoittaa, eli kakkosdivarin alkusarjassa hankitut kympit eivät siirry Suomi-sarjan karsintapeleihin. Joten Muik ei tehnyt mitään väärää peluuttaessaan Tuoresta. Ainakaan minun käsittääkseni.

  Jos Tuores olisi tässä karsintasarjassa ottanut yhdessä pelissä kympin, toisessa ulosajon ja pelannut tänään, silloin Muik olisi peluuttanut edustuskelvotonta pelaajaa. Mutta koska tuo kymppi on otettu jo marraskuussa ja ihan eri peleissä kuin nyt, on Tuores edustuskelpoinen koska kymppitili on nollautunut näihin pudotuspeleihin.
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2014 klo 21.33