Kisapuiston remontti

  • 109 447
  • 452

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Isomäki oli tunnetusti Suomen surkein halli...

...remontillakin voidaan tehdä todellisia ihmeitä, ei se ole vain mitään tekohengitystä. Ihan vain ettei kukaan suotta pety, jos Lappeenrannassakaan kaupunki ei lopulta kokonaan uuden hallin rakentamiseen lähde
Et ole selvästikään käynyt koskaan Kisapuistossa. Tai jos olet, olet vain käynyt siellä vierasottelussa ja ehkä nauttinut vähän janojuomaa samalla.

Eikä tarkoitukseni ole vittuilla. Viestisi sinänsä oli oikein hyvä ja rakentava.

Mutta Kisapuistoa ei voida remontoida millään tavoin siten kuten Porissa remontoitiin. En tunne Porin vanhaa, enkä oikeastaan uuttakaan hallia. Toki jotain kuvia ja videokuvaa olen nähnyt.

Mutta Kisapuiston hallin remontointi ei onnistu, vaikka vanhasta jätettäisiin jäljelle pelkät kivijalat. Ja tällöin uuden rakentaminen on jo fiksumpaa. Hallia ei voida kaikkiin suuntiin mitenkään laajentaa. Ja laajentaminen on ensimmäinen asia, mitä tarvitaan.

Nythän vanhan hallin remontointiin oli varattu jokin 1,6 miljoonaa euroa. Ja tämä olisi varmaankin kattanut kattorakenteiden vahvistamista ja sitten jotain pientä lisäkulman laajennusta, sikäli mikäli rahaa vielä yli olisi jäänyt. Ja kisapuistoa on remontoitu ja laajennettu jo ennenkin. Rakennettiin jopa hienoja aitioitakin. Tai no, "aitioita". Toivoisi, että jos moisia tarjotaan yritysasiakkaille, olisi niissä edes omat vessat. Onhan se melko luksusta, kun voit juoda bisseä omassa aitiossa, mutta kun kalja valuu ulos, pitää rynniä väkitungokseen erätauolla. Siinä sitä on isolle rahalle vastinetta!

En ole rakennustekniikkaa koskaan opiskellut, enkä siitä sinänsä juurikaan mitään ymmärrä, mutta jos kävelee Kisapuiston hallin ympäri, ulko- ja sisäpuolelta kerran, on melko helppo käsittää, miksi siihen tönöön ei enää kannata kaataa senttiäkään, mitä ei ole välttämätöntä kaataa ennen uutta hallia. Koska se todellakin pitäisi ensin suunnilleen jyrätä kokonaan matalaksi. Ja tällöin ei kyllä 11 miljoonaa enää riittäisi. Sama rakentaa uusi halli.

Joku, joka näistä rakennusteknisistä asioista enemmän ymmärtää, voi joko vahvistaa tai kumota väitteeni. Ihan lukion fysiikalla ja maalaisjärjellä näin olen päätellyt.

Onnea Poriin hienosta hallista. Olisi kyllä mielenkiintoista joskus se nähdä ja tehdä omat johtopäätökset, oliko niille rahoille vastinetta. 11 miljoonaa se on sekin melkoisesti fyffeä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Et ole selvästikään käynyt koskaan Kisapuistossa. Tai jos olet, olet vain käynyt siellä vierasottelussa ja ehkä nauttinut vähän janojuomaa samalla.

Eikä tarkoitukseni ole vittuilla. Viestisi sinänsä oli oikein hyvä ja rakentava.

Mutta Kisapuistoa ei voida remontoida millään tavoin siten kuten Porissa remontoitiin. En tunne Porin vanhaa, enkä oikeastaan uuttakaan hallia. Toki jotain kuvia ja videokuvaa olen nähnyt.

Juu, ei minunkaan tarkoitukseni ollut "aukoa päätä", vaan nimenomaan verrata, koska seurat ovat samankokoiset ja kaupungit suunnilleen samankokoiset, niin on helppo verrata nyt kun teillä on tilanne ihan sama kuin Porissa 4-5 vuotta sitten. Mutta et siis sinäkään näemmä ehtinyt käymään vanhassa Isomäessä, joka oli täysin rotansyömä halli.. eikä siis kuvaannollisesti, vaan kirjaimellisesti

Enkä ole koskaan käynyt Kisapuistossa, totta. Kuvasta huomasin, että se on ilmeisesti aikalailla tasakattoinen, kun taas Isomäki on ns. kaarihalli. Ja minun ymmärrykseni mukaan Isomäen kattorakenteissa ei kait mitään varsinaista vikaa ole ollut, koska ainakaan lumi ei ymmärtääkseni luonnollisestikaan pääse pakkautumaan kaarihallin katolle sillä tavalla kuin mitä teillä lienee tilanne. Eli rahat voitiin panna muuhun kuin kattoon.. rakennusteknisistä seikoista en minäkään varsinaisesti mitään ymmärrä

Mutta tämä nyt varmaan tästä tällä haavaa..
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lappeenrannan kaupunginhallitus nielaisi maakuntakirjaston, Monarin ja jäähallin tilaselvitykset | Etelä-Saimaa

"Jäähallille hallitus tyytyi tässä vaiheessa varaaman korjausrahat.

— Jäähalli voi nousta esiin lähivuosina, mutta nyt se saatetaan turvalliseen kuntoon sekä selvitetään samalla, rakennetaanko uusi vai korjataanko vanhaa."

Minusta tästä saa aika huolestuttavan kuvan kaupungin päättäjien asenteesta hallia kohtaan. Ainoa toivo olisi se, että katto on niin paskana, et sitä ei yksinkertaisesti kannattaisi enää lähteä "korjaamaan turvalliseksi."
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Ei tueta SaiPaa ollenkaan, annetaan nekin rahat vaikka Catseille. Saamarin nuijat hallituksessa.
 

Sputnikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Oilers
Ei pökälettä voi kiillottaa vaikka kuinka paljon vahaa käyttäisi. Kisapuisto on jäänyt ajasta jälkeen ja Lappeenrantaan tarvitaan uutta hallia muutaman vuoden sisään.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei taida olla mitään erityisen suuria jääkiekon ystäviä Lappeenrannan hallituksessa? Toki ei sekään nyt yksistään ratkaisisi, mutta sellainen fiilis on välittynyt jo tovin, että joukkue ei ihan erityisen suuressa merkityksessä päättävässä elimessä ole. Tietenkin kokonainen uusi jäähalli on kallis paketti, mutta kuten on jo monta kertaa puhuttu, niin ei se palvelisi yksistään SaiPaa, vaan uudistuvassa Lappeenrannassa mahdollistaisi kaikenlaista kulttuuripuolen juttua ja erilaisai eventejä.

Elämme jännittäviä aikoja. Jos uutta hallia ei saada, niin se voi olla SaiPan lähitulevaisuuden kannalta aika fataalia omalla tavallaan. Liiga kun kuitenkin odottaa, että seurojen hallit olisi ajanmukaisia.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Elämme jännittäviä aikoja. Jos uutta hallia ei saada, niin se voi olla SaiPan lähitulevaisuuden kannalta aika fataalia omalla tavallaan. Liiga kun kuitenkin odottaa, että seurojen hallit olisi ajanmukaisia.
Niinpä. SaiPaltahan puuttuu mm. kuntosali, joka on yksi liigan kriteereistä. SaiPalla on tämän asian suhteen poikkeuslupa.
 

Bacon

Jäsen
Onhan tää hienoa, että Lappeenrannan ylivoimaisesti tunnetuin urheiluseura kiinnostaa isoja kihoja noin paljon. Välillä, tai no melkein aina tuntuu, että kaikki SaiPaan tehtävät päätökset ovat kaupungille pakollinen paha ja vedetään sieltä mistä aita on matalin. Johonkin teatteriin kyllä pusketaan rahaa miljoonia, vaikka joka näytöksessä täysi tupa ei edes kata kuluja. En minä sinänsä mitään taloudenpidosta ymmärrä, mutta ei tuo teatteri saati Kisapuiston tekohengittäminen mitenkään järin fiksulta kuulosta.

Teatteriin vielä sen verran, että ilmeisesti se oli pakko rakentaa, mutta tarvitsiko siihen pumpata noin paljon rahaa?
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jussi Markkanen
Juu, ei minunkaan tarkoitukseni ollut "aukoa päätä", vaan nimenomaan verrata, koska seurat ovat samankokoiset ja kaupungit suunnilleen samankokoiset, niin on helppo verrata nyt kun teillä on tilanne ihan sama kuin Porissa 4-5 vuotta sitten. .
Onko sinulla laittaa jotain lähdettä, josta voisi tutustua Porin jäähallihankkeeseen tarkemmin? Kiinnostaisi suuresti, mitä Porissa saatiin kunnostettu 11 miljoonan budjetilla. Muistelen jostain lukeneeni, että Kisapuiston kattorakenteiden ja pakollisten fasiliteettien uusiminen maksaisi enemmän kuin uuden hallin rakentaminen, mutta voihan tuo arvio olla tullut joltain grynderiltä jolla on oma vasikka ojassa.
 

Wolves

Jäsen
Ei pökälettä voi kiillottaa vaikka kuinka paljon vahaa käyttäisi.

Itseasiassa Myytinmurtajat mursivat tuon myytin. Pökälettä voi kiillottaa ja vielä ilman vahaa.

Ei liittynyt mitenkään aiheeseen, mutta kuumehoureissa ajattelin vain mainita.

Jatkakaa.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Tiedän että tästä tulee paskamyrsky, mutta koska olen kaupungin asukas niin minulla on myös sanani sanottavana.

SaiPa ei ole urheiluseura, SaiPa ry on. SaiPa, tai siis Liiga-SaiPa Oy on yksityinen yritys. Samanlaisia PK yrityksiä löytyy tältä alueelta vaikka muille jakaa, toki tuon kokoisia vähän vähemmän, mutta niitä on silti. Voisiko joku kertoa mistä ne muut saa hakea 20 miljoonan uusia toimitiloja? Niin, ei saa. SaiPa ei maksa markkinahintaa mistään toimistansa ja jäähalli tuottaa tappiota joka vuosi. Ainoa taho joka tässä maakunnassa tarvitsee uuden hallin on Liiga-SaiPa, ei kukaan muu. Nykyinen kisapuisto on jopa ylimitoitettu kaikille muille, pl. mahdollisesti jokin konserttijärjestäjä.

Siinä on faktaa, kun jättää ne värilasit pois silmiltä.
Teatteriin on turha verrata. Teatteri on Lappeenrannan kulttuuritoimen alla, SaiPa ei ole millään tavalla kytköksissä Lappeenrannan kaupunkiin. Se pitääkö täällä olla teatteri on täysin toinen tarina, mutta tämä naurettava vertailu on juurikin sitä, naurettavaa vertailua. Sitten vasta jos teatteri olisi Oy ja sen mahdolliset voitot menisi jonkun yksityisen taskuihin voisi näitä verrata, nyt ei voi.

SaiPa saa ihan itse lähteä etsimään sitä yksityistä rahoitusta, kuten kaikki muutkin Oy:t tekee jos ne uudet toimitilat haluaa. Minusta kertoo tästä touhusta kaiken, että ihan pokkana myönnetään, ettei mitään tutkimusta, selvitystä, saati edes suunnitelmaa ole SaiPa asiasta tehnyt. Ei tehdä, ei, kun sen pitäisi olla veronmaksajien homma maksaa Liiga-SaiPan pytinki, missä sitten yritys voi kuntalaisten rahoilla tienata vähän euroja.

Ei muuten ole, kaupunki varmasti tulee vastaan maa-alueen osalta, kuten tapahtui IKEA:n kohdalla, ai niin paitsi IKEA joutuu maksaan edes sen 10 miljoonaa tontista, mikä on +-0 infran jälkeen. SaiPan tuskin tarvitsee maksaa mitään ja tontti varmasti löytyy ja kunta jopa hommaa sinne infran kuntoon ihan ilmaiseksi, se on jo jumalaton määrä rahaa. Subventoinnin ja suhmuroinnin aika oli ja meni jo. Nyt pitäis alkaa toimimaan kuin Oy, koska on Oy ja mm. kilpailee ravintolamarkkinoilla oman ravintolan voimin, ei ne muutkaan raflat saa 20 miljoonan uusia tiloja tuosta noin vain, miksi yhden pitäisi, vain koska nimi on SaiPa?

Minulla ei ole siis mitään uutta hallia vastaan, ei todellakaan, minulla on tätä ihmeellistä ajatusmaailmaa vastaan, että se olisi jotenkin SaiPan oikeus ja kuntalaisten velvollisuus maksaa se halli Liiga-SaiPalle. Kun sitä rahaa ei ollut aiemmin maksaa edes hallia junnuille, vaan sekin piti rakentaa yksityisellä rahalla ja jäävuorojen hinta on siellä ihan tajuton, niin samassa maailmassa sitä yhtäkkiä pitää maksaa yhdelle yksityiselle Liigassa pelaavalle osakeyhtiölle 20 miljoonaa. Joo, kiitos, ei kiitos.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Helppo se on Lappeenrannassa huudella, kun ei kaupungin joukkuetta edes kannata. Minun puolestani saa kaupunki rahoittaa hallia, pitäisihän SaiPan suosiminen täällä suorastaan olla velvollisuus ja etuoikeus. Tai jos ei, niin kaikki tukirahat sitten pois myös muilta urheiluseuroilta, tasapuolisesti ei rahaa kenellekään.

Jos sattuisin Hämeenlinnassa asumaan, vastustaisin tietenkin kaikkea HPK:ta hyödyttäviä asioita, jotka sattuisivat edes vähän omassa pussissa tuntumaan. Joten ymmärrän toisaalta kantasi.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Helppo se on Lappeenrannassa huudella, kun ei kaupungin joukkuetta edes kannata. Minun puolestani saa kaupunki rahoittaa hallia, pitäisihän SaiPan suosiminen täällä suorastaan olla velvollisuus ja etuoikeus. Tai jos ei, niin kaikki tukirahat sitten pois myös muilta urheiluseuroilta, tasapuolisesti ei rahaa kenellekään.

Jos sattuisin Hämeenlinnassa asumaan, vastustaisin tietenkin kaikkea HPK:ta hyödyttäviä asioita, jotka sattuisivat edes vähän omassa pussissa tuntumaan. Joten ymmärrän toisaalta kantasi.
En kyllä ymmärrä miksi minun pitäisi vastustaa kaikkia SaiPaa koskevia asioita sen takia että kannata HPK:ta, ihan samaa paskaa se siellä on, kuviteltu vuosia että jotenkin on Hämeenlinnan ja hämeenlinnalaisten velvollisuus maksaa kaikki mahdollinen, ei todellakaan ole.

Tässä kaupungissa tuota joukkuetta katselee vain murto-osa ihmisistä per peli. Miksi se on siis kaikkien niidenkin velvollisuus, jotka ei SaiPaa millään tavalla seuraa, maksaa se halli? Yhtään järkevää syytä et pysty kertomaan, menee aina asteelle mutkun se ja tää. Tänne ei tule matkailijoita paljoa paskaakaan juurikin SaiPan takia, media näkyvyys ei ole merkittävää, varsinkin koska Liiga on nykyään maksukanavilla jne.

Ja ihan tiedoksesi, minä vietän tuolla jäähallilla vuodessa taatusti enempi aikaa ja kärsin siitä hallista taatusti enemmän kuin 95% tämän foorumin kirjoittajista, että sillä on ihan oikeasti merkitystä minulle, että millainen halli tässä kaupungissa on. Se nyt vain on silti yksi asia alkaa vaatimaan uutta hallia ja toinen esittää jokin järkevä rahoitusmalli missä myös se SaiPa siihen touhuun osallistuu, muutakin kuin vaatimalla veronmaksajia sen kaiken maksamaan.

Lisäksi kysyn, että montakos 20 miljoonan pytinkiä voi Cats, PEPO, LUM yms. vaatia? Täällä ei ole julkisella rahalla saatu aikaiseksi edes palloiluhallia. Saati että sitä rahaa riittäisi muille urheiluseuroille. Mutta yks 20 miljoonaa irtoaa milloin vain, kun Liiga-SaiPa. Voit vaikka käydä katsomassa joskus millaiset tilat on Kimpisellä järjestää mitään urheilutapahtumia, Kisapuisto on melkoisen priimaa, kun Kimpiseen vertaa.
 

Bigg_Doggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
@BlackWolf on aivan oikeassa. Itselleni SaiPa on tärkein ajanviete kotikaupungissani, mutta kyllä osakeyhtiön pitäisi itse toimitilansa rakentaa niin halutessaan.
Ei samankokoiset osakeyhtiöt saa kaupungilta minkäänlaisia tukia tai apuja, toisin kuin kansainväliset yritykset (vertaa kuljetusyritykset tms).

Kaupungin rooli uudessa jäähallissa olisi tontin osoittaminen ja infran tekeminen.
Kaupungin rooli olisi myös jääaikojen vuokraus yms. Tämäkin kaikki sen takia, koska SaiPan markkina-arvo kaupungille on erittäin mittava.

Liiga-Saipa Oy:n hallituksessa toimivat jäsenet ovat laskeneet uuden jäähallin kuluja moneen kertaan ja tietävät kyllä mitä se tulisi maksamaan. Heillä on myös taito laskea uuden toimitilan kulurakenne niin halutessaan ja rahoituskin heidän on varmasti mahdollista hankkia.
Se miksi asiat eivät ole varsinkaan julkisuudessa mihinkään päin kehittyneet, johtuvat varmasti kaupungin ratkaisujen odottamisesta.

Itse en tietenkään ole sitä vastaan, jos kaupunki haluaisi SaiPalle uuden jäähallin rakentaa siitä potista, johon minäkin veroeuroni kannan. Tällähetkellä kaupungilla sattuu vain olemaan aika paljon muutakin tärkeämpää rakennettavaa kuin jäähalli, joten en ole kovin pettynyt jos rakas seuramme ei ilman yksityistä rahoitusta uusia toimitiloja saisi.

Yksityinen monitoimiareena olisi juuri sellainen, kuin Liiga-Saipa Oy sen haluaisi olevan ja saisi itse kaikki tulot joista sitä voisi virrata (konsertit, ravintolat, vaikka hotellitoiminta jne).
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
En kyllä ymmärrä miksi minun pitäisi vastust aa kaikkia SaiPaa koskevia asioita sen takia että kannata HPK:ta, ihan samaa paskaa se siellä on, kuviteltu vuosia että jotenkin on Hämeenlinnan ja hämeenlinnalaisten velvollisuus maksaa kaikki mahdollinen, ei todellakaan ole.

Tässä kaupungissa tuota joukkuetta katselee vain murto-osa ihmisistä per peli. Miksi se on siis kaikkien niidenkin velvollisuus, jotka ei SaiPaa millään tavalla seuraa, maksaa se halli? Yhtään järkevää syytä et pysty kertomaan, menee aina asteelle mutkun se ja tää. Tänne ei tule matkailijoita paljoa paskaakaan juurikin SaiPan takia, media näkyvyys ei ole merkittävää, varsinkin koska Liiga on nykyään maksukanavilla jne.

Ja ihan tiedoksesi, minä vietän tuolla jäähallilla vuodessa taatusti enempi aikaa ja kärsin siitä hallista taatusti enemmän kuin 95% tämän foorumin kirjoittajista, että sillä on ihan oikeasti merkitystä minulle, että millainen halli tässä kaupungissa on. Se nyt vain on silti yksi asia alkaa vaatimaan uutta hallia ja toinen esittää jokin järkevä rahoitusmalli missä myös se SaiPa siihen touhuun osallistuu, muutakin kuin vaatimalla veronmaksajia sen kaiken maksamaan.

Lisäksi kysyn, että montakos 20 miljoonan pytinkiä voi Cats, PEPO, LUM yms. vaatia? Täällä ei ole julkisella rahalla saatu aikaiseksi edes palloiluhallia. Saati että sitä rahaa riittäisi muille urheiluseuroille. Mutta yks 20 miljoonaa irtoaa milloin vain, kun Liiga-SaiPa. Voit vaikka käydä katsomassa joskus millaiset tilat on Kimpisellä järjestää mitään urheilutapahtumia, Kisapuisto on melkoisen priimaa, kun Kimpiseen vertaa.
Tiedän ihan hyvin Kimpisen tilat, kun sattuu naapurissa olemaan. Ja voin sanoa varmuudella, että mikäli tuo hallilla käymisesi pitää paikkaansa, jyrää se minunkin käynti-innokkuuteni mennen tullen.

En tarkoittanut, että L-rannan muut urheiluseurat olisivat tiloja kaupungilta saaneet, mutta esimerkiksi aiemmin syksyllä tulin sattumalta kuuleeksi YLE:n urheilureportaasin, jossa oli jotain lukuja kaupungin antamasta rahoituksesta eri seuroille, SaiPa aikalailla hännillä, vaikka lienee keposeen jonkun mainitsemani Catsin edellä seuraajia verrattaessa. Mutta pieniä rahojahan nuo on silti, ei niilläkään hallia rakennettaisi, mutta on sillä symbolinen merkitys, ainakin minulle, joka laukkauttaisi myös kehitysavun ties minne, kun ei se minun elämääni helpota, eikä kyllä yhdenkään muunkaan suomalaisen.

Mutta todettakoon, että turha vääntää asiasta, kun kumpikaan ei tule toisen kantaa hyväksymään.
 
Viimeksi muokattu:

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
@BlackWolf on aivan oikeassa. Itselleni SaiPa on tärkein ajanviete kotikaupungissani, mutta kyllä osakeyhtiön pitäisi itse toimitilansa rakentaa niin halutessaan.
Ei samankokoiset osakeyhtiöt saa kaupungilta minkäänlaisia tukia tai apuja, toisin kuin kansainväliset yritykset (vertaa kuljetusyritykset tms).
.
Rakennetaanhan ja vuokrataan niitä toimitiloja myös muillekin yrityksille kuin vain Saipalle. Onhan kaupunki mukana myös monien yritystenkin toimitilojen vuokrauksessa. Miksei sitten SaiPan. Voisihan tuota uutta mahdollista jäähallia käyttää myös muihinkin tarkoituksiin kuin vain jääkiekkoon vaikka totta kai jääkiekko olisi se ensisijainen tarkoitus.

Toki parempi varmaan niin, että Liiga-Saipa kuitenkin lähtisi tuohon hankkeeseen mukaan. Se olisi ehdottomasti paras vaihtoehto. Siinä olisikin nyt todellinen iso tasonnosto ja kehitysaskeleen otto Liiga-Saipalle. Varmasti uuden hallin myötä se mitalikin tulisi varmasti ennen pitkää ja uskottavuutta tulisi lisää.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Sovittaisiin vaikka 60/40 SaiPalle isompi pala kulujako. No vedin ihan persikasta nämä luvut, mutta joku asiantuntija sais ehdottaa omaansa.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Etelä-Karjalan liitto tekee selvityksen mahdollisesta maakunta-areenasta. Nyt jokainen, jolla on asiaan jotain painavaa sanottavaa, sanainen arkku auki ja kertomaan se, miten merkittävä asia SaiPalle olisi uusi jäähalli. Ja on päivänselvää, että modernina monitoimiareenana siitä olisi moneen muuhunkin.

Nyt rustatkaa järkevää tekstiä selvittäjille, jottei ainakaan sanota, ettei homma jäänyt kiinni meistä.

Linkit vievät uutiseen ja kyselyn nettisivulle:

Etelä-Karjalan maakunta-areenan esiselvitys alkaa, myös asukkailla on mahdollisuus vaikuttaa | Etelä-Saimaa

https://www.webropolsurveys.com/Ans...fca-2802-4c56-89c5-a9f662ac1e7a&dy=1698100416
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

Aina Pata

Jäsen
Tulossa katsomaan millaisen remontin tarpeessa Kisapuisto on ja siihen liittyen kysäisen, että kannattaako hyvää juomahuoltoa ajatellen ottaa paikat A- vai C-katsomosta? Parempaakaan ketjua tälle löytänyt...
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Ensimmäistä kertaa Kisapuiston vierailulle huomenna tulossa, muistan joskus lukeneeni että halli olisi kylmä ja lähellä ulkolämpötilaa. Kysymys on, että pärjääkö sisällä huppari + pelipaita yhdistelmällä vai pitääkö päälle vetää vielä toppatakki?

Aika paskahan toi halli on, mutta on siellä nyt sentään lämpimämpää kuin ulkona, joten uskoisin ilman toppatakkiakin pärjäävän...ota kuitenkin varoiksi pipo ja hanskat mukaan :-)
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ensimmäistä kertaa Kisapuiston vierailulle huomenna tulossa, muistan joskus lukeneeni että halli olisi kylmä ja lähellä ulkolämpötilaa. Kysymys on, että pärjääkö sisällä huppari + pelipaita yhdistelmällä vai pitääkö päälle vetää vielä toppatakki?

Oon itse ollut aina hupparilla siellä eikä ole yhtään kylmä ollut.
 

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
Ensimmäistä kertaa Kisapuiston vierailulle huomenna tulossa, muistan joskus lukeneeni että halli olisi kylmä ja lähellä ulkolämpötilaa. Kysymys on, että pärjääkö sisällä huppari + pelipaita yhdistelmällä vai pitääkö päälle vetää vielä toppatakki?
Kyllä siellä ihan hyvin pärjäilee hupparilla, mutta suurempi huoli onkin sitten että jos huomenna sataa lunta niin katto romahtaa päälle. Kannattaa pitää silmät ja korvat auki ja juosta hallista ulos jos alkaa raksaduksia kuulua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös