Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Severi94, 17.03.2017 klo 16.19.

 1. diletantti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, JyP, KalPa, SaiPa
  Lainaus:
  Lainaus:
  En tiedä, mitä jokerifani tarkoittaa hämärällä viittauksellaan raakkien hautausmaasta ja setäkerhoista, mutta ukonköriläät ovat Mestiksen kaukaloista poistuneet. Eivät he enää pysy vauhdissa mukana, ja se on isoin ero vanhan divarin ja nyky-Mestiksen välillä.

  "Nuorten kehittyvien pelaajien agendaa" ei KHL-Mestis-akselilla tulla "ottamaan huomioon". Kolhiintuneet - ikään katsomatta - tulevat Venäjältä "alas" toipumaan palatakseen takaisin. Muutamat kehityskykyisimmät saattavat mennä "ylös" paikkaamaan heitä hetkellisesti. Kaikki tämä hajottaa joukkuetta, peliä ja joukkuehenkeä.

  Esimerkiksi SaPKo ei ole farmisopimuksia solminut, vaikka on joitakin pelaajia liigaseuroista lainannut oman pakottavan tarpeen mukaan. Omat kehityskykyisimmät sopimuspelaajat ovat saaneet pelata isossa roolissa koko kauden ja lähteneet sitten liigaseuroihin. Sillä tavalla sitä kehittyy, jos valmentaja on pelaajien valmentaja ja osaa kehittää heitä. Kuten Räsänen.

  Tänä vuonna kehittyivät liigapelaajiksi ja saivat sopimuksen ainakin Tanus, Lepaus, Jürgens ja Aho. Faneilla oli nautinnollinen talvi. Ja uusia kehitettäviä tulee.
   
 2. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Ei ole kärppä-paitoja näkynyt kuin yhdessä chl/eht/whatever-näytösneppailussa, tietoa ei ole miten niissä pelaaminen ketään sytytti kun en kentällä ollut.

  Katsominen ei ainakaan kovin paljoa sytyttänyt ja siitähän tässä lienee oli kyse eikä pelaamisen aikaansaamista sytyistä. Urallaan eteenpäin pyrkivä nuorihan pelaa missä paidassa tahansa jos se kehittää. Siitä miten paljon akatemiajengin katsominen kiinnostaa muita kuin sukulaisia, on hyvä esimerkki Jyväskylästä viime vuosilta.

  Viulujen maksaminen on jäänyt ihan oman kylän harteille ainakin Kajaanissa tähänkin asti.
   
  Viimeksi muokattu: 02.05.2017 klo 20.17
 3. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Luin oksennuksesi kolme (3) kertaa, enkä tiedä vieläkään oliko viesti nerokasta sarkasmia, puhdasta vittuilua vai silkkää tyhmyyttä.

  Jokeri-leirissäkään ei käsittääkseni ihan älyttömästi ilahduttu koko KHL-kuviosta Rotenbergeineen. Mitä mieltä olisit jos Jokerit alkaisi puhtaaksi SKA-farmiksi, kopioisi värit ykkösjoukkueelta ja ottaisi logokseen esimerkiksi kuun ja sirpin? Siinä olisi muuten kiva pelaajapolku Euroopan terävimmälle huipulle. Sinä varmasti tästä kuviosta jollain masokistisella tavalla syttyisit, mutta kuinka luulisit muiden narrifanien tykästyvän? Mitä se tekisi Jokereiden kiinnostukselle, entä katsojakeskiarvolle jne? Joukkueen nimenkin voisi vaikka korjata muotoon Pasilan SKA.

  "Oma" joukkueeni KeuPa HT ei ole virallisesti farmijoukkue (käytännössä on), mutta sen otteet eivät jaksa kiinnostaa enää juurikaan. Katsoisin mieluummin vaikka pelistä toiseen häviävää omilla pelaajilla pelaavaa joukkuetta kuin sellaista sekametelisoppaa, jossa pelaajat vaihtuvat pelistä toiseen, eikä koskaan tiedä miltä seuraavan ottelun kokoonpano mahdollisesti tulee näyttämään. Keuruulla vähäisetkin katsojaluvut romahtivat tällä kaudella, yleisön kiinnostus joukkuetta kohtaan on ollut laskussa koko Mestis-taipaleen ajan ja surkeita katsojalukuja haukuttiin joukkueen päävalmentajan toimesta pudotuspelien lehdistötilaisuuksissa. No tästä viisastuneena johtoporras päätti sitten solmia farmisopimuksen JYP:n kanssa ja omaa siis tällä hetkellä kaksi "yhteistyösopimusta". Toisen Lukon ja toisen JYP:n kanssa.

  Varmaa on vain se, että ainakaan itse en enää sentilläkään tuota touhua tue ja tiedän myös monia muita, jotka toimivat samoin. Viiltelen mieluummin vaikka ranteitani perunalla samaan aikaan kuin "KeuPa" pelaa. Voin lyödä myös ihan mistä tahansa summasta vetoa kenen kanssa tahansa, että katsojaluvut tulevat laskemaan vielä entisestään, eikä KeuPaa vanhassa muodossaan ole enää edes olemassa, on aivan sama vaikka joukkueen nimi olisi JypAkat vol. 2. Eikä varmasti tarvitse olla mikään kummoinenkaan nero todetakseen, että Vantaalla käy samoin. Katsomossa tulee jonkin ajan kuluttua olemaan enää lähinnä pelaajien äitejä. Pääasia kuitenkin, että on kiva pelaajapolku ja että nuorilla olisi kivaa harrastaa.
   
  Viimeksi muokattu: 02.05.2017 klo 20.42
 4. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Pelipaidat ja housut ovat samanlaisia, mutta ei logot,)
   
 5. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lähteet kertoo että Vantaan kotipelipaidoissa on tulevalla kaudella edelleen lohilogo, mutta on näemmä päätetty laittaa pieni Jokerilogo rintaan koristamaan ja osoittamaan kenen tahtiin se sydän sykkii. Ilmeisesti muuten pysyy värit suht ennallaan mutta pelihousujen väri muuttuu punaiseksi. Pelipaita on mulle sen verran pyhä asia, ettei kiinnosta tällä hetkellä kyllä tämä touhu enää yhtään.
   
 6. P.R. 33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Ensimmäiseen kappaleeseen vastaus: Outo tulkinta ja väärä tässä tapauksessa. Sanoin, että tiedän ihmisiä, jotka toimivat Liigaseurojen palkoilla ja ovat Mestiksestä sitä mieltä, että se on vain paskaa puuhastelua ja kyläurheilua.

  Toiseen kappaleeseen: Mietin päivällä, että ovatko vain kaksisuuntaisen sopimuksen alla olevat liikkuvia osia. Niin haluaisin sen itsekin olevan. Jos siellä käy joku Regin kuntouttamassa itseään ja ottaa uuden loukin siellä niin järjenvastaiselta kuulostaa. Tietääkseni NHL:ssä eikä KHL:ssä kukaan muukaan yhteistyöseuran kanssa toimi niin. Miksi Jokerit toimisi? Tiedän että "skandaalin" haju näitä yleensä ajattaa pohtimaan palstoilla, mutta lie jääkiekkokeskusttelun arvon kannalta turhaa.

  Sitten vielä @LikainenLegenda
  Jo vähän tuossa toiselle kirjoittajalle osoittamassani jälkimmäisessä katkelmassa sivuan aihetta.
  JYP ja JYP-Akatemia olivat erilainen kuvio kuin tämä. Samaa en kyllä haluaisi tänne. K-Vantaa olkoon omansa ja Jokerit omansa. Toivon edelleen, että paita- ja väripelleily kuopataan ennen kauden alkua.
  SKA ja Jokerit eivät ole vertailukelpoisia, edelleenkään ei ole pätkääkään samasta kuviosta kyse. Olen silleen vähän totinen torvensoittaja näissä keskusteluissa, että puhuttaisiin oikeasti asiasta, eikä lähdetä keksimään asian ympärille turhan suureellisia vertauksia, joiden tarkoituksena on lähinnä flamettaa ja tukea omaa "oikeassaoloa". Minäkään en ole kiinnostunut oikeassa olemisesta suoranaisesti, vaan kerroin oman näkemykseni tähän yhteistyösopimukseen ja siihen, miksi tämä voi mielestäni toimia.

  Mahdollisen toimimattomuuden perusteita odotan edelleen. Olen kiinnostunut kuulemaan. (<--- ja tuo on rehellinen toteamus, ei vittuilua.)
   
  Viimeksi muokattu: 02.05.2017 klo 21.05
 7. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Kun lähteet tuollaista kertovat, niin kertovatko ne myös jotain vieraspelipaidoista? Aletaanko Vantaata markkinoimaan muualla Suomessa Vantaan Jokereina? Ja miksi se logo pitää rintaan laittaa? Käytännössähän saman tuloksen saa sillä, että narri nauraisi esim. molemmilla olkapäillä ja siten jättäisi sitten lohelle tilaa.
   
 8. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Vieraspelipaidat valkoisia ja housut myöskin punaiset. Narrilogosta en osaa muuta sanoa mutta vituttaa koko homma jo nyt niin ettei veri kierrää.
   
 9. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Koska haluavat vittuilla ja näyttää persettä faneille? Turhalta tuntuvaa pohdiskelua. Moni pahoittaisi olkapäälogoistakin mielensä.
   
 10. diletantti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, JyP, KalPa, SaiPa
  Lainaus:
  Pikemminkin me, jotka Mestiksestä jotakin tiedämme, odotamme perusteita KHL-Mestis-akselin mahdolliselle toimivuudelle.

  KHL ja Mestis toimivat niin eri sfääreissä, ettei mieleen tule minkäänlaista toimivuuden logiikkaa, kun ei ole edes liigatasoa välissä. Kuilu on hurjan syvä. KHL on vanhan mantereen ellei maailman huipulla ja pyörittää valtavaa bisnestä. Siellä ei mitään perusasioita enää opiskella.

  Nuorten pelaajien pitää voida kehittyä rauhassa ja antaa omat näyttönsä oman valmentajansa ohjauksessa. Parhaat lähtevät sitten seuraavaksi kaudeksi liigaan ja huiput sieltä joskus KHL:ään tai peräti änäriin. SIIHEN seuraan, jonka tarpeisiin kunkin pelaajan profiili sattuu natsaamaan.

  Pelaajien kehittäminen Mestiksessä on pitkäjänteistä toimintaa eikä siinä odotella kuka lähtee ylihuomenna "ylös" ja kuka tulee huomenna "alas" sekoittamaan ketjukoostumuksia ja pilaamaan joukkuehenkeä. Sen sijaan pyritään siihen, että oman joukkueen sisällä kuka vaan voisi pelata tarvittaessa kenen kanssa vaan.

  Näin siis parhaimmillaan, kuten SaPKossa on viime vuosina toimittu. Onnettomia esimerkkejäkin Mestiksessä on, kuten täällä on tuotu esiin. Nyt on iso riski, että Vantaalla seurataan huonoja esimerkkejä, pelottavan isossa mittakaavassa.
   
 11. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Tällaiseen lopputulemaan voi helposti tulla, mutta jos vertailukohdaksi otettaisiinkin VHL, johon Mestis siis tässä tilanteessa varmaankin ikäänkuin vertautuisi, Jokereiden näkökulmasta, niin onko se ero oikeasti merkittävän suuri? Toki KHL:ssä on niitä SKA:ta, ZSKA:ta ja muutamia muita, joilla on varaa maksaa pelaajilleen tähtitieteellisiä palkkoja, suomalaisesta näkökulmasta ja heillä varmaan on hyvin tasokkaat joukkueet myös VHL:ssä, mutta KHL:ssä tuntuu olevan joka kausi myös kymmenkunta joukkuetta, joilla on vaikeuksia maksaa omille pelaajille, jolloin voi vaan kuvitella, millaisia pelaajia heidän VHL joukkueissaan on. Ja tällä siis haluan vain sanoa sitä, että jos saavat näistä haasteista huolimatta homman toimimaan KHL:n ja VHL:n välillä, niin onko samanlaisessa onnistuminen täysin mahdotonta KHL Jokereiden ja Mestiksessä pelaavan Kiekko-Vantaan välillä? KHL:ssä on kuitenkin toistakymmentä venäläisseuraa ja kun heillä on niissä viiden pelaajan ulkomaalaiskiintiöt, niin vanhalla mantereella pelaavista venäläisistä varmaan sellainen nelisen sataa pelaa KHL:ssä. Tämän alapuolella on sitten 20+ seuran VHL, jossa kazakstanilaista seuraa lukuunottamatta pelaa pääsääntöisesti vain venäläisiä. Eli voidaanko me silti kuitenkin kuvitella, että ero Suomen Mestikseen olisi jotenkin merkittävän ja ylitsepääsemättömän suuri?

  Ja toki ymmärrän senkin, että Vantaalla tämä uusi tilanne voi helposti nähdä kovana pettymyksenä. Kyllä mullaki pää hajois ja pahasti, jos ilmoitettaisiin, että kannattamani seura alkaisi tehdä alisteista yhteistyötä oligarkkien lelun kanssa. Mutta jos Vantaalla on tähän lopputulokseen päädytty tämän kauden jälkeen, jolloin on siis kerätty pudotuspeleistäkin "ylimääräistä" rahaa kolmen pudotuspelikierroksen verran, niin ei se taloudellinen tilanne varmaan millään tavalla helppo ole ollut. Eli näinköhän Vantaalla ollaan sitten oltu samanlaisessa pakkoraossa, missä Ilmalassakin oltiin väitetysti jokunen vuosi sitten, kun pyysivät apua ruplasediltä. Villit huhuthan väittävät faktana, että Jokereiden tarina olisi loppunut, ilman ruplien väliintuloa. Tiedä sitten, pitääkö paikkaansa, mutta tuollaista sitä kuulee puhuttavan.
   
 12. diletantti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, JyP, KalPa, SaiPa
  Lainaus:
  Jätämme kuvittelun Jokeri- ja HIFK-faneille, kun tunnette VHL:nkin. Mikä lie Jokerien VHL-farmi. Emme ole kuulleet siitä me, jotka tunnemme Mestiksen.
   
 13. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Maailman kuluneimpia sanontoja, mutta otan osaa! Hienoa oli nähdä sen kaiken taloustouhun ja Korea pyllistyksen jälkeen tuo Vantaan nousu, vain että päästiin sitten kaikkien mukiin tälleen kusemaan. Jos minua vituttaa, niin voin vain kuvitella miten pahalta tuntuu jostain joka on tuolla viettänyt aikaa ja sinne kantanut rahaa. Aika monta vuotta tuli tuollakin seurattua toimintaa varsin läheltä ja "woosh" vaan, kaikki alas pöntöstä.
   
 14. P.R. 33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Viestiketjun ensimmäiseltä sivulta löydät kirjoitukseni, jossa annoin perusteita omaan näkökantaani.

  Kiitos minun osaltani. Jatkakaa.
   
 15. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Suhtaudun lainaamassasi kirjoituksessa tähän päätökseen positiivisesti, mutta positiivisen tuloksen näkyminen myös kentällä ja katsomossa edellyttää Jokereilta osaamista. Yksi merkki osaamisesta yhteistyöseuran osalta olisi ollut mielestäni se, että Kiekko-Vantaan identiteettia vahvistetaan. Vaikka paitaepisodia ei pidä yliarvioida, päätyminen Jokerien väreihin ja ainakin huhun mukaan pieniin Jokerien logoihin olkapäässä, on valitettava osoitus kyvyttömyydestä arvioida seura- ja vantaalaisidentiteetin voima ja merkitys. Tokikaan asia ei ole sama, mutta hieman samaan suuntaan olisi, jos Jokerit pelaisi SKA:n logo toisessa olkapäässä ja Leningradin alueen neuvostoarmeijan vanha logo sitten toisessa ja pelipaidan väritys olisi yhtenäinen SKA:n paidan kanssa.
   
 16. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Mielestäni koko paitaepisodi kertoo siitä ettei Jokerien puolella joko ymmärretä Mestiksen realiteettaja, tai niistä ei yksinkertaisesti välitetä. Mahdollista on myös että "Vantaan Jokereille" pyritään saamaan kannattajakuntaa jokerikannattajista (mikä on oikeastaan ainoa peruste mielestäni ulkoasujen yhtenäistämiselle ja etenkin huhutulle jokerilogolle KiVan paitaan, vaihtoehtoisena perusteena olisi sitten osoittaa että "tää on mun bitch"), mutta JyP-A kertonee riittävästi miten paljon mielenkiintoa herättää emoseuran kannattajissa edes samassa hallissa ottelunsa pelaava akatemiajoukkue. Näillä pohjilla on haastavaa nähdä että pelaajia ja pelitapaa koskevassa yhteistyössä huomioitaisiin lainkaan muut kuin Jokerien tarpeet.

  Toki Jokereiden budjetilla on mahdollista pyörittää mestisseuraa ilman että koko kuluerää huomaa edes ja maksajahan lopunviimein tekee päätökset toiminnasta. Farmitouhua olisi kuitenkin uskoakseni mahdollista pyörittää myös siten ettei alustalainen menetä toiminnan seurauksena täysin identiteettiään (mitä myöten menee kannattajat, sponssit ja luonnollisesti edellytykset itsenäisen toiminnan pyörittämiseen). Tämä vaatii toisaalta tasa-arvoisempaa suhtautumista yhteistyöhön myös maksajan taholta ja lätkätiimien "yhteistyökuvioista" on jäänyt melko usein semmoinen patruunamainen tunnelma että isäntä määrää ja alustalainen tottelee tai saa keppiä.
   
 17. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
 18. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Tuo vaikuttaa hyvältä ja ihan vantaalaisen jääkiekon elinvoimaisuuden kannalta pitää toivoa että pitää myös paikkaansa. Nyt jättäisivät vielä suosiolla nuo brändinyhdistämiset (ilmoittaisivat vaikka että kyseessä on väärinkäsitys/myöhästynyt aprillipila ja toivotaan että kaikki tahot unohtaisivat koko episodin), koska siitä en pysty näkemään yhtään positiivista vaikutusta.
   
 19. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Hyvää pohdintaa ja hyviä pointteja, mutta poimin tämän isoimman ongelma kohdan.

  Tässä on juuri se ongelma, että unohdetaan oma identiteetti ja lähdetään edustamaan yhteistöseuran värejä ja etua. Mestiksessä LÄHES jokainen seura on jollain asteella jonku Liiga seuran yhteistyö seura, mutta kukaan muu ei vielä (pois lukien Jyp-Akatemia) oo vieny sitä näin pitkälle. Eli pelaaja liikenne, jos pysyy yhtä maltillisena kuin viime kaudella, ei luultavasti oo se ongelma. Uskon että jokaisen seuran faneille olis aika iso kolaus jos seura ilmoittaa kauden päätteeks että ens kaudesta lähtien ollaan X seuran farmi ja otetaan heidän värit varusteisiin sekä logot olkapäähän. Ei tällasta päätöstä pysty ymmärtämään. Osanotot Lohi faneille.
   
 20. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  JOS tämä yhteistyö osataan hoitaa ammattimaisesti niin hyöty voi olla molemmille osapuolille suuri. Valitettavasti vain varsinkin identiteetin ja fanien ymmärtämisen kulttuuri ja ammattitaito lähtivät Jokereista samalla ovenavauksella Kekäläisen kanssa. Tämä on näkynyt fanien kohtelussa karmaisevalla tavalla koko KHL taipaleen ajan ja nyt viimeisimpänä tässä Kivan paitaepisodissa.

  Tuntuu että Kurri ja Kohonen eivät yksinkertaisesti tajua miten isoja asioita nämä ovat. Kannattaisiko osallistaa faneja ja kysyä meiltä välillä?
   
 21. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Jos Jokerit ei ota vastuuta kivan budjetista, niin pienetkin narrilogot ja värit on virhe. Uudistuneen peliasun olisi voinut tuoda syksyllä ilman puheita ja se olisi kenties mennyt läpi, mutta edes pikkulogot on intohimoisimmallekin lohelle liikaa luulen mä.

  Jos taustalla ei ole salaista sotasuunnitelmaa kivan nostamiseksi liigaan ja täten liigafarmia meille, niin en paljon nää järkeä oman identiteetin rapauttamisessa. Se ku on seuran tärkein omaisuus.

  Jos narrit mokaa taas tässä, niin olemme häpeissämme. Toivotaan parasta.
   
 22. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Eikös tuossa puhuttu yhteisestä markkinoinnista ja muusta? Eli eiköhän sieltä sitä rahoitusta hankita eikä isännälle? Peliasuista on jo kritiikki sanottu ja komppaan sitä. Identiteetin raiskausta peliasun ja pienen logon lisääminen on.
  K-Vantaan viimevuosien menestys on aika lailla suhtautunut pelaajamäärä. Mitä vähemmän pelaajia juoksee joukkueessa, sitä paremmin menestynyt.
  Takaportilla pääsy liigaan voi kaatua kyllä, jos hiukan tuota liigan päätöksentekoa katsoo. Suljettu ja ehkä ei sittenkään........Ei siis kovin todennäköistä.
   
 23. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Kun se moka on jo tapahtunut. Ensinnäkin että tämä yhteistyön lisääminen julkaistiin ja sitten ne logot. Olisivat vaan kaikessa hiljaisuudessa ensi kaudella pitäneet muutamaa yhteistyöpelaajaa enemmän KiVan ja Jokereiden välillä, siinä kaikki. KiVa saa yhteistyöpelaajia, mutta menettää yhteistyökumppaninsa. Esim. Savonlinnasta kuulin, että todella moni rahoittaja olisi sanonut hyvästit jos Jukureiden mopsikoiraksi olisi SaPKo alistettu. Se viesti meni perille seuran johdolle ja loppu on historiaa. Eikä persaukisen liigaseuran talouskaan olisi kestänyt kannatella rahoittajansa ja yleisönsä menettänyttä mestisporukkaa. Katotaan miten sitten jokrujen kärsivällisyys ja rahat riittää.

  Niin hyvin kuin viime kausi menikin ja yleisöäkin alkoi kiinnostamaan KiVan otteet etenkin loppua kohti. Jatkossa siis akatemia-tyyliin kaverit ja sukulaiset käy kattomassa pelejä, kuten yllä jo mainittiin. Ei ketään kiinnosta käytetty vessapaperi tai jämät ruokalautasella, niin miksi sitten farmijoukkuekaan? Ja mestiksen profiilinkin kannalta itsenäiset joukkueet pääkaupunkiseudulta olisivat olleet hyvä asia, vaikka vaikea onkin operoida, kun ihan vieressä pelataan kovempia sarjoja.

  Helvetin ylimielistä touhua Jokereiden taholta. Tässäkin se nähdään miten paljon oikeasti mestistä liigaseurat ja tämä yks kotimainen KHL-seura arvostavat. Toivotaan että se jo aiemmin mainittu Pasilan SKA joskus oikeasti toteutuu, niin lentää se kakka tuulettimesta takas omille kintuille.
   
 24. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  On lentänyt jo. Harkimo on omasuisesti todennut, että Jokerit haluaa tarjota viihdettä. Urheilullisesta menestyksestä ei halaistua sanaa, kun 5v jatkoista tiedotettiin.
   
 25. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Tässä ei kyllä Ilmalan parane asioita jättää pelkän toivomisen varaan, meinaa jos Jokerit jostain syystä tämän keissin onnistuisi tyrimään (mistä usea vantaalainen näyttäisi nyt olevan jo enemmän, kuin varma), niin siinä samalla valuu tyhjiin pienimmätkin mahdollisuudet tulevaisuudessa saada yhteistyöseuraa Liigasta. Jos "yhteistä hyötyä" ei saataisi toteen näytettyä edes Mestis tasolla, niin sen onnistuminen Liiga seuran kanssa olisi käytännössä mahdotonta.

  Noin yleisesti, kun täällä moni haluaa vertailla tilannetta Jyp akatemiaan, niin eihän tämä kyllä sama asia ole. Nythän julkaistiin siis vasta viisi "kahden suunnan pelaajaa" ja maksimissaan KHL sääntöjen mukaan noita voi olla kymmenen. Eli jos jotkut KiVan omat pelaajat alkavat loistamaan kesken kauden, niin ei he sieltä kokoonpanosta katoa nappia painamalla. Varsinkaan jos joukkueen omistus ei siirry Ilmalaan, niinkuin esimerkiksi nimimerkki @Cobol ehti aikaisemmin kertomaan (viitaten omiin tietolähteesiinsä). Ja jos omistus pysyy muualla, niin tällainen viiden pelaajan lisä käytännössä mahdollistaisi sen, ettei KiVan tarvitse itse täyttä rosteria palkata, joka voisi johtaa edelleen siihen, että ne käytettävissä olevat varat voidaan käyttää mahdollisesti hitusen parempiin pelaajiin. Ja vaikka Vantaalla voi olla huonoja kokemuksia näistä farmikuvioista, kun siirtorajan kynnyksellä joukkue imetään tyhjiin, niin nythän se ei siis ole mahdollista ja parhaassa tapauksessa (Vantaa näkökulmasta) voi syntyä jopa tilanne, jossa Jokereiden kausi päättyy siirtorajan kynnyksellä ja pelaaja liikenne olisi siis totuttuun nähden päinvastaiseen suuntaan.

  Edit. Olisiko Sapko kaatunut viidellä "ylimääräisellä" KHL pelaajalla?