Ilmoitukset

Nimimerkki MachoFantastico ei jatka enää joukkueessa. Kun penkkikomennukset ja opastukset eivät nostaneet hänen kirjoitustensa tasoa, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kirjoitusoikeuksien poisto.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin VilleLeino provoilut taukoavat kahdeksi kuukaudeksi. Käyttäjän murheellinen rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Malkkinen laajentaa viikon ajan sanavarastoaan ennen paluutaan palstalle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Kimmo Stasi trollaus on palkittu kuukauden pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Iso Paha ansaitsi itselleen viikon huilitauon HIFK-osion turhasta, sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään.

Nimimerkki Rambokala on saanut viikon pelikiellon keskityttyään NHL-osiossa henkilökohtaiseen hyökkäykseen asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis on seuraavat kaksi kuukautta vilttiketjussa ja toivottavasti hän tänä aikana opettelee keskustelemaan ilman provosointeja ja flametusta. 

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes 2013–2014

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana nollanolla, 16.04.2013 klo 15.16.

 1. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Huhuja alkaa lentään, muuttolintujen lailla ja mikä ettei, onhan nyt kevättä pukkaamassa.

  Valmentaja on hakusessa ja villi huhu osoittaa kohti Vaasaa. Sport ikoni Patricck Westerback olisi tulevan kauden valmentaja.???

  Terve tuloa vain mun puolesta, vaikka ei entisessäkään ole moittimista "Tuukkanen" Olisihan se huippu juttu jos vielä "UKE" olisi toinen valmentaja.
  Siiinä olisi ikonit kehissä.

  Kaikenkaikkiaan toimiva kokonaisuus. Hyvä hallitus, hyvä valmennus, aivanarmasti SS:n paras huolto, siisti ja asiallinen halli ja huippuluokan jää ja sen tekijät.


  Ps: Tämä "varma" huhu löytyi tuolta Sportin osiosta.
   
 2. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Hiljaista on kyllä ollut myös huhujen suhteen... Voisi seura kyllä vähän tiedottaa että missä mennään ja milloin jotain ilmoitetaan!

  Ja case Westerback ei kuulema lämmitä kaikkia.. :/

  Toivottavasti saataisiin valmentajakuviot selville nopeasti ja joukkueen rakennus käyntiin!
   
  Viimeksi muokattu: 17.04.2013 klo 23.12
 3. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Näinä aikoina olisi todella tyhmää alkaa tiedottaan mitään kun suuri yleisö on seuraamassa jäähallilla jotain aivan toista lajia. Mitä Westerbackiin tulee, niin tervetuloa vaan puolestani! Ihan samantekevää onko Sport-taustainen kunhan vaan osaa hommat! Sama koskee pelaajia, kyllä ne pelitaidot menee kirkkaasti historian edelle. Ei enää jaksa kiinnostaa mitkään muut kuin peliesitykset.

  Hermeksen omista osa lähtee suorittaan inttiä ja kausi menee aika pitkälti siinä heidän osaltaan. Ratkaisuosastolle heistä ei vielä olisikaan, ehkä lähimpänä Nykänen, joten ei varsinaista menetystä Hermekselle.
   
 4. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Viime vuosina jokainen Hermeksen kotiottelu on kuvattu, niin olisikohan nyt vihdoin aika laittaa Anvian kanssa livekuvaa tarjolle myös Hermeksen peleistä? Ja ei, ei ole pois otteluiden katsojamäärästä kuten todettu muissakin sarjoissa tai lajeissa. Tämäkin puoli kuntoon ja mitä aikasemmin sen parempi.

  Myös RoKin tapaan kausikortit myyntiin ajoissa. Tosin ennen toukokuuta ei kannata mitään koska lentopallo. Tärkeintä että toimistolla tulee olemaan selvät sävelet mitä tehdään kesän aikana, syksyllä aika moni asia olisi kuukausia liian myöhään.
   
 5. Pervert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiitospaidat
  Mikä on Hermeksen pidemmän aikajänteen tavoite? Haetaanko Mestisnousua tosissaan vai pelkästään puheissa? Panostukset pelaajistoon? Onko sponsorit tekemässä viimein paluuta Hermeksen taakse vai viekö futiksen seurat ja lentopallo kaikki liikkeellä olevat sponssirahat?

  Nimim. paikallispelien paluuta vuosikausia odotellut

  Onhan tuota pelaajaliikennettä ollut aika paljonkin Sportin ja Hermeksen kesken vuosien saatossa. Nopeasti mieleen tulee Sorokins, Hallbäck, A Virtanen(kävi tosin kokeella HPK:ssa), Kosonen, Mattila ja tietysti Puurula vaikka heittikin pidemmän kiekan siinä välissä.
   
 6. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Tuskin lentopallo vie sponsorirahoja pitkässä juoksussa kovin merkittävästi. Suomessa pelataan mestaruusliigassa lentopalloa käytännössä kulukorvauksilla ja tähän tulee myös Tiikerit vuosien saatossa menemään kun laji arkipäiväistyy täällä muiden pääsarjakuntien tasolle. Nyt meneillään olevat finaalit vääristää suosiota kun yleisöä tulee poikkeuksellisesti todella kaukaakin katsomaan finaalien vetovoiman takia. Runkosarjassa keskiarvo oli kumminkin vain 790 buumista huolimatta.

  Mestisnousua tavoitellaan puheissa viiden vuoden sisällä, taitaa nyt yksi kausi olla takana kyseisistä sanomisista. Tätä selvästi tärkeämpää olisi ensin vakiinnuttaa yleisömäärä 1000 paremman puolelle ja jossain vaiheessa eteen tulevat nousupelit pelattaisiin toivon mukaan johonkin muuhun sarjaan kuin Mestikseen, missä ei olisi näitä "lekejä" puolet joukkueista.

  Sportistahan oli Hermeksessä hiljattain(10-11) lainassa mm. Anton Fogström muutamaan peliin. En näe lähikausien lainaamiselle tarvetta kun selvästi omista junnuista alkaa tulemaan kelvollisia tuuraajia kun ihan jokaista peliä ei tarvitse voittaa kunhan taistelutahtoa piisaa käytettävissä olevilla miehillä.

  Nykyinen hyvä suunta jatkukoon.
   
 7. Pervert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiitospaidat
  Lainaus:
  Joo ei ollutkaan tarkoitus pohjustaa mitään farmitoimintaa, vaan lähinnä viittasin tuolla aiemmin kirjoitettuun pelaajaliikenteeseen, mitä on tapahtunut vuosien saatossa ja samalla jumalaan(lue Westerback) kun viitattiin samassa yhteydessä ettei kaikki välttämättä ole kiitollisia jos Patte Hermekseen menee tulee valmentamaan.
   
 8. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Mitä, mitä?

  Kohta on vihreä lehti puussa ja hetki menee, niin se on ruskeana maassa. Eikä mitään kuulu? Pitää vain arvailla, kuka mihkäkin kouluun hakee ;)
   
 9. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Ärsyttää tämä todella niukka tiedotuslinja mikä jatkuu edelleen vaikka toimistollakin on hartioita eri lailla kuin ennen. Onhan se selvää ettei esim. pelaajasopimuksista voi olla tässä vaiheessa vuotta vielä sen kummempaa tietoa, mutta olisi kiva jos olisi edes Twitterissä tai virallisilla fb-sivuilla joku lyhyt tiedote että niiden ja niiden viikkojen aikana pyritään valmentajakuviot saamaan selville.
   
 10. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Vaasan "jumala" ei tule Kokkolaan, rupes nostaan hintaa? Tai mikälie ollut syynä? Jokipojista olis tyrkyllä, kuten myös Hokista valmentaja tulevalle kaudelle.
   
 11. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Janne Pelkonen

  Edelliset huhut voi pyyhkiä yli, sillä uutta pukkaa.
  Joku tietää varmana tietona että JANNE PELKONEN Jokereista olisi Hermeksen uusi valmentaja.
  Jospa joku tietää ukosta jotain, niin voi ihan vapaasti kertoa/ haukkua miehen kyvyt ;)
   
 12. jeijjo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Sharks
  Pelkonen teki todella hyvää jälkeä Jokereiden B-junnuissa. Pelkosen jäämistä ilman sopimusta on ihmetelty joukolla Jokeriosion B-junnu-ketjussa. Yksi maan lupaavimpia koutseja. Suurin osa jokerikannattajista olisi kyllä halunnut Pelkosen jatkavan, mutta ei vissiin ole oikeiden tyyppien saunakaveri. Hyvän valmentajan Hermes sai.
   
 13. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Janne "peltsi" Pelkonen

  Taisi Hermes saada, lottovoiton? Tai paremminkin keitystä haluavat pelaajat. "peltsin" näytöt valmentajana kyllä riittävät kaiken vertailun. Ansioluettelo on mairittelevaa luetttavaa. Seuran tavoite on olla Mestisessä 3:n vuoden kuluttua, jolloin Hemeksessä olisi mahdollisimman monta omaa kasvattia. Hermes satsaa B-juniorehin, luodakseen hyvän pohjan "peltsi" on avittamassa tätäkin projektia. Kun kuunteli uuden valmentajan tavotteita ja flosofiaa, tulin kyllä luottavaiselle mielelle. Tästä on hyvä jatkaa.

  Kakkosenja MV.valmentaan nimiä ei vielä julkaistu, tarkoittanee sitä että MV- Professori Jens Friis siirtynee sivuun (eläkeelle) (y)

  Pelaajarintamalta senverran että tunkua on joukkueeseen.
  Fasepokissa Kokkolan Hermes on valmentajan haastattelu.
   
 14. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Nyt tuli kyllä äijä taloon! Mielestäni Pelkonen on juuri sellainen valmentaja jota Hermes tarvitsee! Nuori ja nälkäinen, ja varmasti tuo myös uutta osaamista junioripuolelle mikä on tärkeätä tulevaisuutta ajatellen! Jos Mestikseen halutaan niin täytyy myös omaan juniorityöhön panostaa!
  Nyt oli hyvä signaus hallitukselta!

  Ei tekis pahaa jos sieltä pääkaupunkiseudulta toisi muutaman nuoren nälkäisen kaverin mukanaan! ;)
   
 15. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Hermeksen Youtube-kanavalla seuran hallituksen jäsen Juha Reini haastattelee Janne Pelkosta:
  Janne Pelkonen to 23.5.2013 - YouTube

  Aivan uskomattoman hienolta tuntuu että näinkin kovameriittinen päävalmentaja saatiin Kokkolaan. Sanavalmis ja määrätietoisen oloinen. Haastattelua katsoessani tuli aivan kylmät väreet kun hän sanoi juuri niitä asioita mitä varmasti halusinkin kuulla uudelta päävalmentajalta.
   
 16. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Perjantain Keskipohjanmaa-lehdessä lukevan jutun mukaan Hermeksellä on ensi kaudeksi peräti kaksi B-juniorijoukkuetta ja ensi kauden jälkeen jalkeille saadaan myös A-juniorit! Lisäksi lehden jutussa mainitaan että Hermeksellä on nyt 15 pelaajan rinki ja tähän hommataan vielä kentällinen pelaajia muualta. Mainittiin myös että Hermeksellä oli viime kaudella 300 000 € budjetti ja vuosittain pyrkivät 25% sitä kasvattamaan.

  Voi jopa sanoa että vahvaa tekemisen meininkiä seuralla nyt meneillään!

  OT: Kalajoen jäähalliin tulee turvakaukalo ensi kaudeksi, 150 000 e hinta.
   
 17. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Ensimmäiset nimet tipahti julkisuuteen.

  P- Lauri Heinonen
  P- Jukka Olli
  P- Tomi Sippola

  H- Matti Toskala
  H- Iiro Pakka


  2- Valmentaja Marko Ruotsalainen
  MV- Valmentaja Kimmo Vesa

  Tästähän on hyvä jatkaa (y)
   
 18. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Jatkosoppareilla avattiin ruletti. Ykköspakkipari kasassa ja Ollikin kelpaa. Jäskettä vielä kaipailisin jatkajiin luutijoista. Toskala tulee pelaamaan parhaan kautensa ja "kiva haastattelussa"-Pukka näyttää epäilijöilleen, eli minulle, mitä mies osaa heti alkukaudesta alkaen. Voimakas pitkäaikainen kiikaritehosairaus pelkona.

  Pettymyksenä se, ettei ennen juhannusta päästy hyökkäileen eliteprospectiin uusien nimien myötä. :)
   
 19. Akilles Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Toronto Maple Leafs
 20. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Hyviä hakuja kaikki. Sentterit on kyllä tälle tasolle hyvät. Maalivahdit on käsittääkseni myöskin paketissa. Nauris ilmeisesti jatkaa. Omista nimet puuttuu Kiviseltä ja Saajorannalta. Kyllä yleisön suosikille pitää jatkoa tarjota, oikeen kun peluuttaa on erittäin hyvä vahvistus kokoonpanoon. Lisäksi Jääskelä ja Niemelä mahtuisivat minun papereihin. Nykänen lähtee Kajaaniin(armejaan) eikä meinaa omien sanojensa mukaan pelata. Ykköskorin laiturit pitää vielä löytää jos Kivinen ja Saajoranta Niemelä jatkavat. Lisäksi pari pakkia pitää löytää, Ojala lähti Tampereelle kouluun. Hyvä tästä tulee.
   
 21. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  En tiedä yhtään millainen kaveri on kyseessä, mutta tilastojen perusteella mielenkiintoinen siirto Suomi-sarjaan. Viime kausi ollut kaiketi rikkonainen, mutta ollut kuitenkin HIFK:n A-junnujen kapteenina voittamassa nuorten SM-kultaa. Äkkiseltään olisi voinut ajatella että olisi ansainnut ainakin näyttöpaikan esim HCK:ssa tai jäänyt kytikselle johonkin Uudenmaan Suomisarjan seuraan.
   
 22. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Pallassalo melkoinen "super"hankinta Kokkolaan. Osoitti Peliitoissa olevansa Mestis-tason pelimies. Valitettavasti rooli jäi pieneksi tuolloin parseloonamaisesti tähtiä täynnä olevassa kokoonpanossa. Kaikki muutkin värväykset näyttävät Suomi-sarjaan mainioilta. Hermeshän näyttää olevan kohta taas voimissaan
   
 23. Akilles Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Toronto Maple Leafs
  Kaksi uutta vuoden mittaista sopimusta julkaistu Hermeksen kotisivuilla, molemmissa soppareissa kuitenkin vielä vuoden optiot. Omasta mielestä jälleen kerran onnistuneita kiinnityksiä, kertokaa toki kokemuksia/mietteitä kavereista mikäli tiedätte enemmän, sen verran uusia tuttavuuksia ovat ainakin itselleni.

  - Puolustaja Lari Arima

  - Hyökkääjä Jesse Jormanainen

  (linkit vie EliteProspectin sivuille)

  Lisää aiheesta Hermeksen kotisivuilta sekä jatkoajan uutisesta.
   
 24. Pauli Jäsen

  Minun mielestä ainakin Arima jos on tullut yhtään setäänsä niin on kyl lottovoitto hermekselle. Sama taistelutahto mikä Tonylla oli niin sitä kaipais moni pelaaja. Onkohan millainen pelaaja kentällä muuten Lari? En ole itte nähnyt pelaavan vielä missään.
   
 25. Klokoski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Panthers, Jets
  Lainaus:

  Lari on hyvän laukauksen omaava kahdensuunnan puolustaja jonka olen nähnyt paikanpäällä kun hän pelasi k-vantaan riveissä viime kaudella. Kaverista jäi positiivinen maku, tuo kokoa (187cm, 97kg) joukkueeseen ja osaa käyttää kokoaan hyväksi. Kaiken jo kertomani lisäksi antaa kaikkensa joukkueelle.

  Mielestäni runko näyttää jo joukkueessa melko hyvältä. Ollaan otettu selkeesti nuoria lupaavia pelaajia jotka ovat pelanneet joko Pelkosen alaisuudessa tai muuten A-junnujen sm-liigaa tai Mestistä. Erittäin mielenkiintoinen kausi tulossa ja paikanpäällä tulee taatusti istuttua useita pelejä.