Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Severi94, 17.03.2017 klo 16.19.

 1. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Mitä mieltä olisit, jos Jokerit pelaisi ensi kauden KHLssä viime kauden KiVan paidalla, mutta logo olisi vain teidän omaa? Niin, en mä itsekään haluais, että IPKn paita olisi KalPan. Eiköhän kaikki halua että suosikkijoukkueensa paita on oma paita, eikä muun joukkueen.

  Tuo KiVan paita on aivan järkyttävä, toivon että tää on myöhäinen aprillipila ja aloitatte kauden omalla paidallanne.
   
 2. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  Logohan se joukkueen brändin tärkein osa on, ei paita tai sen väritys. Paitadesignit vaihtelevat vuodesta toiseen joukkueella kuin joukkueella, ajoittain myös väritys.

  Ja niinkuin sanoin, eihän tuossa olla edes menty pitkälle viimevuoden väreistä. Eri asia jos KiVa olisi vaikka Tepsin farmi ja pelaisi mustavalkosessa.
   
 3. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Joo, eihän noissa juurikaan eroa ole.
   
 4. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Siis ei saatana oikeesti. Väännänkö rautalangasta? Tuo paita ei ole Kiekko-Vantaan, se on jokereiden. Ei sinänsä ongelma ole se minkä värinen se on, tai jos KiVa olisi muuten vaan halunnut vaihtaa tuollaisen paidan. Mutta tuo paita on täysin suora kopio Jokereitte paidasta, jokasta raitaa myöden. Sillä ei sillon ole väliä onko se lähempänä oranssia vai mustaa. Olen 100% varma että Jokereiden ketjussa itkettäisiin 100 sivua vähintään, jos teillä olisi jonkun muun joukkueen paita.
   
 5. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  Voi huoh. Ei. Se ei ole Jokerien paita. Samanlainen joo mutta tärkein eli logo on eri. Luuletko oikeasti että jokainen pelipaita maailmalla on uniikki? Ja meillä oli aikanaan paita joka oli lähes identtinen Florida Panthersin kanssa. LOGOA LUKUUNOTTAMATTA.

  Ja se pieni Jokerilogo? Se nyt vaan sattuu olemaan Farmijoukkueen arkea ja niin kauan kun Liiga on kiinni, Farmisopimus isomman joukkueen kanssa on parasta mitä KiValle voi tapahtua.

  Joten, lopettakaa se kitinä ennen kuin kunnolla edes aloitatte.
   
 6. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  No onhan Jokereidenkin fanikaupassa niitä ska-huiveja myynnissä ja eikö vieraiden pukukoppitilat jne. ole ska:n väreissä? Kaipa tohon identiteetin nakertamiseen sitten turtuun :D
   
 7. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Ei ollut muuten jokeri värejä vieraspaidoissa ainakaan Espoossa pelatussa ottelussa. Onkohan vain harkkapaidat vai aikooko Vantaa lähteä kauteen vieras ja koti paidoilla joissa on täysin eri värimaailmat?
   
 8. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Minusta tätä paitacesea voi verrata siihen, että Jokerit pelaisi paidoilla, joissa olisi SKA:n värit ja kuosi. Logona narrilogo ja siinä vieressä pienellä SKA:n logo. Samaa konserniahan nuokin tavallaan on.
   
 9. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  Niin. Aivan verrattavissa oleva tilanne. Mitä nut pieniä yksityiskohtia kuten A) Jokerit ja SKA pelaavat samaa sarjaa, Jokerit ja KiVa ei. Ja B) Jokereilla ja KiValla on Farmisopimus, Jokereilla ja SKA:lla ei. Mutta muuten olis ihan verrattavissa ;)
   
 10. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Niin. Ei Jokereilla ja SKAlla ole mitääm yhteistä, tai siis muuta kuin omistaja.
   
 11. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Jokerit on vähän niinku "sisarseura" Tai siis SKA on Jokereitten emoseura. :)

  Paita pistää kyllä pahasti silmään, toittovasti rahoista on apua. Kova kolaus varmasti kannattajille viime kauden jälkeen. Tsemppiä.
   
 12. Vae Victis Jäsen

  Lainaus:
  Samaa ihmettelin. Luulin, että ottavat vain alkulämmöt "harjoituspaidoissa", mutta noillahan koko ottelu vedettiinkin. Lisäksi joka jannu ilman nimiä selässä.
   
 13. Lohipoika Jäsen

  Jotenkin koomisen näköistä tuo Kiekko-Vantaan mediassa käyttämä "#LOHIMÄÄRÄÄ". Ainakaan pelipaitoja katsomalla ei Lohi näytä hirveästi määräävän. Miten oikeasti voi loistavan kauden jälkeen sössiä hommat näin pahasti? Vetoa olisi taatusti ollut vetää kausi ilman ainuttakaan lainamiestä.

  Minä ainakin tein jo kesällä päätöksen, että niin kauan kun toimitaan kenen tahansa farmiseurana, minä en hallille mene. Äänestän jaloillani ja kukkarollani, enkä taatusti ole ainoa.
   
 14. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Heh! Salli naurahtaa! Sinulla on nyt kyllä aikamoinen tekosyy! Mitäköhän tässä on Lohi tehnyt jo monta vuotta?
   
 15. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Mennyt suohon, mutta pari viime kautta antoivat odottaa suuntaa ylöspäin. ********** ***** sanon minä.
   
 16. Laus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, FPS
 17. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Itse asiassa toi uus lohiasu on yllättävänOK näön puolesta. Siitä samaa mieltä, että vahingollinen liike identiteetin kannalta.
   
 18. Perusjäbä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  K-Vantaa ollut jo pitkään farmijengi, Jokerit, HIFK, Blues mitä nyt näitä oli. Nyt näkyy paidoissakin, imago ei voi tosin paljoa huonota.
   
 19. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Meillä on se Jokeri logo rinnassa, mutta se on taloudelseststi pakko. Kausi alkoi Imatralla loistavasti. Lohi oli hyvä, mut Keupa oli vaan parempi.
   
 20. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Miten Rautanen pelas? Kohelossa meni selvitymiseksi.
   
 21. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Lohiparvi porhaltaa sijalla kaksi vaikkakin toipilaita on jo kymmenkunta! Vieraspelit ovat olleet hallussa ja ainoat tappiot tulleet kotona.
  Yleisöä kyllä kaipaisin hallille enemmän. Syitä tähän on varmasti monia ja niitä ei jaksa alkaa edes perkaamaan..
   
 22. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Nyt ollaan sitten enää pisteen päässä piikkipaikasta, kun Peliitat kävi ryöstämässä 2 pistettä Keuruulta. Jos viime kauden jengi oli kova niin vaikuttaa siltä et tän kauden rosteri on vielä napsun kovempi. Voi realistisesti sanoa että KiVa taistelee ensikin keväänä kynsin hampain Mestiksen mestaruudesta! Olkoonkin että kausi on nuori. Mulla on silti vahva usko et keväällä marssitaan toisiin peräkkäisiin finaaleihin ja siellä, kuten tiedetään voi käydä ihan miten tahansa ;)
   
 23. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Miten muuten Huhtanen pelaili ekassa pelissä?
   
 24. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Ei loistanut, mutta varmaa peruspelaamista ja fyysinen preesens oli aika suuri. Jakeli muutaman kovan taklauksen, kulmaväännöissä sai miltei joka kerta kiekon. Ainiin ja taisi napata syöttöpisteen viimeiseen maaliin. Kyllä jätkästä huomasi että on ennenkin lätkää pelannut
   
 25. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Juu, tutulta kuulostaa. Kiitti kommentista.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  TPS - Ilves
  • 1.85
  • 4.30
  • 3.20
  Jokipojat - Ketterä
  • 1.93
  • 4.20
  • 2.95
  KOOVEE - K-Vantaa
  • 3.50
  • 4.60
  • 1.68
  Peliitat - KeuPa HT
  • 2.70
  • 4.00
  • 2.10
  SaPKo - RoKi
  • 1.85
  • 4.40
  • 3.00