Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

KHL-lähetykset televisiossa

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana DefenceX, 05.09.2013 klo 00.51.

 1. Fat Jesus Jäsen

  Lainaus:
  Niin, eikös ne Visva ja MasturBate laittaneet hanat kiinni jo ensimmäisten pakotteiden saattelemina.

  Onkos nuissa lähetyksissä selostus sloboksi vai ilman mitään meteliä?
   
 2. Swearengen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Fortress Europe
  Lainaus:
  Ensimmäinen Viasatin vieraspeli takana ja ero todella hyvin hoidettuihin Jokerien kotilähetyksiin aivan järisyttävä. Studion puuttuminen oli odotettua ja ongelma pienimmästä päästä. Nyt mentiin paikallisen tekniikan armoilla ja huomasi kyllä, että Venäjällä mennään. Jos Urholla oli välillä "purkkaklemmarivirityksiä", niin mitähän sitä tästä sanoisi. Kuva pätki kun jossain VHS-ajan piraattivideoissa ja hd laadusta nyt ei tietoakaan. Paikallinen ohjaaja pihalla siitä kuka on Jokerien valmentaja yms.

  No ei sentään mitään radioaktiivista säteilyä ruudusta läpi tunkeutunut ja selostaja oli edelleen sama erinomaisesti hommansa hoitava Mäkinen(?). Ilmeisesti kuitenkin vieraspelit mennään jatkossakin teknisesti ryssälaadun armoilla. Paikkakuntaiset erot oletettavasti suuria ja en jaksa uskoa, että ihan tälläistä "laatua" jokainen vieralähetyskään on.

  Ymmärrän kyllä, että pelaajat joutuvat vierasrundeilla vähän huonompiin hotelleihin jne, mutta ei sitä kiertuiden tunnelmaa tarvitsisi näin autenttisesti kotisohville tarjota.

  edit: Selostajan nimi korjattu,
   
  Viimeksi muokattu: 13.09.2014 klo 23.33
 3. Kennel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sotshia vastaan kaukaloäänet, muissa ollut venäläisselostus. Lähetys tuli samaa tahtia Viasatin kaapelin kanssa, eli puolisen minuuttia jäljessä.
   
 4. kekkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Semir Ben-Amor
  Lainaus:
  Eikös se kuitenkin ollut ihan Viasatin Antti Mäkinen?

  Voin helposti kuvitella, kuinka Viasatilla on revitty pelihousuja tuon paikallisen kuvauksen ja tekniikan kanssa. Ohjaajan ja kuvaajien ammattitaito oli samaa taattua venäläistä laatua, jota nähtiin parikymmentä vuotta sitten rybylandiassa pelatuissa Izvestija- yms. maajoukkueturnauksissa.
   
 5. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Mäkinen taisi ilmoittaa jo lähetyksen aluksi, että kuva- ja ääniongelma on tyypillistä Tseljabinsk -tasoa. Niinpä luotan, ettei muualla ole yhtä paljon ongelmia.
   
 6. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Yleensä nyrkkisääntönä voi pitää sitä, että mitä kauemmas Euroopasta lähdetään sitä huonompaa kuvaa. Eli siis Pietarissa ja Moskovassa lähetys yleensä onnistuu ilman sen suurempia ongelmia, mutta mitä pidemmälle mennään niin sitä todennäköisemmin kuva on puuroa, tai ohjaaja/kuvaaja eksyksissä jne.
   
 7. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Jotenkin haluan uskoa, että Tseljabinskin lähetys oli se jäävuoren huippu. Siinä oli siis käytännössä kaikki pielessä: kuvanlaatu oli tasoa VHS ja ohjaaja oli aivan pihalla. Kesken Jokereiden hyökkäyksen tämä saattoi siirtää kuvan Traktorin vaihtoaitioon, mutta vaihtoaitioonkaan ei voinut katsoa kun surkealaatuinen kuva alkoi pätkimään. Jos tuo kuitenkin pitäisi paikkansa, että kuvanlaatu huononee mitä kauemmaksi Euroopasta edetään niin Vladivostokista pitäisi tulla mustaa ruutua. Niin surkea tuo Tseljabinskin lähetys tosiaan oli.
   
 8. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  En ota kantaa tähän Tseljabinskin tapaukseen, koska en ottelua nähnyt. Tarkoitus oli vain rauhoitella Jokereiden kannattajia, jotka ovat vasta siirtyneet KHL:n ihmeelliseen maailmaan ja ovat huolissaan siitä, että kuvanlaatu on Venäjällä jatkuvasti tuollaista, niin ei hätää, asia ei ole näin. Kuten totesin, niin Euroopan läheisyydessä pelattavat ottelut ovat yleensä ihan laadukkaita. KHL:ssä on muutamia hiukan ongelmallisia paikkoja, jotka yleensä sijaitsevat tuolla itäisemmän Venäjän puolella. Tseljabinsk on ollut yksi näistä ongelmakohdista.
   
 9. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  VHS-lähetykset näemmä saivat tänään jatkoa. Nyt ei sentään kuva välky ja värejäkin näyttää olevan muutama mukana.
   
 10. Fat Jesus Jäsen

 11. Urheilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Juuri nämä kolme ensimmäistä vieraspeliä siis ilman HD-kuvaa. Lada matsista saadaan sitten ehkä vähän laadukkaampaa kuvaa, ainakin KHL:n maalikoosteissa näyttää ihan hyvältä. Oli kyllä aikamoinen yllätys heti alkuun se Tseljabinskin lähetys. Tuli mieleen, että kuva tulee jostain MIR-avaruusasemalta radioaaltojen avulla.
   
 12. huihai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tuollaista kuvan taso oli 70-luvun alussa Izvestija-turnauksesta ja ohjaajatkin ovat käyneet silloisten ohjaajien koulutuksessa: kesken hyökkäyksen kuvataan katsomoa tai ylivoimapyörityksessä kamera vaihdetaan jäähyaitiosta pääsevän pelaajan kuvaamiseen. Olisi työleireille lähteviksi ehdokkaita.
   
 13. Kennel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Lisätään tähän, että nyt mahdollisuutena valita kaukaloäänet tai selostus. Joissakin matseissa ilmeisesti myös mahdollisuus kielivalintaan (englanti/venäjä).
   
 14. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Oliko siitä tietoa että koska Viasat Hockey Finland muuttuu kokonaan HD:ski? koskeekohan tuo myös viaplayta...
   
 15. Mack Jäsen

  Oikeastaan ensimmäistä kertaa tuli kunnolla katsottua Viasatin studio-osuudet. Erittäin hyvä tiimi ylhäällä, Jalonen on mies paikallaan ja Sihvonen oli myös hyvä vieras. Mäkisen, Kainulaisen ja Seppäsen NHL-apinointi oli semihuvittavaa ja Mäkisen ns. englanti jo todella huvittavaa.

  Niemi yllätti positiivisesti kommentaattorina, mutta onko Seppäsen ainoa rooli käydä pari kertaa selostamon liepeillä kertomassa pari huomiotaan?

  Parempi kokonaisuus kuin Nelosella. Asiaa oli enemmän, eikä ketään suojatyöpaikassa.
   
 16. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Jotain huhuja on liikkunut, että seuraavan kotirupeaman aikana Seppänen olisi NHL-tyyliin vaihtoaitioiden välissä kertomassa kommentteja.
   
 17. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Mua hieman kyrsii se, että vieraskiertueella ainakin Viaplay pyörittää vain samoja mainoksia uudestaan ja uudestaan. Kun noihin studio-osuuksiin on ilmeisesti saatu kerrankin kunnon sisältöä ja tekijöitä, niin mielellään noita katsastaisi vierasmatsien erätauoilla. Jätkät voivat vaikka pysyä Pasilassa ja seurata matsia telkkarin kautta, niin ei tarvitse kenenkään pahemmin reissata ja kustannuksetkin pysyisivät inhimillisenä. Enemmän noista olisi mahdollista saada irti kuin mainoksista.
   
 18. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Toisaalta olisi kiva tietää millä budjetilla Viasat ylipäätään operoi Jokereiden ympärillä. Kuitenkin yhtä ottelua on tekemässä Antti Mäkinen, Ville Klinga, Tero Kainulainen, Esko Seppänen, A-J Niemi ja Jukka Jalonen. Tämän lisäksi kameroiden takana häärii myös työntekijöitä. Ja en usko, että esim. Jukka Jalonen tulee studioon höpöttelemään pelkästään sen takia, koska on vaan niin saatanan mukava mies.

  Itse olen äärimmäisen positiivisesti yllättynyt Viasatin lähetysten tasosta, sillä rehellisesti sanottuna odotin jotain aivan muuta. Nyt kotipeleissä on joka puolella ammattimiehiä ja se näkyy myös lähetysten tasosta. En usko, että olen hirveän väärässä, jos totean, että Viasatin näyttämät Jokereiden kotipelit ovat Suomen parhaiten toteutettuja jääkiekkolähetyksiä. Muistatteko vielä maikkarin ja mettovaarat, tai Urhon ja häppölät?

  On selvää, että Viasat matkii NHL:ää, mutta mielestäni tämä matkiminenkin on toteutettu hyvin. Harvoin tulee tilanteita, jolloin länkytetään jostain epäolennaisuuksista vaan keskittyminen pysyy jääkiekossa oikeastaan koko ajan. Mitä tekee maikkari saman aikaisesti? MM-kisoissa lähetyksissä on niin paljon pelleilyä välillä verrattuna esim. Viasatin huipputiimiin. Nelosen tilanteesta en tiedä, kun en SM-Ligaa seuraa.

  Edellisessä lähetyksessä studio oli todella miellyttävää katsottavaa. Sihvonen voisi ehdottomasti vierailla useamminkin stuodiossa. Jalonen, tai oikeastaan Jaloset ovat myös hoitaneet tonttinsta loistavasti, kuten olettaa saattoi. A-J Niemi, enpä olisi uskonut, että kaverista on noin hyväksi kommentaattoriksi. Mäkinen on yksi parhaista selostajista mitä Suomesta löytyy. Tämän lisäksi myös Tero Kainulainen osaa oikeasti kysyä niitä kysymyksiä, kuin pitääkin. Itselläni on käynyt usein niin, että haastattelun jälkeen itsellä olisi vielä puolen tusinaa kysymystä joihin haluaisin vastauksen, mutta Kainulaisen kanssa näin ei ole käynyt.

  Jos kyse on rahasta, niin mielummin pysytään nykyisessä järjestelyssä sen sijaan, että joka pelissä olisi studio, mutta siellä studiossa olisi sitten kaiken maailman kimmo kuhtia.
   
  Viimeksi muokattu: 26.09.2014 klo 09.06
 19. Mack Jäsen

  Twitterissä näemmä Viasatin ja Maikkarin välillä kireyttä. Sekä Mäkisen että Viasatin Twitter-tilillä hyökätään Maikkarin Twitteriä kohtaan ja syynä nuo Maikkarin tarjoamat kuvamatskut maaleista. Puolustautuvat sillä että ottavat ne KHL:n omilta sivuilta. Aika jännä juttu. Kai nuo sitten pitää sosiaalisessa mediassa vääntää.
   
 20. ekihoo Jäsen

  Lainaus:
  Laittaisitko jotain linkkiä, en löytäny mitään tuohon viittavaa nopealla haulla :)
   
 21. Mack Jäsen

  Lainaus:
  Mäkiseltä löytyy eiliseltä tuo muistutus miten Maikkarilla nousee kohta seinä eteen ja Viasat Hockey Finland pyysi myös eilen, että MTV lopettaisi yksinoikeuksiin kuuluvan sisällön levittämisen. Seppänen varmaan operoi tuota tiliä.
   
 22. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Onko tietoa Viasatin tarjouspolitiikasta?

  Lainaus:
  Jos tutustumisen sanoo irti, niin pukkaako uutta tarjousta kehiin? Tuolla mainitaan vain uudet asiakkaat.
   
 23. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Lainaus:
  Operaattoreista se on kiinni koska sinne laskutkin maksetaan. Tarjoukset koskevat AINA uusia tilaajia - ei tarjousaikana irtisanottuja ja uudelleen avattuja tilauksia.
   
 24. Steegil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
  Milloin tuo Viasat Hockey Finland muuttuu HD-kanavaksi? Joku taisi heittää joskus aikaisemmin, että syksyllä, mutta sen jälkeen mitään inffoa ei ole tullut
   
 25. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Mielestäni Viasat tiedoitti jo varsin selkeästi, että he antavat jo ulos HD-kuvaa, mutta riippuu operaattorista milloin he saavat oman kanavakarttansa uusittua. Tähän se veikkaus oli tuo "syksyn aikana". Eli omaa operaattoria pommittamaan.