Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Severi94, 17.03.2017 klo 16.19.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Tästä on jo "herrasmiessopimukset" olemassa, ei pelkoa.
  Lainaus:
  Jos kivan identiteetti häviää, niin ovat oikeassa.
   
 2. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Luultavasti olisi. Mutta olisiko se silloin ollut mitä suurin perseen näyttö Mestikselle ja urheilullisuudelle? Vaikka mitäpä väliä näillä on. Faneja ja omasta tulevaisuudesta pelaavia jääkiekkoilijoita ne vain on...
   
 3. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Olisi. Pettyneitä äijiä roudata satojen kilometrien päähän pelaamaan jorma ottassa ja samalla omasta runkoporukasta viisi ukkoa syömään popparia. Muutama vuosi sitten tätä kokeiltiin HPK:n kanssa ja tuloksena olisi ollut karsintasarja, jossei kiekkoliitto olisi kaksi peliä ennen runkosarjan loppua keksinytkin, että ei pudotetakaan ketään vaan lisätäänkin joukkuemäärää.
   
 4. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Pikemminkin toistetaan kuin seurataan. Ennen viime kautta edellinen kausi omillaan oli 2009-2010. Siihen väliin mahtuu niin HIFK-aikakausi, pelleily Bluesin kanssa kuin tämä kaikkien hyvin muistama kokeilu Korean kanssa. HIFK veti omat pelaajansa joka kerta pois siirtorajalla, Blues muutti Lohen värit vastaamaan omiaan ja Korea nyt oli mitä oli. Koko tänä aikana sitä takaraivossa vain kyti, että kunhan vain saadaan tämä velkajärjestely hoidettua ja velat maksettua, niin päästään taas seisomaan omilla jaloilla. Vasta Mälkiän aloittaessa 2015 alkoi homma taas näyttää kunnolliselta; ensimmäinen kausi oli pohjan rakentamista ja nyt toisella kaudella tuli hopeaa ja yleisökin alkoi varsinkin loppukaudesta selkeästi taas kiinnostumaan K-Vantaasta. Sitten vedettiin matto kerralla jalkojen alta.

  Pointtini on tämä: vaikka olisi ilmoitettu, että mikään ei muutu, kaikki muu jatkaa ennallaan, mutta K-Vantaa on nyt virallisesti Jokereiden farmi, niin sekin olisi ollut liikaa. Kovasti jokerifanit iloitsevat, kuinka hyvä juttu tämä on, mutta mitä jos homma olisi toisinpäin? KHL kaatuu ja, koska sillat liigaan ovat palaneet, Jokereista tehdään HIFK:n virallinen farmi Mestikseen. Olisitte täällä itkemässä, kuinka seura pyllistää lojaaleille faneilleen rahatukon vuoksi. Kuinka te pystytte mielessänne hyväksymään tämän nykyisen tilanteen, miten se eroaa teidän HIFK-farmiskenaariosta?

  Muutenkin tämä on viimeinen asia, mitä Mestis juuri nyt tarvitsee. Minä ajattelen itse mieluummin koko ruokapöytää kuin vain omaa lautasta. Ei minua kiinnosta tippaakaan mennä katsomaan mitään LeKiä, ei sellainen toiminta sytytä, mutta esim. SaPKo tai Jokipojat, nimenomaan itsenäiset seurat, herättävät paljon enemmän tunteita.

  Nyt ei itse Lohi sitten enää sytytä...
   
 5. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Ainoat tämän sopimuksen fanittajat löytyvätkin jokerileiristä. Mistähän lie johtuisi...? Itsekin näen tämän hyvin huonona asiana koko mestiksenkin kannalta. Muutama viikko sitten näytti paljon paremmalta, kun valtra-akatemia ajettiin lopulta alas. No Keupa tarttui Jypin täkyyn ja nyt sit vielä tämä. Wuhuu...
   
 6. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Tässä nyt on muutama asia joka pitää sanoa. KiVa voi syyttää pitkälti liigan suhmurointia tästä järjestelystä koska
  A) Liigaan ei farmijengiä saa vaikka se olisikin optimiratkaisu.
  B) Mestiksen brändi kasvatti/farmi/jäähdyttelysarjana johtuu pitkälti liigan sulkeutumisesta.

  Itse näen tilanteen win/win-tilanteena. Jokerit saa tarvittavaa rosterileveyttä ja KiVa saa sekä lisärahoitusta, näkyvyyttä että mahdollisesti koviakin nimiä Triolle kiekkoilemaan.
  Besides, ihan kuin KiVan hopeamitali ei olisi ollut rakennettu Jokerien varaan. Vai mitä meinaatte, olisiko Lohi määrännyt ilman herroja Kautto, Mäkinen, Mäkinen, Gymer ja Rautanen?
   
 7. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Johtuu varmaan siitä, että Jokereille tämä on hyvä asia ja paikkaa yhtä isoa ongelmakohtaa. KiVan ja Mestiksen kannalta hommassa on luonnollisesti enemmän kysymysmerkkejä, joten on ihan perusteltua olla huolissaan.

  Minulla on tunnesiteitä kumpaakin seuraa kohtaan ja näen asian enimmäkseen positiivisena. Yhteistyötähän tässä on tehty jo vaikka miten ja pitkään, mutta nyt se vihdoin konkretisoituu ihan kunnolla. Mikään mielivaltainen pelaajien pompottelu seurojen välillä ei palvele edes Jokereiden etua, joten sellaista tuskin nähdään. KiVaa kuitenkin käytetään lupaavien pelaajien hautomona ja pahan päivän varana. Farmisopparihan tämä on, ei siitä ympäri pääse, mutta ainakaan näillä tiedoilla ei mielestäni voida sanoa että se olisi Vantaalta jotain oleellisesti pois. Mielikuvat ja imagolliset puolet ovat tietysti asia erikseen, enkä niistä lähde oikeiden Lohifanien kanssa tappelemaan. Kuten sanoin, on ihan perusteltua olla huolissaan ennenkuin nähdään miten homma lähtee pyörimään.

  Sitä paita-asiaa en kyllä minäkään tajua. Jos nyt tarvitsee välttämättä polttomerkata itsensä Vantaan paitaan, niin laitetaan vaikka se iso J olkapäähän tai jotain. Yhteisillä paidoilla ei voiteta mitään, mutta ärsytetään vantaalaisia entisestään. Tai sitten sama paitamalli, mutta eri väreillä. Lohipaitaan ei punainen tai keltainen sovi.
   
 8. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Yrittääköhän Jokerit saada jotenkin sumplittua itselleen farmin liigaan K-Vantaan kustannuksella? Onko tuo edes mahdollista? K-Vantaa nousi omissa silmissäni kyllä ihan eri arvostukseen tällä kaudella. Joukue ei ollut enää pelaajien sirkus vaan ihan itsenäinen joukkue. Harmi, että nyt kävi näin, mutta tämähän on aika normaalia nykyään, joten ei oikeastaan hetkauta enää mihinkään suuntaan tämmöiset uutiset.
   
 9. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Tänään teksti-tv:n sivulla 108 otsikko: "Lohikuolemilla useita syitä".
   
 10. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Taisi kuitenkin narrien pelaajilla olla iso osuus menestyksessä. Joten on tuo mahdollista hoitaa hyvin.
   
 11. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Lainaus:
  Toki, mutta ei ollut enää sitä tajutonta pelaajarumpaa, mihin ollaan totuttu.
   
 12. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Nimenomaan, päättyneellä kaudella yhteistyö oli mielestäni juuri sitä mitä sen olisi pitänyt aikaisemminkin (sekä jatkossa) olla. Kautto nyt on ollut jo monta kautta "Lohen" pelaaja paljon enemmän kuin Jokerien, ja oli loppujenkin lainapelaajien arki suurimman osan kaudesta Vantaalla. Gymer ei enää pleijareissa säväyttänyt samalla tavalla kuin loppukaudesta ennen nostoa ylös. Liekö motivaatio hukassa vaikka tärkeitä pelejä pelailtiin?

  Olen aina vihannut Jokereita, mutta tällä kaudella opin jo sietämään. Nyt vihaan enemmän kuin ikinä.
   
 13. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Mutta niin epätoivoisia ei olla, että alettaisiin Hifkiä kannattamaan.
   
 14. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Ei sentään. Vaikka asunkin nykyään Helsingissä ei kumpikaan stadilaisjengi ole ikinä, ja tuskin koskaan tuntuukaan omalta.
   
 15. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Ensimmäiset uutiset koskien ensi kautta tulossa huomenna, Kiekko-Vantaan Facebookin perusteella. Toivon mukaan hyviä.
   
 16. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Juuri olin tulossa kirjoittamaan samaa.

  Nyt voidaan sanoa, että K-Vantaalla on näytön paikka. Espoo on viime aikoina kotiuttanut nimenomaan omia kasvattejaan, viimeisimpinä Forsström Savonlinnasta ja Rutanen Turusta. Kyllähän se Vantaaltakin vaatisi uutisia tyyliin "Joonas Rönnberg ja Joonas Vihko palaavat lohipaitaan".
   
 17. Leijonamään Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Vähän parempia juttuja tulee pelaajapuolelta. Jossen jotain oo missannu ni tähän mennessä soppareita on seuraavasti:

  Jani Kautto

  Nico Nurmikanta (Jokerit)

  Janne Kivilahti (Jokerit)
  Julius Rantaeskola (Jokerit)

  Pirun hyvältähän toi näyttää mut ei niissä narripaidoissa.
   
 18. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Tuohon vielä sitten lisäksi Erik Embrich ja enimmäkseen Jokereiden junnuissa varmaan enimmäkseen pelaava tanskalainen Lucas Andersen, joks kuitenkin käsittääkseni oli tälläinen yhteistyöpelaaja.

  Tänään vissiin Kiekko-Vantaalta jotain soppareita ulos?
   
 19. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Joukkueen runko muodostuu hyvää vauhtia | Kiekko-Vantaa edustus | Mestis

  Dodiin, tulihan sieltä vähän isompi tukku soppareita. Männä kauden jatkajia ovat Joona Harjama, Joonas Hyttinen, Teemu Mielonen ja Roope Niskanen sekä Atte ja Miro Mäkinen. Uusina niminä joukkueeseen liittyvät puolustajat Juha Tarkkanen ja Kimi Leppävuori sekä hyökkääjä Jussi Pelto-Arvo.

  Kenestäkään ei juurikaan pahaa sanottavaa, Niskanen kysymysmerkki koska pelasi vain kolme ottelua viime kaudella tuntemattomasta syystä. Tarkkanen palaa takaisin Vantaalle yhden syrjähyppykauden jälkeen, Leppävuori Jokerijunnuista ja Pelto-Arvo Lapista. Joukkue näyttää siis tällä hetkellä seuraavanlaiselta:

  Maalivahdit:
  Jani Kautto

  Puolustajat:
  Juha Tarkkanen
  Kimi Leppävuori
  Nico Nurmikanta (Jokerit)
  Juho Rautanen (Jokerit)

  Hyökkääjät:
  Joona Harjama
  Atte Mäkinen
  Miro Mäkinen
  Joonas Hyttinen
  Teemu Mielonen
  Roope Niskanen
  Jussi Pelto-Arvo
  Erik Embrich (Jokerit)
  Julius Rantaeskola (Jokerit)
  Janne Kivilahti (Jokerit)

  Hyökkäys näyttää jo nyt hyvältä, mutta mielellään 1-2 ns. varmaa pistelinkoa ottaisin hyökkäyspäähän, sekä puolustukseen hieman kokoa. Toki läpimurtoja voi tulla kuten viimekaudella, muttei niiden varaan kannata liikaa jättää.
   
 20. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Onko niistä alkavan kauden kohtutuista pelipaidoista tullut mitään juttua? Miltä näyttää ja kuinka paljon ne nyt todella muuttuvat sitten?
   
 21. Vanhaukko Jäsen

  Miten iso narrin kuva tulee rintaan? :)
   
 22. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ensimmäinen harjoitusottelu paketissa. Ei jäänyt hirveästi muuta mieleen kuin maalipaikkojen runsaus ja ne pelipaidat. Olin kerennyt kesän aikana jo unohtamaan koko casen ja oli kyllä kieltämättä pieni "mitä vittua"-fiilis kun fanseatin kautta katseli. Onhan noi ihan käsittämättömän tyhmät paidat, jokeripaita jokeriväreillä johon on lyöty Vantaan logo Vantaan väreillä.

  Mutta ei auta itku eikä hampaiden kiristys, kausikortti on hommattu ja matseissa käyn niin kauan kun se oikea logo pysyy siinä paidassa.

  Edit. Kiekko-Vantaa – High1 (preseason game 1) | Jaconelli photography

  Linkissä tosiaan kuvia paidoista.
   
 23. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
 24. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Naurettavaa touhua...
  noh pelaatte sentään vielä omassa hallissa toisin kuin esim. Keupa joka on mennyt jo niin pitkälle että käy isännällä Jyväskylässä pelaamassa kotipelejään
   
 25. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lopettakaa nyt se ininä. Diili Jokerien kanssa oli win/win KiValle. Eikä tossa paidassa muuta eroa olekku pieni Jokerilogo ja Tapparanoranasin vaihtuminen punaseen.