Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Severi94, 17.03.2017 klo 16.19.

 1. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
 2. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
 3. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Saa nähdä miten kulkee peli maajoukkuetauon jälkeen. Toivon mukaan ei perinteisellä tavalla eli unisesti.
   
 4. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Kiekko-Vantaan kotisivuilta lainattua: "Lekin liigalainat kaivoivat voiton, Kiekko-Vantaan kiri ei riittänyt".
  Sanoisinko, että oudosti kirjoitettu. Eilen oli paikallisliigamatsi Tampereella, eikä näistä jampoista yhtäkään näkynyt rosterissa, paitsi varamaalivahti Heljanko, eikä hämeenlinnalaisillakaan. Eikös se ole hyvä, että nämä nuoret pelaajat saavat jossain edes peliaikaa, ja näyttävät mihin pystyvät. Näinhän nämä hommat pelaa isonveden takanakin, missä kiekkopeli on syntynyt. Sinänsä erikoinen kirjoitus, että vastustajan paidassa koreilevat
  Vantaan lohen ja Helsingin Jokereiden logot (virallinen yhteistyöseura, joka pelaa sitä Neuvostoliiton sarjaa). Se niistä liigalainoista. Totta puhuen, olihan se katkeran oloinen kirjoitus joka pelaajan kohdalla kertoa, mistä on lainassa.
  Terveisiä tulitikkuaskin kokoisen kentän katsomosta.
  PS. Eihän tämä pelaajien lainailu ole muiltakaan kielletty, jos vain henkilökemiat pelaavat.
   
 5. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Heh, totuus näköjään sattuu! Valitettavasti päättäjät ovat päästäneet mestiksen tähän tilaan joten lainoja käyttävät kaikki vaikka sanovat olevansa itsenäisiä seuroja:( Toisilla se on logolla ja toisilla ei, mutta ikäväkseni täytyy todeta näin olevan johtuen taloudellisesta pakosta.
  Katsojia ei ole tähän viihdyttävään sarjaan. Vantaalla Jokerit ja HIFK vievät katsojat vaikka olemme väkiluvultamme maan neljänneksi suurin kaupunki.
  Lempäälästä taas Tappara ja jokunen Ilves-fani. Jopa Tutossa valitettiin TPS.n pelien vaikuttavan yleisömääriin(perään ISO huutomerkki)
   
 6. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Viime aikain ailahtelevaisesti pelannut Kiekko-Vantaa kohtaa huomenna TUTO:n itsenäisyyspäivänaattona. Toivon mukaan mahdollisimman moni löytäisi lehtereille, TUTO-matsit ovat olleet miltei aina erittäin viihdyttäviä.
   
 7. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Jaahas, nelossija kutsuu. Ketään ei tainnu sit kiinnostaa puolustaa tänään, kun sarjasijotuksen kannalta helvetin tärkee peli kyseessä...
   
 8. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Tulipa hurautettua eilen paikan päälle Heinolan betonibunkkeriin. Vieraissa kulkee edelleen hyvin.

  Kolmas erä kokonaisuudessaan ja ekan erän loppupuolisko mentiin molempien joukkueiden osalta enemmän vauhti kuin järki päässä, mikä johti muutamiin hasseihin sekä teki pelistä hieman sekavaa.

  Toisessa erässä fokus pysyi hyvin, maalipaikkoja oli paljon ja ne olivat suurimmilta osin laadukkaita. Tekee hyvää joukkueen itseluottamukselle saada noin monta "hyvää" maalia tehtyä. Kiva nähdä myös kuinka duunariosasto aktivoitui pisteidenteossa.

  Tästä on hyvä jatkaa perjantaina IPK:n vieraaksi. Mikäli peli pysyy läheskään yhtä hyvänä, ei ottelun pitäisi olla kovinkaan vaikea.
   
 9. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Kiekko-Vantaa 2 - Jokipojat 1 (RL)

  Taisteluvoitto ja kaksi pistettä tuliaisina Joensuusta.

  Surullisen kuuluisa Pendolino-syndrooma eli viimeistelyn vaikeus nosti tänään päätään. Peliä hallittiin hyvin, muutama tyhmä (ja ehkä helpohkosti vihelletty) kakkonen rikkoi fokusta. Muuten peli oli hyvää, näytti joskus jopa suorastaan dominoinnilta.

  Sarjan kakkospaikalta on hyvä jatkaa joulutauolle.
   
 10. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Itseluottamuksen puute huokuu tällä hetkellä koko joukkueesta. Kausi alkaa saamaan perinteisiä Arvosmaisia piirteitä. Pelkällä rutiinilla ei voiteta kuin Peliitat.
   
 11. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Lainaus:
  Itseluottamus tosiaan on hukassa ja kun tästä joukkue nousee ei sitä pysäytä ketään, mutta mitä tarkoitat Arvosmaisilla piirteillä? Onko jotain valmennushistoriassa?
   
 12. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Lähinnä muistuu mieleen viimeiset huonot HPK-vuodet. Alkukaudesta riitti jippoja ja ässiä mutta sitten kun ne joulun jälkeen loppui niin sitten ne todellakin loppui. Tämä yhdistettynä Vantaan nuoreen joukkueeseen ja Arvosen valmennustyyliin ei ehkä ole maailman paras kombinaatio. Verraten Mälkiään joka nuorena valmentajana osasi keskustella pelaajien kanssa rakentavammin kehityskohteista yms. Myöskin forssalaisilla voi olla sananen sanottavana Arvosesta.

  Mutta turha pelkästään valmennusta on tästä syyttää. Pelaajilla on hyvä tilaisuus näyttää henkistä kypsyyttä ja nousta tästä ahdingosta, joko Arvosen avustuksella tai ilman. Näillä näkymin ei jatkopahvia ole Arvoselle kauden jälkeen tulossa.
   
 13. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Mitä helvettiä tälle joukkueelle tapahtu? Pasiarvossyndrooma? Toivottavasti ens kaudeks vaihtuu koutsi. Ei kait tässä muuta.
   
 14. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Eilen fanibussissa turistiin ja moni oli kyllä sitä mieltä. Perinteinen Arvosen "ollaan paljon kiekossa muttei osata hyökätä"-kiekko on ollut jostain syystä kasvava trendi viime aikoina. Näyttää siltä että ässät on loppuneet hihasta.
   
 15. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  On pidetty palaveria, puhuttu toivottavasti suuta puhtaaksi?, vaihdettu ketjukoostumuksia, harkkapeli jokereiden kanssa, keppiä ja porkkanaa ja kaikkea muuta!
  Nyt jos koskaan on aika K-Vantaan kokeneemmista pelaajista noustava johtamaan esimerkillään muita pelaajia ja näyttää esimerkkiä! Noustaan vastavirtaan jolloin saavutetaan määränpää kuten lohen pitää päästäkseen kutemaan finaaleihin!
  Vaihto kerrallaan, puolustetaan yhdessä, viimeinen syöttö laukaukseksi, tolppien väliin, röyhkeyttä maalin eteen, pois kulmista, ei jätetä kaveria yksin......
  Tänään vastassa Kokkolan jumalpaidat joita ei ole vielä kertaakaan voitettu kuluvalla kaudella joten tämän pelin voittamisella nousu taas alkaa!
   
 16. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Kausi sitten paketissa. Sai kyllä ns. Arvosensa päätöksen. Ei noi jokerinutut jaksaneet sytyttää samalla tavalla kuin mitä viime kausina on jaksanut kannattaa. Yhteistyö jatkuu ensi kaudella ja kuuleman mukaan uniformut menee taas uusiksi.
   
 17. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Mitäs tuossa talvella oikein tapahtui? Loppusyksystä minusta K-Vantaa oli sarjan tasapainoisin joukkue ja omissa papereissa ihan mestariainesta. Sitten kuitenkin homma sakkasi, vaikkei hirveitä muutoksia tapahtunutkaan. Miksi?
   
 18. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Arvos-syndrooma on oma veikkaus. Eväät loppui syksyn jälkeen eikä tuosta viimeistelyn paskuuden suosta enää noustu. Sama homma oli HPK:ssa taannoin. Myös Hermes ja FPS-faneilla saattaa olla sanansa sanottavana.

  Käsittämätöntä miten tuolla hyökkäysmateriaalilla ei saa jätkistä enempää irti. Mun mielestä toi ei kieli mistään muusta kuin huonosta kemiasta pelaajien ja valmentajan/valmentajien välillä. Verrattaen miten (omilla papereillani) heikommalla materiaalilla nuori Simo Mälkiä sai joukkueen viime vuonna nostettua samankaltaisesta suosta.

  Sen lisäksi oman suosikkipelaajani Viljami Wacklinin minuuttien pudottaminen, kokoonpanosta pudottaminen ja loppujen lopuksi ulosheittäminen vitutti suunnattomasti. Wacklinilla riitti taistelutahtoa ja asennetta, eikä ilmeisesti tullut toimeen valmennuksen kanssa ja lennätettiin pihalle. Siitä se alamäki sitten alkoikin.

  Siinä nyt muutamia ajatuksia näin tuoreeltaan. Itse en Arvoselle enää jatkosopparia antaisi, eikä näillä näytöillä (toivottavasti) kukaan muukaan. Nuorta ja rohkeaa valmentajaa kaivattaisiin tekemään taikoja pariksi seuraavaksi kaudeksi. Ja jokerit helvettiin.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  TPS - Ilves
  • 1.85
  • 4.30
  • 3.20
  Jokipojat - Ketterä
  • 1.93
  • 4.20
  • 2.95
  KOOVEE - K-Vantaa
  • 3.50
  • 4.60
  • 1.68
  Peliitat - KeuPa HT
  • 2.70
  • 4.00
  • 2.10
  SaPKo - RoKi
  • 1.85
  • 4.40
  • 3.00