Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes 2013–2014

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana nollanolla, 16.04.2013 klo 15.16.

 1. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Jos Tuores olisi siirtynyt vaikka Mestikseen ja Sportiin niin siellä kymppitili alkaisi nollilta riippumatta MuIK-ajan tilistä.

  Lainaus:
  Seura ei tarkistanut pelaajan kymppitiliä pelirangaistuksesta huolimatta ja tästä seuralle annettaisiin vielä mahdollisuus uusintaotteluun??

  Ok.

  Lainaus:

  Ei puhuta sarjatasosta yhtään mitään, vaan sen joukkueen sarjassa jossa pelaa.
  Lisä: Tuores otti pelirangaistuksen eilen ja tili ei ollut nollaantunut missään vaiheessa.
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2014 klo 21.40
 2. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Voi Hermes minkä menittä tekemään?! Yksi mielenkiintoisimmista on pois sarjasta :(
   
 3. Hermez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Eikös Suomi-sarja ja Suomi-sarjan karsintasarjakin ole ihan eri pelejä? Hermeksen Anttila sai kympin joulukuussa ja toisen viikko sitten IPK-pelissä.. joutui huilaamaan eilisen Muik-pelin. Miksi sama ei koskisi Tuoresta?
   
 4. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Niin, en tiedä noista käytännöistä. Pätevätkö kakkosdivarin porukoihin näissä otteluissa samat säännöt kuin Suomi-sarjan joukkueisiin? Noh, eiköhän tähän asiaan saada vastaus seuraavan viikon sisällä.
   
 5. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Ne ovat MuIK:n pelaamaa sarjaa. Ensimmäinen 2-divarissa ja sitten ss.karsinnan kolmannessa vaiheessa toinen.

  Lainaus:
  e. Ei voi olla näin vaikeaa. MuIK pelasi sekä 2-divaria että ss-karsintaa tällä kaudella.

  Lainaus:
  PISTE.

  Ens kaudella jälleen Suomisarjaa, ei aivan tullu mestisnousua...
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2014 klo 21.56
 6. Hoki Guru Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Säännöt

  Kilpailusäännöt 2014-2014:
  Peli-/toimintakielto kärsitään ensimmäisenä ottelupäivänä sarjassa, jossa se on saatu. Kyseisenä päivänä kun pelaaja on pelikiellossa tai toimihenkilö on toimintakiellossa, ei hän voi pelata tai toimia toimihenkilönä missään ottelussa missään joukkueessa. Jos joukkueen sarja vaihtuu, kärsitään pelikielto uudessa sarjassa.
   
 7. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Lainaus:
  Tässä on nyt vaan semmoinen erikoistilanne, että kummassakaan sarjassa ei ole määrätty mitään pelikieltoa.

  Ensimmäinen "kymppi" tuli 2-divarissa, toinen S-sarjan karsinnassa. Eli on ns. aukko säännöissä, ei ole otettu huomioon sitä, että kympit paukkuvat eri sarjoissa.

  Saapihan nähdä, mitä liitto tästä arpoo...
   
 8. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Ei siitä silloin pitäisi mitään seurata, jos Tuores ei ole pelikiellossa ollut kummassakaan sarjassa. Mutta katsotaan nyt.
   
 9. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Tämmöinen tiedote liiton sivuilla 21.2:
  "Käyttäytymisrangaistusten kertymää (ns. "kymppitili") ei nollata missään sarjassa ennen playoffeja tai karsintoja (poislukien Mestis ja Nuorten SM-Liiga)."

  Eli eikö kakkosessa hankittu kymppi seuraa karsintasarjaan? ja kun eilen tuli toinen kymppi, niin mikähän tässä on vielä epäselvää?
   
 10. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  En millään jaksa uskoa, että Suomi-sarja nousua tavoitellut Muik olisi tämän homman mokannut näin amatöörimäiseen virheeseen. Ihan varmasti on oltu liittoon yhteydessä Tuoreksen eilisen prk:n jälkeen ja kysytty, että saako pelata ja liitosta on annettu vastaus, että saa ja siksi Tuores tänään pelasi. Joku pykäläviidakon koukku tässä on mitä nyt ei täällä Jatkoajassa keksitä = oteta huomioon.
   
 11. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Näin voisi kuvitella homman menneen. Aika paha moka Muikilta, jos eivät ole varmistaneet asiaa.
   
 12. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  "Kymppitili" ei kauden aikana nollaudu missään vaiheessa Jääkiekkoliiton alemmissa sarjoissa, eli jos ja kun Tuores on syksyllä ottanut yhden kympin II-divarin runkosarjassa, on hän perjantaisen ulosajonsa myötä ollut edustuskelvoton pelaaja lauantaisessa IPK-ottelussa.

  Ei tässä ole mielestäni mitään epäselvää ja nyt onkin mielenkiintoista nähdä miten liitto toimii, sillä yleensä edustuskelvottoman (l. pelikiellossa olleen) pelaajan peluuttamisesta on seurannut lopputuloksen muuttaminen virheen tehneen joukkueen 0-5-tappioksi.

  Lainaus:
  Kyllä niitä mokia sattuu ajoittain paremmissakin piireissä.

  MuIK:in kannalta totta kai todella harmillinen moka, mutta se menee siitä huolimatta täysin valmennuksen ja etenkin joukkueenjohtajan piikkiin, jota tultaneen liiton taholta vielä rankaisemaan asiasta.
   
 13. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Viimeksi muokattu: 30.03.2014 klo 12.21
 14. Reppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Koko loppukauden *tutti nii ettei veri kiertäny. Nyt tuun tänne hiipien takasin, jospa joku ei huomaiskaan.
  Lukiko joku päivän keparia ja Pelkosen haastattelua?

  Tuosta lehtijutusta tuli vaan varmemmaksi siitä, että ne on just ne asiat, mistä ite olin huolissani jo ennen kauden alkua. Eli markkinointi/media. Aivan liian suuret odotukset, puhuttiin jo mestishermeksestä ja markkinoitiin joukkuetta "punakoneena". Jätkät jääty jo siitä. Ei Pelkonenkaan osannu muovautua siihen muottiin.
  Toivon, että seura peruuttelee ja kattoo asiaa uudesta näkökulmasta. Nousu saa (ja pitää) olla tavoitteena, mutta jos ens kautena lähetään vähän pienemmällä asenteella liikkeelle? Varsinkin, kun asenteen loi jotkut muut kuin pelaajat&valmentaja.
  Melkeen toivon, että noustaan lähinnä omien jätkien voimin suomisarjaan kakkosesta. Pelkään eniten sitä, että jos joku suomisarjan kabinettipäätös tulee liian myöhään ja ollaan samassa tilanteessa ku RK tällä kaudella. Siitäkin tulee sitte yhtä tulipalojen sammuttelua.
  Propsit Pelkoselle, että myönsi virheitään ja pyysi anteeksi pelaajiltaan. En seiso Pelkosen kaikkien päätösten takana tällä kaudella, mutta ymmärrän myös, että olosuhteiden takia on joutunu vaikeiden tilanteiden eteen.
   
 15. Big Bear Jäsen

  Onneksi olkoon; säilyitte sittenkin Suomi-sarjassa. Liiton kilpailuvaliokunta näyttää tehneen jo tänään päätöksen, jonka mukaan Muik hävisi IPK:lle 0-5. Kyseessä siis tämä tapaus Tuores. Vilkaiskaa liiton tulospalvelua, siellä tulos ja taulukko jo päivitetty.
  Ihan hyvä juttu varsinkin Hermeksen kannattajien takia. Loyals on hieno porukka ja sellaisia pitäisi olla muillakin alasarjajoukkueilla.
   
 16. Reppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Hermes 'til we die \o/
   
 17. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Uutisointia aiheesta KP24-sivustolla.

  Kyllähän sääntöjä pitää noudattaa ja yleensähän näissä tapauksissa lähes aina tulos muutetaan 0-5 vastapuolelle.
  Ei olisi kiva olla sen asemassa, joka Muikissa vastaa näistä pelikelpoisuuksista.
   
 18. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Eipä voisi putoaminen enää lähempänä olla. Nyt kun a-junnutkin tekee taas tuloaan, toivoo että "puhtaalta pöydältä" lähtemällä päästäisiin oikeille urille ja oikeasti tavoittelemaan vaikka sitä mestispaikkaa. Mutta ei enää näitä turisteja, kiitos. Ensin mestisvuosina Tampereen seutu, nyt pääkaupungin seutu.

  Tietysti tapahtuneesta olen toisaalta pahoillani Muikin ystävien puolesta, mutta toisaalta siellä on ollut niin uskomatonta itkemistä että saa sanoa ettei sellaiset olisi edes ansainneet nähdä Suomi-sarjan pelejä. Muikin fb-ryhmässä seuran kohtelua verrattiin neuvostomeininkiin, ja koska Vehmanen oli tehnyt Baryshevin pelikelvottomuudesta protestin Kronanin ja Jeppiksen välisessä ottelussa ensin mainitun valmentajana, saatiin nyt päähänsä että hän olisi nytkin ollut asialla. Ensinnäkin vaikka Hermes Tuoreksen pelaamisesta kärsikin, niin eihän ottelun ulkopuolinen osapuoli voi tehdä protestia. Toisekseen, tuloshan mitätöityi liiton oman tutkinnan myötä. Ja liiton/Hermeksen/Vehmasen vikahan se tietenkin oli että tulos muuttui, ei vahingossakaan Muikin kun peluutettiin Tuoresta vaikkei olisi saanut. Ja kymppitilikäytännöstä tiedotettiin jo helmikuun lopulla, uskomatonta jos asiasta muka ei tiedetty. Aikamoista vuodatusta myös Muikin verkkosivuilla.
   
  Viimeksi muokattu: 02.04.2014 klo 10.31
 19. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
   
 20. ikirouta Jäsen

  Piti ihan tarkistaa että onko tämä joku aprillipäivän lehtijuttu, ei ollut..:)

  On se äijä.
   
 21. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Jos Raahe-Kiekko sai joskus houkuteltua Mölli Keinosen valmentajaksi, niin en näe mitään syytä miksei Hermes voisi saada Tammista penkin taakse. Antaa mennä vaan, jos resurssit sen sallivat. Kaikki on mahdollista.
   
 22. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Ihan oikeesti, olen kuullut aivan uskomattomia juttuja Hermeksen kaudesta, ja jos ne pitää paikkansa, niin en vaan ymmärrrä, että seurajohto ei ole reakoinut aikasemmin. Valmentajahan ei potkittu pois, vaan se irtisanoutui itse...